Feltörték a legnagyobb orosz közösségi oldalt.

12 millió orosz tudhatta meg az igazságot a háborúról egy hekkercsoportnak köszönhetőenFotó: Pixabay

Mint ismert, mostanra az oroszok a közösségi oldalak nagy részét teljesen leblokkolták az országban – amelyikkel nem tettek így, ott a legtöbb esteben maga a szolgáltató vonult ki az országból. 

Most pedig több ukrán lap is arról ír, hogy hekkerek feltörték az orosz VKontakte közösségi hálózat biztonsági kódjait, így pedig több mint 12 millió orosz felhasználónak küldtek valós információkat az Ukrajna elleni orosz agresszióról – írja a telex.hu.

Az egyelőre ismeretlen hekkerek által küldött szöveg – melyet több felhasználó is kiposztolt – a civil infrastruktúra elpusztításának mértékéről és az odahaza eltitkolt orosz katonai veszteségekről közöl adatokat, melyet megfűszerez azzal a fenyegetéssel, hogy a címzett adataihoz a hekkerek hozzáfértek, és „a háború támogatói elnyerik büntetésüket”.

Forrás: telex.hu
Fotó: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Erre kell a fidesznek a lebutított, félelemben tartott tömeg! Ők elhiszik, hogy Orbán megmentőjük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@ómió: genetikai korcs,mész a levesbe!!!
karma1
Nem csipem Fegyo"rt, de most mar kezdem erteni, hogy miert is javasolta azt, hogy a szavazati jogot 18 ev folott minimum 8 altalanoshoz kossek - mert annyi a gyakorlo analfabeta, vagy csak a siman rendkivul buta ember, akiket meg lehet vezetni, es akiknek a szavazata pont annyit er, mint a Magyar Tudomanyos Akademia foigazgatojae.
Azt sajnalom, hogy a magyar videki emberbol eltunt az egyszeru, de jozan paraszti esz, hogy egyikuk se nez bele abba a rohadt penztarcajaba es nem is akarja tudomasulvenni, hogy iszonyuan novekedtek az arak, a nyugdija meg 12 eve mar az inflaciot se koveti.
ómió
@Gazella: Én vigyázzak? Csak, mert rólatok kizárólag a hazugságaitokat deríthetik ki? Ne mindig magadból indulj ki!
ómió
@surdilloFUJT: Tükörbe nézve, "genetikai korcs", mindig így "bátorítod" magadat? És rögtön másra is hazudod? Nem mondom, "efftársi"!
kereső
David Beckham a 70 milliós követővel rendelkező Instagram oldalát egy napra egy harkivi szülész -és gyermek orvos rendelkezésére bocsájtotta, hogy élő egyenesben tudja közvetiteni a világnak, milyen körülmények között dolgoznak a kórházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.