Bochkor Gábor szerint azok a nők, akik elhíznak, miközben kapcsolatuk van, igazából „leszarják” a kapcsolatukat, ezért nem érdemlik meg – írja a Mandiner.

Bochkor ezt Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye Smith szülés utáni hízása okán mondta. Pierce Brosnan nem ért vele egyet, ő mindenhogy imádja a feleségét, akivel 22 éve van együtt. Persze Bochkor szerint ez nem igaz:

Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szereti őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne

- mondta Bochkor, aki szerint az a nő, aki elhízik

méltatlan lesz

a párkapcsolatra.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Nagyképű majom. Az elhízott férfiakkal mi a helyzet? Vagy a Bochkorhoz hasonló arrogáns alakokkal?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
Nagyképű majom. Az elhízott férfiakkal mi a helyzet? Vagy a Bochkorhoz hasonló arrogáns alakokkal?
szaboria1
Degenerált és beképzelt alak lett. Arról még nem halott, hogy ha császárral szülnek annak a hormon háztartása is megváltozhat és akármit csinál nem tud lefogyni.
nyanya001
És te mit érdemelsz te felfújt hólyag ?
Hülye f.kalap vagy !
soljanka
Nagyon régen, egyszer reggel a Slágerre kapcsoltam.
Akkor azon röhögött, hogy látott egy miniszoknyás, löttyedt lábú nőt. Az volt akkor a véleménye, hogy 40 felett senki se viseljen minit.

Soha többet nem kapcsoltam oda reggel. Néha buszon voltam kénytelen hallgatni - mindig is ordenáré, bunkó volt.
verum
Az ízlés egyéni dolog. Bochkor véleménye magánemberként nem kötelez senkire semmit. Ha mint műsorvezető mondja ezt valamelyik médiában, még akkor sem. Mert nem törvény a szava.
Ennek egyéni a megítélése is. Bizonyára, van, aki igazat ad neki, én nem. Ettől azonban még nem fogom sértegetni.
Nem vagyunk egyformák. Van, aki nem tud ellenállni az evésnek, nassolásnak, keveset mozog és nem törődik magával. Aki akar és tud, tesz ellene.
Van, aki kevés pénzű és kénytelen az olcsó ételeket enni, (tészta, kenyér, rizs, stb.) ami tudvalevőleg hizlal. Ráadásul esetleg ülő munkája mellett sem tud rendszeres testmozgást végezni. Munka, háztartás, gyerek, mindezek mellett nincs idő és energia futásra, tornára, fitnesz termekre, mert a családnak enni kell, ruha kell, tiszta lakás kell.
Van, aki bolondulásig fogyózik, nehogy a bochkor-félék lesz@rják.
De mind emberek, akik tiszteletet érdemelnek, megfelelő párkapcsolatot, családi életet és azt, hogy az önbizalom megmaradjon a kilók alatt is. Mert az élet nem csak a soványak szexéletéről szól.
Sőt: :-D
lh3.googleusercontent.com/-2GfkhXJ2p8I/VqpZeFJ2Y3I/AAAAAAAAFak/gG0eX94ATMc/s600-Ic42/naugye.jpg
Rózsika Hatházi
Bakker Bocskor! Márciusban leszünk 40 évesek az "urammal". Már, ha érted. Házasságilag! Mindketten cipelünk magunkon x mennyiségű felesleget. Úgyhogy bekaphatod! :)))) Lécci értesíts 30 év múlva, hogy együtt vagy még az Andival, vagy mindketten valami szilfid alakot kerestetek magatoknak!
verőce21
Az azért tény, hogy amelyik nő nem magabiztos a kapcsolatában, az sohasem fog elhízni.
zöldszem
A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: "Húúúúúú, micsoda segg!" A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek!

Bocs az igazi férfiaktól!Ők kivételek!
percsi
Bochkor, Bochkor! Kerekedik nálad is a pocak!
ila51
na hova lett az írásom ?...ahol meghallom , hogy ez szól már fordulok is ki
verum
Ezt még fölteszem, hogy akinek véletlenül megingott az önbizalma, az újra stabil legyen:
www.youtube.com/watch?v=Cq8_ZUAAK1k
mariaberta
Ez a kuszahajú meri kritizálni a dunduska nőket? Ő sem egy leányálom, bármennyire is annak képzeli magát. A modora meg végkép ocsmány. Azt hiszi, mert vezet egy kis vacak rádió műsort, ahol a hülye viccekkel és röhögésekkel ütik el az időt, az ő véleménye számít. Hát persze, az olyan beképzelteknek mint ő, bizonyára.
Hülye alak.
1magyar
A soványság lenne benne is az egyetlen jó?
KERKA
Bocskor, annyi eszed van, amennyi látszik. Már megszoktuk az arrogáns stílusodat, most bebizonyítottad, hogy bunkó is vagy.!
JAJMÁR
Az önbizalomhiányos emberek figyelnek és sértegetnek így másokat. Lehúzza, alázza, mert akkor érzi magát fölötte. A szerencsétlen Bocskornak megvan a maga baja.
JAJMÁR
@JAJMÁR: 20:41 Nem becsüli saját magát. Elégedett, derűs ember nem nyilatkozik így nyilvánosan. Ebből gondolom.
KERKA
@JAJMÁR: Egy olyan férfi, mint a Bochkor, aki úgy cserélgette a nőit, mint más ember az alsógatyáját, több tisztelettel beszélhetne a nőkről. De ez csak olyan stílusu, mint mondjuk az Ákos félék.
Szerintem pedig egy öntelt, önimádó, nárcisztikus hajlamu. Na asszem ennyi elég is , ott egye meg a fene ahol van:))
kutyahűség
Nyílván fel sem bírja fogni, hogy valaki szerethet egy embert betegen is, kövéren is, féllábbal is, őszen is, fél vesével is.

