Négy évvel ezelőtt az EP kétharmados többséggel (a Fidesz akkori európai pártcsaládja, az Európai Néppárt részben tevőleges, részben hallgatólagos támogatásával) kimondta, hogy a magyar jogállamiságot számos rendszerszintű veszély fenyegeti. Ennek nyomán indult el az Alapszerződések hetes cikke szerinti eljárás. A 2019-es EP-választáson nem induló, a parlamenti munkától elköszönő holland Judith Sargentini szerepét az Európai Parlamentben […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Nyírfa: Sokáig azt gondoltam, ez nagy marhaság, de mára beláttam, tényleg ez van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Csakhogy kimondtátok végre!
Magyarországon a fidesz úgy garázdálkodik, ahogy úri kedve tartja, minden következmény néllkül.
Legalább az unióban legyen egy fék, amely megállítja az eszement dúlást.
simmering73
Igen, Magyarországon nincs demokrácia. Már évek óta.
division
@Nyírfa: Sokáig azt gondoltam, ez nagy marhaság, de mára beláttam, tényleg ez van.
csak úgy....
@division: régen cikiztelek...,ma már nincs mivel! -tévedni emberi dolog...
Clavigo
@Shikari: Vándoroljál tovább..keletre. Add le a " magyar igazolványodat,,oszt húzz el a halál faszára ...
csak úgy....
@Clavigo: gondolod befogadák a fideszen kívül valahol,ezt a csak írni tudó jámbort?
Nyírfa
@division: A belátás akkora lépés az életünkben, ami minden tévedésünkre gyógyír. :)
Nessy
@division: Aki belátja és bevallja a tévedését, az minden tiszteletet megérdemel! Részemről mély tisztelet!
csak úgy....
@Nyírfa: nekem, már csak 1db. csökönyös ,fideszbuzgó csacsim maradt magyarországon,a többi jobb útra tért vagy a fideszes egészségügy szenderítette jobb létre...
Nyírfa
@csak úgy...: Nekem nincsen fideszbuzgó ismerősöm. Illetve tudok egy szomszédról, aki úgy fél a migránsoktól, hogy inkább behódolt a régebben utált Orbánnak.
csak úgy....
@Nyírfa: nejem egyik rokona,aki az 58 éves férjét volt kénytelen temetni azt üvöltötte fájdalmában a telefonba,hogy nekünk fogalmunk nincs a magyar kórházi állapotokról, jobb ha mi kussolunk...
Nyírfa
@csak úgy...: Az egészségügyet már évtizedekkel ezelőtt gatyába kellett volna rázni, de ez minden kormány számára nagy falatnak bizonyult. Érdemben még Gyurcsány próbálkozott, de több kezdeményezés éppen a lakosságon bukott meg.
Utoljára Kádár alatt volt jól szervezett.
csak úgy....
@Nyírfa: én csak a jelenlegi helyzetet akartam ecsetelni..., a múlt ismerete semmiben nem segít!
- akkoriban 5 évet kellet várni a trabantra...,kibírtuk...
division
@csak úgy...: @Nyírfa: @Nessy: Tudjátok, amikor az embernek nincsenek megélhetési és egyéb gondjai, képes más szemszögből nézni a dolgokat, de eljön az a pont, amikor egy (talán) értelmes ember, aki mindig Fidesz párti volt, azt mondja elég. Szakértői kormány kell, ez az ország és a legtöbb ember érdeke.
csak úgy....
@division: na nem kötözködés , nekem sem voltak megélhetési problémáim és szerencsére a mai napig sincs!
én csak a mai magyarok által lenézett nyugatról gondolkodtam bele a dolgaitokba...,ill. orbánéba! -mert ö az aki alattatok a pelenkát cseréli,megvéd benneteket...,közben ...,de gondolom,azt már te is tudod!
verőce21
@csak úgy...: szólj a nővérnek, cserélje ki alattad a pelenkát...!
csak úgy....
@verőce21: ismét magadból indulsz ki,te álítólagos cselédlyány tulajdonos! :)
amortizáltok
@KisTehen: meg téged a marhavágóhidra Bpesten van ám orbán a diktátor már behatárolták a nyaloncait is u hogy lassan véget ér a szinjátékotok se pénz se posztó
kereső
Egy euro 405 Ft- tiz perccel ezelőtt. A dollár szintúgy- egy szinten az euro-val. ( az euro erősödött a dollárral szemben- még mielőtt valaki mást mondana).
kereső
Négy évvel ezelőtt azt mondtta az EP, hogy Magyarországon rendszerszintű veszély fenyegeti a jogállamiságot. Ma az EP azt mondja, hogy rendszerszintű problémák vannak a magyar jogállamisággal, és megszúnt az ország demokráciának lenni.
4 év- és ezért , mindenért orbán a felelős.
Felszólalók beszéltek még putyin trójai falováról, arról, hogyan hazudnak orbánék az Eu-ról, a rendszerszintű korrupcióról, hogy megszűnt a biróságok függetlensége...gyakorlatilag mindarról, amelyekről mi itt véleményt szoktunk cserélni.
Az ország ezt nem teszi ki az ablakba-és azt a megalázást sem, hogy orbánt negligálta az EP (jogosan), mivel nem hivták meg az EP ülésére.
BabyShark
"A jelentés szerint ezért a Bizottság és a Tanács is felelős, mert nem léptek fel elég erélyesen a magyar kormánnyal szemben."
117
@kereső: Akkor már négy évvel ezelőtt is tisztán látszott, amiről most szavaznak?
És négy éven keresztül görgették maguk előtt a szargolyót?
Nyírfa
@division: szept. 12. 23.43

