Hét év kihagyás után visszatér a képernyőre Marsi Anikó. Május 2-től Gönczi Gáborral együtt vezeti majd a Tényeket a TV2 csatornán, amelynek új vezetősége visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg a műsorvezetőt – írja a Blikk.

A lap szerint több mint havi kétmillió forint üti majd Marsi markát, aki nagyon lelkesen nyilatkozott új munkájáról:

Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan mintha Hollywoodból kapnál felkérést.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem szívesen minősítem de a spiné nálam kikerült az ,,ember,, kategóriából, és nem érdekel a megható meséje...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak a rend kedvéért a derék Pálffy mester már sok éve 2milla körül kapott!
verőce21
Nem rossz pénz, persze a három jobb lenne.
dr. prédikátor
Elég olcsó a becsülete!Még hogy holivúd???!!! Na azért attól egy kinyinyest messze vagy anyikó!!!
Aki Én
NA, most fájjon mindenkinek, aki ott merészelte hagyni ezt a remek munkahelyet. Marsi, mint a neve is mutatja a Marson élt eddig, valószínűleg oda nem jutottak el a hazai hírek.
Vagy pont, hogy eljutottak, azért nyalt ekkorát a strómanon.
Néha nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagy család, vagy egy nagy meleg klub?
wagabund
világhírű prodjúszertől ennyit kapni, az már jesz...

...izgalommal várom mit és hogyan fog előadni...ennyiért valamit villantania kell...
szaboria1
Látszik , hogy nem voltak itthon neki még fogalma sincs mi is a valóság.
pbalage
asszem nem valami tájékozott ez a nő, ha ilyeneket mond, de pont ezért jó is lesz majd TV2 híradósnak.
azért remélem nem fognak összeveszni a vajna timikével, hogy melyik nap kié.
eugen4402
Nem kell dohogni, mindenki maga tudja, mikor van fogytán a zseton a családi bukszában, és ha van rá kereslet, akkor eladja magát a legtöbbet ígérő vevőnek. Különben is Ő tökéletesen megfelel a kövéri kritériumoknak: már járt a konyhában, szült két gyereket, tehát megvalósította önmagát. Most jöhet egy Pulitzer-díj..!
qrfly
...és, hogy fogjákj szeretni a kollégák a tv2nél!!!
human
Anikó! A Marsról jöttél? Majd meglátjuk, hogy mennyire lesz hozzá gyomra, illetve, hogy pénzért mire kapható. Állítólag Spanyolországból fog ingázni Magyarországra, mert a család még ott van. A pénz persze nem számít, mert közpénzből megy a biznisz.
Hellcat
kormánypropagandaTV2 nél van pénz ilyesmire...
Manhattan
Gyenge ez kis nő... Nincs kisugárzása...
papa.49
Nem szívesen minősítem de a spiné nálam kikerült az ,,ember,, kategóriából, és nem érdekel a megható meséje...
Tekla
@qrfly: Ennyi pénzért, csak a főnök fogja szeretni :)
karma1
@Tekla: Kepzeld el, ha meg o se szeretne!...:o))))
36
Nem az ő fizetése sok, a kisember fizetése/nyugdija a nagyon kevés.
glorianna
Aki az utóbbi 7 évet külföldön töltötte, és csak áttételesen van infója az itthoni állapotokról, attól ez a lelkesedés teljesen érthető. Alighanem néhány szorgos munkanap után apad a lelkesedés, és rájön: nagyon el kell kurvulni ennyi pénzért.
sokanvagyunk
Nem önálló műsora lesz ahol kibontakozhat, adhatja tehetségét, önmagát, hanem híradós, tehát arcát adja egy bizonyos koncepcióval szerkesztett hírműsornak. Lelke rajta.
bakegya
@sokanvagyunk: a Palik is adta a ...ezhez ,azhoz-ő se teszi veszi másként.Csakk itthon van ez a celeb semmi nyomják saját magukat a honoráriumok visszanyelése érdekében-mint a kínai piharc...minden ócó...ócó...még a briliáns is...
AKINEK ESZE VAN AZ NEM NÉZI-MERT KI A FRANCNAK VAN KEDVE A VÉRES KÖZLEKEDÉSI BALESETEKET PREZENTÁLNI,MEG MÉG NÉZNI IS-NINCS HÍR-CSAKKK FIZETETT KURMÁNYREKLÁMOK!
lampa laz
"Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan mintha Hollywoodból kapnál felkérést."

