Az iskolakezdés egyet jelent Budapesten a közlekedési káosszal. Az Üllői úton a nyár nagy újításával, a közlekedést nehezítő úgynevezett Karácsony-karókkal voltak elégedetlenek az autósok. Autóval normális esetben a Népligettől a Corvin-negyedig akár öt perc alatt is eljuthatunk. Szeptember 4-én reggel ezen a csaknem két és fél kilométeres szakaszon a Karácsony-karók mellett a Mediaworks stábja ezt a távot 15 perc alatt tette meg. Ezek a sávok kihasználatlanok, reméljük minél előbb véget ér a mandátuma és újra lehet közlekedni.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A kerékpár sáv az autósoknak is előnyös, mert kisebb lehetőségük van balesetet okozni a kerékpározók között. Nem muszáj a fideszes uszítókra hallgatni. Inkább a foglaljanak állást a Megyeri híd, M0 témával kapcsolatban. Az valóban dugókat és lassú haladást okoz.
namihami
Amíg a cégek (maholnap) a takarítónénit és a portást is autóval járatják, addig ne csodálkozzunk azon, hogy ebben az alapvetően még lovaskocsikra épült városban állandó a dugó! Ezek az utcák nem ennyi autóra lettek építve!
Nem állítom, hogy a forgalomszervezés jó (sz@r), de ezen csak úgy lehetne segíteni, mint pl Bécsben tették! (hasonló K und K város) De aki már vezetett Bécsben, az azt is tudja, hogy pl két párhuzamos utca megközelítése esetén nemegyszer igen méreteset lehet kerülni! És akkor pedig ez lenne a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok