Mint ismert a vasárnapi FTC-DVSC (2-2) mérkőzésen a debreceni szurkolók alaposan odapörköltek a Fideszhez dörgölőző Gáspár Győzőnek.

Szívszorító üzenet jelent meg a futballszurkolók által kikezdett Győzike Facebook-oldalán
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

A rasszizmustól sem mentes rigmusok után maga Kubatov Gábor, a Fradi elnöke vette védelmébe Győzit, szerdán pedig a celeb is üzent a gyűlölködőknek:

Mindenki magyar, aki ebben az országban él, és magyarul beszél, és a közösséghez akar tartozni. Ez a fajta befogadás ebben az országban régen működött. A 21. századra felejtettük el, amikor fantasztikus technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amikor olyan gyors autók meg repülők közlekednek, hogy már nem is tudjuk, milyen gyorsan lehet menni, csak éppen a tudatunk, az emberségünk, a szívünk nem követte ezt az utat. Mindannyian egyenlőnek születünk. Nézzék meg a gyerekeket. Nem gyűlölnek, nem félnek, ez a természetes lényünk. A rasszizmus nem velünk született, hanem tanuljuk

- írta a hirtelen fideszessé és Fradi-drukkerré vált Gáspár Győző, aki úgy véli, roma származása miatt támadják.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kíváncsi lennék melyik udvari költő írta helyette ezt a hozzászólást, mert tudjuk, hogy egy értelmes mondatot nem tud kinyögni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
És tényleg, senki nem születik rasszistának.
balos
@Aki Én: Az 1 hívatás a sötétségben napozóknak!Embernek lenni a mai világban nem kifizetődő!Lásd az IVÁNYI GÁBOR kálváriáját a nemzethykeresztyénygyilkosainkkal!
Havanagi
@simmering73: Ja , és szívszoritó üzenet. Ezek az újságírók is csak a sablonokból élnek,csak ilyen jelzőket tudnak írni: szívszorító,rettenetes,szörnyű,megtörte a csendet.. ...blablablabla.Nincs szókincs,otthonról meg nem tudtak hozni semmit.
Néro2
Én le@arom , hogy cigány vagy vagy nem.aki egy ilyen moslék tolvaj alja redszart éltet a várbeli desznyóval az élen az @arember. ha cigány ha nem.
nemkati
"Mindenki magyar, aki ebben az országban él, és magyarul beszél, és a közösséghez akar tartozni. Ez a fajta befogadás ebben az országban régen működött. A 21. századra felejtettük el"

Érdekes, a Fidesz-KDNP és híveik (Kubatov is!) szerint aki nem fideszes, az nem is magyar. Győzike, ezekhez akartál tartozni, hát most akkor örülj!
vacsi
Győzikét én sem szeretem, de nem azért, mert cigány - és természetesen azért sem, mert Fidesz-párti. Amit leírt, az bizony nagyon is igaz - még akkor is, ha esetleg nem ő maga fogalmazta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.