Áll a bál Berlinben.

Orbán Viktor kedden meglátogatta Schäfer András válogatott labdarúgót az Union Berlin stadionjában, és erről egy videót is kitett büszkén a közösségi oldalain.

A klub szurkolói nagyon kiakadtak a miniszterelnök látogatásán, amiért „kirekesztő és rasszista” politikust engedtek a klubszékház közelébe – írta meg a 444.

A Union Berlin szurkolói totál kiborultak Orbán Viktor látogatásán: nem értik, hogy engedtek be a stadionjukba egy "kirekesztő és rasszista" politikust

Fotó: Facebook

Az Union vezetése azzal védekezik, hogy az elnökük nem találkozott és nem kezelt Orbánnal, a látogatás magánjellegű volt, éppen csak kinyitották a kaput a miniszterelnök előtt.

Az eset a német sajtó visszhangjával együtt jól mutatja, hogy hol tart a magyar miniszterelnök nemzetközi megítélése.

A miniszterelnök Facebook- és Instagram-oldalán büszkélkedett el azzal, hogy fogadta őt Schäfer András, a Bundesligát vezető csapat középpályása, aki januárban igazolt Berlinbe.

Az Union berkein belül is komoly ügy a látogatásból. A klub egyik legolvasottabb szurkolói blogja, a Textilvergehen friss posztjában fasisztának nevezik Orbánt, és szót emelnek azért, mert szeretett klubjuk teret adott annak, hogy a klub címerét pedig a propaganda céljaira használja fel.

A magyar miniszterelnök a többség számára vállalhatatlan Németországban mindazon nem demokratikus cimkék miatt, amiket az évek során politikájával magára aggatott.

A futballvilág különösen érzékeny a szimbólumokra, a szurkolók nehezen emésztik meg, hogy Orbán az ő színeikben és az ő szentélyükben pózolt. 

A Spiegel sportrovatának szerkesztője, Peter Ahrens pedig így írt az esetről:

„Egy Bundesliga-klub aligha mondhat nemet, ha egy másik ország kormányfője meg kívánja látogatni a létesítményét. Az diplomáciai zavarokhoz vezethetett volna. A tény azonban, hogy egy magát értékközpontúnak tartó klub kommentár nélkül enged pózolni a díszpáholyban valakit, aki lábbal tiporja közös értékeit, felvet kérdéseket.”

