Veres Dávid magyar állampolgár. Veres Dávidnál az verte ki a biztosítékot, hogy Orbán Viktor a magyarság egészére hivatkozik a beszédeiben. Veres Dávid kikéri magának az alkotmány negyedik módosítását is. A jogviták elkerülése érdekében Veres Dávid azt kéri, Orbán Viktor a közeljövőben tegye hozzá, hogy Veres Dávid nem támogatja az elképzeléseit. A hét videója.

Veres Dávid beszédének leirata:

Jó napot kívánok Miniszterelnök Úr!

Veres Dávid vagyok, magyar állampolgár. Ön beszédeiben gyakran szokott azzal a retorikai fordulattal, eszközzel élni, melyben a magyarság egészét hívja seregül... vagy tanúbizonyságul az ön kijelentéseihez.

Én Veres Dávid magyar állampolgár vagyok, és szeretném megmondani Önnek, hogy nem támogatom az antidemokratikus, diktatórikus elképzeléseit, és nevemet nem adom hozzájuk: különösen az Alaptörvénynek nevezett jogi förmedvényhez, illetve annak IV. módosításához, mely az alkotmánymódosítások Szörnyella de Frász-a.

Tehát, amennyiben legközelebb Ön vagy tanácsadói elhatározására a „magyarság egésze” kifejezéssel szeretne élni, javaslom azt a pici fordulatot tegye hozzá- a jövőbeli magánjogi jogviták elkerülése érdekében-, hogy Veres Dávid magyar állampolgár nem támogatja ezen javaslatokat, vagy Veres Dávid magyar állampolgár ezen javaslatokat alkotmányellenesnek, antidemokratikusnak, és baromságnak minősíti. Ugyanis, ha legközelebb, még egyszer a „magyarság egésze” kifejezéssel merészelne élni, akkor feljelentem Önt.

Ha esetleg problémát jelentene elhatárolni azokat az eseteket, ahol a ”magyarság egésze” kifejezést használhatja, mert én megengedem önnek- megjegyzem a többi 10000000 magyar állampolgárt nem kérdezte meg- és azokat az eseteket amikor nem használhatja, itt egy kis lista azon esetekről, amikor ezt nem használhatja: a IV. alkotmánymódosításra tartalmára való hivatkozás, annak népszerűsítése ez az eset.

Nevezetesen, amikor azt az elképzelését akarja propagálni, hogy az egyházi jogi státus elnyerését, nem a törvényi feltételeknek való megfelelés, hanem az ön kénye- s kedve garantálja nem hivatkozhat rám, mint a magyarság részére, s nem hivatkozhat a magyarság egészére, hogy az Önt támogatja.

Amikor a hajléktalanokat, a hajléktalan létet alkotmányellenesnek minősíti, s ezzel másodrangú állampolgárnak titulálja a hajléktalanokat nem hivatkozhat rám; amikor ön effektíve rabszolgának minősíti a hajléktalanokat nem hivatkozhat rám; Ön, amikor a kötelező kényszermunkát - amit Ön közmunkának nevez- propagálja, népszerűsíti nem hivatkozhat rám.

Ön, amikor a kötelező kényszermunkát, amit Ön közmunkának nevez propagálja, népszerűsíti, nem hivatkozhat rám.

Ön, amikor a kommunista rendszerek bűneit kiemeli, de a nemzeti szocialista, fasiszta rendszerek bűneit elhallgatja, amikor a 298-as parcellában háborús bűnösök, a Szálasi rendszer bűnözői, Radnóti Miklóst kivégző osztag tagjai nyugszanak, és azt „Nemzeti Sírkertnek” minősíti, nem hivatkozhat rám.

Ön akkor sem hivatkozhat rám, amikor az Alkotmány Bíróság működését korlátozza, amikor 2013. március 11-i nyilatkozatában a Magyar Bíróság munkáját minősíthetetlennek minősíti, akkor sem hivatkozhat rám.

Ön a következő esetekben még nem hivatkozhat rám, amikor elítélt gyilkosokkal kipakolja a demonstrálókat az Ön székházából, és rendbontóknak minősíti- Ön, vagy egyik szócsöve-, akkor sem hivatkozhat rám. Amikor savval leöntéssel fenyegetik a békés demonstrálókat akkor sem hivatkozhat rám.

Ön, Miniszterelnök Úr, akkor hivatkozhat rám: amikor a lemondó nyilatkozatát írja.
Egyéb esetben nem hivatkozhat Veres Dávid magyar állampolgárra.

És javaslom, hogy a Nemzeti Konzultációnak nevezett Nemzeti Inzultáción belül kérdezze meg legközelebb a magyar állampolgárokat -név szerint, ha már Kubatov-listákat informálisan felállít, akkor akár név szerint is megkérdezheti-, hogy akarják-e, hogy Magyarország antidemokratikus, diktatórikus kormányfője rájuk hivatkozzon. Ez alkotmányos jogaimban sért, ha Ön antidemokratikus elképzeléseiben rám hivatkozik; a jó hírnevemet sérti, ha rám hivatkozik, ugyanis a nemzetközi sajtóban Önt kiröhögik, az Ön elképzelései „pathetikusnak”/angol:szánalmas értelemben, nem a magyar: dicsőséges jelentése szerint. szerk./ minősíttetnek, egy ilyen patetikusnak minősíttetett, lesajnált személy az én nevemet az ő elképzeléseivel ne emlegesse..

Ön akkor se emlegesse az én nevemet, amikor úgy gondolja, hogy az oktatásban röghöz kötéssel a hallgatókat, illetve a végzett hallgatókat itthon tartani, az Európai Unióban, amely a munkaerő belső, tehát a tagállamok közötti szabad áramlásán alapul.

Ön akkor se hivatkozzon rám, amikor a saját Alaptörvényében, amikor már negyedszer módosítja , ennek ellenére olyan nagy ellentmondások vannak, mint ide Palesztina.
Ugyanis, Ön garantálja az oktatás, a tanulás szabadságát, de a röghöz kötéssel, ezt korlátozza.

Miniszterelnök Úr! Remélem, mint végzett jogász - annak ellenére, hogy miniszterelnöki jogköreinek gyakorlásával gyakorlatilag lábbal tapossa, mind a diplomáját, mind pedig a demokratikus jogállamot- megértette, hogy melyek azok az esetek, amikor nem hivatkozhat rám.

Szeretnék egy visszautalással élni, Ön akkor se hivatkozhat rám. amikor azt a Kerényit, vagy azt a Feketét esztétikusnak, vagy követendő példának minősíti, aki, mondjuk a „Pesti Fiúk” feliratot... vagy „Pest Srácok” feliratot Angyal István emlékénél... emlékműnél, elhelyezték.
Azok, akik nem tudják milyen egy gusztustalan feliratról, egy nemzeti giccsről, egy nemzeti rokokóról van szó, javaslom nézzék meg az interneten a képet.

Vagy, amikor a magyar zene olyanfajta meghatározását terjeszti Ön el, vagy olyanfajta meghatározását akarja törvénybe iktatni, miszerint magyar zenének az minősül, amelynek magyar a szövege, ön ne hivatkozzon rám.

Ön ne hivatkozzon egyetlen alkotóművészre sem - véleményem szerint-, aki valaha angol nyelven írt szöveget.

Lényegében ennyi lenne a hozzászólni valóm Miniszterelnök Úr, a részletes kritikáimat az ön facebook oldalán, -ahol fizetett bajkeverők, mindenféle minősíthetetlen jelzőkkel illetik, a tartalmi kritikákkal élőket,-megtalálhatja. Ön ugyanúgy megtalálhatja a hozzászólásomat, az önhöz intézett számos levél egyikében, melyet a kormány.hu, illetve egyéb oldalon adtam fel., ön ugyanúgy megtalálhatja az én véleményemet, az általam demokratikusan választott ellenzék, párt képviselőinek hozzászólásában; ez alól a Jobbik-náci, új-nyilas párt- kivételként értendő.

Úgyhogy javaslom, hogy ön figyeljen a demokratikus ellenzék véleményére, ne kényszermozgásos tünetekkel reagáljon erre, és szólítsa fel Kövér László ház-elnököt, hogy a demokratikus ellenzék minősítését... hanyagolja!

Ön is hanyagolja a teljesen különböző hatalmi ágak, úgy mint Bíróság minősítését, vagy a teljesen független ágak, mint Alkotmány Bíróság minősítését.

Különösképpen-visszautalva-ne hivatkozzon rám akkor, amikor ön, az Országgyűlés méltósága megőrzése érdekében, egy fegyveres őrséget állít fel, melynek saját szabályzata szerint is feladata az Országgyűlési képviselők megregulázása, s amely adott esetben sokkolót is alkalmazhat országgyűlési képviselőkkel szemben... ezen esetekben ön ne hivatkozzon rám.

