Béketárgyalásokat készít elő Szaúd-Arábia az orosz-ukrán háború rendezéséről, amelyen számos ország részt vesz: Ukrajna és az USA mellett India és Brazília, valamint az EU vezető politikusai is, írja a Meduza nyomán az RTL.

Augusztusban indulnak a béketárgyalások: Oroszország nem vesz részt rajtuk
Kép: Pixabay

A tárgyalások előkészítését Andrij Jermak, az ukrán elnök hivatalának vezetője erősítette meg. Az Egyesült Királyság, Dél-Afrika, Lengyelország és az EU országai már megerősítették részvételüket.

A szervezők bíznak abban, hogy az augusztusban tartandó szaúdi találkozón Kína képviselői is részt vesznek majd, akiken keresztül sikerülhet befolyást gyakorolni Oroszországra ám ők egyelőre nem jelezték, hogy részt óhajtanak-e venni az eseményen.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerint figyelemmel kísérik a tárgyalásokat, üdvözölnek minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vezet.

Ám szerintük valójában Ukrajna nem akar békét.

Forrás: RTL

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Őrnagy: elég volna ahhoz egy Fidesz taggyűlés is, ahol szembe mernének menni a tagok, a Graz-i ápolttal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Milyen "béketárgyalás" az amelyiken pont a háborút elindító fél nem vesz részt? Ami azt jelzi, hogy eszébe sincs a terület szerző háborút befejezni!
Peller Anikó
@Nessy: Dehiszen látod, valójában Ukrajna nem akar békét - mondja ez a nyomi orosz.

Ukrajna azt szeretné ha elháborúzhatna még évekig.

Esetleg mondhatná azt, hogy jól van, itt van nektek ukrajna gyertek, vigyétek, mi majd meghúzzuk magunkat a tengeren vagy egy faluban a lengyel határon esetleg széppuku.

(mandarinul seppuku)
nejlontacskó
Magyarország dicső kurmánya, vajon milyen ürüggyel majd távol a béketárgyalásoktól?
Mert erre nagy esélyt látok...
nejlontacskó
@Őrnagy: A propagandát tekintve, nem egy országgal, de az egész világgal hadban áll, a Fidesz!
Pontosaban 0rbán Viktor...
nejlontacskó
@Őrnagy: elég volna ahhoz egy Fidesz taggyűlés is, ahol szembe mernének menni a tagok, a Graz-i ápolttal!
nejlontacskó
@Őrnagy: " Viszont a cikk szerint Szaúd-Arábia Nem Orbán-és az egész világ közötti háborúval kapcsolatban kezdeményez tárgyalásokat, csak az Orosz-Ukrán háborúval kapcsolatban! "
Pontosan, mivel ártunk és kurmányunk rendkívül békepárti, ott lenne a helye, szerintem!
jáger laszló
Hát ez érdekes lesz
Előre +mondom!!
Eredménytelen lesz
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Bőrmesterke,,,Dél-Afrika,India,Brazília,csupa érintett határmenti ország...csak az oroszok maradnak távol mintha semmi közük nem lenne az egészhez. Az EU országai is ott lesznek ahogy írják. Így Hollandia is képviselve lesz te csimpánzivadék
simmering73
Miért venne részt az agresszor? Elvégre nem érdekelt a békében.
Sakk Matt
Régi vicc: Este 9-kor szex! Aki ott van, ott van ;)
ómió
Az oroszokat nem hívták meg! Az lesz, ám, a "béke"!
teuton
@KisTehen: Analafabeta! Tanulj meg olvasni! Az oroszok nem akarnak reszt venni!
"...akiken keresztül sikerülhet befolyást gyakorolni Oroszországra ám ők egyelőre nem jelezték, hogy részt óhajtanak-e venni az eseményen.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerint figyelemmel kísérik a tárgyalásokat, üdvözölnek minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vezet."