Bírom, amikor buta, harmatgyönge, öntelt mama-kis-kedvencék állnak elő mindenféle betonbiztos férfi-női kapcsolatteóriával, és osztják az észt arról, hogy ki mit érdemel - holott maguknak akkora bajuk van, mint a Gellért-hegy.
sentinel216
Azért Gábor is belekóstolt a dúsabb női bájakba, Molnár Anikó , nagy ő személyében.
karma1
@KERKA: 21.02-re: Tudod, ki cserelgeti folyton a baratnoit? Akinek onertekelesi gondjai vannak, nem biztos onmagaban, ezert folyton szuksege van a "ezt a not is megszereztem" erzesre... Aztan ha a no beale'l, akkor mar lep is a kovetkezohoz...

Bochkor a Danubiuson ezelott majd' 40 evvel OK volt, foleg a nemet tagozatan a radionak, ahol a kivalo nyelvtudasa ketsegtelenul predesztinalta ot erre a munkara. Aztan osszejott Boros Lajossal, Jaksoval meg a Liptai Klaudiaval, - akit nem sokkal kesobb lapatra is tettek, pedig meg akkor eleg jo volt - viszont Gabor azota szepen lejtmenetre allt. Ezzel a nogyulolo megjegyzesevel meg lehuzta magat a WC-n...
Lehet, hogy nala nem nyero egy dundiva valt partner, de csak azert, mert az o erzelmei feluletesek: az igaz szerelem nem a kulsosegekrol szol...
Desischado
@Rózsika Hatházi: Rózsikám, szívből gratulálok nektek! Még nagyon sok szép évetek legyen együtt, őszintén kívánom!

Az ilyen bunkók, honnan is tudhatnák, milyen együtt élni, jóban rosszban egy életen át egy másik emberrel? Nem csak a modell alkatú nőknek áll a zászló. Egy nő sokféleképpen lehet vonzó, de az ilyen ordas bunkók, mint bochkor csak a külsőségeket látják. Jól mondod Rózsika, majd 30 év múlva dumáljon, ha akkor is együtt vannak az Andival. Mert Andi sem lesz mindig vékony!

@verum: Köszi a linket! Feltétlenül nlzzétek meg, nagyon jó! Tökéletes példa, hogy nem alkat kérdése a dolog! Jó volt nézni ezt a párost, nagyon jók főleg a hölgy! Ő amúgy is amolyan "tűzrőlpattant" lehet, energikusan, és nagyon jól táncolt! Az úr meg megbízhatóan, és lazán, könnyedén táncolt vele. Nagyon tetszett! Mégegyszer köszi!
eye
bochkor gábor öregszik, és hülyül elfele.
Ez nem természetszerű, ennek nem kéne így lennie, de bochkornál ez még is így van - a mellékelt ábra szerint..
wagabund
...hát szörnyű is a kövérség, azt meg kell hagyni...

de szarni rá...olyan jó amikor az ember szakállán folyik le a szaft, rá a barominagy kötényhasára...persze a disznótoros csakis friss lángossal tunkolva az igazi...ilyenkor még egy kis forraltbor is jólesik, aztán irány haza a teli cekkerekkel, amiből jóféle ebéd lesz...ezért szeressük a piacot...

...-hogy? hogy otthon? -ki nem szarja le, hogy az asszony mit mond...főzzön, aztán tarcsa a pofáját..örüljön, hogy vagyok neki...állandóan ugat, hogy foggyakmále, de a százötven kilóm az pont jó...az ad tekintélyt...még a fingást is megszójja, pedig az mutassa az egészséget...

-na, indulok a piacra, már várnak a lángosos bódénál...addigra a haver hoz egy emberes adag hurkát, és rezgő fejhúst...

