A privatbankar.hu számolt be arról, hogy kijevi nagykövetség oldalára került fel egy fénykép, amelyhez csak annyit írtak "meglepetés". A fotón Volodomir Zelenszkij ukrán elnök és Boris Johnson brit miniszterelnök tárgyal.

"Meglepetés" vendég érkezett Zelenszkijhez
Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

A látogatás azért is meglepő, mert nem érkezett róla hivatalos bejelentés, de minden bizonnyal az ukrán fél tudott a dologról. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miről tárgyaltak.

Forrás: Privátbankár

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Von der Leyen, az osztrák kancellár, szlovák,cseh.lengyel miniszterelnök, angol miniszterelnök...csak orbán nincs sehol, bár lenne rá 200 ezer OKA!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Von der Leyen, az osztrák kancellár, szlovák,cseh.lengyel miniszterelnök, angol miniszterelnök...csak orbán nincs sehol, bár lenne rá 200 ezer OKA!
Clavigo
@Shikari: Azt hittem az a kretén zuccai harcos Gazdád ment ki Ukrajnába...De nem... Még nem gyártották le rá a 6XL-es kevlártangáját...Aztán ő is megmutatja magát ..( neked)
Csizmás Kond
..hiszi a piszi hogy a hájassegű rolleres ukrajnába ment...valahol sokkal biztonságosabb helyen még elhihető de az nem hogy ukrajna.
kereső
"Z"= zieg heil"! ez zúgott a luzsnyiki stadionban putyinnak.
lampa laz
@kereső: Lehet, h beállna csutkány is az EU vezetők sorába ha putyin nem szorítaná a tökeit két kézzel. Ütős dolog lehet az amivel így sakkban tudja tartani ezt a görényt.
bencemacska
@kereső: ma, 17:23
Gondolod fogadnák?! 5 perc múlva tudná putyin hol található meg a célpontjuk!
Németh István
Ez a hülye zelenickíj azt hisz ingyen kapja a fegyvereket! De azt sem tudja még hogy >> ha arra használja hogy az orosz haza bármely darabját megsérti akkor az az ukrajna eltörlését hozza maga után! A boriska jonsonka sem tudja teljesen felfogni, hogy Varsó és Berlin nagyon ramatyul nézett ki 1945.ben! a London pajtás ahhoz képest úri negyed maradt! De reményeik vannak kicsit ráugraniuk a hosszú cicire! erre jó lesz a "rövid" asztalnál gondolni!
Gazella
@Shikari: szharkari..nullszaldos a fejed.
teuton
@kereső: A nyelvtörveny miatt fosik a az utcai harcos... Vagy valami ilyesmit hazudik...
kereső
@teuton: Miért "fosik"? Egy hazugsággal, több vagy kevesebb már nem számit. Sikerült lezüllesztenie az országot a "legpocsékabb" nemzet szintjére.
mzp
@Németh István: Jeszenszkij! Vagy nem?!
ómió
"Kócika" meg a "zongorista"? "Jó páros"! Összeillenek!
Eladott Ország
@Shikari: tegnap ,17:20 ☺ Kaczinsky ( A konzervatív Jog és Igazságosság párt elnöke ) szemorvos hoz küldte Orbánt arra az esetre, ha nem tudná mi történt Bucsában.
www.facebook.com/Lop%C3%B3t%C3%B6km%C3%A9mek-543043382842240/photos/a.543099426169969/1319567501856487

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.