Úgy gondolom, hogy már így is túlléptem az ésszerű véleménynyilvánítás a kereteit- IDŐBEN – őő, megelégszem ezekkel a hozzászólásokkal.

Viszont látásra Miniszterelnök Úr; ha velem nem is fog találkozni a mai tüntetésen, azon állampolgárokkal, akik hasonló véleménnyel élnek, és akik az én véleményemet is képviselik odakint- és akiknek ezért mély hálával tartozom- fog, javaslom hallgasson rájuk is.

Veres Dávid

344 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketebirka
Veres Dávid. Bár fiatal vagy, de bátor és éles eszű.Tisztelet neked.
Aki a korod miatt támad, elfelejti, hogy az idővel gyakran csak öregebb lesz az ember.
Teljesen egyetértek veled maximálisan igazad van.
Az én nevemben se beszéljen ez a hazug elmebeteg.
Csak sokan nem vagyunk ilyen bátrak mert félünk ennek a kicsinyes bosszúálló zsarnokocskának és elvtelen bandájának bosszújától. "Fortélyos félelem igazgat". Féltjük a egzisztenciánk, a munkahelyünk. Mostanában a leépítéseknél is párthűség és nem szaktudás számít. Sokan vagyunk igy.
De mikor szavazni kell, majd tudjuk kire nem szavazunk.
Hogy kire igen azt még sajna nem. Ez rajtatok múlik.
Fogjatok össze ellenzékiek, mert másképp marad az országrontó csúti turha.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
érdekes hozzáállás. szerintem támogatható a kezdeményezés.
Zsoel
Hirtelen azt hittem, hogy a volt gimis osztálytársamról van szó. :D
leszúrt rittberger
@kamazuka: Attól még jól beszélt. Ne ess abba az amatőr hibába, hogy amikor nem találsz fogást, előhozakodsz a beszélő életkorával...
nehogymá
attól ,még jó.teccik.eddig az volt,hogy aki nem ért egyet az komcsi, libsi nemzetáruló,idegenszivü,sokan gondoljuk Így,ahogy ez a gyerek.
bundi
@kamazuka: orbán is az volt, de mi lett belőle.
almosd
Nem piskóta a srác ,gratula neki hogy meri vállalni személyét :)
A Tündik bündije
@kopeba: Mármint orbán? Jó ötlet. Kivonulhatna a tajgába 20-30 évre, hogy a bandájával megkeresse a félázsiai őseit.
SLAakku
@bundi: Nem csak támogatható. Csatlakozom is Veres Dávidhoz.
bundi
@SLAakku: a gond az, hogy az emberek felsorakoznak veres dávid mögé, de magukért még nem készek kiállni.
tűzróka1939
Jól beszél Veres Dávid . Sokan példát vehetnének róla . Fideszes fiúkák figyelmébe ajánlom . Egyébként engem is irritál mikor az összmagyarságra hivatkozik .
A Tündik bündije
"Orbán mindent előre bejelentett, minden lépése megtervezett és következetes, egyenes úton halad a totális diktatúra felé. Megvannak a történelmi előképek, ugyanaz az ideológia, a publikum pedig minden egyes lépésnél csodálkozik, és úgy tesz, mintha ez nem lett volna várható. Ha az ilyen incifinci alkotmánymódosításon csodálkoznak, akkor mit tesznek, amikor majd elviszik az első embert felségsértés miatt? Ha az ellenzéki pártokat betiltják, vagy a parlamentet egy nagytanáccsal helyettesítik? Olyanokat nem is merek leírni, hogy politikai gyilkosságok és merényletek lesznek, emberek eltűnnek, mert még jobban lehülyéznek. De ez elképzelhetetlen? És az elképzelhető volt, hogy kiiktatják az alkotmányt, az eddigi alkotmánybírósági döntéseket, az egész Alkotmánybíróságot, a teljes jogrendet? Mostantól az a jog, amit Orbán mond. A bűnözők írják a törvényt, és az lesz bűnöző, akikre ők rámutatnak. Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy a bíróságokat hamar ledarálják. Minden tisztelet a bíróké és a bíróságoké, akik legtovább álltak ellent a terrornak. Elsőnek kapitulált a korrupt ellenzéki sajtó, utána az ellenzéki pártok, és így tovább. Legtovább a bíróságok tartották magukat. Kalapom lengetem Darák Péter, a Kúria elnöke előtt, aki közölte a diktátorral, hogy a tárgyalóteremben a bíró dönt, és nincsenek felülről jövő parancsok. Hány Darák Péter van ebben az országban? Pedig ő is ugyanúgy félthetné a családját, az állását, a pénzét, a gyerekeit, a jövőjét, és amire rajtam kívül csak kevesen gondolnak, az életét is."

