Két férfi között csattant egy csók, ez nagyon nem tetszett egy nézőnek. 

Kifütyültek egy színdarabot Veresegyházon, mert volt benne egy férficsók

Bess Wohl Válaszfalak című előadását a veresegyházi Mézesvölgyi Szabadtéri Színpadon tartották meg, de a produkció nem mindenkinél aratott osztatlan sikert.

Egy néző ugyanis befütyüléssel fejezte ki a véleményét, rögtön miután két férfiszereplő közt egy csók csattant el.

A jelenetben részt vevő színészek egyike, Nagy Dániel Viktor az előadás után egy Facebook-posztban kommentálta az esetet: 

"Üzenem annak a kedves nézőnek, aki fütyüléssel zavarja meg az előadást, ha férficsókot lát a színpadon, hogy ne járjon színházba. Nem kell, tényleg, egy szint alatt nem érdemes. Nem kell a nézőtérre is behozni a politikát, a kék plakátok retorikáját, és az ostobaságot. Mert ez nem véleménynyilvánítás, ez gyökérség. Köszönöm a kollégáim nevében is. #Magyarország #2021 #Gratulálok #a #propagandához"

– írta a színész, utalva a magyar kormány elmúlt hónapokban folytatott melegellenes politikájára is. 

Forrás: 24.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Veresegyházi kultúrnéző?!?! Talán életében még a szerző nevét se hallotta. Maradjon az asszonykórusnál.
Disznó elé a gyöngyöt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Veresegyházi kultúrnéző?!?! Talán életében még a szerző nevét se hallotta. Maradjon az asszonykórusnál.
Disznó elé a gyöngyöt.
Namely
@namihami: Micsoda dolog valaki a szexuális vonzalmai alapján minősíteni, nemde?
Mennyivel intelligensebb, ha valakit a lakhelye alapján minősítesz. Az maga a kultúrfölény. És mennyivel, de mennyivel különb vagy nála. Ugye jól mondom?
csak úgy....
elveresedtek az egyháziak? még jó,hogy fütyülni tudnak..
Pálinkás Pál
ez hülye?...mi ebben a politika?...a buzzancsok a kék osztrigában csinálják a színpadon...,ott nem zavar senkit..
Namely
Miért csinál úgy az ellenzéki média, mintha a Fidesz-féle törvény előtt mindenki imádta volna a buzikat? Úgy állítják be, mintha előtte itt valóságos népünnepély lett volna a prájd vagy mi, és tömegek éljenezték volna a "másság"-ot. Pedig egy rétegműfaj volt, és még a buzik nagy része sem ment oda. Arról nem is beszélve, hogy úgy tesznek, mintha a törvény óta életveszélyben lennének a buzik.

Pedig az igazság az, hogy:
1. A törvény előtt sem bántotta senki a buzikat.
2. A törvény semmit nem változtatott meg, csak annyit deklarált, hogy a gyerekeket nem engedik behülyíteni az lmbtq zagyvasággal.
3. A törvény óta sem bántja senki a buzikat, nem lincselnek senkit, nem tiltották meg senkinek, hogy "szeressen" ahogyan egyes idióták írták ki, stb hazugság (a múltkor a kocsi ablakából láttam, hogy egy majom pl a délinél írta ezt ki a kérója ablakába :D).

A propeller pedig 1 néző fütyülése miatt pofátlanul azt hazudja, hogy "kifütyültek". Undorító, pofátlan, aljas propagandisták a propeller firkászai. Na meg a 24.hu, amit átvesznek. És azok is, akiket kiszolgálnak.

A Kormány hazudik! És ti? Ja, az más! Hiszen ti egy szent ügyért tevékenykedtek, az oldalatokon van az igazság, ugye? Nektek lehet hazudni. Arcátlanul.
Hol hallottam már ezt az érvelést?
Ja, megvan.
Itt is Dunába lövés lesz a vége?

