Mennyire hiteles? A kereszténysége miatt érik kritikák?

Azt hinnénk vicc, pedig komoly: az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról

Kétségtelen, hogy Tóth Gabi az utóbbi időben több időt töltött a bulvárlapok hasábjain, mint az összes többi hazai popsztár együttvéve. Ennek lehet némi köze a „keresztény pálfordulásához”, ahhoz, hogy vadóc lázadóból egykettőre átvedlett keresztény mintaanyává és visszafogott Fidesz-támogatóvá, miközben Magyarország-imázsfilmnek beillő klipeket forgat és többmilliós Rolexszel pózol.

De tényleg erről van szó? A telex.hu alapján az Idea intézet két fontos témában kutatott Gabi kapcsán:

„Az ismert énekest, Tóth Gabit, azért éri sok kritika az utóbbi időben, mert nyíltan vállalja keresztény meggyőződését. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

„Az ismert énekest, Tóth Gabit jogosan éri kritika, mert egyáltalán nem hiteles azoknak az értékeknek a képviseletében, melyeket közvetít. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

A válaszoknál figyelembe vették a pártpreferenciákat, így az alábbi eredmények születtek az első állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 17 százalék tartja úgy, hogy nem a nyílt keresztény meggyőződése miatt bántják sokan Tóth Gabit, míg 39 százalék teljes mértékben igaznak tartja ezt az állítást.

Az ellenzéki szavazók 52 százaléka szerint nem emiatt bántják Tóth Gabit, 8 százalék szerint viszont igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 28 százalék gondolja úgy, hogy nem ezért bírálják őt, míg 4 százalék szerint igen.

A második állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 45 százalék szavazott arra, hogy nem tartja igaznak az állítást, miszerint jogosan éri kritika Tóth Gabit, mert nem hitelesen képviseli a közvetített értékeket, 10 százalék szerint azonban egyetértett ezzel az állítással.

Az ellenzéki szavazók csupán 5 százaléka nem ért egyet a fentiekkel, de 65 százalékuk igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 5 százalék gondolja úgy, hogy ez nem így van, míg 28 százalék szerint igen.

Forrás: telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ezért a felmérésért kinek érte meg pénzt kiadni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
És mivégre jutottak?Mekkora volt a legnagyobb ... amit benyelt?
CsipkeRózsa
Ezért a felmérésért kinek érte meg pénzt kiadni?
Toller Béla
Égeti magát az Idea. Hozzáér, piszkos lesz !
jesz
felesleges Tóthot bármiről is mérni...elegendő a pénz szót kiejteni, és felcsillan a szeme...kell ettől több? Tényleg mély istenhívő...a pénz az istene.
Lepényleső
...hogy is lehetne problémásabb pl.: a tavalyi gázárhoz képest 2 600 % -kos gázáremelés a kormány részéről
Szentendrének, főleg hogy ők 18% körüli inflációról beszélnek? Csoda,hogy ezek mindenkit hülyének néznek?
gina
Fideszes keresztény ribanc, nem kellett volna felmérés, én egy pillanat alatt megállapitottam, felkapaszkodó sarki
nezelodo
Kár ennyit foglalkozni vele, már így is magas pacin ül, és elhiszi, hogy nagyobb művész a valódiknál.
drrotf
Azt gondolom, hogy Tóth Gabi , ellentétben a nővérével, nem tudja, hogy a vallás az a legbelsőbb magánügyünk egyike, azt a közönség elé tárni sem látványosan sem szerényen nem szimpatikus dolog.Az emberek szerintem csak e miatt írhattak neki kellemetlen kommenteket.Ha csendben , otthon, vagy a templomban élné meg hitét és nem hivatkozna állandóan arra, hogy Ő mennyire is vallásos, akkor senki nem bántaná ezért!Nincs benne alázat a hite iránt, és azt olyan módon valja meg ami másokban ellenszenvet kelt.
volvós
Az Idea Intézet felmérést végzett T,Gabi elvtársnő vaginájának és anál bejáratának átmérőjéről. Mert ezekben a szennyes lukakban több fekete pénisz járt mint a bányában a kavics... De ez mi miatt lett ezekben a nehéz időkben vezető hír ???
szaboria1
Állszent, mert egy igaz hivő pláne nyilvános felvételeknél nem beszél ocsmány hangon, hogy kikeljen takarni a száját.
telegdilaci
@CsipkeRózsa:Nem a nyíltan vállalt kereszténysége miatt kritizálják,sokkal inkább az elviselhetetlen viselkedése önzése miatt!
csipetke
Ez nem vicc?Erre a szárnyasjószágra pénzt és energiát fordítottak?Egyszerű a képlet.- egy szép napon megcsillant a ragyogó napsugárban Tóth Gabi szeme előtt a dollár / és vagy a forint jel. Valamit kiszagolhatott, vagy szóltak neki fentről, és azonnyomban mélymagyar / mélykeresztény lett. Mélykereszténysége ellenére a tv-ben káromkodott,mint a kocsis. Másrészt
agyontetovált hívő keresztényt nagyítóval se talál senki. Úgyhogy Tóth Gabi kb annyira keresztény,mint egy marék molylepke. Bár lehet,hogy horogkeresztény, mint a horda,amihez egzisztenciális okokból odacsapódott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.