Egy kulturális miniszternek kinevezett állambiztonsági tiszt vezetésével verőlegények és rendőrök szállták meg a lengyel köztévét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@balos:igazság szerint éppen most állitották vissza a jogállamiságot azzal hogy meg szüntették a kormánypárti médiát,ami a Magyarországi köztévéhez hasonlóan hazugságot szajkózó propagandát folytat,közpénzből,azzal adják vissza a jogállamiságot hogy megvonták a hazugládától az Állami támogatásokat,valójában Magyarországon sem kellene egy Fideszes propaganda médiát közpénz milliárdokkal támogatni,it viszont a hatalom tisztességtelenűl maga alá gyürte a Médiákat,és a nyomtatott sajtót mivel így tudja befolyásolni manipulálni a Hazugságot elfogadó Embereket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Itthon ehhez még azok sem kellettek!Az o-rígó is jobban tenné,ha nem a hatalom fenekét próbálná fényezni a szarral!
telegdilaci
@balos:igazság szerint éppen most állitották vissza a jogállamiságot azzal hogy meg szüntették a kormánypárti médiát,ami a Magyarországi köztévéhez hasonlóan hazugságot szajkózó propagandát folytat,közpénzből,azzal adják vissza a jogállamiságot hogy megvonták a hazugládától az Állami támogatásokat,valójában Magyarországon sem kellene egy Fideszes propaganda médiát közpénz milliárdokkal támogatni,it viszont a hatalom tisztességtelenűl maga alá gyürte a Médiákat,és a nyomtatott sajtót mivel így tudja befolyásolni manipulálni a Hazugságot elfogadó Embereket!
Csizmás Kond
...persze hogy hallgat, ők ültették oda és pont ezért.
...amúgy brüszel rosszabb a vérkommunizmusnál.
nemkati
Örülni kellene annak, hogy legalább Lengyelországban vége a közmédiás hazudozásnak. Nem kéne Magyarországról beleszólni egy szuverén állam dolgaiba, inkább példát kellene venni róluk.
csak úgy....
az origo ideszart egy istentelen nagy hazudságot, amit természetesen a fidesz gyogyik szórol-szóra bevesznek! :) szegény magyarország ,mag vagy te áldva egy csomó hülyével...
Sziszifusz
@Maccska: 09:10

Orbán ilyet nem tenne !
Nincs miért ilyet tennie.
Ugyanis, a jelenlegi Magyar közszolgálati csatornák mindegyike, csak az ő érdekét szolgáló tartalmakat sugározza. A kormánykritikus hangoknak " kuss van" és ez is hozzájárul uralkodásának fenntartásához .

A lengyelekéhez hasonló módon, egyszer majd, Magyarországon is el lesznek zavarva a pártkatonák, a közösségi médiákból, helyet adva a pártatlan közszolgálati működésnek. .
kereső
Ni, má'!! Hogy vinnyog az origó, a magyar pártállami fake news portálok zászlóshajója! Mer a lengyelek vették a bátorságot és a elküldték a hótba az orbáni lengyel pist- és visszaállitják a demokratikus jogállamot, a közmédia ezentúl nem az állampártot szolgálja, hanem a valódi közszolgálatiságot. Ez a pöcegödör origó meg azon jajong, hogy vége az orbáni pis propaganda szócsövének.
Sziszifusz
@KisTehen: 10:27

A katonaságot majd ti aktiváljátok amikor majd közel érzitek a bukást. Bár a parancsmegtagadás előre borítékolható.

Az elkövetett bűncselekmények miatt, mindent megtesztek a hatalomba maradás érdekében. A hatalom, a szabadlábon maradást jelenti, a Fidesz potentátok számára. Ha kell még a birkanyájat felhergelve még a fél országot is felgyújtatjátok.
Sziszifusz
@Maccska: 10:35

Lehet, hogy van némi igazságod a teljesen pártatlan közmédiával kapcsolatban, de azért ami az utóbb években Magyarországon történt az a valódi demokráciákban elképzelhetetlen.
Nálunk a közmédia nyomokban sem mutatja az objektivitást. Itt csak a Fidesz érdekében mennek a műsorok, folyik az agymosás.
Másol
vinnyognak a pisák had szoljon bazdmeg
nemkati
@KisTehen: Nálunk nem kell katonaság meg rendőrség, elég volt, hogy a biztonsági őrök és a Magyar Televízió fegyveres szolgálata dobják ki a törvény előírta munkájukat végző országgyűlési képviselőket. A hazug közmédiásokat is elég lesz nekik kihajítani, ha nem hajlandók maguktól elhúzni onnan. Csak már ott tartanánk!
Sziszifusz
@KisTehen: 10:50

- Nem megyek a "ferihez " panaszkodni. Gyurcsány Ferencnek is lejárt az ideje .
- Arról, hogy2006-ban ki hergelte fel a "fél" (?) országot csak annyit, hogy Budapesten az Astoriánál miért ki és hogyan
hergelte fel a tömeget, majd elmenekült a helyszínről, sokat lehetne beszélni.
Nem Gyurcsány volt.
izéke
@Maccska: ki az az elemző akire unalomig hivatkozol?
Sziszifusz
@KisTehen: 10:53

Közlöm veled, csak hogy tudd !
1956. októberében Budapesten a katonák egy az egyben a forradalmárok oldalán harcoltak az oroszok ellen.

