A hivatalosan koronavírusos megbetegedéssel regisztráltak közel 6 százaléka kórházi kezelésre szorul Németországban, a Welt most az ezzel kapcsolatos költségekről ír. A koronavírusos betegek kórházi kezelése átlagosan 10 700 euróba, vagyis közel 3,9 millió forintba kerül, ha viszont lélegeztetésre is szorulnak a betegek, akkor átlagosan 38 500 euróba, vagyis 14 millió forintba kerül a kezelés.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Azoknak, akik úgy kerülnek kórházba Magyarországon, hogy nincsenek beoltva (plusz még lélegeztetőgépre is kerülnek), kifizettetném velük a teljes kezelés összegét (már amennyiben túlélik). Miattuk ugyanis sok egyéb betegség miatt kezelésre, műtétre váró ember nem kerülhet be időben a kórházakba, és emiatt akár meg is halhatnak.
Pálinkás Pál
@division: nem miattuk, hanem a hülye rendelkezés miatt..te marha a lélegeztető gépeken szinte csak öreg nyuggerek vegetálnak, meg a halálos krónikus betegségben szenvedők...mit fizettetnél ki velük ökör?? talán nem kéne a sok stadion, büdös parazita román férgek támogatása...és minden kórházi ágy mellett állhatna egy gép...de amíg a cigó van hatalmon ,ez nem lesz...ezért kell jövőre eltakarítani véglegesen,veletek együtt, akik a hatalomban tartják...úgyhogy szerintem te is jobban jársz ha menekülő utat keresel..:)
division
@Pálinkás Pál: A fene sem szólt hozzád, te többnevű parazita. Nem is létezel már számomra, a cikkekkel foglalkozz meg ami veled egyidős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.