2022 szeptember 26-án az Oroszországból Németországba tartó Északi Áramlat földgázvezeték nagyrészt megsemmisült több robbanás következtében a Balti-tengeren. Két hete a díjnyertes oknyomozó riporter, Seymour Hersh egyetlen névtelen forrásból származó információkra alapozva cikket tett közzé, amelyben azt állította, hogy a robbantásért a Biden-kormányzat és a CIA felelős. Hersh 1970-ben Pulitzer-díjat kapott a Mỹ Lai-i mészárlás történetének feltárásában játszott szerepéért, egy olyan incidensért, amelyben amerikai katonák három-ötszáz fegyvertelen civilt öltek meg. Fabian Scheidlerrel most Hersh a Jacobin számára beszélt a legutóbbi cikkében megfogalmazott állításokról, valamint a CIA és a nemzetbiztonság befolyásáról az állam és az amerikai külpolitika életére. FABIAN SCHEIDLER - Kérem, kezdje el részletesen ismertetni megállapításait. Mi történt pontosan a forrása szerint, kik voltak benne, és milyen indítékok álltak a háttérben? SEYMOUR HERSH - Amit én tettem, az...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Faszpajtások, és most fáznak a németek? A lónak a faszát. Sőt, ők meg is tudják fizetni, és nem kellett bezárni közintézményeket, uszodákat, egyebeket..
Qqberci
Ugyanitt gyorsfagyasztott durbincs ingyen elvihető...
csak úgy....
@KisTehen: ezt csak 0rbán szellemi nyomoroncai látják így, köszi mi jól vagyunk és a töletek behazudott áramszünetekböl sem lett semmi! :)
Törölt Nick
@KisTehen: Ne erőlködj boci, mert beszarsz.
csak úgy....
@KisTehen: meghívlak,hogy meggyözödhess! -de csak téged,nem az egész csordát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.