teuton
@ómió: Analafabeta! Tanulj meg olvasni! Az oroszok nem akarnak reszt venni!
"...akiken keresztül sikerülhet befolyást gyakorolni Oroszországra ám ők egyelőre nem jelezték, hogy részt óhajtanak-e venni az eseményen.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerint figyelemmel kísérik a tárgyalásokat, üdvözölnek minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vezet."
teuton
@Őrnagy: Analafabeta! Tanulj meg olvasni! Az oroszok nem akarnak reszt venni!
"...akiken keresztül sikerülhet befolyást gyakorolni Oroszországra ám ők egyelőre nem jelezték, hogy részt óhajtanak-e venni az eseményen.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerint figyelemmel kísérik a tárgyalásokat, üdvözölnek minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vezet."
teuton
@Maccska: Aztan ha az USA ott van, az oroszok miert nem akarnak odamenni???
teuton
@Őrnagy: Aha... Aztan a Budapesti Memorandumnal miert volt Budapest az a hely, ahol több 1000 atomfegyverröl es egyebekröl döntöttek? Ja, mert nem a bekeröl pofazo potrohos putyinseggdugo kolostormalac volt a diktator...
infinity
@Őrnagy: Te faszszopó bohócsipkás fakarddal, mire vered a nyálad újabban?
Nagyon kiokosított valaki...
"Nem is vagy annyira hülye, mint amilyennek látszol!" - hazudta neked az amatőr ingatlanos szagember, az OKJ-s fideszes troll szakon
infinity
@Őrnagy: Csak így, nagypapásan? Mi lett a deáktéri nagy ketrecharccal - hogy mindenki meglássa? Leültünk, mint az iszap?
Nessy
@teuton: Már miért menne oda terület szerző háborút elinditó, agresszor? Még számon kérnék!
infinity
@durbincs: Néha Sátán, néha Isten. Ki tudja már ebben a nagy kavarodásban!
Az ötvenet nem ismerem. Az egy nagyon kicsi szám.
teuton
@Őrnagy: Közkatona, pihenj! Latom, azert maradtal közkatona, mert analfabeta vagy! En 1 betüt nem irtam arrol, hogy MO szerzödö fel volt, hanem Budapest a szinhely! MOST miert nem pofazik a potrohos utcai harcos bekegalamb budapesti targyalasokrol, miert nem hivja meg a haboruban allo feleket targyalasra? Mert az üres pofazasa csak a birkaknak szol... Amikor a nemetek Moszkva alatt voltak es Leningradot mar 2 eve ostromoltak, senki sem szolitotta fel az oroszokat fegyverszünetre, hanem az USA Kanadan, Alaszkan es Sziberian keresztül fegyvert, löszert, üzemanyagot es jarmüveket szallitott! Analfabeta, tanulj meg mar vegre olvasni vagy dugulj el az oroszbarat baromsagaiddal!!!
drrotf
Ha Orbánnak tényleg egy telefonjába kerül hogy felhívja jó ismerősét, barátját Putyint, akkor miért nem kapacitálja arra, hogy ugyan vegyen már részt ezen a béke kongresszuson!Szerintem ez egy tollát hallajtó békegalambtól ez elvárható !
balos
@drrotf: Hát a gecinek még tollra sem futja,hisz ojan szegény mint a templom egere!Bár ez az egér kurva nagy "családot" tömött ki a pénzünkkel!
infinity
@KisTehen: Két hét nyaralás után is olyan paraszt vagy, amilyen voltál.
Ezért kár volt kiadni a sok pénzt, hogy a vízben fuldokoljál.
Lebarnultál, cigány? (cigány barnulást ellenorzó hivatal - az űrlap kitöltése kötelező)
infinity
Asszem a spider pasziánszban is csúcsot döntöttem.
5:43 hatvan lepésből. Itt nem az idő rövidségére hívnám fel a szíves fegyelmeteket, hanem a lépések számára - 60!
Vágod, baszd meg?!
60 ki-bebaszott lepésben ledaráltam a spider pasziánszt!

