Egy dokumentumfilm is készült az életéről amelyben látható, ahogy egy idősebb, Karen nevű hölggyel él együtt, akivel egy könyvesboltban ismerkedett meg.

90 éves nénivel szexel a 30 éves srác – azt mondja sose volt boldogabb
Kép:YouTube

A Fiatal srác szerint fantasztikusan néz ki a 90 éves hölgy. Kyle azt mondja:

A kinézetébe szerettem bele. Az ősz hajába és a mosolyába. Nagyon csinos

Karen is beismeri, hogy a fiatalabb férfiak vonzották. Szeretett volna úgy élni, mint Madonna, akik fiatal fiúkkal élhettek együtt. Kyle-nak nem Karen az első idősebb partnere. Korábban egy 61 éves Jackie nevű nővel járt, aki azóta is szerelmes a fiúba. A 60 évnyi korkülönbség cseppet sem zavarja a párt.

Állítólag rendkívül izgalmas és aktív életet élnek, és ágyban sem panaszkodnak egymásra.

Kyle alapvetően az interneten ismerkedi, persze sokan furcsállják különleges szenvedélyét. Édesanyja például ledöbbent és hónapokig nem beszélt vele, amikor bemutatta neki a barátnőjét, aki még az anyjának az anyja is lehetne.

Bízott benne, hogy egyszer majd kinövi ezt a hóbortját, de úgy látszik, hogy nem…

Címlapkép:YouTube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Huhhhhhhhhhh!! Ez ütős volt számomra!!!
jesz
hmmmm...a vagina jól bírja az öregedést...a burkolat kevésbé...

egyelőre a vizuális képzeletem küzd a hírrel...