Forrás: 444.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez általában egy, az olvasói által kommentelt oldal. De ez az a helyzet, amikor annál bölcsebbet és tömörebbet, mint amit a cikkben már megírt az újságíró, még kitalálni sem lehet:
""Az eset a német sajtó visszhangjával együtt jól mutatja, hogy hol tart a magyar miniszterelnök nemzetközi megítélése.""
Hát bizony: ITT!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez általában egy, az olvasói által kommentelt oldal. De ez az a helyzet, amikor annál bölcsebbet és tömörebbet, mint amit a cikkben már megírt az újságíró, még kitalálni sem lehet:
""Az eset a német sajtó visszhangjával együtt jól mutatja, hogy hol tart a magyar miniszterelnök nemzetközi megítélése.""
Hát bizony: ITT!!!
namihami
@KisTehen: 17.02: Nahát, ezek a libsik. Még szegény Viktort is képesek besározni, pedig az is a Soros-emlőkön nevelkedett. Akkor pedig közéjük tartozó. Vagy mégsem? Csak addig volt libsi, amíg az érdeke úgy hozta, aztán volt/lett már minden, csak akasztott ember nem!
Na, pont ezt ismerte fel az a csúnya libsi világ!
Pálinkás Pál
itt lenne az ideje levágni a mangalicát, most ő a " soros "...
Németh István
A németek nagyon nagy becsben tartják Orbán Viktort! Ez a kommüniké egy totálisan hamis írás! Az Orbán Viktor elleni hangulatgerjesztést az USA nyomására a diktatórikus német vezetés realizálja! Közben a német polgárok, mi több az un. jobb módú és akár valamiféle vezetők és vállalkozók egyértelműen Orbán tisztességes és nemzet érdekű korrekt megnyilvánulásait, elhivatott vezetését kívánják a maguk nemzetének is! Különben menjetek ki németbe különösen Hamburg-München útvonalon megtapasztaljátok!!!
Apfelbaum
ezt is megéltük,hogy egy volt keletnémet foci klub drukkerei lenácizzák a magyar miniszterelnököt,csak azt nem értem,hogy a sok agyi zokni féreg patkány fideszes droidnak nem tűnik fel,hogy ahova ezt a mosdatlan retkes cigány elmegy ott gyűlölet veszi körül és kifütyülik a bdskrvnydt GECI orsós,hogy ezt teszed a mi hazánkkal
Aki Én
@Németh István: @KisTehen: orbánt nem csak itthon, de külföldön is egyre jobban elítélik, utálják, megvetik, lenézik.
Hogy ti nem értitek, mert buták vagytok mint a föld, az egy dolog.
Nem véletlen, hogy itthon sem kedveli a túlnyomó többség.
Még ha ti magatoknak is hazudtok.
Pálinkás Pál
@Németh István: te barom,élsz még?...pedig mindenkinek jobb lenne ha végleg elkussolnál...
namihami
@KisTehen: 17.16: Annak se látom a következményét, amikor a fekete focistát dobálták a nagymagyar szurkolóink, miután gólt rúgott.
Amilyen az adjonisten...?!?!
Aki Én
@KisTehen: Még mindig nem tudsz egy levegővel leírni egy semmitmondó butaságot?
Nincs az a balfasza a világnak, akit ne hívnának meg ide-oda.
Az más kérdés, hogy például az USA-ban 45 ember volt kíváncsi a gazdádra :)
Na, az volt qrva szánalmas.
Theorba
@KisTehen: Te magyarnak tűnsz, oszt én mégis leköplek, pubi!
Eladott Ország
Régen kiírta magát a geci Európából, sőt a világ számos országából. Kampó van!
namihami
@Németh István: 17.13: "" A németek nagyon nagy becsben tartják Orbán Viktort! ...különösen Hamburg-München útvonalon...""
Különösen igaz ez Hamburgra, ott is elsősorban a Reeperbahn környékére. Bár az ottani ""Orbán-rajongók"" nem igazán németek!
134.bátor
2.5 millió agyhalottat,meg a határon kivülieket, mindenütt utálják,mint a szart.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:53 ☻ "Az oroszok már a spájzban vannak!" ... Schengeni vízum nélkül
Eladott Ország
ma, 17:51 link pótolva : " Szóval az egyik sógor elindul a spájz felé...
www.youtube.com/watch?v=QKZZu3GOQG4
gina
Mindenhova odapofánlankodik ez a szemét maffiózó, nem veszi észre hogy gyülölik mindenhol??? csak a proli fogatlan magyar hivei akik még mindig imádják ezt az emberi szemetet
jesz
a nácik lázadoznak, rasszistáznak? Hát igen, az árja nemzedék nagy reménység volt, de az lmbtq bebaszott az agymosott náciknak...ijedtükben egy balkánit baszogatnak?
Emmersson71
@Eladott Ország: Az ARC-on volt egy fotó, ahol befőttek és savanyúságok közt a háttérben látható Putyin pofája. Címet sem kell adni a képnek :)
Németh István
Ha valakik tudják, hogy sem nem kirekesztő sem nem rasszista az pont ők! Ha az lenne a zsidó-cigány- más fajú gyilkos népség tetteit nem ítélné el! A HOLOKAUSZT mint ősbűnt TAGADNÁ!!!
De elítéli és nagyon tudja utálni az idegeneket akik hívatlanul támadják és akarják ellepni az EURÓPAI kúltúr nemzeteket! DE ezt sem a faj, vallási okok miatt hanem maga az "ember" aljas szándékai - terrorista megnyilvánulásaik miatt! Csak nem képzeli valaki is, hogy a saját gyilkos jelöltjét melengetni fogja, hogy az saját családját is oda adja élvezkedésre!? Tiszta hülyék azok akik ezt feltételezik!
PERSZE nem tetszik sokaknak, hogy ezeket nem fogadjuk be az általuk kiutáltakat, leselejtezetteket is visszautasítjuk! Moslék népség a németek meghülyített része > az ursulával együtt!
Németh István
Nagy szar alakok a megvezetett tetves németek ! De bizony szívesen jönnek ide hozzánk mert itt biztonságban vannak! Mit gondoltok többek közt miért szaporodnak a német vállalkozások kis hazánkban!?
Németh István
Aztán minden kretén egyén aki Orbán ellenes csak köszönheti neki személy szerint és minden egyes kormánya tagjának, hogy 12-13 év alatt elindult és eredményesen működik a nemzeti sorsunk irányítása! - ezt mindenki ha másként nem a családján gyerekei, unokái, nagyszülei életvitelén érzékelheti! Esetleg nem így van? ki is mondja ezt! ja a gyurcsány, dobrev, a márki , stb. aztán mi a kurva anyjukból fizetnék a rezsi csökkentés megszűnése esetén a családonkénti 182 ezer Ft. rezsikiadást! Ja a milliárdosok, a kommunista moslék ingyenélők?
drrotf
Csak meg ne utálják emiatt S.Andrást!
Németh István
Az union berlin adott szurkolói, nagyon kinyalhatják a magyarok seggét, de csak ha hagyjuk!
Emmersson71
@Németh István: A kedvező adózás és olcsó munkaerő miatt.
Gyurka80
@namihami: Az nem semmi, hogy egy német nevezi fasisztának orbánt!
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Te hány éves és hány kiló vagy?
Gyurka80
@Aki Én: Ott voltál és megszámoltad.NEM, akkor qss!
Clavigo
@Shikari: Bezzeg te..,,..beszelsz oláhul,románul,meg a lovári anyanyelvedről nem is beszélve... És már magyarul is kezdesz makogni...
Clavigo
@Gyurka80: Mááá megint pattogsz Gyurci...a 80- as IQ- dal ..
Gyurka80
@Clavigo: Neked negyedannyi van idióta!
orsos vendel
dagadek !!! fenykepezkedsz ?? lesz mit nezegetned Szegeden !!!
Pálinkás Pál
@Gyurka80: 50 elmúltam,...100 kg felett...de ahogy ti mondjátok.." kigyúrt "...és nem csüngőhasú zsírdisznó...más érdekel még?...
Clavigo
@Gyurka80: Gyurci,,te olyan buta vagy,mint a rosseb...DDXDXDX...
Aki Én
@Shikari: Schäferre gondolsz? Vagy neki anyanyelve a német?
Aki Én
@KisTehen: ,,45 ember? savanyúja szőlő? :D"
@Gyurka80: ,,Ott voltál és megszámoltad.NEM, akkor qss!"

szmsz.press/wp-content/uploads/2022/08/CPAC-Orban-UresTerem-1280x640.jpg

...elnézést a túlzásért. Lehet, hogy csak 43.
Mindezt a 330 milliós USA-ban.
Nincs ezzel baj, minden a helyén van, csak nem dicsekedni való.
Gondolom ott nem szállították buszokkal a közönséget, nem osztottak sültkolbit, sört...

ezalenyeg.hu/data/articles/99/990/article-99020/Bekemenet_buszok_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=661bffc70924d378227c52f943e532ea

assets.telex.hu/images/20211029/[email protected]

www.youtube.com/watch?v=sBjuOTnoQqQ
simmering73
@Clavigo: Anyanyelvi szinten beszél héberül is.
Aki Én
@KisTehen: @Gyurka80: És képzeljétek el micsoda tüntetés lett volna a napokban, ha ilyen szervezettséggel hozták volna résztvevőket Budapestre.
Mondjuk így is durva volt.
Aki Én
@NKF: És miért, te agyalágyult? Mert megírja a történéseket? Ezért vannak, te agyhalott csicska.
Húú, de bosszantóan buta vagy.
ómió
Ezek, ugye, még a Soviet Union Berlin szurkolói?
simmering73
"A botrány és a felháborodás nem csillapodik, hiszen egy antiszemita, homofób, rasszista, fasiszta diktátorról van szó, akinek kedvenc szurkolói azt szokták énekelni Berlinben, hogy “buzi németek”. Orbán valóban olyan szörnyetege a világnak, akivel tisztességes ember nem mutatkozik, és tisztességes emberek nem is engedik maguk közé. Egy fasiszta vezér nem vonulhat be egy sportolóknak fenntartott stadionba, ráadásul nyilvánvalóan a pitiáner propaganda kedvéért. Nem használhatja fel ehhez rendes emberek stadionját. Schäfert ezért azonnal meneszteni kellene a klubtól."
nepszava.us/mar-csak-magyarorszagon-nem-nevezik-orbant-fasisztanak/
Gyurka80
@Pálinkás Pál: 60 fölött te is csüngő leszel !
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Az anyád cigó! A 60 évében van a miniszterelnök.
Virág Árpád
Lassan ott meg fogtok fagyni, de a felcsúti stadionban nem!
Pálinkás Pál
@Gyurka80: nem anyám...hanem te, meg a románcigány orsós...
surdilloFUJT
@Gyurka80: sokáig eláll a fekália!!!te napihülye!!!
szegény hazám
@drrotf: teljesen igazad van. Ha ez az egybittes agyú okosan szeretné a focit, akkor ezeket a tényleg jóképességű focistákat nem járatná le a személyes közeledéseivel. Inkább elkerülné őket, hiszen az ő barátsága öl, butít és nyomorba dönt. Remélhetőleg a németek elég okosak ahhoz, hogy nem neheztelnek meg Andrásra a csüngőhasú törleszkedése miatt. A látogatás célja véleményem szerint a szerepelni vágyás, és a reklám fogás volt.
Gyurka80
@surdilloFUJT: Korán kapcsolsz idióta
2022. október 16., 12:01 beírásra ma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.