Pénteken dél körül vihette haza Majka második újszülött kisfiát a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájáról.

A Blikk információi szerint hétfőn császármetszéssel segítették világra  a rapper és szerelme, Dundika újabb gyermekét, aki 3500 grammal és 54 cm-rel látta meg a napvilágot.

A sztárpárnak már van egy gyermeke, Marián, aki 2011. novemberében született. 

"Pár órája született meg a kisfiam, elmondhatatlan, hogy mennyire boldogok vagyunk. Fantasztikus érzés apának lenni. Szerencsére minden úgy zajlott, ahogyan terveztük, Hajni nagyon jól viselte a szülést, császármetszéssel született a fiam" – nyilaktozta akkoriban Majka a Story magazinnak.

Hazavihette a kórházból  gyermekét Majka

A Blikk olvasóriportere kapta lencsevégre a párt, amint a kórházból távoznak újszülött kisfiúkkal

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A földszinti szomszéd is hazahozta gyermekét ugyanabban az időpontban, de nem nyüzsögtek a riporterek... Ja, hogy nem gci celeb? Tényleg nem, mert megdolgozik a pénzéért.
RonaGyuri
micsoda hír, pedig egy pókerpartira vagy valamelyik futó valóságshow-ba is vihette volna!
nevemnick
A földszinti szomszéd is hazahozta gyermekét ugyanabban az időpontban, de nem nyüzsögtek a riporterek... Ja, hogy nem gci celeb? Tényleg nem, mert megdolgozik a pénzéért.
leszúrt rittberger
@nevemnick: És ki nem szarja le a földszinti szomszédod? Érdekel ő rajtad kívül még valakit? Nem. A celebek élete meg igen, lásd a legnagyobb példányszámban fogyó újság a Blikk. Ezzel meg is fejtettük, hogy mi hír és mi nem az.
Bercifiu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nevemnick
@leszúrt rittberger: qrvára sajnállak, ha neked a blikk az ,,újság". Gondolom, hogy gyerek korodban meg a meg a ,,kisdobos" később meg az ,,ifjú gárdista" volt a kedvenced.
:)
leszúrt rittberger
@nevemnick: "a legnagyobb példányszámban fogyó újság a Blikk"
Ebből hogy sakkoztad ki a satnya agyaddal, hogy az én kedvencem a Blikk? Terjesztési statisztikát írtam, tényt, adatot, ha úgy tetszik.

Kurvára sajnállak, hogy ennyire nem megy a szövegértés, és még te fikázod a bulvárt :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.