A Fapad már jóval a "homofób" törvény előtt megoldotta a sorozatban szereplő meleg karakter ábrázolását. Egyszerre mutatkozik meg a keresztény szeretet és az Istenfélő megvetés. --- Rakonczay Rajmund (Járai Máté) egy erősen feminin fickó, aki ezt a a karaktert túlzóan tipikusnak mondható stílusban hozza. Ugyan kick-box aerobikozni jár, ezt nyíltan közli, de nem mondja ki, hogy meleg. A néző persze sejtheti, de a karakter magánélete nem központi téma. Azt se tudjuk, hogy van-e kutyája vagy macskája. Teljesen mindegy. Egy ponton viszont Kandl Viktória (Tóth Eszter), a nagyon konzervatív, falusiasan, ízesen beszélő légiutas-kísérő társa megjegyzi: "Én úgy bírom a Rajmund humorát. Kár, hogy meleg... Kedvelem őt... annak ellenére, hogy meleg. Mármint annak dacára. Majd megbünteti ezért a Jóisten. "

Forrás: port.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Nekem semmi bajom ezzel, de nem én hozom a törvényeket, ugyanakkor elég álszent dolog a közmédia részéről, ha ezt így műsoron tartják, nem. Ha a Jessica Jonesból sikeresen kivágták a leszbikus csókjelenetet, akkor ne álljanak meg ennyinél, izzanak azok a vágóprogramok, tessék szépen kivenni minden homoszexualitást ábrázoló momentumot minden egyes kontentből! Ha felpattantunk erre a (szopó)rollerre, akkor tessék szépen izomból hajtani! "
/Péter Dávid/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.