Az orosz elnök elmondta: Moszkvának nincs más választása, mint megvédeni polgárait.

Putyin: Oroszország tárgyalna, de Ukrajna nem akarValery SHARIFULIN / SPUTNIK / AFP

Oroszország kész tárgyalni az ukrajnai háborúban érintett valamennyi féllel – erről beszélt Vlagyimir Putyin a Rosszija 1 állami televíziónak adott interjújában – adta hírül hvg.hu.

Mi készek vagyunk tárgyalni minden érintett féllel az elfogadható megoldásokról, de ez rajtuk múlik – nem mi vagyunk azok, akik nem hajlandók tárgyalni, hanem ők

– tette hozzá.

Putyin szerint Oroszország "jó irányban" halad Ukrajnában, mert a Nyugat, élén az Egyesült Államokkal, megpróbálja kettészakítani Oroszországot.

Úgy vélem, hogy a helyes irányban cselekszünk, megvédjük nemzeti érdekeinket, polgáraink, népünk érdekeit. És nincs más választásunk, mint megvédeni polgárainkat

– tette hozzá.

Nem ez volt az első eset, hogy Moszkva azt állította, nyitott a tárgyalásokra. Putyin legutóbb csütörtökön közölte, hogy „törekedni fognak” a háború befejezésére, ami elkerülhetetlenül magába foglal majd „valamilyen diplomáciai tárgyalást”.