Bartus László - Amerikai Népszava
kengyefuto
@bundi: Szerintem nem csak érdekes,hanem nagyon is valós!!Innen kezdve, minden a /a nem orbani/ VALÓS DEMOKRÁCIA próbaköve!!
kengyefuto
@kamazuka: Ezek a "gyerekek" a jövő alakítói!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: "Véletlenül"olvastam!
feketebirka
Veres Dávid. Bár fiatal vagy, de bátor és éles eszű.Tisztelet neked.
Aki a korod miatt támad, elfelejti, hogy az idővel gyakran csak öregebb lesz az ember.
Teljesen egyetértek veled maximálisan igazad van.
Az én nevemben se beszéljen ez a hazug elmebeteg.
Csak sokan nem vagyunk ilyen bátrak mert félünk ennek a kicsinyes bosszúálló zsarnokocskának és elvtelen bandájának bosszújától. "Fortélyos félelem igazgat". Féltjük a egzisztenciánk, a munkahelyünk. Mostanában a leépítéseknél is párthűség és nem szaktudás számít. Sokan vagyunk igy.
De mikor szavazni kell, majd tudjuk kire nem szavazunk.
Hogy kire igen azt még sajna nem. Ez rajtatok múlik.
Fogjatok össze ellenzékiek, mert másképp marad az országrontó csúti turha.
vukkocska
@A Tündik bündije: Egy Darák Péter van az országban a bíróságon, mert Szájer Józsefné, a bíróság elnöke megvédte Orbán Viktort. Neki biztos az állása.
gemiki
VERES DÁVID tegye fel a youtube-ra. Tegye fel, ezt el kell hinteni! Szerintem lesz akkora támogatottság, hogy nem kell félnie. De így is minden ismerősömnek elküldöm!
kengyefuto
@nehogymá: Na nehogy má ne legyen igaza!! Meee arra tapintott ami a címzettnek oly érzsékeny!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Oszt mitűű dűtéé be??
demokracia
ezt nagy betüvel irták le hogy el tudd olvasni vagy fizettek érte mert nem hiszem el hogy van ennyi eszed magadtól
miazero
Veres mostantól Magyar nyelven használja a Facebookot.
Tegnap
kengyefuto
@A Tündik bündije: Van itt egy-két bőszült szekértolója!!
kengyefuto
@kopeba: Minek!!A vadászkutyák úgyis utólérnék!!És ahogy elnézem,ezt ő tudja is!!Tisztelem ezt a bátorságot!!
kengyefuto
@miazero: Fontos,vagy szimatolsz utána??
kengyefuto
@vukkocska: Biztos,mint minden kalodás mamelukjának!!
kengyefuto
@miazero: Te kis Sherlock!! Ez a dóóógod??
demokracia
egyáltalán tudod mit jelent az hogy demokrácia
ajánlok egy video filmet a youtubon a cime
a nemzet elárulása minden magyar embernek tanulságos
és egy másik dvd-ét amit olcson meg lehet venni a cime
Bennfektesek ez amerikai dokumentumfilm,ettől okosabbak lehettek
miazero
@kengyefuto: Kikérem magamnak hogy Veres Dávid idegenbe szakadt hazánkfia a nevemben állampolgárkodjon. Majd én tudom mit akarok.
miazero
@kengyefuto: Ott van a címlapon, nem kell hozzá Holmesnak lenni. Te kis cica. Nyaljál inkább tovább.
miazero
Annyira azért nem szar a jogászképzés, közoktatás, ha kint veri a faszát Augsburgban.
demokracia
amugy én felhatalmazom Orbán Viktor miniszterelnököt hogy nyugodtan beszélhet a nevemben is mert azért szavaztunk rá már aki értelemszerüen de Te nem is voltál szavazni erre fogadni mernék
demokracia
ANYUCI APUCI FIZET ÉN MEG OKOSnak hiszem magamat csak mert VAGYOK...
demokracia
nehogy már egy külföldön élö tizenéves mondja meg hogy mondja meg hogy mi a jo Magyarországnak ez vicc
miazero
@demokracia: Holnap majd egy cica mondja meg mi legyen. Őt többen fogják lájkolni, elvégre cica.
A Tündik bündije
@demokracia: Nézd, Ő legalább tud fogalmazni. De úgy látom, te még a vesszőt sem találod a klaviatúrán.
vukkocska
@miazero: (14.05.) miért fáj neked a más vélemény? Miért van ordenáré? Veres Dávid végig a maga nevében beszélt, ha láttad volna.
demokracia
azért szavaztunk 2010-ben mert egy jobb jövöt szerettünk volna magunknak és föleg nektek ,fiataloknak,és a GYEREKEINKNEK,mert ez bal libsi-bibsi kormányok el vettek mindent tölünk
Zsuga
Gratulálok Dávid! F@sza gyerek vagy, sokkal érettebb gondolkodással, mint az, akinek üzentél és akik őt istenítik. Csak egyre vigyázz, ha valaha politikai pályára adnád a fejed! Nehogy elkövesd ugyan azt a hibát, mint a jelenlegi viktátor!
A Tündik bündije
Pár ilyen ellenzéki politikussal a felcsúti Maradonát nyakig bele lehetne döngölni a saját mocskába, és ott hagyni kapálózni kicsit.
demokracia
Egy kérdés ki fizeti saját maga a rezsijét
miért rossz az ha a mi kormányunk csökkenteni szeretné a Mi rezsiöltségeinket
outsider
Ennek a veres gyereknek sok gondolatával egyetértek, nem nehéz egyetérteni, összességében csak elmondta a cáfolhatatlan tényeket.
Viszont "a szeme sem áll jól". Szerintem nemsokára sokat halljuk (és szidjuk:) még az ő nevét is, csak érje el a célját, azaz a politikusi pályát és annak minden előnyét.
A Tündik bündije
@Zsuga: Én már bárkit jobbnak tartanék a viktátornál. Még ezt a Dávidot is. Meg engem, természetesen :-)
Zsuga
@demokracia: Most éppen ott tartunk, hogy a fidesz hívők egyetlen épkézláb érvet sem találva vezérük mellett, a rezsicsökkentésre hivatkoznak.
miazero
@outsider: Szerintem csak félmagasságig fog eljutni, mint a tényfeltáró Posta Pista.
A Tündik bündije
@Zsuga: Hagyd már a megmondóembert, egy órája, hogy beregisztrált, a helyesírásából pedig már látszik, hogyan kell őt kezelni. Sok türelemmel, elsősorban.
demokracia
Tisztázzunk valamit
Mindeki feljelenthet mindenkit de Dávid Kornél ne a 10 millio magyar nevében beszéjen ,mert senki nem hatamazta fel rá,csak a saját véleményét fogalmazhatja meg.
Az én nevemben Ö ne járjon el.
Ezt hivják DEMOKRÁCIÁNAK
kengyefuto
@miazero: Nem sz@r bizony! Csak azok a szaralakok,akik visszaélnek vele!! Mint az általad körbenyaltak!!
kengyefuto
@demokracia: Az újgazdag apuci fizet én meg vagyok húúú de okos!!
demokracia
Csicsolina is volt már olasz parlamenti képviselö jelölt, te is lehetsz még ,csak az eszed is kevés ehhez,a többiröl már nem is beszélek
kengyefuto
@A Tündik bündije: Túl jó vagy hozzá! A klavit se!!
kengyefuto
@Zsuga: És ontják lilaködös "bölcseleteiket "itt"is!
kerék
@demokracia: Az ilyen hülyék nevében nyugodtan nyilatkozhat orbán, de az enyémben ne nyilatkozzon.
Nehogy már egy vén barom döntsön ebben az ügyben, inkább egy fiatal aki átlátja a helyzetet és nem vakítja el a kommunista idők vörösfátyla. Ahogy engem sem vakít, ezért tudok tiszta fejjel gondolkodni és látni.
kengyefuto
@miazero: Vigyázz,mert eljő az egér igazsága!!
miazero
@kengyefuto: Az jó, szeretem az egereket!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Első "X" Neked innen!
hallgatag
Azért èn megvárom entero " szak-kommentjét " ez ügyben...
márcsak kiváncsiságból, addig sütök egy igazi " magyar cipót"
ropogósat !!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Van néhány ilyen,de terrorizálva vannak!!
kengyefuto
@miazero: oh.oh.oh.oh... Osz mitő ehehehe? Csak józanul!!
kerék
@demokracia: "demokracia Tisztázzunk valamit
Mindeki feljelenthet mindenkit de Dávid Kornél ne a 10 millio magyar nevében beszéjen ,mert senki nem hatamazta fel rá,csak a saját véleményét fogalmazhatja meg.
Az én nevemben Ö ne járjon el.
Ezt hivják DEMOKRÁCIÁNAK"

De orbán nyilatkozhat mindenki nevében?Mert az demokratikus? Elmész te a bús büdös ... Újabb agyatlan fideszes vagy, aki azt sem tudja mit ír, röhejes vagy öreg maradj csendben mert csak idegesítesz. Majd ha felfogod, hogy miket írkálsz akkor szólalj meg.
kengyefuto
@A Tündik bündije: És lidokain nélkül!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Nem azt kérdtem hova,hanem mitű!
SLAakku
@feketebirka: Az emberek jelentős többsége nem ért egyet azzal, -többek között- ha embertársai vagy ők maguk is kilátástalan nyomorban, nelkülözésben élnek, alkoholizmusba menekülnek vagy az utcán fagynak meg egy kisebbség viszont, aránytalan mértékben rendelkezik minden felett. Azzal sem értünk egyet, ha a megtermelt javak aránytalan mértékben kikerülnek a bövìtett ùjratermelés körforgásából, és a társadalmi munkamegosztásból magukat kivonók -például a politikusok- javadalmazására folynak el.
A Tündik bündije
@kengyefuto: Te figyelj, nem lehetne, hogy lehetőleg egy hozzászóláson belül leírod, amit szeretnél? Mert érdekel ugyan a mondandód, de így, egy-egy félmondatokat beszúrva úgy körülbelül néha fogalmam sincs, mit is akarsz mondani...
kengyefuto
@A Tündik bündije: Kell a váltás a hüjjeségben is!! Elég strapás lehet!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Bocsánat!! Kicsit túlvariáltam! Ne haragudj!!
kengyefuto
@demokracia: És orbant ki hatalmazta fel?? Adom a gombot és a tűt!!
bundi
@A Tündik bündije: én néha mobilról írok, úgy jogosnak tűnnek a félmondatok.
demokracia
na mi van gyerekek egy fogyott a szo kincs
miazero
@A Tündik bündije: Én orgonáról vagy a Porsche fedélzeti kompjuteréről.
A Tündik bündije
@miazero: Persze, mert azóta sem hoztad vissza a kocsit...
miazero
@A Tündik bündije: Hogy nem elég három...
demokracia
@kerék: mert te vagy a megmentö,te is szavaztál nem
almalibre
Kedves Veres Dávid (és a vele egyetértők)! Véleményednek hangot adhatsz akár ebben a formában, akár az utcán táblákat lengetve. Teheted ezt azért, mert állításoddal ellentétben, nincs diktatúra. Kérésed azonban, alapvetően egy marhaság, ugyan is Orbán Viktornak a munkaköre az, hogy az országot képviselje, az állampolgárai érdekében dolgozzon, az ő nevükben beszéljen. Ha olyan okos vagy, mint aminek mutatod magad, tudod, hogy Orbán és vele együtt az összes vezető személyiség olyan helyzetben van, hogy minden döntésével óhatatlanul érdekeket sért. Az ő feladatuk, hogy átnézzenek a személyes érdekeken és megpróbáljanak az össznemzeti érdekek mentén haladni. Persze ez ellentmondásos, hisz így Orbánnak bele kell taposnia a te érdekeidbe, miközben a te érdekedben is tesz… Ha te lennél a miniszterelnök te ellened tüntetnének az utcán, téged szidnának a tömegek. Könnyű dolog a demokráciával dobálózni, de ha gondolkodó ember vagy, tudod, hogy az abszolút demokrácia nem létezik, soha nem létezett és nem is fog. Szép eszme, hogy mindannyian azonos jogokkal rendelkezünk, de az emberi természet nem alkalmas arra, hogy ebbe belenyugodjon, hisz mindig lesznek olyanok, akik úgy gondolják, hogy nekik több jár és sok esetben ez nem is alaptalan. Ameddig minden ember külön személyiséggel rendelkezik, minden ember érdeke eltérő lesz, minél nagyobb a tömeg, annál nehezebb megtalálni a közös értékeket… Az, hogy az ország összességében elfogadható színvonalon éljen, sok lemondással jár, még inkább a jelenlegi krízishelyzetben, de önkéntesen senki nem fog lemondani semmiről...
mekkelek
@miazero: narancshuszár, a srác nem a nevedben magyarkodik hanem a saját nevében. Azt kéri a VEZÍRedtől hogy amikor az egész magyarság nevében beszél őrá ne hivatkozzon. Vagy az olvasottakat, vagy a hallottakat nem tudod értelmezni, bár szerintem egyiket sem. Te vagy a tökéletes fideszes célközönség...
miazero
@mekkelek: Köszönöm! Bár én a limére szavaztam.
kedwes
Én teljesen egyetértek Veres Dávid állításával.
Az a szomorú, hogy soka vannak, még akik még biztonságosabbnak tartják, ha őket is említi a vezér a „magyarság egésze” ként. Miközben ezerrel háborog, kommentezik a történések miatt.
Könnyebb belekötni, mint egyetérteni vele?
Akkor ne olvasd ezt a hozzászólást, tégy úgy mint a nagy közvélemény kutatók, csak azt olvasd, értelmezd, ami számodra kedves.
De vigyázz a szivárvány, vagy napraforgó hozzáállás nem biztos, hogy javadra válik!
Szerintem nem mögé kell állni, hanem mindenkinek maga mellé. Akkor kiderülhet, mennyien vagyunk, akik NEM ILYEN TÜNDÉRMESÉT álmodtunk, függetlenül, hogy rá vagy mellé szavaztál anno!
Igen is, ki kell kérni magunknak, hogy az a képviselő, aki a megszavazása pillanatától nem köteles beszámolni választóinak, ne használhass, hogy a „magyarság egésze”!
kerék
@demokracia: Bizony szavaztam de nem a fideszre és nem is az mszpre, mind a kettő egykutya.
demokracia
te meg hülye vagy barátom vagy egy idióta
manocska1
érik a váltás,vagy már itt is van!!!???
demokracia
még egyszer leirom nézzétek meg a
nemzet elárulása c. videot
mekkelek
@almalibre: "Az ő feladatuk, hogy átnézzenek a személyes érdekeken és megpróbáljanak az össznemzeti érdekek mentén haladni."

