Német és francia városok lerombolását helyezte kilátásba Vlagyimir Szolovjov orosz televíziós műsorvezető, háborús kommentátor Oroszország legnagyobb nézettségű TV-csatornáján, a Rosszíja-1-en.

Az egyik legbefolyásosabb orosz televíziós műsorvezető saját műsorában rendszeresen fogalmaz meg radikális ötleteket Európa lerohanásával, bombázásával kapcsolatosan. Ezúttal arról beszélgetett partnereivel, mely nyugati nagyvárosokat kellene lerombolni Ukrajna fegyverekkel való ellátása miatt.

Európai nagyvárosokat akarnak lerombolni Putyinék

Vlagyiiir Szolovjov Vlagyimir Putyin társaságában. Forrás: Wikipedia

Két fegyvertípus van, melyet kifejezetten kifogásoltak az orosz médiaszemélyiségek: a francia SCALP rakéta, illetve a német Taurus rakéta, mivel ezek birtokában Oroszország saját területeire is csapást tud mérni az ukrán haderő.

Szolovjov és beszélgetőpartnerei Párizs, Marseille és Lyon, illetve Hamburg, München és a Ramstein légibázis lerombolását helyezik kilátásba. Végül arra jutottak, szavazásra kellene bocsátani, melyik várost rombolja le az orosz hadsereg.

"Talán így megértik az ezeket az országokat uraló idióták, milyen következményei vannak a döntéseiknek"

– fejtették kí véleményüket a műsorban a a Portfolio híradása szerint.

Taurus rakétákat mindezidáig nem küldött Berlin Ukrajnának, azok eszkalációs kockázatától tartva. Német sajtóértesülések szerint Olaf Scholz kancellár az, aki hajthatatlan a kérdésben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nicsak,ez az idióta már kapott is ezért putyintól egy plecsnit ...
RonaGyuri
és ti még Macron-t anyáztátok!!! =))
FitesZoltan
Én azt csodálom, hogy nem volt jóval korábban elege a nyugati színjátékból és mellébeszélésekből.

Nyugat-> Megígérte, hogy egy inch -nyit sem terjeszkedik a NATO terrorista szervezet keletre.
Nos látjuk, mit csináltak valójában.
Cherry
Remélem elöbb Moszkva ég veled együtt elmebeteg gyilkos
Pegero
@RonaGyuri: Macron kijelentésére reagáltak! Nem kéne kirobbantani a 3. világháborút!
A francia Scalp rakéta, illetve a német Taurus rakéta, birtokában Oroszország saját területeire is csapást tud mérni az ukrán haderő. Ezek a faß franciák, németek nem tudnak nyugton maradni, Putyin meg nem hülye, hogy tétlenül nézze!
human
Nem kell komolyan venni. Ott is a propaganda része a Bayer Zsófi félék fröcsögése.
Feller_Peti
Tudtommal azt is hozzátette az Orosz elnök, hogy ez lenne a válaszcsapás amiért a NATO kis híján nyíltan támadja Oroszországot. Német tisztekkel tervezik orosz hidak lebombázását stb.
Szóval nincs itt semmi meglepő, és nem is kell másnak beállítani a dolgot félinformációk alapján.

BTW, Balkánon, közép kelet Európában és Keleten sem kérnek a gyarmatosító álszent angolszász kifosztó "demokráciából".
Pusztai
ezek közveszélyes elmebetegek.
nem kéne egy jó kis karantén, kényszerzubbony?
G.Freeman
@FitesZoltan: Kis vörös, olyan nincs hogy a Nato terjeszkedik. Oda kérni kell a felvételt, aminek feltételei vannak. Az pedig hogy ki hova csatlakozik, az egy adott állam szuverén joga.
G.Freeman
@Feller_Peti: Nem tervez senki semmit. Gondolom sok ilyen beszélgetés lezajlott már és nem csak német tisztek között. Sőt nem csak katonák közt, hanem baráti társaságokban, vagy esetleg kocsma asztalok mellett, ki mit hogyan csinálna. Egy ilyen beszélgetésbe "kapcsolódtak" be a ruszkik és most ezt felfújva hülyítik az egyszerűbb felfogású embereket.
Pusztai
mindeközben sutyiban dugiba felvesznek egy valag hitelt!!

