Várható volt, hogy egyszer bekövetkezik.

A világ legnagyobb hírügynöksége összekeverte Orbán Viktort román kollégájával

Fotó: foter.hu

A Reuters is hírt adott Ludovic Orban választási veresége utáni lemondásáról, ám a román miniszterelnököt összekeverték a magyarral – szúrta ki a Főtér.

Igaz, csak egy ékezet a különbség, de azért illett volna tudnia a hírszerkesztőnek, hogy melyikük melyik.

A romániai portál szerint másfél óra múlva kaptak észbe a Reutersnél, és cserélték ki a fotót a román miniszterelnökére.

(foter.ro)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ennyit a nagyokos nyugatról! Gyakran megesik, hogy Bukarest náluk Budapest... A kapitalizmus tudásszintje...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
mint a hírekből megtudhattuk, nemrég fordult elő(ismét), hogy Bukarestbe indult el egy busz Budapest helyett...aztán valakinek még időben feltűnt a tévedés...

Orbán vagy Orban...a művelt nyugat nem is érti, mi egy ékezet jelentősége...hát ez.
nezelodo
Majd jól beperli ezt a hírügynökséget a román politikus, hitelrontásért, aztán megnézhetik magukat!
RonaGyuri
Ez igen durva sértés a lelépő román ME-nek!! =))
szaboria1
Lehet, hogy valamit már előre éreznek?
nezelodo
@szaboria1: Örökké a világ sem áll, de a mi miniszterelnökünk azon túl is tervez, mert nagyon optimista. Még szerencse, hogy nem élünk addig... Ez az igazi isteni kegyelem.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Látszólag ravasz, de valójában kétségbeesett lépés

bár nem jellemző rá az előrelátás, de úgy tűnik valaki elmagyarázta neki, - vagy a puhatolódzás már egyértelművé tette – Le Pen-éknek nem kell