Akkor most hős vagyok, vagy mija fasz?!
ómió
@teuton: Úgy hazudják nálatok, analfabéta, fajkretén bolsevista nyilaséknál, hogy az oroszok nem akarnak részt venni!? Ha meghallgatnád Putyint pár nappal ezelőttről, azonnal bedőlne a hazugságotok!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, a kutyaagyaddal nem tudsz olvasni??? Nem arrol van szo, mit hazudott putyuli tegnapelött, hanem mit nyilatkoztak az oroszok MOST! Ott all fentebb!!! "... sikerülhet befolyást gyakorolni Oroszországra ám ők egyelőre nem jelezték, hogy részt óhajtanak-e venni az eseményen.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerint figyelemmel kísérik a tárgyalásokat, üdvözölnek minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vezet." Tehat az oroszok nem akarnak beketargyalst!!!
ómió
@teuton: Szóval, nem érted, amit Putyin nyilatkozott a minap, analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas efftárs! Akkor, ne erőlködj tovább, mert csak még hülyébb leszel!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, a kutyaagyad add vissza, mert nem müködik! Mit nyilatkozott putyuli a "minap"??? Arrol szo sincs most, hanem mit nyilatkozott MOST Moszkva? NEM AKARNAK RESZT VENNI a beketargyalason!!! Tanulj meg olvasni, vagy egy 7-8 eves olvassa fel neked a cikket!
ómió
@teuton: Analfabéta, fajkretén bolsevista-nyilas efftárs! Már nyomokban se maradt semmi az agyadból!? Miután nem hívták meg az oroszokat, sértve érezve magukat már "juszt se" vennének rajta részt! Agyatlan barom fejednek ez ilyen "meglepő"!?
izéke
@ómió: hatökör ,egyik országot sem hívták meg,aki akart menni az jelezte,hogy ők képviseltetik magukat. Az oroszok nem akarnak menni mert az egész békéről való hablatyolásuk csak porhintés és orbán ebben buzgó segítő. Az oroszok max akkor tárgyalnának a békéről ha katasztrofális vereséget szenvednének.
ómió
@izéke: Bolsiék gyagyása! "Mérvadóan" így kell hazudnotok!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, ki mondta neked, hogy nem hivtak meg az oroszokat??? Ott all a cikkben is, hogy NEM AKARTAK RESZT VENNI!!! Es pontosan ezt nyilatkozta az orosz kormanyszovivö, azzal az indoklassal, hogy Ukrajna allitolag nem akar beket! Erdekes azert, hogy az ukranok ott vannak...
csak úgy....
@KisTehen: szopósmalacka ,nagy a pofid és kicsi az eszed! :)
ómió
@teuton: Neked, analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas efftárs melyik szó nem volt érthető abból a pár nappal korábbi putyini mondatból, hogy "készek vagyunk a békéről tárgyalni"!? Igaz, hozzátette azt is, hogy Ukrajna, viszont, nem! A te elmebajos értelmezésed itt az, hogy "nem akartak részt venni"!? Netán "fullos" már az agysorvadásod!?
teuton
@ómió: Te elmebajos analfabeta fajkreten naci efftars, mikor nyilatkozott putyuli olyasmit, amit te "par honappal ezelött"re vizionalsz??? MOST van a beketargyals, amire Ukrajna es több, mint 40 orszag elment, az oroszok NEM! Szoval menj vissza az altalanos elsö osztalyaba olvasni tanulni, aztan ovassad meg1x vegig a cikket, miröl van szo... Ja, segitek egy kicsit: Dzsiddaban abban allapodott meg minden orszag, hogy Ukrajna területe serthetetlen, minden el`foglalt reszt vissza kell adjanak az oroszok, ez a beke egyik feltetele. A potrohos kolostormalacod erröl nem pofazott semmit
kereső
Toporzékunkat meg sem hivták?? Ki fogja akkor vinni a "béketábor" primet?
ómió
@teuton:A "pár nappal korábban" - amit írtam - neked pár hónappal ezelőttként "értelmezendő", tetvesbolsiék analfabéta fajkretén bolsevista nyilasa!? Agy nélkül még mindig!? Tegnap esti TV-híradó: véget ért a béketárgyalás, amire Oroszországot nem hívták meg és közös zárónyilatkozatot se fogadtak el, mert abban sem volt egyetértés! Érted, gyagyás!? Sürgesd meg a donor agyadat, mert, ha így megy, majd még haza se találsz!
teuton
@ómió: Na most akkor leleplezted magad kutyaagyu analfabeta fajgöreny naci efftars! "TV-hirado"... No comment! Amit ott hazudnak, te mind benyalod?! Ha megtanulsz olvasni, esetleg egy idegen nyelvet is, akkor tudhatnad, hogy elfogadtak egy un. Road-Map-ot, a beketargyalsok alapfeltetelekent pedig Ukrajna szuverenitasat es területi serthetetlenseget! Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy MINDEN oroszok altal elfoglalt területet vissza kell adni Ukrajnanak! Ja es meg putyuli... Megint hivatkozol valamifele mendemondara, esetleg szinten a TV-hiradobol? Linkeldd ide be HIVATALOS orosz forrasbol! Egyebkent pedig mint mondtak az oroszok? Szo sem volt nemmeghivasrol, hanem kifejezetten arrol, hogy NEM AKARNAK RESZT VENNI! Ezt pedig a putyuli szocsöve mondta, nem a TV-hirado aktualis hazudozoja...
ómió
@teuton: Nem baj, tetvesbolsiék analfabéta, fajgörény bolsevista-nyilasa, hogy egy "elfogadást" (nemcsak meghazudni kell - efftársiasan) zárónyilatkozatban, mint egyöntetűen elfogadott alapelvet, rögzíteni kell! Ami meg itt nem történt! Semmilyen nyelven, bolsiék elmebetege! Az meg, hogy téged a "művelt nyugat" egysíkú bolsi hazudozása "győz meg" az ott történtekről - valaha a Rákosi meg a Kádár rendszerben volt olyan idehaza - az gyagyaságodat minősíti!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, nem jött meg a kutyaagyad vagy kihagy? Eddig azon lovagoltal, hogy mit meselt valamikor putyuli, de belinkelni nem tudtad a hazugsagod. Aztan meg azt hazudtad, hogy nem hivtak meg az oroszokat. Ezt maga putyuli szocsöve cafolta. Most nem azon lovagolsz, hogy mi nem lett Dzsiddaban zaronyilatkozatba foglalva? Tudod, a diplomacia nem ugy müködik, hogy a potrohos kolostormalac, meg a csahosai a fb-on magyarul megosztanak valamit a birkaikkal. De egy nyilatkozat el lett fogadva, amivel MINDEGYIK delegacio egyetertett, a kinaiak is!!! Persze aki analfabeta,, az magyarul sem tud olvasni, nemhogy idegen nyelven...
ómió
@teuton: Ha te, bolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilasa, látsz valamit a TV-ben, azt mindjárt "be is tudod linkelni", gyagyás!? A diplomácia meg úgy működik, szarkupac efftárs, hogy megállapodás esetén közös nyilatkozatot adnak ki, ami itt láthatóan nem volt! Nyilván, mert "mindenben egyetértettek"! Agyatlan faszként innét hazudozz tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.