Információk szerint titokban szerződést bontott a TV2 és Szebeni István. Ennek már több mint egy hónapja.

Szebeni István titokban távozott a TV2-től – Az állhat a háttérben, hogy nem akart szerepelni az Orbánt méltató videóban

Fotó: TV2

A Media1 információját több, egymástól független forrás is megerősítette Szebeni István közelmúltbeli távozásával kapcsolatban. A műsorvezető távozása már több mint egy hónapja történt, de a felek mostanáig egyáltalán nem jelentették be a közönségnek – írja a Media 1.

Szebeni István 2019 tavaszán tért vissza a TV2-höz, és akkor örömmel nyilatkozta:

„Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek.”

A Media1 úgy tudja, hogy a 2022-es országgyűlési választások előtt Szebeni István kifejezetten ellenezte azt, hogy a Tények műsorvezetőinek ismételten részt kellett vállalnia egy propagandavideóban, mely Orbán Viktort, a Fidesz elnökét támogatta a 2022 tavaszi választások előtt, Szebeni ugyanis úgy vélte, hogy a híradós műsorvezetői szerepvállalással az ilyesmi összeegyeztethetetlen. Szebenit emiatt tavaly fel is hívtuk, hogy Pachmann Péter mellett ő volt-e az egyik olyan személy, aki nem akart szerepelni az Orbánt méltató videóban, mint ahogy azt forrásaink állították, de amikor elhangzott az ezzel kapcsolatos kérdésünk, a műsorvezető azt állította, rosszul hall bennünket, ezért nem tud válaszolni a kérdésünkre és udvariasan elköszönt. Mi egyébként kifogástalanul hallottuk őt, így ez inkább egy udvarias terelésnek tűnt a témáról – írja a lap.

A lap most is megpróbált kapcsolatba lépni Szebeni Istvánnal, de egyelőre nem fogadta a hívást. Illetve a TV2 sajtóosztályának válaszára is várnak.

Forrás: Media 1

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Nessy: "Szebeni István kifejezetten ellenezte azt, hogy a Tények műsorvezetőinek ismételten részt kellett vállalnia egy propagandavideóban, mely Orbán Viktort, a Fidesz elnökét támogatta a 2022 tavaszi választások előtt, Szebeni ugyanis úgy vélte, hogy a híradós műsorvezetői szerepvállalással az ilyesmi összeegyeztethetetlen."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@telegdilaci: Ezt a két retket mérhetetlenül utálom,gondolom nem vagyok ezzel egyedül.Szebeni gerinces pasi,nem akarta a xart csokinak mondnai.
Emmersson71
@ómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
ómió
@Emmersson71: Aberró! Ez még a szopásszüneted!? Kiéhezel!
Emmersson71
@ómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.