Alig vált ismertté a Fidesz pedofilellenes törvénycsomagjának néhány részlete, a balliberális oldal máris elkezdte támadni a javaslatokat. A hozzáállás nem új keletű, a pedofilokkal szembeni érzékenyítés folyamatosan jelen van köreikben. A múlt héten mutatta be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az új pedofilellenes törvénycsomag egyes elemeit, melyet azóta benyújtottak az Országgyűlésnek. Ha azt hinnénk, hogy a pedofilok elleni szigorúbb fellépés osztatlan egyetértést váltott ki a magyar közélet szereplőiből, akkor tévedünk. A Soros György támogatását is élvező, nyíltan migránsbarát és kormányellenes 444.hu ugyanis szinte azonnal elkezdte – először finoman, majd egyre egyértelműbben – támadni a pedofilokat szigorúbban büntető javaslatokat. „A pedofilok nyilvános listázására készül a Fidesz” – harsogta a 444 címe, miután Kocsis Máté közölte, hogy arra tesznek javaslatot, miszerint létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Shikari, durbincs, magyar1! Már elfelejtettétek fideszgetzik, hogy pedofil Kaletát a gazdátok mentette ki a perui igazságszolgáltatás karmaiból? Féltette, mert ott nem úszta volna meg két ejnye bejnyével. Köpjetek egy nagyot, és álljatok alá szarháziak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Elmennek a pichába a ballib oldal, már régen meg kellett volna szigorítani ezt, itt az ideje. A normális emberek örülnek ennek.
Macskaszem
@Shikari, durbincs, magyar1! Már elfelejtettétek fideszgetzik, hogy pedofil Kaletát a gazdátok mentette ki a perui igazságszolgáltatás karmaiból? Féltette, mert ott nem úszta volna meg két ejnye bejnyével. Köpjetek egy nagyot, és álljatok alá szarháziak!!!
Emmersson71
Akit érdekel az igazság is, nemcsak ez a Durbincs által linkelt fideszhazugságpropaganda, az olvassa el az alábbi írást! Szinte már tanulmány, nem is cikk - ezért készülj fel, igen hosszú!!

tldr.444.hu/2020/08/01/ha-a-pedofilok-nyilvantartasa-a-csodafegyver-akkor-miert-nem-vetettek-be-eddig
Emmersson71
A 444 cikkéből egy-két részlet, hogy lássuk, a baloldal is egyetért a törvény megalkotásával és a jobboldal HAZUDIK, amikor a pedofil botrányait menteni akarva azt az ellenzékre tolná!!!

" „Az őszi törvényalkotás egyik legfontosabb kérdése a gyermekvédelem lesz” - szögezte le pénteken Orbán Viktor.
Teljes az egyetértés, itthon szinte egyedülálló módon, sem a politikai életben, sem a szakemberek között nincs látható ellenállás, de még csak vita sem arról, hogy ezt kell-e csinálni."

"Kaleta Gábor személyében olyan közellenség született, aki gyakorlatilag minden politikai pártot cselekvésre késztetett. A kormány és az ellenzék egymásra licitálva szigorítaná a vonatkozó jogszabályokat, és rögtön meg is találták az egyszerű megoldást: mindenki számára elérhető nyilvános listát akarnak a „pedofilokról”.

Gyakorlatilag egy nap alatt lerendezték a kérdést. Július 15-én, szerda koradélután a szocialista Szakács László tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a Kaletához hasonló elkövetőkről készüljön nyilvános adatbázis. Húsz perccel később a jobbikos Ander Balázs benyújtott egy határozati javaslatot, amely felhívja a kormányt: „teremtse meg egy olyan nyilvántartási rendszer létrehozásának lehetőségét, amelyben minden magyar állampolgár naprakész és időbeli korlátozás nélküli tájékoztatást kaphat azon bűnelkövetők személyes adatairól (különösen: név, lakcím, tartózkodási hely, arcképmás, elkövetett bűncselekmény, kiszabott büntetés és hatályos eltiltások), akiket a bíróság pedofília miatt jogerősen elítélt.”"

"A Demokratikus Koalíció 2016-ban, az úszóedző Kiss László – nem kiskorút érintő – nemierőszak-botránya után határozati javaslatban kérte fel a kormányt, hozzon létre nyilvános adatbázist, amelyből a szülők ellenőrizhetik, hogy a gyermekükkel kapcsolatba kerülő emberek korábban elkövettek-e valamilyen szexuális bűncselekményt. Pár nappal később a Jobbik alkotmánymódosítást is kezdeményezett, hogy korlátozni lehessen az ilyen elkövetők személyiségi jogait a személyes...
Emmersson71
@Emmersson71: Folytatás: "Pár nappal később a Jobbik alkotmánymódosítást is kezdeményezett, hogy korlátozni lehessen az ilyen elkövetők személyiségi jogait a személyes adataik közzététele érdekében.

Ezek a javaslatok lepattantak a kormányról, majd fél évvel később jött a hír: „Nyilvántartás készülhet azokról, akik korábban bármilyen, kiskorúakkal szembeni bűncselekményt követtek el, ez be is épülne a gyermekvédelmi törvény tavaszi módosításába” – értesült az akkori kormánylap, a Magyar Idők 2017 elején. Aztán mégsem épült be."