Már a körítés sem piskóta, mert a dologról beszámoló portálok majdnem úgy fogalmaznak, hogy „ha lehet hinni a Népszavának”, ugye miközben utánanézés nélkül leadják az MTI ferdítéseit!
Szóval a portál „Orbán elhagyni készül az Európai Néppártot” címmel közölt cikket. Ezzel a semmitmondó – ha még kitesz egy kérdőjelet is, akkor nudli – címmel telkesen érdektelennek tűnt. Mások „ Új kapcsolata lesz a Fidesznek és az Európai Néppártnak?” címe már elgondolkodtatott!
Miről is van szó? „Orbán Viktor levelet írt Manfred Weber frakcióvezetőnek, amelyben a Fidesz és az EPP közötti kapcsolatok lazítását kezdeményezi.”!
A dolog erősen hajaz a klasszikus kössünk kompromisszumot viccre, de sokkal inkább pikáns. „Új típusú együttműködést javasol a Fidesz EP delegációja és az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakciója között Orbán Viktor” – írja a portál és megjegyzi, hogy
ennek oka: „a nézet- és érdekkülönbségek, valamint a kommunikációs problémák elkerülése érdekében”,
valamint ez olyan mint „amilyen 1999-2009 között az EPP-sek és a brit konzervatív párt EP-képviselői között állt fenn”,
ehhez azonban „egyet kellene érteniük az EPP által vallott demokratikus értékekkel, a jogállami normákkal.”! =))
Hogy ez a retardált dagadék törpe zavaros fejében elfér az egy dolog, de kizárható, hogy még a lagymatag EPP-seken is átmegy.
Nos a dolog szerintem nagyon másképp van. Nem jellemző rá, de most már neki is kezd egyértelművé válni, hogy tarthatatlan a helyzete az EPP-ben. Magyarán az igencsak látványos kirúgás elkerülhetetlen! S, ha sokáig járja a mára már részeges csűrdöngölővé züllött pávatáncát, még a kilépés lehetőségét sem kapja meg.
No de akkor mi a teendő? Nem segít a dolgon „Что делать?” sem!! =))
Elvi lehetőség az Identity and Democracy (Identité et démocratie, ID),...
justhpeter
@RonaGyuri: Szerintem már ezzel is elkésett, ami nem meglepő, mert az idén mindenben ez történt. Vagyis a korábban proaktív, kokit és sallert osztogató Orbánnak már csak "utórengésekre" tellett. Jól látszik ez az utólagos reagálás nem megy neki, ebben többször tesz téves lépéseket. Tanácsadói eszközkészlete kimerülőben, amit lehetne magyarázni az értelmiségi holdudvara elfogyásának, de amikor az érvkészlet már csak a "nem"-ből áll, ott már rosszabb a helyzet. Ott tart, hogy amit megoldási javaslatnak gondol az csak tiszta provokáció és a pártja sorsa az Európai Néppártban már nem az ő kezében van.
FLETÓ
Ennyit a nagyokos nyugatról! Gyakran megesik, hogy Bukarest náluk Budapest... A kapitalizmus tudásszintje...
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 06:35 ◘ Te fideszes f@szszopó nagyon okos! Szomorú vége lesz ennek a tróger velejéig rohadt tetves fidesz bandának!
Mr. Orbán “ Ön bizonyára nem tudja, de nem a szar kéri, hogy dobják ki az istállóból.” (Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt belga politikus, Belgium volt miniszterelnöke)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67299114_647454589067785_2386824651939512320_n.jpg?_nc_cat=110&cb=846ca55b-311e05c7&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Rs7yvRJpQ2IAX98og6V&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3f04b062548afcce0ad518117c0c5ecc&oe=5FEF37CB
"Magyarország népének kell a demokrácia gátlóját a karmelita kolostorból a börtönbe küldeni."
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/127213478_1000436223769618_1702553875866691645_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=z94HdCcMOcUAX9U21hy&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3f68af8a313c7f597c308673d2d3178c&oe=5FE106A1
FLETÓ
@Eladott Ország: Van egy ajánlatom! Ha te nyered a 2022-es választást, én tűnök el innen, de ha fordítva TE! Ö
FLETÓ
@Eladott Ország: ...rökre! Áll az alku?
Pálinkás Pál
@FLETÓ: kutyát nem érdekli hogy itt trollkodsz majom...a górédnak kell eltűnni örökre...olyan módon,hogy esélye ne legyen ismét hatalomra jutni...
FLETÓ
@Eladott Ország: Kár, hogy egy ilyen "intelligens" ember nem BOLDOG! Ledolgoztál 42 évet, s a végeredmény NULLA (0)...
FLETÓ
@Pálinkás Pál: Lehet próbálkozni! 2022-ben például!
csipetke