Ha az én szavazatomon múlik, akkor biztosan nem.
Nessy
Tessen mondani, ha két csinos nő váltana csókot azt is kifütyülnék, különösen az urak? Azt hiszem eléggé meg kell rostálniuk homofóbéknak a világirodalmat, a művészeteket! Különösen ha az alkotókat is elkezdik évszázadokra visszamenőleg vizsgálni! Irodalmi művek indexre tétele pár évtizede volt divatba. Nincsen új a nap alatt?
vacsi
@Nessy: Engem pl. mindkét eset nagyon zavarna egy színdarabban. Egyébként én mindig sokat olvastam, ahogy így visszaemlékszem, egyetlen könyvben (magyar vagy külföldi) sem olvasta buzikról, sem férfiakról, sem nőkről. Ezt csak manapság fújják így fel, és ezzel pont az ellenkező hatást érték el - még az is megutálta őket, aki ezzel eddig nem foglalkozott.
Nessy
@vacsi: Már elnézést, de kik azok, akik manapság mindenkit lebuziznak, aki épp nem szimpatikus számukra, kortól, nemtől függetlenül. Ha eddig a gyerekek nem hallottak erről a fogalomról, most mindenhol ezt hallják! És keresik a választ neten, barátoknál, jó esetben értelmes szülőknél. De amelyik szülő elvakultan homofób, milyen felvilágosítást ad? Sejteni lehet! Ez viszont annál inkább kiváncsivá teszi a kamaszt.
vacsi
@Horizont: Kösz, nem láttam ezt a filmet. És TV-nk sincs több, mint 30 éve - így a Barátok közt-t sem láttam.
human
Nem tán a Bede Zsolti vagy valamelyik klónja jutott be az előadásra?
csak úgy....
@human: a bede annyira hüle,hogy még fütyülni sem tud..
Peller Anikó
@Horizont: A buzizást a köcsögök írták bele a köztudatba, mert nem elég, hogy vazelínos a seggük lika de ők pont erre büszkék, igen a prájdoló csinnadrattázó, karneváló homokdarálók azok akik módszeresen bevésik az emberek tudatába, hogy ők itt a buzik, tessék rájuk figyelni.

A fidesz erre csak ráugrott mintatik a takonyra és most csak üti a vasat mert ezt érdemes. Így folyton lehet buzizni az ellenzéket és tüzelni a népet akinek eddig eszébe sem jutott, hogy vannak buzik. Most pedig az ellenzék lett homofil, lehet vele kampányolni.

Mia rossebnek kell egyáltalán védeni őket. Buzik és kész, ki nem szarja le. Most így lehet izzítani a témát és közben szépen lehet lopni.
namihami
@Namely: 16.36:. Hát, mégis mi alapján kellett volna ezt a veresegyházi nézőt körbeírnom, ha a nevét, születési idejét, személyi számát vagy egyéb olyan adatát nem adták meg, amiről beazonosítható lett volna. Egy adatot tudunk róla, veresegyházi kultúrfogyasztó.
Ha mégegyszer és figyelmesebben átolvasod amit írtam, akkor rájöhetsz, hogy az 1 (egy) olyan tirpákról szól, amelyik csupán azért ment színházba, hogy fideszes érzelmeinek helyet adjon illetve szerezhessen. Ha nem akar ilyet látni, akkor maradjon otthon. Talán ez egy műveltebb hozzáállásáról adna tanúbizonyságot. Színházba járni nem kötelező (pláne egy ilyennek), ahol a többi szórakozását teszi tönkre.
vacsi
@Horizont: Ahogy visszagondolok a fiatalkoromra, láttam a "Van, aki forrón szereti" c. filmet - nagyon tetszett, jókat nevettem, nem is csodálkoztam rajta, én pl a kakaót forrón szerettem - a mai napig azt hittem, erről szól. A napokban a férjem felvilágosított, hogy ott is buzik szerepeltek - hát, erre nem gondoltam...
Ahogy akkoriban nem értettem, miről szól, nem is foglalkoztam a témával - ez a mai gyerekek esetében miért nem jó?
szép új világ
Ez történik, mikor egy foci ultra értelmi szintjén álló csávó tévedésből egy színházi előadásra vált jegyet...
vacsi
@Horizont: Ezzel azt akarod mondani, hogy ez a fejlődés?!
ómió
Eszerint ők se kérnek a buzikurzusból.
Namely
@Nessy: "Tessen mondani, ha két csinos nő váltana csókot azt is kifütyülnék, különösen az urak?"
Ha nem figyelmeztetnek előre akkor a részemről igen. Miért? Mert el kell különíteni a szexualitást vagy mondjuk úgy, hogy a felnőtteknek szóló előadást a "normál" daraboktól.