"Az MVM sikeres nemzetközi kötvénykibocsátást hajtott végre
Szerző: MTI 2024-03-06Kategóriák Címkék
Ismét devizakötvényt bocsátott ki az MVM Zrt., a 750 millió dollárnyi, 7 év futamidejű forrást általános vállalatfinanszírozási célokra fordítja a társaság – közölte az MVM az MTI-vel.

Az MVM március 5-iki kötvénykibocsátását kiemelt befektetői érdeklődés kísérte a nemzetközi tőkepiacon, ennek köszönhetően a kamat az előzetes várakozásokhoz képest kedvezőbb, 6,5 százalék lett, az euróban kifejezett kamat 4,856 százalék. A 3,3-szoros túljegyzés azt mutatja, hogy a vállalatcsoportot a pénzügyi világ nemzetközi szinten is elismeri, megbízható szereplőnek tartja – írták."
Cherry
Próbálkozz, elöbb ég Moszkva veled együtt,,,,,,Gyilkos
balos
@G.Freeman: Hát a fideSSes szavazóra gondoltál,mert ők várják az elcsatolt idegen földiek visszacsatolását!
Feller_Peti
@G.Freeman:
Jó szöveg, meg kell hagyni.
Ti balliberális külföldi ügynökök tényleg ennyire hülyének nézitek az embereket??

Látom, mindent ugyan így sumákoltok, ködösítetek el.

Szóval magas beosztású stratégák azért mennek be reggel dolgozni, meg hívják fel egymást, hogy "csak úgy időtöltésből" precíziós részletességgel beszélgessenek a Orosz célpontok támadásáról??

Milyen igazad van! Tiszta hétköznapi eset, csak legyen aki elhiggye.

Ti balosok ugyan így próbáltátok elfedni a kész tényeket komoly bűntényekkel kapcsolatban...

Á, dehogy döglött az a ló, csak alszik.

Mint mikor váltig bizonygattátok, hogy nem kaptok Sorostól pénzeket. Meg azt is csak kis adományládikákban gyűjtitek ...
Aztán kiderült, hogy DE, és milliókat kaptok néhány nagyon gazdag személytől.

Ezzel az erővel senkit, gyanús terrorizmusra utaló embereket sem nem kell lehallgatni. Hiszen csak beszélgetnek. Hát abból meg már milyen baj lehet...

Szóval, elmentek ti az anyátokba, úgy finoman a mellébeszélésetekkel.
Feller_Peti
@G.Freeman: Nagyon tévedsz. Az Oroszokat átverték. Úgy volt, hogy az Ukrán nép nem csatlakozik a NATO terrorszervezethez. Megmarad biztonsági puffer zónának.
teuton
@Feller_Peti: Beböffent az analfabeta naci! Szoval hogy is van azzal a szuverenitassal??? Az orszag es kormanya dönt, abba senkinek nincs kivülröl beleszolasa??? Csak MOra ervenyes, Ukrajnara nem? Ja, akkor most az EU is haborut indithatna a potrohos kolostormalac ellen???
G.Freeman
@Feller_Peti: Hiszed, nem hiszed ez van. Amiket viszont összehordasz, tipikus neobolsi hazugság. Fogadtak el külföldről adományokat igen, de így kijelenteni, hogy azok a mumusotoktól jöttek, egyszerüen hazugság. Nem is lehet mást váni, rubelért megvett, hazátlan vörös parazitáktól. Rajta, bizonyítsd be hogy nem pénzért beszélsz így magyar emberekről. Ameddíg ez nem történik meg, maradtok sokak szemében aminek látszotok, lemoshatatlan vörös mocskai a földnek.
Dr. Proktor
El kellene már rendelni a kormány és országfők valamint pártvezetők elmeállapotának vizsgálatát és a nem megfelelők izárását a hatalom közeléből..
teuton
@Maccska: Ha az EU vagy Soros haborut akarna a kolostormalac ellen, akkor mar regen kolbasz lett volna belöle, de nem emberi fogyasztasra, hanem kutyaknak... Vagy neked herelt kandur...
Feller_Peti
@G.Freeman: Várjunk csak! Most akkor, hogy is van ez???

Nem ti mondjátok folyton balliberális mellébeszélő idióták, hogy "demokrácia".