Ezzel az egy mondatával ez a szerencsétlen elárulta, hogy mekkora bunkó, így már bele is illik ebben a ocsmány csatornába.
Hogy mennyiért adta el a "lelkiismeretét" a tv2-nek meg a világhírű pókhasnak nem érdekelne, ha az a pénz nem a mi pénzünk lenne, de így igen undorítónak találom. Mint tudjuk nem a nézettségtől hasít, hanem a kormány propaganda reklámjaiból szedi a bevételt.
eszegfu
@lampa laz: Tényleg elég szerencsétlen ez a nyilatkozata! 7 évig nem dolgozott TV-nél, és lehet, hogy csak ez az 1 felkérése volt... jobban elfogadtam volna, ha azt mondja pl.: 1x már elbucsuztam a TV-től, most megpróbálom ujra, képes vagyok rá... vagy valami hasonlót, de igazat! Ha ugyanis komoly a nyilatkozata, akkor baj van az erkölcsi érzékével!
justhpeter
Nagyobb bajnak gondolom, hogy ha nem jön be, ezután már nincs hova. Ezen kellett volna elgondolkodnia.
Nil
Mindent vissza lehet utasítani csak gerinc kell hozzá.
Tipikus szőke
TASzSz
Havi 2 milla?! Nem rossz! Viktor + Cyntia 5-öt kap, Krisztián meg 8-at...
Desischado
Tudja ő nagyon jól, hogy mi folyik itt, de nem érdekli. Mert ő a napos oldalon van. És van az a pénz, de a brancshoz tartozik a férjével együtt. Emlékezzetek rá, régen batíznak volt a nője, aki feleségestől szintén fideszes! Még szóvivő is volt. Akkor a marsi lény mitől lenne különb? Nemhiába, hogy mindig utáltam őket!
soljanka
@szaboria1: Neki ne lenne fogalma arról, hogy mi van itt?
7 !!! éve nem dolgoznak. Abból élnek - külföldön-, amit a férje összeharácsolt. Az azért nem lehet kevés, ha eddig kitartott.
És nagyon nem fizetett adót. Vagyis nem minden után.
Szóval Anikó tisztában van a helyzettel.
Amúgy én nem tudom elítélni: ő nem egy oknyomozó újságíró, hanem egy felolvasó gép. Gyerekei vannak. Kell a pénz.
Mézike
Drága Anikó!
Kvázi halliwúúúúd bukott halliwúúúúúd.
lampa laz
@eszegfu: ha ezt a mondatot egy tini rajongó mondta volna erről a pókhasuról, aki még tele van álmokkal, vágyakkal és átnedvesedett bugyogóval rajong ezért a minden szinten undorító lényért, még el is lehetne nézni neki, mert majd kinövi, de ettől a nőtől azért többet vártam volna...
soljanka
Nem értelek benneteket. Illetve de. Hiszen itt mi legtöbben nagyon nem szeretjük ezt a rendszert, és nyomjuk is ezerrel már évek óta.

Viszont nem kéne elvárnunk ezt mindenkitől. ez a nő évek óta nem dolgozott. Most kapott egy lehetőséget, hogy a tanult szakmájában, qrva jó fizuért dolgozhasson.
Van két gyereke. Gondolom mindenkinek fontos a gyermeke jövője.
Szóval Anikónk elvállalt valamit, ami rohadt jó pénz.
eszegfu
@lampa laz: 21:06 Valami ilyesmit gondoltam én is, de Te jobban "megfogtad" a lényegét!
Pontosan tudnia kellett volna mit mond...akár életkoránál, akár a TV-nél gyüjtött tapasztalata alapján.
Jozefina
Évek óta nem dolgozott! Egyébként se egy nagy észkombájn. Nyilván ezért jó a TV2-nek!!!
süsüasárkány
@Jozefina: fején találtad a szeget.
A szőkeség csak úgy kaphatta meg a felkérést, hogy hülyébbnek minősítették, mint az ugyancsak szőke főnökét
a sz. vivient.
Ez aztán a karrier!
Hülye, hülyébb, leghülyébb...
gírya
Nincs az a pénz (amit ezek - nem ők, hanem ezek) fizessenek, hogy én a tv2-öre kapcsoljak.
Ti hulladék, romlott, megalkuvó, diktatúrát kiszolgáló gecik!

hajdú az egyik erősségetek, az az unszimpatikus tehetségtelen, az eddig mások nyomorából élő, most meg showman-ként megbukott gazember?

