Az NB1.hu megnézte Orbán Gáspár meccsét, és olyan csodát látott, hogy szervilizmusból leckét adhatna a közmédiának is.

Simon Zoltán tudósító a 2014-es év első tétmeccsére látogatott ki, a Vasas–Felcsútra. A 400 néző előtt játszott meccsen tiszteletét tette Orbán Viktor miniszterelnök is, akinek Gáspár fia kezdőként bizonyíthatott a mérkőzésen.

A tudósítás is leginkább róla szól: a 20. percben sárgát kapott, majd a félidőben lecserélt játékosról például olyanokat olvashatunk, hogy "sokat dolgozott, jól látta el a feladatát, amit jelez, a veszélyes Vasas-támadások szinte csak a széleken, elsősorban a bal oldalon bontakoztak ki". Vagy, hogy "Orbán Gáspár a 20. percben éppen azért kapott sárga lapot, mert a csapat érdekeit szem előtt tartva, finoman lerántotta a kitörő támadót, így akadályozva meg egy újabb veszélyes angyalföldi támadás kibontakozását". Orbán lecserélésére is van magyarázata az NB1.hu Obersovszkyjának: az edző "nem akarta kockáztatni, hogy még egy sárga lapot kapjon és emberhátrányba kerüljön a csapata".

A meccset egyébként a Vasas nyerte 2–0-ra.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
400 néző ! Azért had gratuláljak hozzá hogy ilyen sokan éreznek szolidaritást a mozgássérültekkel szemben
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tarhonya
mert nincs elég lehetőség a fiatal szuper képességű sportolóknak fel készülni!
jobb felszereltebb stadionokat a nép gyermekeinek!
Mobil123
Ha rajta múlik akkor apuci elpics@zta volna?? Vagy most akkor visszabontját a stadiont büntiből???
taglo
Majd alkotmányt módosítat a ,,papa " hogy csak a felcsút nyerhet 5-0-ra !!
szaboria1
Még egy ilyen óda és görcsöt kapunk a nevetéstől.
dömdödöm
400 néző ! Azért had gratuláljak hozzá hogy ilyen sokan éreznek szolidaritást a mozgássérültekkel szemben
QQCSI
@dömdödöm: Abból száz a testőrség volt...
Senara
Istenem Rákosi elvtárs forog a sírjában vagy az urnájában az irigységtől .
dömdödöm
@Senara: A Puskás öcsi forog a sírjában szerintem :-(
QQCSI
@dömdödöm: Nem igazán a témához tartozik, csak amikor Kádár János sírjának sorsáról folyt itt a vita, nekem Puskás Öcsi világraszóló temetése jutott eszembe.
rokker33
@QQCSI: 300 nak meg fizettek azért hogy nézzék amúgy nem sokan mentek volna el erre a szánalmas meccsre!Arra viszont kíváncsi lennék ha a felcsúti csüngőhasú fiát valaki fellökné vagy véletlenül elgáncsolná arra a személyre hány testőr ugrana rá és verné össze?
joopapa
Szerencsétlen kommentátor , mert volna mást tudósítani! www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s A videóban van egy rész kettő perc húsz másodperctől, ami kicsit hasonlít az orbán fiú és a kommentátor esetéhez! De az egész videó remek!!!
miazavalami
@dömdödöm: Szia Dömi! Én csak azért nem tudtam odaérni , mert kipukkant a biciklim. Ki tudja hányan jártunk így. lehet ha mindenki odaér akkor tele a stadion...:-))
vukkocska
Veszélyes támadások: "a Vasas támadások szinte csak a széleken, elsősorban a baloldalon bontakoztak ki." Remélem ez meglátszik majd 2014 április 6-án is. Aztán nem csak Gáspár lesz lecserélve, hanem az apuka is.
A Tündik bündije
400 néző? Ha kukoricát termelnének a pályán, még az is többet hozna.
nyanya001
Stadionok teszik ki a 2014-es költségvetés 2,75 százalékát!
Mármint 30 oldalt az 1092-ből. A javaslatot a Taccs böngészte át és összegezte. A tervezet alapján a következő négy évben 160 milliárdért épülnek és szépülnek a stadionok országszerte:

A Fradié jövőre még 8,4 milliárdba kerül majd.