@Horizont: "Nem !! Ez a változó világ!!! "
Jó lenne, ha ez igaz lenne, de sajnos nem az.
Úgy állítják be, mintha ez lenne a legfontosabb dolog a világon. Magyarán lassan nincsen film buzi, néger, zsidó, egyéb kisebbségi főszereplő nélkül, sőt ma már deklaráltan nem kaphat pl Oscar-t az, akinek nincs elég ilyen főszereplője.
Láttad valaha a "Holnapután" című filmet? Kérdés: a 2 néger francia (:D) meddig szerepelt? A válasz a végéig. Én kb harmadjára fedeztem fel őket. Miért voltak benne? Mert nem volt elég néger szereplő, így a végéig bennehagyták őket, bár 1 mondatot nem mondanak, és csak a háttérben szerepelnek 1 alkalommal (a végén).
Tehát a "változó" valójában manipulált.
És ugyanez igaz a buzikkal is.
Akarsz egy olyan színdarabot, amely sikerre esélyes? Hogy a kritikusokat is kielégítse? Akkor írj egy "vagina-monológokat", vagy legyen benne min 1 buzi csók.
Ha tudsz angolul, nézd meg:
www.youtube.com/watch?v=ANA8SI_KvqI
vacsi
@Horizont: Hát, szomorú! Szegény, szerencsétlen gyerekeink!
Namely
@namihami: Ne kezdjük el a szerecsenmosdatást.
1.
"Hát, mégis mi alapján kellett volna ezt a veresegyházi nézőt körbeírnom, ha a nevét, születési idejét, személyi számát vagy egyéb olyan adatát nem adták meg, amiről beazonosítható lett volna. Egy adatot tudunk róla, veresegyházi kultúrfogyasztó."
Akkor most mégis mi alapján írod azt, hogy:
"csupán azért ment színházba, hogy fideszes érzelmeinek helyet adjon illetve szerezhessen." ???
Ugye milyen érdekes dolog az elfogultság? :)
Egyrészről nem tudsz semmit, másrészről meg azért ment oda és biztos, hogy fideszes.

2. Az eredeti kommentedben te kiemeled, hogy veresegyházi, pedig a történet szempontjából az teljesen lényegtelen ráadásul adsz neki egy élt, hogy "Veresegyházi kultúrnéző?!?! ", utalva ezzel arra, hogy arrafelé nem is lehetnek kulturált emberek.
Vagy ha nem így volt, akkor magyarázd meg, miért írtad, hogy veresegyházi? Mind olvastuk a cikket, tudjuk, hogy ott esett meg. Te is tudod, akkor miért kiemelni, ha nem akarsz ezzel valamire utalni?
namihami
@Namely: 1. Mert ez a mérhetetlen ""buzigyűlölet, persze közeledvén a válaszztások, a lanyhuló migráncsozás, sorosozás és hasonlók HELYETT került hirtelen elő a választási kalapból. Mert a ""veresegyházi"" mentalitás nem szórakozni, művelődni, kikapcsolódni megy a szinházba, hanem az előző nap az MTv1-en látott-hallott oktatóanyag magából történő kieresztése céljából. Ha nem ez lenne a célja, akkor az ilyen, ízlése ellen való előadásra a pénzét se költené. Én pl. nem mennék fizetős Nemzeti Szinházira vagy nagyon megnézném előtte, hogy ne kelljen ""veresegyházi stílusban"" nézni az előadást.
2. Azért írtam ""veresegyházit"", mert az. Ilyen egyszerű. A cikk így határozta meg--nekem hogy máshogy lehetett vagy kellett volna? (talán?: A veresegyházi szinházban egy meghatározhatalan születésű, állampolgárságú és lakosú néző...? így szebb?) Arról nem is szólva, hogy nem valószinű, hogy annak a falunak a szinháza vonzzaná a világvárosok nézőinek tömegét a világ művészeti centrumaiból (és ezt nem a szinvonalukra, hanem a méretére és helyszínre értem. mielőtt ez lenne a következő érved)
Namely
@namihami: Megint mellébeszélsz.
1. Hol található konkrétan a szövegben, hogy a szóban forgó fazon fideszes és azért ment oda, hogy buzizzon egyet?
Sehol. Akkor most ki is gyűlölködő? Kinek vannak itt előítéletei? Neked.
2.
"Azért írtam ""veresegyházit"", mert az. Ilyen egyszerű."
Hát persze, mint amikor egy szélsőjobbos mondja, hogy "zsidó színész", és a válasza az, hogy "mert az". De azért írja ezt, mert meg akarja bélyegezni (aka "ez a falusi paraszt")
"A cikk így határozta meg--nekem hogy máshogy lehetett vagy kellett volna? (talán?: A veresegyházi szinházban egy meghatározhatalan születésű, állampolgárságú és lakosú néző...? így szebb?) "
Mivel mindenki olvasta a cikket, ezért neked nem kell leírnod, mindenki tudja, hogy ott történt. Ez a mondat, hogy "Veresegyházi kultúrnéző?!?! " ebben a formában, szövegkörnyezetben, kb "Veresegyházán van egyáltalán ilyen?