...szépen indul ez a nap is...
wagabund
höhö...azt írja valaki elébb, hogy bocskor úgy cserélte a nőket, mint más az alsógatyát...

hááát...merész hasonlat...az alsógatyát nem lássák, elég havonta cserélni..hacsak nem jön a nyele is egy fingnak...akkor biza köll...
bakegya
ADÁSHIBA.Egy nyegle majom CIPÓTALP MEGNYILVÁNULÁSA,de én a Várkonyin csodálkozom.Előveheti az orvosi diplomáját,MERT A HÜLYESÉGBŐL MÁR NEM IGAZÁN FOGNAK OLYAN JÓL MEGÉLNI MINT EDDIG!
karma1
@wagabund: JAj, ne hulyeskedj mar, hangosan nyeritek, a ferjem megkerdezte, minek vihancolok ennyire, es leforditottam Neki,... Most mar ketten rohogunk...:o))))

Koszi a "vizualis kepet"...
karma1
En sem vagyok egy szilfid Twiggy tipus , (jo, meg nem gurulok...:o))), de ha korosan sovany lennek, es valami baj, betegseg beutne az eletembe, akkor volnanak "aranytartalekaim" egy darabig, amibol leadhatok. (Egy baratnom eletet az enyhe tulsulya mentette meg. Osszeszedett valami parazitat, es mire az orvos kitalalta, hogy mi a baja, addigra 28 kilot fogyott, 3 honap alatt).

Lehet, hogyha meg o tolna le a gatyajat, en mondanam neki, hogy "cernaf@sszal nem kezdek"...:o))))
Pestilence
Összezárnám pár brit nővel. Átlag súly 70 kg, átlag méret 44-es és nagyon jól érzik magukat úgy, ahogy vannak. Az ilyen pasikat pedig reggelire sem ennék meg.
Hari
Ennyit Bochkorról . Mindenki a véleményével egyúttal önmagát minősíti.
simmering73
Ez pont olyan hülye, mint hat pár bocskor.
magyarbakancs
Fülem hallatára ezt mondta volna egy hölgynek, a töke golyóját felrúgtam volna neki mumsznak.
volvós
Bocskor meg a Nök... életében egyszer volt Nö társaságában, amikor a
hatalmas, kövér Édesanyjától zsiroskenyeret kért...a PRIDE felvonuláson
is csak férfiak társaságában ácsorgott a kamionplatón ! :-))))
mariaberta
@KERKA: Arról nem is beszélve, nagyon sok ember, nő- férfi nem azért kövér, mert ez szeretne lenni, hanem mert esetleg valamilyen betegségben szenved, ez a hülye még azt sem tudja, hogy pld a pajzsmirigy miket tud produkálni? Szerinte Cserháti Zsuzsa olyan boldog volt, hogy betegsége miatt meghízott? Gyönyörű nőből, kicsit ducibb lett. No és, a hangja csodás maradt.
Elképzelhető, azért lett életunt, mert az ilyen idióták mint ez a pasas, ilyen megjegyzéseket tett.
Ez még hülyébb, mint kedves Ákosunk, pedig azt elég nehéz túlszárnyalni. Neki sikerült.
Maxipocak
Örömmel tölt el, hogy egy ilyen lánglelkű, kellemesen antipatikus, görögös arcéllel rendelkező gyökér, mindenható gondolatait megosztotta velem az éteren keresztül. Át is értékeltem a kapcsolatomat. Még szerelmesebb lettem a Kedvesembe.
micfild
@KERKA: .. szerintem csupán az irigység beszél belőle... hol van ő Pierce Brosnanhoz képest???.. bármiben is... még akkor is ha Brosnan a kedvenc színészem.. és emberileg is... kedvenc..pont azért ahogy él.
Eriksson
Aki így vélekedik nőkről, az meg sem érdemli, hogy szeressék.
Macskaszem
Van egy nagydarab ismerősöm, aki azt mondja, 80 kg alatti nő szóba se jöhet nála. Akkor ők most érdemtelenek a párkapcsolatra, vagy járhatnak együtt, vagy ássák el magukat? Mekkora barom ez a Bocskor.
Január
Bochkor most bebizonyította, hogy csak az idő járt el felette, és kiskorú maradt... Igen, mert fiatalkorban a társ megitélésében az első helyen a kinézet számít.. A belső értékek nem különösebben... Aztán ezt kinövik az emberek, vagy legalább is csökken a jelentősége a külsőnek, kivétel Bochkor, de a kivételek erősítik a szabályt.
namihami
Ez a ...valami (sz@rkupac?) szimplán csak hülye.
Eriksson
Nem hallottam , hogy a Music FM, vagy hol dolgozik, szerződést bontott volna Bochkorral a nők alázása miatt. Pedig...
1magyar
A kislánya sem lesz egy vékony alkat, mit szól majd ha felnőtt korában így nyilatkozik róla valaki?
Szókrakész
A példád is bizonyítja, hogy a hülye férfiaknak azért lehet.
De akkor milyen lehet a nő?
Madarat tolláról, ...
picike
@Mirabilis: ilyen gondolkodásu ember a levegőt sem érdemli igy megsérteni mindenkit ki Ő szégyelje el magát !
Fradigege
Köcsög. Ugrál a bolha. Mi a fszt foglalkozik másokkal? Ő sem egy adonis. Krumpli orr, őszülő köcsög.
kamazuka
Elhiszem Gáborom,hogy már gáz volt,hogy nem cikkeznek rólad,és azt is elhiszem,hogy néhány interwiew árából ismét utaznál keletre.
Szép törekvés,de sajnos nem jött be.
KERKA
@mariaberta: Egy kiöregedett bájgúnártól csak ennyire telik :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.