Szombathelyen 9,3 milliárdért épül stadion.
Székesfehérváron 9 milliárdért.
Diósgyőrben 3 milliárdért fejlesztenek.
A debreceni befejezése még 1,8 milliárdba kerül.
Az új nemzeti stadion viszont 128 milliárdba.
És még a stadionbiztonsági projektre is jut 714 millió.
A Taccson a részletes indoklásokat is olvashatják, ezekből kiderül, hogy a debreceni stadion például összesen 13,3 milliárdba kerül, a Videoton stadionjában pedig 14 ezer férőhelyen húzhatja majd meg magát az átlag 3200 néző, aki amúgy Székesfehérváron meccsre jár.

Ezt az elmebeteget ha nem váltja le a nép akkor megérdemli a sorsát !
mariaberta
A Papa cseréje rendben, a fiát hagyjuk békében.
QQCSI
@mariaberta: Megvédem Vukkocskát, semmi rosszra nem gondolt Orbán Gáspárral kapcsolatban, hiszen a fociban gyakori a lecserélés.
qxy
Ha meg azon múlna, ' ' akkor sem. és kész
Azt hittem csapat munka a foci vagy tévedek?
Senara
dömdödöm
@Senara: A Puskás öcsi forog a sírjában szerintem :-( . A Puskás nem kellene egy lapon említeni vele , habár a nevét nagyzási hóbortjába kisajátította a felmenője .
human
Remélem Orbán piros lapot kap és végleg kiül a kispadra szotyit köpködni. Már alig várom mikor az öltönyt melegítőre cseréli és igazgatja felcsúti akadémiáját a kispadról.
Ezért szavazok április 6-án az ellenzéki összefogásra.
Hellcat
400 néző...hány ezres stadion is épül ott? MEG MINEK?
perfekt
@Hellcat: Kell az a stadion-majd kiabálják 300 an ,hogy " hullámozzatok.hullámozzatok"
vukkocska
@mariaberta: a fiát az edző nem hagyta "békén", ő cserélte le. Nem is akármiért, mert attól félt, ha megkapja a 2.sárga lapját, kiállítják, és a csapat csak 10 fővel játszhat tovább. A sárga illetve piros lapot pedig durva szabályszegés miatt adják. Ettől még nem bántottam Gazsit, csak idéztem az egyébként nagyszerű teljesítményt nyújtó fiúról, aki 45 percet töltött csupán a 90-ből a pályán. Szegény edző, mit drukkolhatott, hogy a szabálytalankodás és a félidő között eltelt időben ne kelljen blamálnia magát apuka jelenléte miatt. Még csoda, hogy a bíró mert sárga lapot adni. Nem akartam ilyen bőven ecsetelgetni Gáspár teljesítményét, de Te így akartad :) Én kevesebbel is beértem. :)
mariaberta
@vukkocska: Megköszöntem, de azért ne ess tévedésbe, nem különösebben kedvelem őket, de igyekszem tárgyilagos lenni, még ha nehezemre is esik.
modera
Gratulálok, szépen fel lett fújva ez az egész, csak mert Orbán fiáról van szó. Bárki másról szólna a tudósítás, senkit nem foglalkoztatna, de így egy jó kis ürügy a gyűlölködésre. Gyerünk baloldal, csak így tovább, áprilisban majd jön a takarodó...
tarhonya
Tisztelt "modera" te vetted a jegyet vagy kafetériában ki utalták számodra?
mert épp eszű ember nem megy ki ezekre a libakergető derbikre!!
ez legyen a leg szebb élményeid egyike
szeretettel egy barátod!!
Yoda69
Nem lennek a biro helyeben aki sargat adott a kistahonak. Lehet hogy holnap mar viszik a gulagra Sziberiaba.
adrenalink
@modera: Ismereteim szerint egy foci meccsen még Magyarországon is általában 22 játékos téblábol a pályán, és a végeredmény nem lábjegyzet...
QQCSI
@modera: Nálam valami másik Propeller működik?
Én nem látok itt balos gyűlölködést.