"Arról nem is szólva, hogy nem valószinű, hogy annak a falunak a szinháza"
Csak úgy süt a lenézés! Először is az egy város. :) aztán meg, miért ne jöhetne valaki máshonnan, egy színvonalas előadást megnézni valahová? Miért gondolod ezt? A wiesen-i fesztivál miatt én elmentem simán anno Ausztriába. Miért ne? Hacsak nem megint az, hogy "ami nem Budapest/nagyváros, ami nem elég nagy az maradi, kicsi, poros".

Vicc, ahogyan próbálod magyarázni, ami magyarázhatatlan. Ha nem úgy gondoltad, akkor rendben lenne, de miközben magyarázod, nyilvánvalóvá válik, hogy igenis úgy értetted.
Nessy
Az Örült nők ketrece, egy több évtizede sikeres, nem magyar darab. Nagyot alakított benne anno Haumann Péter az Operettben, mostanság meg Stholl András az Átriumban. Persze, nem kell megnézni! Különösen aki csak ezt az egy aspektust képes felfogni a darab mondanivalójából.
Nessy
Könyörgöm! Értelmes ember ha egy szindarabot akar megnézni, a neten biztos megtalálja a darab rövid tartalmát. ha könyvet vesz, elolvassa a könyv fülszövegét, esetleg bele is lapoz a könyvbe. Sokat elmond annak a valós érdeklődéséről, darab értéséről,aki egy apró mozzanat miatt, ami neki nem tetszik, kifütyüli az előadást.Az nézze a királyi tv-t.
Namely
@Horizont: És ezért indokoltnak tartod, hogy kötelezően előírják, hogy mindenképpen jelen kell, hogy legyenek egy filmben?
Namely
@Horizont: ja, és még annyit, hogy ha ennyi mindenki él, akkor ebből miért csak mindig a négert, muszlimot, és a buzit kell külön kiemelni és (pozitívan) ábrázolni?
balos
@Namely: Gratulálok!Nagyon jól megfogtad a lényeget!Azt tudod,hogy ki írta a gránit szilárdságú gecik törvényét?
Namely
@balos: mint mindig, most is gőzöd sincsen miről van szó.
simmering73
@Shikari: Élnek közöttünk értelmi fogyatékosok, bénák, hülyék,aberráltak mint ti, namelivel, ómióval, verőcével, pegeróval, de így kerek a világ.
simmering73
@durbincs: Mi van buzogány. Ide toltad a mocskos pofádat? Még mindig farmer miniben tolod?
Emmersson71
Szerintem felesleges egy ember véleménynyilvánításáról ennyit beszélni! Gondolom, a többiek - akik nem fütyültek - szóltak az ajándék jegyes tahónak, hogy eltévedt, nem tüntetésen van.
Mellesleg sokkal tökösebb volna, ha füttyögő tüntetést szervezne Szájer háza elé :P
magyar1
Legalább tudni fogják a normális színházba járók, hogy ilyen gusztustalanságra nem mennek el többet. Üres lesz a nézőtér az ilyen fazonokkal lesz a színdarab.
Nessy
@magyar1:Saját korában Molieret is kifütyülték! Mint ahogy kezdetben Johann Strauss sem volt a Bécsiek kedvence.Fanyalgók, az élőfába is belekötők voltak, vannak, lesznek! Kéretik elolvasni előtte a darab témáját, és ha nem tetszik, meg lehet spórolni a jegyárát.Esetleg egy szinházi előadást nem összekeverni egy focimeccsel!
magyar1
@Nessy: A Wc-zés is egy természetes dolog minden embernél de színpadon nem szoktak szarni a közönség előtt.
Nessy
@magyar1: Hol írtam, ilyen orbitális ostobaságot? Én azt írtam, hogy tájékozódni kell a darabról, és ha nem fér bele valakinek az elveibe, az ne vegyen rá jegyet! Jó néha az ember mást várt, mint amit kap, akkor szünetben szép csendben elmegy.Nekem is volt, amikor a három felvonásból csak egyet néztem meg.
Málna
@Nessy: A darab ajánlójában szó sincs arról, hogy ilyesmire kell számítani.
Nessy
@Málna:Az mennyivel jobb, kulturáltabb, mint hogy úton, útfélen mást nem hallani hetek óta, csak a buzi szót?
Málna
@Nessy: Én csak annyit mondtam, hogy rossz az érvelésed.
Egyébként én nem hallom ezt állandóan, csak itt olvasok rendszeresen a róla. Ez most a baloldal kedvenc témája.
Nessy
@Málna:Továbbás a királyi médiáé, a kormány hirdetéseké etc. De legyen néked a hited szerint.
Málna
@Nessy: Nem nézem a királyi médiát, mi történik ott a témában? És melyik hirdetésre gondolsz? Az sem rémlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.