Ha ennek egy kis halvány nyoma volna az tényleg nagyszerű lenne. Akkor az OV személyes karaktere ellen (gerinctelen, hazug, gőgös, uszító stb.) táplált unszimpátiám, megvetésem ellenére még el tudnám fogadni.
De vagy teljesen hülyék és legjobb szándékuk ellenére sem sikerül nekik, vagy eszük ágában sincs a saját érdeküknél, a hatalom mindenáron való megtartásánál az ország érdekét előbbre helyezni. Én az utóbbit látom nap mint nap minden cselekedetükben.
A Tündik bündije
Hogy a miniszterelnök a magyar érdekeket képviseli, és az állampolgárokért dolgozik? Ez a nap vicce... az egyetlen szem előtt tartott célja a saját hatalom mindenáron való megtartása, aminek az érdekében nem rest szétverni az alkotmányt, megkérdőjelezni a független bíróság döntését, egzisztenciákat tenni tönkre, és a csőd szélére sodorni több tízezer családot... mindezt úgy, hogy eközben egy olyan önkényuralmi rendszert épít ki a csatlósai által, hogy a párton (vagy ha úgy tetszik, pártállamon belül) senki még csak gondolatban se kérdőjelezhesse meg az egyeduralmát. Eldöntötte, hogy ő és a sleppje volt az utolsó "forradalmi" rendszerváltó fiatalság, utánuk senki más nem jöhet, senki nem emelheti fel a hangját, mert ha így mer tenni, arra rászabadítja a TEK-et, Kubatov köztörvényes bűnözőit, a sósavas idiótákat, vagy a kézi vezérelt rendőrséget.
demokracia
Mesterháziék miért harcolnak olyan vehemensen
Nem a hatalomért
Ha egy kicsit is utána olvastál volna akkor pillanatokon belül rá jönnél sok mindenre
Csak olvasni nehéz ma már
demokracia
tudjátok az a borzaszto hogy ez a nemzet nem fog össze ,hogy jobban éljen ,és aki probálja össze fogni azt tüzzel vassal irtjuk,aki a nemzet ellen van azt istenitsük
lásd gyurcsanyt,bajnait,hornt stb
20 év mulva ti is rá fogtok jönni a hibáitokra,de akkor már tul késö lesz
most ez egy jo bulinak tünik,de egyszer vége lesz,és utána meg kell állni dolgozni,és az lesz nehéz
senkifia68
Tisztelt Veres Dávid!

Te a magyarság egészen hülyéje vagy! A kurvára nagyon okos megnyilatkozásod után a magyarság egészére hivatkozva követelem,
-fizesd vissza a magyar államnak azt a pénzt amit annak szülésorvosnak fizetett munkabérként állami pénzből aki legnagyobb sajnálatomra és valószínűleg apád holtig tartó bánatára, anyád mérhetetlen szégyenére és az ország megszégyenülésére világra segített!
Ha ezt megtetted, az ország egéssze érdekében, sorolom a többit is.
Kicsi pöcs ! Majd ha tettél annyit az asztalra amennyit onnan kaptál, akkor jártasd a baromira tudálékos pofádat!
demokracia
amikor 2006-ban akik tüntettek ki lötték a a szemüket,nyomorékra verték a nagy Gyurcsány féle demokráciában az volt a jo
moszkvatér
Ez k___rva jó ! anyám Eszem eldobom ! Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok ! kivéve veres dávid . :-)))))))))))
moszkvatér
ennél még az is jobb lett volna ha fejjel elöre nekirohansz a parlament kapujának és miközben visz a TEK kiabálsz a híradóban
A Tündik bündije
@demokracia: Aki megtanított helyesen írni...
almalibre
Azért tudjuk, hogy ez a kedves magyarul beszélő, magyar nevet viselő fiatalember melyik nép, illetve vallási csoport érdekeit képviseli? Segítek: nem magyar, nem keresztény…
Nagy1A
Azt nem kéri ki magának ez az idióta, hogy miért vettek fel elvtársai az ő nevében legutoljára 5 milliárd eurós hitelt és hova tették, mert én például egy centet sem láttam belőle!! Drábik András egy kicsit értelmesebb honfitársunk is tiltakozott a hitel felvétele ellen, de elvtársaink szartak a véleményére nagy ívben!! Miből gondolod kedves Veres Dávid, ( nagyon hasonlít a neved a pénzügyminiszter veresre, meg még dávid is vagy, csupa negatívum) hogy a szavad most az égig jut!! De mivel demokrácia van és sajtószabadság is, Te most ezt a viccet gondtalanul eljátszhatod!! De ha ezt, vagy hasonlót, én az elvtársak uralkodása alatt leírtam, akkor megmutatták a gumibot nemesebb végét és hátratett kézzel, homlokkal támaszkodva nyomhattam a Szalay utca emeletének a falát!! Nektek sem ártana!!
nahát
@demokracia: hát melyiknek? A ma szopósnak!
mekkelek
@almalibre: azt mondta magyar állampolgár, és a videóban a saját maga érdekeit képviselte. Ennyire elfogadhatatlan az igazság?
demokracia
@A Tündik bündije: gondolom hogy a melleden kivül ez a legnagyobb problémád
demokracia
@nahát: a saját nevében
akkor tökéletes
A Tündik bündije
@demokracia: Megtanultad használni a válasz gombot? Örülök.
Mellesleg jellemző a kétbites agyatokra, hogy aki nem a csúti rém híve, az csak maszopos lehet, és így kerek a világ, nem is kell gondolkodni többet. Legyen meg a nyolc általános, meg némi sósav, és készen is áll a baltásvezér szavazótábora...
demokracia
@mekkelek: csak a saját véleményét,de ez nem az volt hanem a 10 millio magyar nevében mondta el,mégegyszer leirom én öt nem hatalmaztam föl semmilyen nyilatkozatra,gondolom te sem
mekkelek
@demokracia: az autó gyújtogatókra, kirakat betörőkre, TV székházat felgyújtókra gondolsz ugye?
varirmag
@demokracia: """"Csak akkor írj hozzászólást, ha értelmes, összeszedett mondandód van. A dühödet ne itt vezesd le, """""

