A világnak már most fel kell készülnie rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A világ pórul jár, ha idióta elmebeteg vezetőket választanak a népek: ilyeneket, mint trampli, putyin, orbán...és vannak még néhányan...!
colibri
A világ pórul jár, ha idióta elmebeteg vezetőket választanak a népek: ilyeneket, mint trampli, putyin, orbán...és vannak még néhányan...!
CsipkeRózsa
Orbán legjobbak közé tartozó barátja? Ezért ijesztget minket Orbán bandája, hogy világháború, atombomba?

A békéért kiáltó Orbán?
Peller Anikó
Most nagyon komoly dolgot fogok írni.

Kb. 50 éve az usa elfogott egy (persze több) humanoidot akit erőszakosan meggyötört és kihallgatott. Scopolaminnal és villanófénnyel kínozták, mivel érzékeny volt a fényre lévén almányi szeme. A világ nagy dolgairól vallatták és előkerült az emberiség sorsa.

A fickó állítása szerint fél évszázad múlva (az akkori dátumhoz képest) amerika elveszíti demokratikus jellegű berendezkedését és akkor már megszületett az az ember amerikában aki magához ragadva a diktatórikus hatalmat kirobbantja az atomháborút.

Nem mondta meg név szerint ki lesz az, de Trumpot semmi de semmi esetre sem engedném oda. A demokrácia ellenségeit le kell kapcsolni! A Trump egy őrült geci.
izéke
azért ez nem úgy működik,mint a filmekben,hogy az elnök szavára vak engedelmességgel a katonák megnyomják a gombot...legalábbis nagyon remélem. Az elnök emberei sem robotok,ott is vannak kockázatelemzők,meg esetleg józanabb gondolkodásúak akik megpuccsolhatják a főnököt,ha az idióta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.