HowlingWolf
@dömdödöm: Kedves dömdödöm, kérem ne bántsa a mozgássérülteket, ők nem azonosak a magukat focistáknak nevező egyedekkel... :-) Arról nem beszélve, hogy ez sértő lehet a mozgássérültekre.
dömdödöm
@HowlingWolf: Nem értem én ezeket a focistákat ,ha szeretik a labdát miért rúgják el ,
ha meg nem szeretik akkor miért futnak utána ? ( Antal Imre )
nyanya001
@modera: Úgy úgy, remélem eltakarodik a maffiabanda !
tenger49
...miért is érdekel ez minket,huszadrangú foci nemzet,huszadrangú csapatainak meccse,ennyi és nem több.
dömdödöm
@tenger49: miért érdekel minket ? Megmondom én neked . Mert már többszörösön bebizonyítottan csődötmondott sportszakembereknek nevezett szélhámosoknak és tehetségtelen játékosok tömkelegének építenek ezek súlyos milliárdokért arénákat ,
és a dolog úgy néz ki ha xar lesz a football akkor nem lesz néző és kutyát sem fogja érdekelni a Magyar football .Ha nincs néző és nincs érdeklődés akkor nincs szponzor sem aki belefektetne akár 1 forintot is . Ez esetben vagy összeomlik a rendszer és felesleges volt rákölteni vagy az állam fogja fenntartani az emberek pénzéből a nagy semmit :-(
dömdödöm
@tenger49: Nekem egyébként már nagyon elegem van abból a dumából hogy
igen Xar -Xar de a mienk . :-( Ez a teljesítmény Xar és én nem fogom tapsolni a semmit :-.(
Mobil123
@modera: Nem lett ez felfújva. Egyszerűen pont olyan meccsről szól a cikk amelyikben barátod fia focizgat. (ja és tétmeccsen!!)
Olyan helyen ahol a Mi adónkból csiri- viri stadion épül. A gyerek Kamcsatkán focizna lehet hogy a kutya sem foglalkozna vele mert kevésbé van az adófizetők szeme előtt. Tudod ez az átka az ismeretségnek. Itt senki nem akarja /akarta bántani a gyereket de azért azt Te is elismerheted hogy van kivételezés. Most azért nem akarok olyan vitába bele menni hogy pl. biztos hogy a Te gyermekeddel másként bánnak az oviban mint a közmunkás Szülő gyermekével. (és biztos érted miről beszélek és minden sértés kizárva részemről!)
Lehet hogy áprilisban jön a takarodó a baloldalnak , de esetleg a kedvenceidnek sem lesz 2/3-a!
Azért jobb lenne ha a pl. Felcsúti stadion helyett inkább az iskolákba hoznák helyre a tornatermeket
hogy a gyerekeink tudjanak sportolni , hogy a parkettába pl. ne essenek hasra mert szar állapotba van.
modera
@tarhonya: Nem járok magyar bajnoki meccsekre, csak véleményt formáltam, azonkívül nem szorulok rá cafetériára, és kétlem, hogy a barátom lennél, nem ismerek tarhonya nevű embert a felső tízezerből...:-))
modera
@Mobil123: Azért eltúlzod ezt a baráti dolgot Orbánnal, de mindegy. A Felcsúti stadion is túl van ragozva, de ez is mindegy. Az ismeretségnek a világon mindenhol ára van, ez igaz. Abban azért én is bízom, hogy az iskolák tornatermeire nagyobb figyelem összpontosul majd, mert valóban nem ártana több intézmény korszerűsítése. Gondold el, van néhány utca, ahol még mindig nincs aszfalt nálunk, és egyenlőre hiába próbáltam a városvezetést jobb belátásra bírni, nem sikerült. Ilyenkor az jut eszembe, hogy abban a csúnya 8 évben sem sikerült, itt még csak 4 telt el, tehát van remény, biztosan érted, mire akarok ezzel célozni: oroscafe.hu/2012/06/28/mar-aszfaltoznak-a-komlosi-uton/cikk/kezisrac . A 2/3 valóban nem valószínű, de a győzelem azért meglesz. Ja, még annyit, hogy a magánovikba nem jár közmunkás gyereke, szóval nem tudom, mekkora lehet a különbség...:-))))))))
Mobil123
@modera: A Felcsúti stadion nincs túlragozva mert nem hiszem hogy egy községbe melyben 1807 fő lakik oda egy Makovecz Imre által tervezett stadion kellene sok milliárdért építeni ami 3500 férőhelyes. tehát gondolom buszokkal fogják odahordani a CÖF-ösöket hogy megteljen egyszer. Egy ülő hely több mint egy millió forintba kerül és nem a vezír fizeti a vagyonából. Igaz? hanem az adófizetők pénzén , és tehát az enyémből is mert ugye fizetem az adót!!. (csak megjegyzem hogy pl. hogy a többi stadion is olcsóbbra jön ki .