Menjetek a picsába, és te is te vén geci vajna, menj a picsába!
Nem kell tőletek semmi!!!

Egy kérdés: Mi a faszért születtetek meg - te és a fajtád?
Egy kicsivel jobb lenne a világ nélkületek!
kamazuka
Havi 2 miila?

Ennyiből érthető,miért szüntek meg vidéken postahivatalok,orvosi rendelők,óvodák, iskolák.
Ezt a dőzsölést valamiből finanszírozni kell.
namihami
Biztos a szakmai ""képességei"" érnek ennyit. Vagy az új gerinc beszerzése drága mulatság lesz.
A régi meg a Bundipapáé lehet.
Mangu
Jók a hozzászólások, csak ámuldozom. Mintha senki sem ismerné azt a való világot, amit ő maga alakított ilyenné vagy így, vagy úgy. Tán nem teccik? Korábban kellett volna mindezekre gondolni, de másnapos fejjel bizony nem ment a rendszerváltás mámora után.
@gírya: azért nem kell közönségesnek lenni, kulturáltan is el lehet küldeni valakit a ...-ba.
Tekla
@human: Jól van na ! Más is ingázik a család meg a munkahely között. Például az egész Borsodi kubikus csapat ezt csinálta évtizedekig .
karma1
@soljanka: 22.19-re: Azert ha azt nezzuk, 7 ev alatt elegendo ido allt volna a rendelkezesere az uj hazajaban, hogy sajat egzisztenciat alakitson ki. Kulfoldon ez meg 2 gyerekkel , ferjjel is megy, sot. Ha valaki keresi a helyi kis kozossegeket, elobb-utobb talal maganak olyan munkat, amit tiszta lelkiismerettel es esetleg a szakmajaba vagon is el tud latni. De nekem most ebbol az jon le, hogy 7 evig hawaioztak, nem adoztak, eltek a napos oldalon, de elfogyott a le, igy most aniko kitalalta, hogy inkabb elhagyja a komplett - amugy szereto - csaladjat, es eladja magat jo penzert egy igencsak ketes alaknak, aki a vajna. Nem vagyok benne biztos, hogy vajna reven nem kap-e valamifele adokedvezmenyt, adoelkerulest, amivel meg tobb maradhat a zsebeben.
Persze, nezhetjuk ugy is, hogy vajnanak MUSZAJ ot jol megfizetnie, mert mar senki profi nem maradt a TV2-nel, marsi meg ugy erzi, hogy fizessek is meg, ha mar egyszer hatrahagyta a csaladjat.

En minden esetre - ha bajban lennek az uj hazamban, es haza akarnek menni a szakmamba dolgozni ujra - azert nem zuhannek bele az elso felkinalt lehetosegbe, hanem "piackutatnek", hiszen en mar letettem valamit a szakmamban, es nem biztos, hogy meg kene magam alazni egy vajna-felenek. Lehet, hogy aniko megse volt a Top 10 kozott annakidejen, "csak" tevezett?
karma1
@1magyar: Csak EGYETLEN KONKRET nevet - ugy ertem: etterem nevet - , ha lehetne...Nem ezt az ocska, osszetakolt cikket, amit ez a szennyoldal kozol...

(Csaladi vallalkozasunk volt B. szarszo kozeleben, tudom, mit beszelek...)
Aki nem annyira fitt, hogy nem tud 90 napot vegigdolgozni egy szezon alatt, az ne is csodalkozzon, hogyha mast talalnak helyette. Ne feledd, hogy viszont az ev 9 honapjaban meg szinte nincs is mas munkalehetoseg, es a konyhakban fiatalok, max. kozepkoruak dolgoznak. Asszem, Te egy hetig se birnad Nyugaton a munkastilust, otthon meg panaszkodsz, hogy milyen nehez munkat kapni...)
papa.49
Már kiderült az igazság valami sérvműtét miatt jött ő haza, mert ugye jobban bízik az itthoni orvosokba, vagy csak kevesebbet kell fizetni érte::::::::
soljanka
@karma1: Nagyon rebesgették, hogy a férjuram a szcientológusok közé keverdett.
Nos azok "zabálják" az ember pénzét.
karma1
@soljanka: Erdekes valtozas palik eleteben: azelott vad kommunista volt, innen egybol ment a scientologusokhoz?...Hmmmmm... Mindegy, csak valami irrealisban higgyen?...:o)))
soljanka
@karma1: Vagy irreálisan (sok) pénzt keressen.
A szekta ezt lehetővé teszi, ha kellően gátlástalan vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.