Ismerős ???
outsider
@demokracia: "Veres Dávid azt kéri, Orbán Viktor a közeljövőben tegye hozzá, hogy Veres Dávid nem támogatja az elképzeléseit."
A Tündik bündije
@demokracia: Ahhoz képest, hogy három órája regisztráltál, hamar eldöntötted, hogy kiosztod, ki kommentelhet, és ki nem. Véletlelnül nincs egy Manno István nevű rokon a családban? Az arcoddal szöges ellentétben álló intelligencia erre enged következtetni.
Csizmás Kond
Mindenekelőtt beszéljünk magyarul.
Ez a Veres aszt mondja :
"Én Veres Dávid magyar állampolgár vagyok,...a „magyarság egésze” kifejezéssel szeretne élni, ...hogy Veres Dávid magyar állampolgár nem támogatja ezen javaslatokat, vagy Veres Dávid magyar állampolgár ezen javaslatokat alkotmányellenesnek, antidemokratikusnak, és baromságnak minősíti. Ugyanis, ha legközelebb, még egyszer a „magyarság egésze” kifejezéssel merészelne élni, akkor feljelentem Önt."
...csak jelentgesse Veres úr nem önről volt szó !
demokracia
Természetesen nem@mekkelek: De ha azt mondja a miniszterelnőkünk hogy bocs de éjjel,nappal hazudtunk a népnek akkor mire számitottak,szerinted
Pilóta
@Csizmás Kond: ... született idióta ez a másiráni kiskölök:-)))
Komplexusos a végtelenségig!
moszkvatér
@A Tündik bündije: A Szőke Feri van a családban
Csizmás Kond
@Pilóta: Szerintem még komplexusa sincs...
Pilóta
@Csizmás Kond: ... jó, ha szusza se lesz, akkó más!
demokracia
most miért nem gyujtogatnak ,pedig tüntetés-tüntetés hátán van
azért mert akkor is provokácio volt meg a kordonok is meg a tőbbi is tipikus kommunista modszerek
sajnálom hogy ennyire nem látjátok
almalibre
@demokracia: Nem válaszoltam. Feltettem egy kérdést, azon cél érdekében, hogy kinyíljanak a szemek…
Pilóta
Az ilyen kölök csak nyugodtan járjon a szíve csücske hazai egyetemre Izraelben, ezt támogatom, de MO-ról azé' fuss!
X-ray
@demokracia: ki vagy te demo? Amilyen gyorsan idejöttél, olyan gyorsan elhúzhatsz innen! Egyébként a helyesírásod egyenlő a tehénsz@arral.
Pilóta
@Pilóta: Jahh, főcserétem két nagybetűt, az O-t- a K-val!:-)))
szepwilly
@A Tündik bündije: ne is foglalkoz velük,rosszul vannak a fideSS-nyikok,mert megbantottak kelet europa "geniuszat",faj nekik az igazsag,azert verik enyire a nyalukat.Szereny velemenyem szerit aki egyett ert a sraccal,mindenki küldene viktoruknak egy levelet,megtelne a kertje.Sajnos a sok ehezö csaladnak mar komoly megterheles a belyeg vasarlas,mert vagy belyeget vagy tejet vesznek!
A Tündik bündije
@X-ray: Idevezérelte kubatov a sósasvas bácsit...
Csizmás Kond
@Pilóta: A lényeg hogy szavazni is fog...mert állampolgár !
szepwilly
@demokracia: menyit kapsz! harminc garast!?
szepwilly
@Pilóta: latom elöjött jobbikus ened!
moszkvatér
@A Tündik bündije: ha nem mszp -s vagy akkor mi ? DK -s ?
szepwilly
@demokracia: te meg a megmondo "uriember"!!!
almalibre
@mekkelek: Aki magyar állampolgár, nem feltétlenül magyar, miközben lehet valaki magyar, aki nem magyar állampolgár. Veres Dávid kétségtelenül a saját érdekeit képviseli, amik távol állnak a magyarság érdekeitől. Az abszurd helyzet, hogy Veres kikérheti magának, hogy Orbán a nevében beszéljen, miközben Orbán nem teheti meg, hogy ne tegye, mert abban a pillanatban antiszemita lesz…
Levendula
"Felhasználónév:demokracia
Foglalkozás:k
Életkor:42
Település:Budapest"
kerék
trollfesz.cc/fun/138377

És egy kis zeneszöveg hozzá:

"..cinkelt lapokkal játszik a politika
könyökömön jön ki a sok rizsa
Hazudni, lopni nemzeti sport
kapcsold ki öreg a reflektort..."
moszkvatér
@demokracia: óvatosan fogalmazz mert kizáratunk ebből a pártból
nahát
@X-ray: Vegyél vissza ecsém! Annyit ér mint te! Egy felhasználó semmi több, ha zavar húzz el te!
profon
@almalibre: Remélem ha mindannyian elhúztunk ebből az élhetetlenné tett országból akkor egymást fogjátok felfalni ,mert ellenség nélkül el sem tudjátok képzelni az életet ! ,
profon
@nahát: Szavazzuk meg, ki húzzon el !
demokracia
igazábol a feltett kérdéseimre nem kaptam választ
a helyesirásomról pedig annyit ha a fele az iroknak csak igy tudna irni akkor már nagyon jo lenne
amugy nem a helyes irásrol szol atörténet hanem a jövönkröl
amugy nem vagyok semmilyen pártnak a tagja csak jobban szeretnék élni
profon
@demokracia: A demokrácia felfogásodba nem fér bele a szabad véleménynyilvánítás ?
moszkvatér
@demokracia: A boldogságodat ne itt keresd mert itt nincs .
Ha személyeskedsz akkor jobb ha eltűnsz mert ki leszel szavazva mint vv laci anno
profon
@nahát: Csupa kis betűvel ? Akinek legutóbb így írták a nevét hős lett !
Pilóta
@Csizmás Kond: Szavazzon Izraelben, arra a cionista,szomszédirtó, mindenki által útált betolakodó bandára! Én se ugatok bele, hogy mi van az ő szeretett földperemén!
nahát
@profon: mert az író azt akarta, a valóság egészen más :)
profon
@Pilóta: Hivatalosan bejelentem ,hogy mostantól nem tartalak embernek ,csak egy önfényező ficsúrnak akinek még a sapkája sem áll jól ! Kérlek ne válaszolj !
marlin
Kedveseim!!
Mi az, hogy ne egy külföldön élő mondja meg??
A Fidess 1000számra osztja az állampolgárságot a remélt szavazatokért cserébe?? Vagy az nem baj!!
Veres Dávid úr a videó elején közli (mindenkivel), hogy ő magyar állampolgár!! Akkor mi a problémátok vele??
Abban egyet érthetünk, hogy a zOrr bán azoknak a nevében beszéljen, akik őt megbízták(!), hisz vannak még néhányan!!
jobb és balközép
@nahát: egy kicsit ránézhetnél az asszonyra is, mert amíg te itt írogatsz, addig ő szétteszi... de nem neked...
profon
Aki zsidózik ,soha többé nem hivatkozzon a magyar Nobel díjasokra !
mekkelek
@almalibre: Én is magyar vagyok (és nem kérem a VEZÍR és sleppjének a jóváhagyását ennek kijelentéséhez) és nem látom úgy hogy amit a srác a vezíred tapossa két lábbal a sárba. De persze a narancs ködtől ezt te nem látod, csak annyira futja, hogy ha valaki ellentétes véleményt képvisel azt burkoltan zsidózod... Jellemesen, mint vezíred.
joopapa
@demokracia: Miért te mondod meg vagy a gazdád?
profon
@demokracia: Az elmúlt 8 évben benne van az előző 3 is , ugye ???
outsider
@demokracia: Már azt hittem, nem játszátok ki az aduászt.
nyócévnyócévnyócév... :D
demokracia
szerintem értelmi fogyatékos vagy ,de nincs ezzel gond mert sokan vannak igy vele mondjuk gyurcsany is
profon
@demokracia: A "szemembe nézz" ha velem beszélsz !
mekkelek
@demokracia: Haha, már vártam, elmúttnyócév... tényleg ennyi a szellemi színvonal. :)
rézfánfütyülős
Fiatal barátunk tud valamit!
Egy diktatúrában (még ha csak kezdő is!) a nyilvánosság az egyetlen fegyver az ember kezében!
moszkvatér
@demokracia: remélem nekirohantál a dunának
Darthon1
@demokracia: téged hülyegyerek honnan fújt ide a szél? Valami végbél szél lehetett!
marlin
@demokracia: Mi bajod van neked
a külföldön, pl. Romániában a Kolozsváron élő magyar állampolgárokkal??
demokracia
@outsider: ha nem tudsz magyarul irni akkor irjal más nyelven,mert akkor legalább le tudom forditani
kerék
Gyerekek...szánalmasok vagytok nagyon durván. Egy Magyart szidtok,mert nem az országban él, mert fiatalabb.
Remélem minél hamarabb itt hagyhatom ezt az országot, és majd akkor jövök vissza ha a nyomorékok megdöglöttek. Mindenki tudja kire gondolok!