A gondolkodó ember, függetlenül a születési, anyagi körülményeitől, képes több szempontból nézni a körülütte lévő világot.
csak úgy....
európa egyetlen mentsége,hogy sosem tudták elképzelni,hogy egy kis butuska ország,egyszer egy rózsa sándort tesz meg förablónak és miniszterelnöknek...
Nyírfa
@csak úgy...: szept.12., 23.25

Nekünk várni sem kellett, egyszer azal állított haza a férjem, hogy anya, képzeld! Vártam, hogy mit képzeljek el, mindenre számítottam, csak arra nem, hogy nyertünk egy Trabantot! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 17.31

Ha látnád, Rózsa Sándor most hogy néz rád, füled, farkad behúznád! Azt üzeni, kikéri magának, soha nem vállalna közösséget az orbán-félékkel!
Virág Árpád
Engedjük rájuk a 3 millió felfegyverkezett migránst! Sőt, rakjuk őket vonatra, s az osztrák határnál tegyük csak ki az erdőszélen őket!
Aztán majd ajvékolhatnak! Akció fedőneve: rés a kerítésen!
csak úgy....
@Nyírfa: 17:33 egyszer volt egy bolond ötletem és fölösleges 4 millió forintom, amit már akkoriban sem volt érdemes betenni kamatra. (hozzá teszem,hogy már orbánék alatt) - autónyeremény betétkönyvekbe fektettem és láss csodát...,nem nyertem.
sosem felejtem el az otp-s hölgy arcát...
csak úgy....
@Virág Árpád: mondja csak virág et., maga marha?
csak úgy....
@Nyírfa: 17:37 nálam a betyárok és rablók egyformák,persze a söndörnek már mögbocsájtottam..
kereső
@117: Az unióban az EP ajánlásokat fogalmaz meg határozatok formájában. A labda innentől az ET-Európa Tanács(állam-és kormányfők tanácsa), és az EB - Európai Bizottság-egyszerűség kedvéért az unió kormánya -nél pattog.Nos, ők azok , akik görgetik maguk előtt ezt a x@rgolyót. Bár, most az EP azt mondta, hogyha nem lesz előrelépés - akkor leváltják az EB fejét-Ursula von der Leyent, és a biztosokat. Nem elfelejteni, hogy tavalyig Merkel kancellár nagy befolyással birt mindkét döntéshozó szervben-és Ő volt az, aki mindig bevédte orbánt. Úgy túnik ez a befolyás még mindig hat...
kereső
A forint 406 fölött jár, nem is merek belegondolni, mi lesz a holnapi szavazás után...
csak úgy....
@Virág Árpád: virág,magának honnan van 3 millió fölfegyverzett migránsa? csak nem putyin efftárstol?
virág,maga egy migráns símogató?
Nyírfa
@csak úgy...: 17.47

Egy barátom még a rendszerváltás környékén úgy döntött, hogy az összes pénzét befekteti sorsjegyre. Próbáltam lebeszélni, mindhiába, érezte, hogy nyerni fog! :)
Hát, nem. Kemény hónapja volt. Kisegítettük, hogy túlélje a következő heteket. Ha azt hiszed, hogy tanult belőle, tévedsz. :)
@csak úgy...: 17.53

Szerinte nincs mit megbocsátanod, de azért elfogadta. ( Most tolmácsolok köztetek. ) :))
balos
@kereső: A merkel is valamiért zsarolható!Nem véletlen,hogy a fideSS még mindig nem fedi fekl az ügynök aktákat,mert ABBÓL "DOLGOZIK"!
kereső
@balos: Merkel kancellárnak három !!! jó indoka volt...mercedes, audi, bmw...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.