Az hogy Orosházán van még földes út hát istenem sok helyen van még ilyen. De ahogy elnézem már haladnak az új utakkal ott is. Viszont van ahol még az Kádár-rendszerben épített utak kátyúkkal vannak.
lehet hogy nem a barátod Orbán és talán túlzás volt (na de Lázár az:-DD) de hát Nálad a fene tudja 
Ja akkor a nejed magánovi vezetője??(ezt viszont nem hagyhattam k:-) )
modera
@Mobil123: Szerinted egy 3500 férőhelyes stadion nagynak számít? Akkor mit szólsz mondjuk a Nou Camp - hoz? :-))
Mobil123
@modera: Egy falunak igen!! (és ne játsz az értetlent mert nagyon jól tudod miről pofázok még ha nem is vallod be és nem is kell )
modera
@Mobil123: Talán csak nem mérges lettél? :-)) Jövő nyáron kell Petit vinnem Pécsre, azért majd összefutunk?
Mobil123
@modera: De hogy lettem mérges!:-D Ezen?? na nem :-)))) 2015-ben?? mert a jövő nyarat írtad? De igen összefuthatunk:-)
Desischado
Kiváncsi vagyok, mi lesz a bíróval! Vajon viszik Szibériába?
silber13
@modera: Dehogy nagy! Csak az elefántcsontból készölt tribünt hiányolom, meg a csóti Flavius Belisariusod kétszeres életnagyságú arany szobrát, tógában, babérkoszorúval a fején., viasztáblával és stilussal a kezében, amint éppen aktuális kinyilatkoztatását karmolja viaszba!
F_Viktor
@joopapa: Hatalmas ez video :-)))
Találtam folytatást, Hollandia - Magyarország 8-1
www.youtube.com/watch?v=klL99Z-exiA
soper
@modera: Sírva ne fakadjál nyalimaci.
adrenalink
@modera: Felcsútot párhuzamba hozni Barcelonával, ez valami fityiszes "humor"? Akkor inkább a Luzsnyiki Stadionnal példálózz, Viktorodnál most ez a vonal a nyerő!
F_Viktor
@modera: Én nem a kis Orbánon nevetek, hanem az nb1.hu ezres nyelvcsapással hasító tudósítóján :-))
modera
@F_Viktor: Nekem az egész magyar foci nevetséges, vagy inkább siralmas?.
modera
@adrenalink: Jó, kicsit erős volt...:-)
modera
@soper: Téged senki nem kérdezett...
F_Viktor
@modera: Azért olyan amilyen a magyar foci, mert kevés pénzt pumpáltok bele, vagyis a több 10 milliárdból kevés jut a focira, viszont sok a magánzsebekbe.
modera
@F_Viktor: Miből gondolod, hogy én adok a focira pénzt?
krumpliorr
Talán, ettől a csapástól fogok aludni.

Azt viszont nem értem, 400 szurkolónak minek új stadion?!
pacsni
milyen szerencsès a viki fia, nem o rajta mult, hogy elvesztettèk a meccsett, olyan szerencsès ez a tehetlen fia, mint az apja, mindenhol csak a szerencse kerulget.
modera
@F_Viktor: Azért az nem mind arra megy szerintem, nem kizárólag focipályák épültek eddig.
miazavalami
Most akkor jól játszott az Orbán gyerek vagy nem?
F_Viktor
@modera: A stadionépítéseket, felújításokat az adófizetők fizetik. Köztük te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.