Német és francia városok lerombolását helyezte kilátásba Vlagyimir Szolovjov orosz televíziós műsorvezető, háborús kommentátor Oroszország legnagyobb nézettségű TV-csatornáján, a Rosszíja-1-en.

Az egyik legbefolyásosabb orosz televíziós műsorvezető saját műsorában rendszeresen fogalmaz meg radikális ötleteket Európa lerohanásával, bombázásával kapcsolatosan. Ezúttal arról beszélgetett partnereivel, mely nyugati nagyvárosokat kellene lerombolni Ukrajna fegyverekkel való ellátása miatt.

Európai nagyvárosokat akarnak lerombolni Putyinék

Vlagyiiir Szolovjov Vlagyimir Putyin társaságában. Forrás: Wikipedia

Két fegyvertípus van, melyet kifejezetten kifogásoltak az orosz médiaszemélyiségek: a francia SCALP rakéta, illetve a német Taurus rakéta, mivel ezek birtokában Oroszország saját területeire is csapást tud mérni az ukrán haderő.

Szolovjov és beszélgetőpartnerei Párizs, Marseille és Lyon, illetve Hamburg, München és a Ramstein légibázis lerombolását helyezik kilátásba. Végül arra jutottak, szavazásra kellene bocsátani, melyik várost rombolja le az orosz hadsereg.

"Talán így megértik az ezeket az országokat uraló idióták, milyen következményei vannak a döntéseiknek"

– fejtették kí véleményüket a műsorban a a Portfolio híradása szerint.

Taurus rakétákat mindezidáig nem küldött Berlin Ukrajnának, azok eszkalációs kockázatától tartva. Német sajtóértesülések szerint Olaf Scholz kancellár az, aki hajthatatlan a kérdésben.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenebohóc
@Géza: Lehalnak az anyahajók elektronikai rendszerei, repülők fedélzeti számítógépei kikapcsolnak, stb.
Károly77
Nem kell már sokat várni. Még néhány hónap aztán pofán verdesi ezeket a progresszív baloldali woke-őrülteket Donald Trump. Itthon meg Orbán Viktor vagy egy másik jobboldali rendszer fogja elzavarni őket. Ismét!
Peller Anikó
@Feller_desznyó: Oh ezt nem tudtam, tudnál néhány linket tenni amivel alátámaszthatnád Moszkva bombázását olyan 2021-22 körül?

Tudod amikor az Ukránok földig bombázták Moszkvát és drónokkal lőtték az orosz területeket. És persze ezeket is akkor, 2021 táján.

Nem most, mert most már porig kellene bombázni Moszkvát úgy az Uralig. Az első napokban. Putyint meg felhúzni mint egy kakukkos órát. Szívesen.
Dr. Proktor
@Feller_Peti: A demokrácia a te felfogásodban az, hogy csak Orbánt és rendszerét kell hallgatni a többieknek kuss, pofa alapállás?
kereső
@human: De, komolyan kell venni. Itthon az ötöske mondja ki azt, amit még orbán nem mondhat ki. Nem vettétek még észre? Bayernek és hasonszőrúeknek nagyon nagy része van az ország megosztottságában, a gyűlölködésben, a gyúlölet keltésben. Ez mind orbán.
Feller_Peti
@Dr. Proktor: Hallgathatod a MI HAZÁNKAT IS. Jót tesz a hazaáruló Soros-Balos-Liberális lelkednek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.