A mulatós- és realitysztár számára komoly nehézség, hogy mióta adócsalás gyanújával nyomoz ellene a NAV, kénytelen volt jelentősen visszafogni magát a költekezés terén.

Győző hosszas Facebook-posztban taglalta az őt ért igazságtalanság részleteit, és fogadkozott: ezt nem hagyja annyiban. A poszt a gyöngyszemek tárháza, érdemes egy az egyben végigolvasni. 

Tudom ,h a médiának csak a ossz hír a hír,- a jó sosem volt az. Amikor én a környékbeli állatokat etettem akkor senki nem mutogatott rám ,h te nézd már az ott Gáspár Gyöző ,- nem kérem odaadtam a konzerv kaját a kutyának aki hálás volt érte. A NAV nak nagyon sokat fizettem eddig is ,- tudod ez különbség az állatok hálásak...

- panaszkodott például a zebramintás médiajelenség.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
majd nég kiderül, h az egész család munkából, adózottan gyűjtött több százmilliós vagyont
Clavigo
A gyökér qrva @nyádat,,,,,,,a retekfejű öcséd vakerta ,,hogy kapálni jársz more...napszámba..Szóljál a halott nagymutternak...hogy kéne egy kis " lilo "...Dolgozzál more,,,,,Jelenleg foglalt a miniszterelnöki poszt.
cikicakk55
Próbálj meg te is szotyit árulni,mint nagyanyád.Ő is abból lett milliomos,azt hagyta rád.A nagyfőnök úgy is imádja a szotyit .Győzike! .Cserélünk pénztárcát.Én bátran oda merem adni az enyémet,ha te akkor adnád ide nekem a tied,mielőtt direkt kiürítenéd.
Clavigo
Próbálj meg kukázni,,,,more..,Guberálni,,mint a qrva gazdag,halott nagymutterod...Hányok ettől az agyalágyúlt sötét,tapló idióta,kretén piritott madzsartól...Salgótarjáni dakota...duguljál már el,,,,,oszt jó napot.
silber13
Én a helyedben befognám a számat, neked kiváltképp nem ajánlott a NAV illetékeseit hergelni, mert begurulnak és akkor még a fajtársad sem védhet meg, akinek olyan vaskosakat hazudoztál!
nezelodo
Győzike, meg lehetne próbálni legális foglalkozásként a kukoricakapálást, tudod ,amiből a nagymamának is összejött a rátok hagyott pár száz milla! Aztán mindjárt a csillagos ég lehetne a határ a költekezésedben. A tanácsért meg nem kérek semmit, hagylak érvényesülni.
szep napot
Kedves propeller. A Gyozikerol szolo hireket tessenek a bunugy kategoriaba tenni. (Nem szorkozas?!)
sokanvagyunk
Úgy látom, vannak támogatói, face-lájkolói, biztos összedobják a kunyerált összeget.
Perwool
Mégis, mitől sztár ez az adócsaló tolvaj cigány?
nevemnick
Láttad a filmet, tarjányi dagi?
,,Sorvadj el."
Ennyi.
volvós
...megdögölhetnél már more...senki sem fog
a " temetésedre " elmenni !!!
elnyomott
Pofátlanság teteje. A NAV-nak nem jótékonykodik, hanem állampolgári kötelességét kell hogy teljesítse az adófizetéssel.
Ahogy a kutyáját is köteles etetni és itatni.
Ha valaki, hát ő a hálátlan, hogy munka nélkül él, mint Marci hevesen és mégis lop, csal.
elnyomott
@Szeparepa2: - én senki éhendöglésének nem örülnék. Viszont annak igen, ha tisztességes munkából élne. És ha akkor nem jut a gyerek iskoláztatására, akkor megértem. De akkor menjen az egész család dolgozni.
ágimami
"mulatós- és realitysztár"!! Na ne szórakozzunk már!!! Mióta sztár??? Ha ilyen "sztár"-ok lennének, az lenne csak a szégyen!! (Sajnos van belőlük sok!)
Majd mindjárt gyűjtést szervezek a részére és persze a kis családjának, nehogy éhenhaljanak és tudja fizetni a gyereke iskoláit! :DDD
Még neki áll feljebb!! Örüljön neki, hogy eddig csak felfüggesztett börtönt kaptak.Ha bebizonyosodik most az adócsalás, remélem nem ússza meg!!!
Azért jó lenne tudni, meddig húzzák-halasszák az ügyét??? Más "átlagos" ember már régen hűsölne valamelyik börtönben, nemhogy Brüsszellel fenyegetőzne!!!
szép új világ
El kell adni a nagymamától "örökölt" aranyat.
Cicamama55
"személyiségemet adom bele"-írja Győzike. Rohadtul túl van árazva, mert én még tőle kérnék pénzt azért, mert a személyiségének mutogatásával árt az emberek jó ízlésének, igazság érzetének, életszemléletének. Az én nézetem szerint egy kártékony ember!
papa.49
Két dolgot tehetsz
1 befogod a pofád,
2 dolgozni kezdesz,
human
Én szívesen támogatnám Győzik lakhatását és élelmezését a SITTEN!
human
@papa.49: 2? Ez ... ez ... ez mégis hogy?
quadrocopter
Gondoom a fullos BMW bérlését meg az önkormányzat fizeti - nem?
papa.49
@human: Hát ez igaz ,, hogy,, jó kérdés ...
Lehet hogy az Osztyapenkó hamarább vált lépést a szoborparkban...
magyarbakancs
Kuss !
Pofa kalapálásra mer akkora pofád mind a bécsi kapu.
mariaberta
Rendezzünk gyűjtést szegényeknek, mert a végén még éhen halnak, hiába díjazták Beja asszony főzés tudományát pár milliócskával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.