Jelzem, én sem vagyok 25, de ha valaki ezért pofázik nekem azt csak kiröhögni tudom.
Sok vén barom, titeket elvakít a kommunista korszakból itt maradt vörösfátyol, nem látjátok mit csinál orbán, mert betanított droidok vagytok, akik parancsszóra mocskolódnak és még írni sem tudnak helyesen mert a fidesznél az nem szükséges, ha a nagy a pofád, oda bárkit felvesznek.

@demokracia: Te egy igaz fideszes, belterjes tahó vagy, persze ne vedd magadra!
Az mszp, a fidesz és az olyan idióták miatt tart itt az ország,mint te, meg @nahát, @almalibre meg a többi.

Nyerjen a fidesz 14-ben, aztán haljatok éhen mind.
demokracia
@marlin: nem igazán értem a felvetésedet,mert én egy árva szoval nem bántottam egyetlen egy külfőldőn élő magyart
nem értem
outsider
@demokracia: :) sry.
Sajnálom hogy magyarul írsz, rossz olvasni az erkölcstele, hazug, mocskos szöveged.
Tudom egyszerűen fideszes vagy, de akkor is...
mekkelek
@demokracia: "csak a saját véleményét,de ez nem az volt hanem a 10 millio magyar nevében mondta el,mégegyszer leirom én öt nem hatalmaztam föl semmilyen nyilatkozatra,gondolom te sem"

Lassan írom hogy Te is megértsd (bár tudom nem fog menni), a saját véleményét mondta. :)
demokracia
hülye gyerekek én már 10 éve kint dolgozok külfőldőn,azt hiszitek hogy ez annyira jo
probáljátok ki
marlin
@demokracia: Bocs, a 14:03-as hsz-edet összecseréltem az alatta lévővel!!
nehogymá
@mekkelek: burkoltan?itt mindent lehet lehet,egy dolgot kivéve.kételkedni az atyuskában,mert akkor kapsz a pofádra.
demokracia
@outsider: @outsider: te meg maszopos vagy ,gondolom most is fizetnek érte hogy ezt irod
moszkvatér
Megint van egy ügyeletes hü__e ! sőt mindjárt kettő : veres dávid és és demokracia nevű kommentelőnk
outsider
@mekkelek: minden hiába:)

outsider @demokracia: "Veres Dávid azt kéri, Orbán Viktor a közeljövőben tegye hozzá, hogy Veres Dávid nem támogatja az elképzeléseit."
kerék
@demokracia: 10 éve kint dolgozol, akkor mi a kurva anyját szólsz bele ? MI?! Leszólod a srácot mert kint él erre te is kint élsz, hát inkább maradjál csendben sürgősen. ha neki nincs joga beleszólni, neked még úgy sincs. Gyere vissza, nézd meg milyen itt az élet a drága orbánod miatt és utána mondjad a magadét.
demokracia
@outsider: ki az a veres dávid
tán nem a volt veres rablonak a rokona
profon
@demokracia: Azt nem tudom ,hogy Ők rokonok-e !? De hogy te nem vagy rokona a nagybetűs demokráciának az biztos .
kerék
@demokracia: A tiédet, én nem kurváztam le az anyádat, tanulj meg olvasni baszod.

És miért is dolgozol külföldön? Talán orbán vezéred miatt szar itthon a fizetés?
profon
@kerék: Lehet ,hogy olyan kiküldött magyarság kutató,vagy mifene!
demokracia
@profon: mert leirom a véleményemet
ha nem tetszik akkor nézd az A tv-t
az biztosan fog tetszeni
nyanya001
Kedves Hozzászóló!

Egyre többen vagyunk a Propelleren, ezért időnként újra és újra fel kell idézni a szabályokat:
- Csak akkor írj hozzászólást, ha értelmes, összeszedett mondandód van. A dühödet ne itt vezesd le, ellenkező esetben kénytelenek leszünk kitiltani.
- Ne köcsögözz, buzizz, cigányozz senkit - se politikust, se bűnözőt, se más felhasználót. Ha mégis így teszel, kénytelenek leszünk kitiltani.
Kérjük betartani ezt a két alapvető szabályt az értelmes többség nevében, akik a kulturált véleménycsere miatt szeretik a Propellert évek óta.

(Ez az üzenet minden felhasználónak megjelent, ha téged nem érint, elnézést, hogy feltartottunk.)

Jó beszélgetést kívánunk:
a Propeller csapata
kerék
@profon: Hát ha egy hazaárulót küldenek ki olyannak az a fideszre vall.
Bár szerintem (elnézve az írásmódját) odakint is csak kukás munka jutott neki.
demokracia
@kerék: irtam 10 éve 2003 ota akkor ki volt a nagy vezér
amugy lakatos munkát végzek
de szretnék haza jönni dolgozni,hogy itt legyek a családom mellett
ez a forum nem a trágárságrol szol amugy,vagy ki kell menni a Fradi meccsre
outsider
@demokracia: Én egyszerűen ezt tapasztalom, a fideszes hazudik, akár politikus, akár párttag vagy aktivista, de még a szimpla szimpatizáns is. Nincs bennük egyenesség, becsület, tisztesség, semmi ami kivívná a tiszteletemet, és mégsem sértem meg őket úgy, mint ők mindenki mást. (Kivéve a politikusokat, azoknak a qrva anyukat:)
nahát, nmaria, manodroid, entero- te is illesz a sorba:)
moszkvatér
@demokracia: Ne gyere haza "tesó" a viktor betiltotta a lakatot . nincs lakatosmeló
hombre
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Elég csak beleolvasni az itt leírt kommentekbe és azonnal válasz kapunk mindem baj forrására! Minden féle politikai hovatartozás nélkül igaznak tűnik ez az állítás! Nem értelmes érvelés dominál, csupán egymás sárba döngölése, emberi méltóságának leg alantasabb megcsúfolásáig! Mindenkinek joga van véleményt nyilvánitani kinek-kinek vérmérséklete szerint! Koromnál fogva /sz.év:1946/ megéltem az 50-es éveket és az u.n.-konszolidáltabb időket is! Előbbiek alapján talán hitelesebb a véleményem a multról min aki csak hallomásból ismeri! A sok "szabadságharcosnak mi adtuk a szülői hátteret amit minden szülő esetében a féltő szeretet motivál! Tisztességtelen dolog ezt kétségbe vonni, pláne gyalázni! Ennyit a hitelességről, ami Veres Dávid beszédét illeti, legalább annyit észre kellene venni, hogy nem papírbol olvassa mondanivalóját, ez az Ő véleménye amit lehet bírálni vagy elfogadni, egy biztos nem mocskolódással kellene minősíteni, inkább tiszteségesen vitázni! Ez az ami hiányzik a "Nagy politikában"!
nemsemmi
@demokracia: Szerinted Viktornak tényleg kétharmados a támogatottsága???,
Akkor könnyen megoldhatná az alkotmányozási kérdést. Nápszavazást kell kiírni.

Vajon miért nem teszi???