Pedig marhára nem mindegy,mert a román Orbán nem rabolta le az országát,nem építtetett egy valag felesleges stadiont,nincsenek haverok,akiket köz-és eu-s pénzből gazdagít,nem pisál széllel szembe,ahol kizárólag a népe ázik el,nem építtet át puccosra százmilliárdokért kolostort,hogy ott dekkoljon,urizáljon, nem röpköd luxusrepcsiken,nem tart elsikálásügyi poltpétert, stb,stb,stb
csipetke
@csipetke: A román ürgére mindenesetre nagy gáz,hogy egy diktátorral keverik
Aki Én
@FLETÓ: Ennyit arról, mennyire veszik komolyan a gazdádat.
Sámannus
Ha most jól összebalhézik az unióval, és nem kapja meg a maffia a lóvácskát, ő nem fog 2022-ig kormányon maradni. Oda tesznek egy gumigerincű csicskát aki csúszómászásba kezd, és kihátrál a köcsög mögül.
Nyírfa
Ez sértés Orbanra nézve: egy kultúrlényt kevertek össze egy dúvaddal. Amúgy a civilizált világ képe Orbán Viktorról megegyezik a fotón láthatóval.
Aki Én
@FLETÓ: Ha nem tudnánk a közismert csalásokról, bizony ez akkor kiderülne. Így viszont bizonytalan a dolog.
De ha el is csalják a választásokat, megbecsültebb nem lesz, sőt.
Csizmás Kond
Az aki nem tudja megkülönböztetni Budapestet Bukaresttől azokon nincs amit csodálkozni.
FLETÓ
@Eladott Ország: A trágár libernyákok versenyét megnyerted! Téged választottunk ELNÖKNEK!
csak úgy....
@Csizmás Kond: aki nem tudja megkülönbeztetni a tsztességes embert a tisztességtelentöl azon nincs mit csodálkozni.
Sámannus
Össze bizony az ocsút a tiszta búzával. A pohosnak a segge is csirízes nem csak a keze. Ezért nehéz leváltani, közben lop mint a zállat.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Sajnálatos tévedés volt. Kutyát se érdekli a másik Orban. EZ mondjon le. Vagy váltsuk már le, végre!
rokker33
@Eladott Ország: Te fideszes csicska mikor állsz már le!A negatív reklám is reklám te ostoba féreg hogy anyádat basszam meg a temetőben te fideszes köcsög!!!
rokker33
@Eladott Ország: De leszophatod Gyurcsány f.szát is felőlem, ha nem vagy finnyás miért ne apádat is lecummantottad ügyesen ,majd Orbánnak is be kaphatod a vezérednek a retkes f.szát
csak úgy....
@Shikari: csaucseszku után orbán ,ki tudja fejben tartani a diktátorokat és ,hogy hol laknak? a diktátorból kiindulva bukarestre tippeltek,alig tévedtek. :)
Gazella
@sgl: nekem is feltünt, hogy rohad széjjel a dagadék, de fotó nélkül.
csipetke
@Eladott Ország: 10:22 Ez óriási,és szerintem ez rohadtul jellemző orbánra,miután Európa legnagyobb szélkakasa,és senki nem váltogatta olyan sűrűn az eszméit,mint ő,mindig a saját személyes érdekei miatt,másrészt ez megállapítás saját magára,és a párttársaira:-diplomás kommunisták egytől egyig
ómió
Ők ettől "művelt" Nyugat! Meg a neobolsevizmusuktól!
Rockxy
nem észbekaptak, csak az agyhelyükhöz
rokker33
@Eladott Ország: neked sincs sok hisz anyádat ész nélkül baszod!
rokker33
@Eladott Ország: muszály volt lesüllyednem a te színtedre mert ahogyan te lehordod itt az emberekkel az már túl tesz mindenen és hiába ragadod egy fidesz nyalonc vagy már alig várod hogy a gazdád meg dicsérjen te szélhámos hazug!
csak úgy....
@rokker33: fogadok,hogy nem dúskálsz az érelemben és az éles látásod sem az igazi! :) ..persze a te dolgod,de ne légy annyira büszke magadra mert nem érdemled meg! :)
rokker33
@Eladott Ország: Neked persze lehet eltérő komnented te nyalóka fejű???Linkeled a sok faszságot a sok orbános képet, ami nem is tartozik a témához,csak azért hogy reklámozd Orbán Viktort és a fideszt!!Te mocskos áruló !!
rokker33
@csak úgy...: Csak annak írok vissza durván aki megérdemli!Ha ezért lenézel vagy nem érted meg a te bajod ,aki normálisan válaszol a hozzászólásomhoz annak normálisan írok vissza káromkodás és anyaszidás nélkül válaszolok és vitatkozok!A csizmás a verőce a dubrics a málna a pelle anikó és ez a féreg az eladott szopógép úgy válaszolt vissza hogy ezt nem tetszett nekem és ha írnak én így válaszolok nekik!Lenézem őket pár csicska troll 1 pofonos buzik!
kissé felnőttem
most akadtok meg ezen? amikor Bukarestet össze keveritek Budapest-el az összekeveritek -et szándékosak külön írtam gyengébbek kedvéért. Róma sem Roma, egyetlen kis írásjel úgye ? ilyen ám a mi kis nyelvünk.
Amúgy lemondhatott volna jobb később mint soha, max maradna kosárnyi pénz nem költekezne annyit eszetlenül egyedűl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.