Ugyan az orosz katonáknak megtiltották a közösségi média használatát, de valamiért Ramzan Kadirov csecsen harcosain nem kérik számon ezt a tilalmat, és a csecsen hadúr Telegram-csatornája is az orosz propaganda egyik első számú forrásává lépett elő.

Így ünneplik a csecsen harcosok Mariupol elpusztítását

Lerombolt lakóépület romjai a délkelet-ukrajnai kikötővárosban, Mariupolban 2022. április 13-án. MTI/AP/Alekszej Alekszandrov

Itt jelent meg csütörtök este egy videó, melyben egyik szövetségese, Adam Delimhanov által vezetett különítmény Mariupol égő házai előtt ünnepli a város „elpusztítására és megtisztítására indított különleges művelet végrehajtását” – írja a Telex.

Ahogy azt a videót átemelő Guardian tudósítója megjegyzi, a videóban ünneplő csecsen harcosok közül bizonyára sokan vannak, akinek felmenői Mariupol védőihez és civil lakosságához hasonló módon vesztették életüket – csak éppen az ezer kilométerrel keletebbre fekvő Groznijban.

Címlapkép: MTI/AP/Alekszej Alekszandrov

Forrás: Telex

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gyilkos horda! Mindig is ott voltak, ahol gyilkolni, rombolni lehetett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az ilyen férgek,mint ezek a csecsen zsoldosok, pénzért még az anyjukat is megizélnék. Ez a fajta mindennek a legalja. Persze csak putyin után
kereső
@csipetke: Ezek , az apáik 2004-ben Groznijban a sajátjaikat irtották. Több tizezer gyermek és csecsemő esett áldozatukul. Tették ezt az oroszok oldalán hatrcolva, saját népük ellen.
vacsi
A csecseneknek mindegy, csak öljenek.
vacsi
@kereső: Sajnos, tüntetni ma bárki, bármi ellen tüntethet - csak engedélyt kell rá kérni, előre bejelenteni, stb.
kereső
@vacsi: Ez akkor is uszitás- és mint ilyen betiltható.
Sámannus
Ne legyen illúziónk csecseneket a pohos is hozott ide, Amolyan békeharcosnak, bizony ezek a békeharcosok közvetlen orosz befolyást képviselik, már cirka egy évtizede kiderült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.