Az más kérdés, hogy az Ávósok lőtték a tömeget, aminek a következménye az lett, hogy a feldühödött tömeg még a sorkatonaként ott szolgáló kiskatonák közül, sokakat meglincseltek.
Sziszifusz
@Maccska: 11:08

Abban igazad van, hogy rendőri hibák is közrejátszottak az események alakulásában.
Például, sok vezető szerint hiba volt a Fidesz gyűlést, az Astoriához engedélyezni.
Gergényi Péter felelőssége vitathatatlan.
Ami még érdekes lehet, az események alakulásában, Toroczkói László szerepe, a tömegek Astoria felé történő irányításában .
Sziszifusz
@Maccska: 11:40

Cui prodest?

Kinek állt érdekében, kinek hozott hasznot a 2006-os esemény sorozat ?
A tömegek hergelése, a törés zúzás, gyújtogatás, a rendőrök elleni támadásokat követő rendőri visszaélések stb. ?

Megmondom: Orbán Viktornak és a Fidesznek !
Havanagi
Munkában a hazug origó,ontja a hazugságokat.Egyszer nektek is befellegzik és ki fognak rángatni benneteket az asztalotoktól.Aztán lehet jajvékolni.
Havanagi
@Őrnagy: Tévedsz húgyagyú ! Az emberek nem hülyék,mindent látnak világosan,hogy mi megy ebben az országban.A Soros egyébként már már lejárt lemez.Nem kaptatok a központból újabb igét?
Csizmás Kond
...az egész brüszel ilyen tuskókból áll...jogállamiságot prédikálnak és kommunizmust folytatnak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: mentségedre szolgáljon,hogy te sosem tudod miket beszélsz!
sicc ,te egy agyhalott!
Ezodabasz
Donald Tusk jól csinálja! Követendő példa! A közmédia dolga a hiteles, korrekt tájékoztatás és nem az aktuális kormány agymosó propagandája!
surdilloFUJT
@Őrnagy: @Csizmás Kond:Két idióta agyhalott szellemi toprongya a fitkányok aljas bandájának,qrvára fáj nektek,hogy végre a lengyelek az aljas ,tróger kazinckit elzavarták ugye???JÓL TETTÉK,MOST MÁR RAJTUNK A SOR,HOGY BÖRTÖNBE CSUKJUK AZ ORSZÁG KIRABLÓIT A FITKÁNY FIDESS BANDÁT!!! AMI az origót ILLETI,EZT A LEGHAZUGABB FIDESS FITKÁNYOK SZERKESZTETTE FÖRMEDVÉNYT AKI OLVASS ,AZ IS AGYILAG KÁROSULT,MAGYARUL CSÖKÖTT AGYÚ,SENKIHÁZI FITKÁNY MINT EZ A KÉT AGYHALOTT!!!
lusta
Mekkora hazugságcunami a lengyel TV ügyében!
Az a baj, olyanok szólalnak meg, akiknek fogalmuk sincs mi és miért történik jelenleg a lengyel közéletben. Sellin ma reggel azon nyavalygott Beatanál, hogy 2-3 millió nézőt egyszerűen megfosztottak a tájékozódástól. Ebben igaz volt, de lefelejtette megemlíteni, hogy eddig 20 milliót fosztottak meg.
lusta
Mariusz Szczygieł a következőket mondta, miután megnézte az esti híradót, amely most a 19:30 címet viseli:
˝Ma 19:30 és 20 óra között olyan érzésem volt, mintha egy zajos utcából menekültem volna egy parkba, mintha hegedűszót hallottam volna az autópályán, mintha a hőség elől a zuhanyozóba mentem volna. Bár tudom, hogy civilizációnk villódzó természete nem engedi, hogy ez a program ebben a formában működjön.˝
kereső
@Horizont: Köszönöm. De hagyd- szót sem érdemelnek. Főleg egy náci nem, aki "liberálisnak" hazudja magát,hiszen a szó jelentésével sincs tisztában, a tartalmával meg végképp nem.Folyamatosan fitogtatná itt az "erkölcsi fölényét", holott erkölcse sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.