"Eddig az MSZP határozati javaslata a legkonkrétabb, amely arra hívja fel a kormányt, hogy gondoskodjon egy nyilvántartásról, amelyből „bárki megfelelő információt szerezhet arról, hogy kik követtek el a Btk. 204. §-ba ütköző bűncselekményt”, vagyis gyermekpornográfia birtoklását, terjesztését és készítését, illetve szigorítaná ezt a paragrafust, amely alapján Kaletát is elítélték."

*****

Vagyis, ha valaki azt merészeli írni, hogy "Folyamatosan mentegeti a balliberális oldal a pedofilokat", az RÁGALMAZÁST KÖVET EL és egy aljas, tetű féreg, Kaleta-díjas bér-troll!!!
Nessy
Ha valaki olvasta az eredeti javaslatot, ahol a pedofíliáról volt szó, azt mindenki támogatta! Vadászeb legyek, ha értem, mi köze van a pedofíliának ahhoz, hogy az apa férfi, az anya nő! És akinek az apja pipetta, az anyja petri csésze? A pedofilok ugyanolyan heteroszexuális egyedek, mint sokan mások. Ezért felesleges ide is berakni a biológia könyv megfelelő fejezetét!
Nessy
@Shikari: És az évek óta a fidesz által rendszeresen lesöpört ellenzéki törvényjavaslatokért ebben a témában, miért az ellenzék a felelős? Tudom, "igyál még egy pohárral, és fogd a nyuszira"!
Nessy
@Shikari: Rendben. De akkor most a kormány ne beszéljen vadakat .
Macskaszem
@Shikari: Pontosan ez a baj a kúrmánnyal, hogy nem az értelmes embereknek akar megfelelni, hanem a birkáknak, meg a hűbéruraknak.
Aki Én
Az eddig megismert pedofilok fideszesek. Miért mentegetné őket a baloldal?
Butaság.
nemkati
Azért idézhetnének már legalább egy mondatot a baloldal állítólagos mentegetéséről. Ja, hogy olyan nincs? Hogy ez az egész egy nagy hazugság? Hát, a Fidesz csak azt adja, mi lényege.
Emmersson71
@durbincs: Olyan buta vagy, hogy nem érdemes téged kicsúfolni sem :)
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 11:58
Most én csodálom a türelmedet, hogy ilyen szépen beszélsz ezzel a nagyon hülye sikivel. Már megint a magasabbik hintalóra ült fel, a papírcsákót legényesen félrecsapva oktat ki Téged is, másokat is, hogy szerinte kinek-kinek mi a dolga. Azt hiszi az egybites, hogy a választópolgár négyévente az urnákhoz járul, aztán pofáját befogva nyel, duzzog, vagy úgy mint ő, lelkesen tapsol a nagyságos fővezérség minden megmozdulásához. A kritika, a kormány és intézkedéseinek bírálata (még mindig őszerinte) libsibolsi gáncsoskodás (liberálfasiszta, de régen írta már ez a tündérbogár).
Föl nem bírja fogni a szűk agyával (két agysejt, akárhogy számolom is, kevés) hogy a választásokon győztes párt által felállított kormány az egész ország jólétén kell dolgozzon, és nem csak a rá szavazóknak kell kedvezzen.
" Ha nem tetszenek az intézkedései, nem fogsz rászavazni. Ennyi a dolgod, nem több, nem kevesebb."
Igazából ez a két mondat bosszantott fel annyira, hogy el kellett mondanom hamar, gyorsan valakinek. Ezzel a nagyon hülye náci patkánnyal felfüggesztettem a kommunikációt, mert nagyon elszállt magától, és olyasmire vetemedett, amire már nem is szabad reagálni. Ha disztingváltan írok, az csak suttogás a viharban, ha keményebben, akkor meg hasonló lennék őhozzá. De ezt az -ennyi a dolgod- dolgot nem hagyhattam szó nélkül.
Mintha ezt a förmedvényt tegnap már idehozta volna a ruszliszökevény, nem?
solidedge
Nos ez így nem igaz. Baj lehet az Orbán szekerét tolók felfogó képességével. Ez pont olyan, mint az oltásellenesség. Nem igaz, de fújni kell, mert Orbánéktól ezért kapnak pénzt.
Nessy
@Giovanni Alba: Tudod, mindig türelmes lélek volta. A 23 év együtt élés férjem édesanyjával további türelemre tanított. Illetve van egy érdekes tulajdonságom, minél jobban bosszant valaki, annál udvariasabb vagyok vele egy határig. De azt hiszem, igazad van, ez a két mondat már nálam is sok lett! Amikor valaki ennyire tagadja a tényeket, ott már nincs mit tenni.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
solidedge
A hülye gyerek jól tudja, hogy a baloldal nem pedofil ellenes. A törvényt csak el kell olvasni és az egyik felével európai ember nem érthet egyet. Az ázsiai beütésű Orbán és bandája ezt nem is értheti. ehhez intelligencia kell.
fergeteg
Laci barátom átnyomta nekem a törvény jelentős részét. Abban semmi olyan nincs ami miatt fel kellett
jelenteni a Fideszt.
Itt tényleg nagyot hazudik a hatalomra törő álbaloldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.