Bár a NAV által elkobzott vagyonát még nem kapta vissza, Győzike már megint egy méregdrága autóból integet.

Gáspár Győző a minap két, luxusautóban (ha nem Photoshop, akkor ez egy Bentley) készült fotót osztott meg Facebookon. Mint írja, egy kicsit kirándultak a kis szerelmével, és magasról tesz az utálóira.

Bár a képek helyszínéül Salgótarjánt jelölte meg, valami itt nagyon nem stimmel. A fák ugyanis lombosak, és Győzi lenge öltözéke sem épp a márciusi 15 fokba illő. 

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Hülye pöch, mikor kapcsolják már le?
kissé felnőttem
ki a fene irigyel téged beképzelt hazug lágygerincű, egész napos főműsorba kéne tenni
kőbányába mert az is röhelyes aki foglalkoztatja.10.000. tőle értelmesebb lenne csak valakivel rokony. vagy tennék pld a nav élére
Eladott Ország
Még Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet, ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek? Ebben az egészben a legszürreálisabb, legabszurdabb mégiscsak az, hogy Győzike azzal a túlművelt, intelligens agyával tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos. A már bizonyítottan adócsaló atyafi levelet ír a jóságos istenkirálynak, aki segít, mert jó ember ő, és mert ez a dolgok rendje.
quadrocopter
Mibűűűűűűűű...? Segílykébűűűűűűűűűű...? Mert higy nem dolgozott meg érte, az is tuti!
Aztán vinyog, ha a NAV feltúrja a putriját!
Equus1
ezt is csak itt, Nyugat-Ázsiában lehet megcsinálni...
mackoka46
Most annyi lesz neki, ha orbánc privat izéli magának a navnál lévő javakat.
human
Az adóhatóságnak felelj meg te cigányok szégyene!
human
Ki a franc védi ennek a seggét és miért?
human
@division: Az a baj, hogy amíg nézik, addig mutatják.
volvós
Dögölj már meg tetves retek cigányfattyú !!!
division
@human: Én is ezt szoktam mondani. Nézd meg pl. mennyi ideig volt képernyőn a Mónika show, vagy a Való világ. A nézők azok leginkább akik a hátukon viszik az efféle szennyeket.
human
@division: Egyetértek, de azért megjegyzem. Én is néztem ezeket fiatalként. Aztán egy nap után többet nem néztem. Egyszer csak rájöttem mekkora hülyeség az egész. De attól tartok kevesen vannak ezzel így és rossz mintát kapnak a fiatalok.

Viszont vannak példás cigányok akik megérdemelnék a celebséget. Van egy cigány kislány, Dorina akit a dikh tv futtatott fel. Nagyon tehetséges és jópofa, példás klippeket csinált. A tanulásról és utána bulizásról énekelt. Sőt, nemrég több hétköznapi melós cigánnyal kiadtak egy közös felhívást arról, hogy a cigányok ne adják el a szavazataikat. És mit csinálnak vele? Kommentekben gyalázzák, támadják a cigányfóbok, pont azok akinek örülnie kellene hogy ilyen értékek is vannak a cigányságban. De ez már egy teljesen más történet.
vadnarancs
Ma elég buta cigánynak lenni és dől a lé. Lásd Orsós...
division
@human: A dolgos, önerejéből és tudásából sikeres cigány ember szégyelli az ilyenek miatt azt hogy ő is cigány.
szep napot
cigany fekalikusz; nagyon veszelyes eloleny. A vilagon mindenutt jelen van. Tudosok osidok ota probaljak eme faj eletenek ertelmet megfejteni teljesen sikertelenul. Mindenkiben felmerul ez a kerdes. Mi a cigany fekalikusz faj ertelme. Ha eltunne bolygonkrol, kiknek hianyozna, mit vesztenenk. Mit adtak az emberisegnek??
Sok hivo az eredendo bun kovetkezmenyenek tudja be ezt a fajt ?!
Yoda69
csak villogj te göreny majd elveszik ezt a kocsidat is tőled
maci0427
Régen és most is szeretem a cigányzenét ! De amit ezek a "celeb cigányok" csinálnak, nem ér semmit sem ! -- Amúgy a helyzet nem lesz jobb, a magyarországi népszaporulat miatt sem...,a Válasz.hu szerint, de ezt már leírták több helyen is --- valasz.hu/itthon/ciganyzonak-alakulnak-etnikai-csere-eszak-magyarorszagon-127759
1bitang
@human: Vezérünk lelki (iker)testvére.
Cicamama55
Hungarikum! Nemzeti szégyenfolt...Igazi kuriózum!!!:(((((((Az ilyenmunkakrülők más országban kenyérhez, vízhez sem jutnak!
sokanvagyunk
Aki ilyen nagy befolyással bír a Propeller bulvárszerkesztésében, nem lehet nagyon szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.