A demokráciátokban az is benne van, hogy mind a két felet meghallgatjuk, mind a két fél érdekeit tisztelettel szem előtt tartva. leülünk értelmesen tárgyalni kompromisszumos megoldást létrehozva mielőtt kiéleződne egy konfliktus, esetleg háború robbanna ki belőle. Vagy az átmenne egy még nagyobb mészárlásba.

Most akkor Orbán Viktort elítéled mert a BÉKE oldalán áll???
Nem akarja, hogy még több ember meghaljon.

JÓL ÉRTELEK???

Tehát akkor most miről is beszéltek ti háborús uszító liberálisok ?

Válaszolj már erre a kérdésre, hogy jót röhöghessünk rajtad:

A golyót, amit arra gyártanak, hogy embert lehessen ölni vele, te azzal teremtenél békét??

Olaj a tűzre.

Láttad te már, hogy az ilyen eseteknek mi volt a hosszútávú mellékhatása?
Pálinkás Pál
@Feller_Peti: elmondom én neked mi van, ketyeg az óra, közelít a bukásotok, azért pofáztok itt mostanában túlórázva, mert a kevlárkocát megcsapta a vágóhíd szaga..ki is támadott meg egy független országot..?..hát a cárevics...,tudod, akihez jártok cumizni...
Feller_Peti
"ki is támadott meg egy független országot"
Persze az ide vezető előzményekről, Orosz emberek irtásáról nem beszéltek!

Még egyszer alacsony értelmiségű Gyurcsány elvtárs:
Ha beledugod az oroszlán szájába a kezed, és az tőből leharapja, akkor te kit hibáztatsz?

"Megtámadott az oroszlán" ???

Liberális mellébeszélő HAZA ÉS NEMZETÁRULÓ DOLLÁR BALOLDAL: Lassan ti fogtok takarodni, itthonról is elfelé a háborútokkal és fegyverlobbizós tömegmészárlásotokkal.

Az választások után 81 éves tata Joe Biden seggébe mehettek vissza,
ti mellébeszélő nyomorékok, háborús pszichózisban őrjöngő gerinctelen lmbtq pedofil férgek!
simmering73
Látom a "Kiváló seggnyaló" érdemérem már a mellén fityeg.
Peller Anikó
@Feller_desznyó: Szóval az ukránok bombázták moszkvát?
Géza
Addig aljaskodnak nyugaton, hogy eltűnik pár bázisuk a robbanásokban.
Feller_Peti
@Peller Anikó: IGEN, és drónnal is támadták. Nyugati "béke" drónokkal.
Erre vezet a NÁCIZMUS, és a Bandera Ukrodisznók USA bábállambéli ideológiája.

Pellerdisznó, segíthetek-e még valamiben?
zenebohóc
@Géza: Lehalnak az anyahajók elektronikai rendszerei, repülők fedélzeti számítógépei kikapcsolnak, stb.
Károly77
Nem kell már sokat várni. Még néhány hónap aztán pofán verdesi ezeket a progresszív baloldali woke-őrülteket Donald Trump. Itthon meg Orbán Viktor vagy egy másik jobboldali rendszer fogja elzavarni őket. Ismét!
Peller Anikó
@Feller_desznyó: Oh ezt nem tudtam, tudnál néhány linket tenni amivel alátámaszthatnád Moszkva bombázását olyan 2021-22 körül?

Tudod amikor az Ukránok földig bombázták Moszkvát és drónokkal lőtték az orosz területeket. És persze ezeket is akkor, 2021 táján.

Nem most, mert most már porig kellene bombázni Moszkvát úgy az Uralig. Az első napokban. Putyint meg felhúzni mint egy kakukkos órát. Szívesen.
Dr. Proktor
@Feller_Peti: A demokrácia a te felfogásodban az, hogy csak Orbánt és rendszerét kell hallgatni a többieknek kuss, pofa alapállás?
kereső
@human: De, komolyan kell venni. Itthon az ötöske mondja ki azt, amit még orbán nem mondhat ki. Nem vettétek még észre? Bayernek és hasonszőrúeknek nagyon nagy része van az ország megosztottságában, a gyűlölködésben, a gyúlölet keltésben. Ez mind orbán.
Feller_Peti
@Dr. Proktor: Hallgathatod a MI HAZÁNKAT IS. Jót tesz a hazaáruló Soros-Balos-Liberális lelkednek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.