(ha annyi kanos migráns jön Európába, annak is a jobbik felébe, mint amennyivel riogatnak, akkor bizony az idősebb hölgyek is sorra kerülnek...ők már nem tudnak elszaladni...marad a megadás)
namihami
Nem hiszem, hogy elszeretik tőle a dédit!
gina
Próbálkozzon egy múmiával,sose legyen neki jobb...
Csibi
Ennek a nyanyának már csak porhüvelye van!
karma1
Hmmm,... A gerontofiliat mar csak egy hajszal valasztja el a nekrofiliatol...:o)))) Legyenek boldogok, a nenike biztos nem fog teherbe esni, es kurva huseges marad a parjahoz - ha mindkettojuknek ez a jo, akkor mit torodjenek a vilaggal?
Amikor az elso munkahelyemen dolgoztam, mindig bejott az irodaba egy akkor 92 eves nenike, a Sunner Ada (a tobbiek Adacskanak hivtak), es valahogy mindig viccelt a lanyokkal, aztan amikor kerdezte, hogy ki hogy van a ferjevel, baratjaval, akkor feltette a kis mutatoujjat, es mondta, hogy "lanyok, ha tehetitek, mindig fiatalabb fiut valasszatok magatoknak, mert attol biztosan jo szexet kaptok, mert olyan oreg no nincs, aki szet ne tudna tenni a labat!!" Ezen mindig jol szorakoztunk, de ezek szerint igaza volt mar akkor is? Egyebkent a neninek nincs csaladja, unokaja?
division
@gina: Az alapján amiket itt előadsz, szerintem neked fele ennyi boldogságod nincs mint nekik.
division
@karma1: Megboldogult apám sikeres üzletember volt, jóképű, sármos, 48 évesen jött össze a 18 éves titkárnőjével, és 76 évesen halt meg, sajnos maga után hagyva 15 éves kislányát. Szerelemben, szeretetben éltek végig, de sajnos már nem láthatta ahogy a kislánya igazából felnő, de megadatott neki olyan 28 év, amit sajnos anyám mellett nem tudott megélni. Legyen az ember boldog, egészséges, más nem számít.
karma1
@division: Jaj, Dragam, ezt most ne, kerlek! En boldogan es kiegyensulyozottan elek, de meg tevedesbol sem fordulna meg a fejemben, hogy egy nalam evtizedekkel fiatalabb fiut keressek magamnak, de ez a kedves nenike mindig is ilyenekre vadaszott! Az hogy valaki 40 eves koraban egy harmincas ferfit , vagy egy 25 evest keres maganak, az rendben is van akar. De valahol mindkettonek van egy mentalis defektje: a fiunak egy anyakepre van (tobbek kozott) szuksege, mig a nenike medveanyo-komplexusban szenved, mert keptelen elfogadni az oregedest, mint elethelyzetet! Medvemami meg most is olyan fizetett cikkeket hozat le a bulvarlapkban, hogy "messzirol megerzem a hozomanyvadaszokat a kozelemben", meg hasonlokat,...Nem bantom egyikojuket sem, de valahogy ez azert nem termeszetes... Es hidd el, @gina: -bol sem az irigyseg beszel (ugyan, melyikuk helyebe akarna kerulni??? Mert en sem akarnek egyikojuk se lenni!), de velemenye lehet, mint ahogy Neked is meg nekem is... Azert, ha 10 embert megkerdezel, abbol legalabb 9 azt fogja mondani, hogy "hat eleg furcsa," vagy hogy "pfuj, de gusztustalan", de ettol meg 10-bol 10 mondhatja azt, amit en is : mindenki velemenyetol fuggetlenul legyenek boldogok! De a termeszetben megsem ez a normalis helyzet!
karma1
@division: Dragam, a batyam 45 evesen jott ossze az akkor 18 eves baratnommel, es a batyam halalaig csodalatosan eltek, es egy fantasztikus lanyuk szuletett, aki most 27 eves! De itt nem errol van szo! Egy ferfi eleteros, termekeny tud lenni meg 60-70 eves koraban is, ha addig is eleg aktiv eletet elt! De ez a kapcsolat egeszen masrol szol ! (Egyebkent lattam en ilyen kapcsolatot is, ott a holgy 62 eves volt, es a szerelme 37. Annyi gyongedseget ferfitol egy no fele meg csak filmeken sem latni, amit az a ferfi adott az asszonynak! A balesetin fekudtunk egymas mellett a nenivel, aki mosolyogva kerdezte, hogy mit gondolok a ferjerol? Kerdeztem, KIROL? Hat az a ferfi nem a fia? Mire nevetve meselte el a sztorijat! De meg az a kapcsolat sem volt 60 evrol szolo, raadasul joval korabban kezdodott, amikor a holgy meg egy rendkivul attraktiv, joval fiatalabb no volt!) De megismerni valakit 90 evesen az interneten, es valahogy igy alakitani ki egy parkapcsolatot? Mondom, legyenek boldogok, ok tudjak csak igazan, mi tortenik kettejuk kozott a zart ajtok mogott - de azert nem ez az alapvetes az eletben...:o)))) Az edesapadat sajnalom, mert 76 ev az manapsag mar nem kor...Ennyi idos a gyermekem edesapja, akire ma is ragadnak a nok. O 52 eves volt, amikor a lanyom feltestvere megszuletett egy 20 evvel fiatalabb notol. A ket gyerek kozott 18 ev kulonbseg van! Szoval mondom, nem vaskalapos vagyok, csak kicsit realis...:o)))) Es az valoban gyakori - es elfogadott - hogy a ferfi joval idosebb, mint a no egy kapcsolatban!
division
@karma1: Hát igen. az élet olykor bonyolult:-) Gina meg azóta ellenszenves nekem amióta itt van, kizárólag trágárul képes hozzászólni mindenhez, főleg a személyeskedés nem áll messze tőle.
simmering73
Semmi kétség, a fiatalember gerontofil. Kinek a pap, kinek a papné. Ő most Nofretitit választotta. Egészségére.
Emmersson71
Kaleta egy pillanatra elgondolkodott, hogy "talán a másik véglet" is izgalmas lehet...
Emmersson71
@jesz: Postakocsi döcög a vadnyugaton. A távolban banditák tűnnek fel, majd beérik a kocsit.

Bandavezér:
- Mindenki szálljon le!
Egy leány:
- A nagymama is?
Bandavezér:
- Kuss, azt mondtam mindenki!
Most mindenki vetkőzzön le!
A leány:
- A nagymama is?
Bandavezér:
-Kuss, azt mondtam mindenki!
Mert mindenkit megerőszakolunk!
Leány:
-A nagymamát is?
Nagymama:
-Kuss, azt mondta mindenkit!!!
Clavigo
@ómió: Te is meghajtottad a nagymutter barátnőjét...( is )...Te sem rohantál orvoshoz...
ómió
@Clavigo: Üdébb efftársi rámhazudnivalókat nem találtál a Lenin összesben, bolsiék fajkreténje!? Vagy csak a napi rutinodat hazudnád rám?
Aki Én
Ha elveszel egy jó nőt, remeghetsz egy életen át.
Ha elveszel egy rosszat, akkor meg b@szhatod egyedül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.