Mert nem akkora idióta amekkorának a hatalom megtartása érdekében tetteti magát. Tisztában van vele, hogy ezt a "remek" fideszalkotmányt nem szavaznák meg a választópolgárok, nemhogy kétharmaddal nem, hanem még egyszerű többséggel sem!
moszkvatér
@hombre: igazad van , a veres dávid ügy sajnos többet árt nekünk mint használ a fidesz -kdnp- sek ezt megnézik és sírva zokokva a röhögéstől hátonfekve hemperegnek és csapkodják a földet . Magyarul ! Komolytalan !
SLAakku
@demokracia: "de szretnék haza jönni dolgozni,hogy itt legyek a családom mellett"
Talán helyesebb lenne ha azt irtad volna: szeretnék haza (jönni helyett, hogy) menni, hogy (itt helyett,hogy) ott legyek a családom mellett nem? De moszvatérre (18:09) is figyelj mert tényleg mivel nincs lakat munka sincs. Maradj.
nemsemmi
@moszkvatér: Azért, ha belegondolsz van némi alapja. Azt mondhatja, hogy minden magyar állampolgár érdekében tesz meg ezt vagy azt. Azt azonban nem mondhatja, hogy minden magyar állampolgár nevében utasyt vissza valamilyen kritikát.
dr. prédikátor
Demokáré! Te alapból vagy ilyen vagy nekifutásból??
moszkvatér
@nemsemmi: nem az a baj ha 15 . -én kiáll ellenzéki naggyűlésen és elmondja a nép egy része nevében úgy hogy saját magát kifelejti belőle , akkor rendben .Aszt mondom jó gyerek .
hombre
@moszkvatér: Én nem feltétlenül állítanám, hogy térdét csapkodva és fetrengve kellene röhögnie ettől a beszédtől a KDNP, vagy FIDESz politikusainak! Sokkal inkább gondolkodóba kellene esni a "fiatal demokratálnak" , hogy egtyre több a kiábrándult fiatal, aki egyre értelmesebben lámpaláz nélkül képes kamerába mondani a véleményét és ami még ennél is tiszteletre méltóbb, hogy nyilt sisakkal vállalják mindezt! Ez azért jelent valamit!
outsider
@demokracia: Ja, legelőször a nicknevem fordítsd le, aztán gondold át a rám ragasztott mszp-s jelzőt:)
outsider
@moszkvatér: Most pedig reménykedjünk hogy valóban segítettél neki:)
Bórembuk
Jé, megszólalt a gyevi bíró reinkarnációja.
hallgatag
Hurrá !!! 234 a kommentek száma !!! Ebböl átszik, mennyire érdeklik a kommentelöket ezek a cikkek...
moszkvatér
@Horizont: nem mondod komolyan ! pártotok ,kormányotok tudod mit csinál ? Mit támogat meg meséld már el nekem ? Megvontak mindenkitől mindent . Minden intézkedése egy
szőnyegbonbázás . Komolyan ! Olyan mint ha nem ugyanabban az országban élnénk .
massa
Dávid ne hagyjátok magatokat mi veletek vagyunk , a fidesz próbál hazugsággal támadni mint mindig majd a biróság ha oda kerül úgy is felment mert nem mi vagyunk a bűnőzők hanem Orbán csicskái kopaszok bamdája
NIPREDIL
Csatlakozom Veres Dávidhoz. Boda Ildikó
tűzróka1939
@demokracia: 17:23 "seggfejek" Szeretettel köszöntelek újra sorainkba visszatérő drága barátom manno istván :) . Lesz már megint min röhögnöm :) Hun vótál ídes egy komám , havájjba ?
A Tündik bündije
@tűzróka1939: Lákátozni ment a dezsvírekhez, nem óvastad ottan az előbb szíp tesvírem?
moszkvatér
@Horizont: oké Jogos bocsi félre lett értve ! Üdv a klubban !
profon
@moszkvatér: Mármajdnemmegijedtem :)
DR Eric CARTMEN
Amíg vannak ilyen bátor, és okos fiatalok, addíg VAN REMÉNY !!!
Mobil123
@tűzróka1939: Tényleg:-))) Milyen OKOS vagy!! Én meg már hányingert kaptam megint az alpári bunkó stílustól, és nem jöttem rá hogy ki a frásssssz ez.
tűzróka1939
@Mobil123: Semmit sem változott a cimbim :) . "seggfej" "maszop" . Csak most kicsit jobban odafigyel a hellesírási hibákra . Jóval kevesebb . Majd tolja a listát nemsokára . Igaza van Veres Dávidnak . Orbán hivatkozzon csak saját magára . Mert a Magyar Állampolgárokért semmit nem tesz . Most nekiugranak a Dávidnak, hogy nem itthon él . Na és ? Hát a sok kettős meg honosított állampolgár ? Velük mi van ? Ja , őket a trottyesz adoptálta . Velük minden oké . Na ezt utálom mikor működik a kettős mérce . Agyatlan fideszes bagázs .
tűzróka1939
@A Tündik bündije: Utána meg természettudományos doktora :) Mi a fene az a természettudományos titulus ?
tűzróka1939
@Horizont: Na lebuktál te spion :) Szóval itt kémezel a fidesznek ?
Mobil123
@tűzróka1939: Az ifjúval teljesen egyet értek. Gondolom a fanoknak az a problémája, hogy egy külföldön élő Magyar Állampolgár el merte mondani az ellentétes véleményét, és esetleg nem rég tette le az állampolgársági esküt.??? Rossz lehet ha sz@r van a palacsintában. Személy szerint nem érdekel, hogy hol él a fiú viszont joggal kéri ki magának.
A Tündik bündije
@tűzróka1939: Nekem az első pillanattól gyanús volt a kis lákátos. Az agyteljesítményére vall, hogy reggelés után kábé 3 órával már újra tudjuk, ki ő. A tipikus struccreakció, amikor szembesíted egy ellentmondással, amire nem reagál, azonnal bejött.
miazavalami
@hallgatag: Küldjél már a cipóból! Éhen halok entero nem jön...:-)
vukkocska
Átjött a barátnőm, neki nincs netje, ezért nálam nézte meg Veres Dávidot. Ő is csatlakozik. :) Ja, nagyon tetszett neki, kifejezetten felüdítette.
hallgatag
@miazavalami: 19:45 még forró, kellemes illata van...
nehogy a kis nyelved összeégesd vele...:):)
miazavalami
@hallgatag: Majd kiteszem az ablakba, úgy is orkán fúj! Fúúúúj a franc ezt az időt...:-)
hallgatag
@Horizont: Nincs otthon az elöszobádban 50x70- es O.V. polsztered ???
miazavalami
@Mobil123: Mik derülnek ki? :-) Pedig nem lehet félreérteni amit horizont kommentelt.
senkifia68
@moszkvatér: Térj magadhoz olvtársam, mert majd jól átnevezlek!!
:-D
miazavalami
@Horizont: Ő el sem olvasta, vagy ha igen akkor nagyon zavart az elméje. :-) A másik része igaz!
Mobil123
@miazavalami: Sosem lehet félreérteni amit ír, és ez nem csak rá igaz. :-) De olvasni és értelmezni két külön dolog, ha meg nem érti akkor meg qrva nehéz előbb kérdezni, és utánna értelmezni.
miazavalami
@Mobil123: Erre nem jött rá! :-) Én örülök ennek a gyereknek! Nem meglepő hogy a fiatalok lázonganak.., mi "öregek" csak a meleg szobából jártatjuk a pofánkat! :-) Itt a környezetemben is egyre több fiatal kezd szétnézni : Nicsak mi történik itt? Meglátják . Mire odakerülnek ez alapján fognak voksolni.
miazavalami
@Horizont: Minek neked Óriás plakát? Azt hittem imádott vezíred a szívedben hordozod...
Mobil123
@miazavalami: Ha mázlink van , és lesz 2014-ben választás akkor fognak ezek a gyerekek szavazni, és Orbán mehet a kórházba kezeltetni magát újra.
tűzróka1939
@Mobil123: A trottyesz hívők miért nem szidják a királyuk által meghonosított (magyarúl nem beszélő) egyedeket ? Mocskos alávaló banda . Azért kell nekiesni valakinek mert nem orr bán kente fel magyar állampolgárnak ? !
miazavalami
@Mobil123: Csak ne itthon tegye! Mennyen külföldre. Tudjuk már hogy ellenzékként is mindenre képes!
A Tündik bündije
@Horizont: Fel is kell fújni azt az orbán-babát?
Juj, hol lehet a szelepje neki? :-)))
miazavalami
@A Tündik bündije: Ott ahol elől kiáll! :-)))
tűzróka1939
@A Tündik bündije: Telitalálat . Már el is tűnt a "demokrácia" . Lassan az országból is .
Mobil123
@tűzróka1939: Mert azok szavazatokat jelentenek a fidesznek.
miazavalami
@Horizont: Most én mondom neked. Te ma már ne igyál... :-)
moszkvatér
@A Tündik bündije: honnan tudod mikor regelt ?
miazavalami
@Horizont: Megmondtad neki? Mit kommenteltél???
Propeller
@Mobil123: @miazavalami: Folytassátok máshol a privát bájcsevejt legyetek szívesek, ez a téma nem erről szól. A következő offolásért kitiltás jár.
moszkvatér
szóval ez a veres dávid ő most valójában kicsoda?
Pálinkafőző Rézüst
@moszkvatér: egy igazmondó! Ezenkívül (számomra) teljesen mindegy.
soljanka
Mit csináltok ti itt? Nem beszéltek szépen, vagy nem mondatok szépeket valakiről, aki szép, okos, művelt, jóságos, igazságos, becsületes, igazmondó pávatáncos?
entero
Huh, ezt emberfeletti volt végig olvasni is:-)) Mindenesetre gondolom, Orbán mennyire megijedt Veres Dávidtól. Lehet, hogy előle menekül Brüsszelbe is holnap...:-))
