A Jóbarátok sztárjai, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer közösen adtak ki egy közleményt, melyben megemlékeznek szombaton váratlanul elhunyt kollégájukról.

Közösen reagáltak Matthew Perry halálhírére a Jóbarátok főszereplői

Matthew Perry aki tíz éven keresztül alakította Chandler Binget a sorozatban.

Nyilatkozatukat a People-nek juttatták el hétfőn, abban ez áll:

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak. Mi egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel tudunk majd többet mondani, ahogy és amikor készen állunk rá. Addig szeretetünket küldjük, és gondolatban Matty családjával és barátaival vagyunk, illetve mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Az alkohol és a nyugtatók: Az alkohol önmagában nyugtató, szorongásoldó, és álmosító hatású. Épp ezért legismertebb interakciója a nyugtatókkal, altatókkal és szorongáscsökkentőkkel kialakuló hatás, ami a gyógyszer hatásának erősödésében nyilvánul meg. Ugyanez a nyugtató és altató hatás jelenik meg opiát származék fájdalomcsillapítókkal, kodein és azzal rokon köhögéscsillapítókkal is. Ráadásul ezeknél a kábítószereknél fokozódik a légzőközpontot bénító hatás is, mely akár fulladásos halálhoz is vezethet, valamint kodeinnél hányinger, és szédülés is társulhat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.