Forrás: HVG.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Most aztán már valóban vágja pofán valaki Putyint egy köér szívlapáttal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...hisszük nem hisszük ez így igaz...
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
jáger laszló
Le merem fogadni,hogy előbb,vagy utóbb tárgyalni fognak,mert a harcoló országok lakossága ki fogja kényszeríteni!!
A végtelenségig nem háborúzhatnak!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Most aztán már valóban vágja pofán valaki Putyint egy köér szívlapáttal.
teuton
Mondjuk Putyin sem akarna targyalni, ha az ukranok orosz területeket követelnenek a Volgaig... Egyebkent pedig aki olvasni tud, annak ott van az 1991es Budapesti Egyezmeny, amiben Moszkva garantalja Ukrajna területi szuverenitasat az akkori hatarokkal (!), ezert Ukrajna mind a 2000 atombombajat kiadta az oroszoknak...
namihami
A hirtelen halállal gyorsan fogyatkozó számú orosz oligarchákkal fordított arányban nő a putyini tárgyalhatnék.
Ahogy fogynak az ablakon kiesők, gyorsan megbetegedők és hasonlók, úgy erősödik a Putyuliban a béke utáni vágy!
nejlontacskó
" Mi készek vagyunk tárgyalni minden érintett féllel az elfogadható megoldásokról, de ez rajtuk múlik – nem mi vagyunk azok, akik nem hajlandók tárgyalni, hanem ők... "
Mondja Putyin, az orosz állami 1-es csatornán.
De ismerős nekem ez a retorika.
Mindenki hibás, csak éppen ő nem, de ezt is, a sajátjai között bégeti...
Zelenszkíj szintén ezt csinálja, nem különbek ezek egymástól, egy kicsit sem!
Pági
Ki fenyegeti az orosz polgárokat, akiket meg kell védeni?
teuton
@Maccska: Puccs? Talan meg kellene tanulnod olvasni, nem a propagandamediat benyalni. A "törvenyesen magvalasztott elnök" miert menekült a Szovjetunioba? Hogy nehogy ugy jarjon, mint a 20 evig szinten "törvenyesen megvalasztott elnök" a szomszedos Romaniaban??? Zelenszkij tamogatottsaga Ukrajnaban 94%, Mjadan ota a 3 elnök, el meri hagyni az orszagot ugy, hogy nem puccsoljak meg es lövik le az oroszok, az utobbi hetekben 3x volt a fronton, direkt ott, ahol lönek! Putyin merre jart ezidötajt, melyik fronton??? Europaban valahol???
teuton
@Pági: Ki fenyegeti, ki fenyegeti... Hat Putyin!
Németh István
Hi-hi-hi! nem ukrajna nem akar tárgyalni - megjegyzem népszvazás kéne, ha merné ezt megtenni a zelenszkíj a fasiszta parizán harcos puccsista! - hanem az usa és az Eu. vezérkar amíg az ursuláék bitorolják az un. irányítói hatalmat! Ezen kéne váltóztatni, de sajnos a moslék nyugat a nemzeti önbecsülést tönkreverte lassan minden Eu. országban a migránsoktól való félelem a rettegés a jellemzője a nemzet beszarásának!
Ez ma a nyugat Eu. megfertőzve a berlini fal leomlását követően a vöröscsillagból kifolyó kommunista erkölcstelenséggel! Ne feledjük marx szobrot már fel avattak - majd még jön a többi is!! A kommunista módra produkált áldemokratikus diktatatúra >>> HA NEM ÁLLUNK A SARKUNKRA ÉS NEM ÁLLUNK KI A NEMZETEK ÖNRENDELKEZÉSI JOGAIÉRT, amit az Eu. vezetése bedarált, akkor vége Európának! Ez ma egy hajszálon függ! (Németország, Franciaor-szág, Anglia elveszett csak névleg működik > a görögök olaszok szart se érnek! ENNYI !!! A holland belga svéd szemetek seggtörlésre jók! Gondolkozni kéne!!! Mielőtt megöngyilkoljuk magunkat!
Lepényleső
...csak úgy mint sokan szeretnének lottó nyeretesekké válni,
de azok a fránya számok nem akarnak a szelvényen a kihúzottal azonosak lenni?
csipetke
@Pági: 16:55 Ugyanaz, mint orbán, csak a ruszki idióta barom 30 kilóval könnyebb. Ezek állandóan harcolnak valami ellen,vagy épp megvédenek valamit, vagy valakit. De persze csak szájkaratéval, mert egyik beszaribb, mint a másik. A franctudja hány testőr mögül pofáznak...
Fenyöfa58
@m73: Már megint kiszökött az utó kezelöböl !!!
Clavigo
@Shikari: Szerintem túl zabáltad magadat puliszkával..A szokottnál is butábbnak tűnsz..
Clavigo
@Shikari: Elég ez,,úgysem értesz magyarul ,muzsik.
amaramaistanna
Legyen átkozott Putyin és minden támogatója.
kereső
@Maccska: " ezt felülírta a majdani puccs."- milyen felülirásról hadoválsz te putyin pücs? A Bpesti egyezménynek egyetlen feltétele volt Ukrajna felé- a Szu-tól örökölt nukleáris töltetek leszerelése, és megsemmiisitése. Ennek fejében garantálja- az USA, Anglia és oroszország az ukrán állam szuverenitását, és az akkor elismert határok szerinti területi sérthetetlenségét. Te, mint orbánista narancsos moszkovita remélhetőleg tisztában vagy azzal, mit is jelent egy állam, egy ország szuverenitása- hiszen ti olyan bőszen szoktatok erre hivatkozni "Brüsszellel" szemben. És most legújabban: azért nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, mert az szuverenitási kérdés.
Találjatok még ki valamit, mert már oly sok mindennel magyaráztátok és mentegettétek ezt a gyalázatos agressziót, és a terrort a civil lakosság ellen. Undormány amit műveltek.
kereső
" Moszkvának nincs más választása, mint megvédeni polgárait."- na, ja. Ezért bombázza azon faélvak, városok civil lakóházait, amelyek már oroszország részét képezik- hiszen népszavazáson csatlakoztak. Putyin gyilkolja a saját népét- de tárgyalni akar.
Ruszkik haza- utána lehet tárgyalni, a jóvátételről Ukrajnának. Mégis mit gondol ez a háborús bűnös, terrorista gazember?
teuton
@Shikari: Hülyegyerek! Gondolkodni mikor tanulsz meg?
teuton
@Az Ördög Ügyvédje: Putyinnal nem kell targyalni, egyszerüen ki kell radirozni! Bar ezt hamarosan megteszik vele az oroszok vagy a rak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.