almalibre
Veres Dávid „magyar állampolgár” elérte a célját. Mármint nem Orbánnál, de ez a nyílt levél nem is neki szól. A csali nekünk lett bedobva, akik rá is haraptunk és ki-ki vérmérséklete és intelligenciája szerint le is írta mondókáját. Persze ez jó, hisz erre való a fórum, és mily szerencse, hogy mindez nem egy teremben történik, hisz biztos nem úsznánk meg a tettlegességet. Magyarok magyarokkal marakodnak, szerencsére most itt csak virtuálisan, de az a fontos, hogy a hangulat borsos legyen. A lényeg a káosz fenntartása, amihez jól jönnek a hajléktalanok, vagy bármi, amiben a vélemények eltérhetnek és ez a levél gondosan megfogalmazott, így mindenki találhat magának háborogni valót. Ha figyelmesek vagyunk, leesik a tantusz, hisz melyik mai fiatalnak vannak álmatlan éjszakái „Szálasi rendszer bűnözői”miatt, melyik mai fiatal tudja ki volt „Angyal István”és melyik magyar használja kifejezést: „mint ide Palesztina”. Ha Veres Dávid nem egy izraelita fiatalember lenne, ezek a témák őt sem érdekelnék. Szóval, felültünk egy provokációnak, mint már annyiszor, és sajna nem ez az utolsó eset, de talán minden alaklom hasznos arra, hogy megértsük, a „Jobbik-náci, új-nyilas párt” léte nem egy betegség, hanem egy betegség tünete.
gybognarjr
Én is kivétel vagyok, mitöbb, nekem nem is a miniszterelnököm a viktor, de magyar állampolgár vagyok, csak nem Magyarországon élek. Kikérem magamnak, hogy egy senkiházi, baltás gyilkossal kereskedő engem is az őáltala emlegetett magyar állampolgárok közé soroljon!
sport50
@entero: sok ilyen veres dávid van!!!de legalább leírtad az igazat:menekül!!!
bakegya
Azért azt mégiscsak tudnunk kéne-mert különben hogyan tartunk be neki,minden" saját megoldást"- ha csak dolgozni van jogunk a titkok kertjébe?-mit írt alá káder jani ?
lenhardtibolya
Ki ez a taknyos? Mit képzel magáról? Egy kicsit nagy az arca, úgyhogy nyilván hahás ifjonc, akinek "segítői" a bajnai-féle senkiháziak.
dr. prédikátor
Nem hallottam sehol hogy bármilyen fenyegetés elhangzott!!! Csak arra kérte a cigus fecalicust hogy az ő nevében NE beszéljen!!!Ennyi!!
profon
@lenhardtibolya: Látom csak "rendszerben" tudsz gondolkodni !
massa
Nem kell félni megvéd a nép , jelentsenek fel mi meg visszük a felvételeket majd a kopaszok még a 2006-os balhéért is felelnek
SLAakku
@entero: Valoszinü mert ott nelküle is boldogulnak.
almalibre
@Horizont: Kedves Horizont! Ha jól emlékszem, volt már eset, mikor egyet értettünk, de ha nem, az sem baj. Megtettem, első hozzászólásomban csak a levélre reagáltam, de volt egy megérzésem, így megkerestem a fiú FaceBook oldalát. Nem tudom, hogy hány éves a srác, de enyhén szólva bizarr, hogy minden csak a politikáról szól az oldalon. Semmi személyes, semmi fiatalos, semmi lazaság. Az oldal maga már egy gondosan megszerkesztett provokáció, és nem Orbán a cél, hanem mi Magyarok. Persze Veres Dávid nem írja sehol, hogy ő zsidó, mert akkor nem tudná végezni téglaként az ő nemes munkáját (vagy saját indíttatásból, vagy megbízásból). Nem szokásom „zsidózni”, - az sem az, ha azt mondom: Angyal István „zsidó ötvenhatos” volt -, ugyanakkor egyre kevésbé lep meg, ha valaki azt teszi, mert egyre inkább értem, miért is történik és erre jó példa ez a levél. Jó, hogy szem előtt tartod a horizontot, de olykor nem árt vertikálisan is elmozdítani a tekintetet.
Ha a békés székházfoglalók közt, több Bajnai szolga is leledzik, talán logikus, hogy a FIDESZ erről beszélni fog.
Nem bánt, hogy nem szimpatikus neked Orbán és az ő intézkedései, nekem sem tetszik minden, amit tesz, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha a szocik megkapták a lehetőséget, hogy felemeljék az országot, Orbánnak is meg kell adni a lehetőséget, hogy legalább megpróbálja helyrehozni mindazt, amit amazok tönkretettek. Én szeretném kivárni a FIDESZ ténykedésének eredményét. Ha ez az eredmény kudarc lesz, melléd állok, bár a fórum akkor unalmasabb lesz…
entero
@Horizont: Persze, az időjárás elől...:-))
almalibre
@Horizont: Akkor, a legközelebbi viszont látásra!
almalibre
@Horizont: Már lezártam a vitát, ezért bocs, hogy mégis írok! Eszembe jutott egy példa, amiben a családodat fogom emlegetni, de hangsúlyozom, csak a példa kedvéért, nem gondolva semmi rosszat rólatok. Tehát, tegyük fel, hogy a férjed eljátszotta a család vagyonát, iszonyú adóságban hagyva benneteket, ezért el is váltok. A gyermekeid apjuktól megszokták, hogy kommentátor nélkül aláírja az ellenőrzőt, és hogy mindig csúsztat a zsebükbe egy kis lóvét, stb. Te másképp gondolkozol, szigorúbb vagy, másrészt az adott helyzetben nem is tehetsz meg sok mindent, amit esetleg jól esne. A gyerekek egyre haragszanak rád, mert nincs divatos rucijuk, nem villoghatnak a legújabb mobillal és az ócska számítógép is túl lassú. Az is csak olaj a tűzre, hogy te csinosabban mész dolgozni, hogy jobb teljesítményt érj el és több fizut vihess haza. Te mindent megteszel, de a gyermekeid ezt nem értik, nem érzik, csak azzal jönnek, bezzeg az apjuk, milyen jó fej volt. És ekkor, jön a szomszéd – aki valami miatt mindig is utált téged – és azt mondja gyermekeidnek: Látom, anyátok sajnálja a pénzt a ruhátokra…, és kölykök oda vannak, hogy végre valaki megérti őket!
Tudom, persze nem tökéletes a példa, és nyilván sértő számodra, hogy a FIDESZ szerepét rád osztottam. Nem gondolom, hogy az említett párt maga a tökély, azt pedig nem feltétezhetem, hogy te tökéletlen lennél. A példa, csak egy példa, igyekszik rámutatni valamire, ami a felszín alatt van.
SLAakku
@A Tündik bündije: "Orbán mindent előre bejelentett, minden lépése megtervezett és következetes, egyenes úton halad a totális diktatúra felé. Megvannak a történelmi előképek, ugyanaz az ideológia, a publikum pedig minden egyes lépésnél csodálkozik, és úgy tesz, mintha ez nem lett volna várható. Ha az ilyen incifinci alkotmánymódosításon csodálkoznak, akkor mit tesznek, amikor majd elviszik az első embert felségsértés miatt? Ha az ellenzéki pártokat betiltják, vagy a parlamentet egy nagytanáccsal helyettesítik? Olyanokat nem is merek leírni, hogy politikai gyilkosságok és merényletek lesznek, emberek eltűnnek, mert még jobban lehülyéznek. De ez elképzelhetetlen? És az elképzelhető volt, hogy kiiktatják az alkotmányt, az eddigi alkotmánybírósági döntéseket, az egész Alkotmánybíróságot, a teljes jogrendet? Mostantól az a jog, amit Orbán mond. A bűnözők írják a törvényt, és az lesz bűnöző, akikre ők rámutatnak. Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy a bíróságokat hamar ledarálják. Minden tisztelet a bíróké és a bíróságoké, akik legtovább álltak ellent a terrornak. Elsőnek kapitulált a korrupt ellenzéki sajtó, utána az ellenzéki pártok, és így tovább. Legtovább a bíróságok tartották magukat. Kalapom lengetem Darák Péter, a Kúria elnöke előtt, aki közölte a diktátorral, hogy a tárgyalóteremben a bíró dönt, és nincsenek felülről jövő parancsok. Hány Darák Péter van ebben az országban? Pedig ő is ugyanúgy félthetné a családját, az állását, a pénzét, a gyerekeit, a jövőjét, és amire rajtam kívül csak kevesen gondolnak, az életét is."

Bartus László - Amerikai Népszava

Hát ez a baj!
almalibre
@SLAakku: "A Hit Gyülekezete több tízezres taglétszámú, pünkösdi-karizmatikus szellemiségű kisegyház. Létezése óta szakadatlanul viták kereszttüzében áll; támadásoknak van kitéve mind a történelmi egyházak, mind számos magánszemély, elsősorban a gyülekezetbe belépett fiatalok szülei részéről. Utóbbiak többnyire szektának tartják a gyülekezetet, amely elszakítja gyermeküket tőlük, s agymosásban részesíti őket.
Bartus László újságíró nyolc éven át volt tagja a Hit Gyülekezetének, mi több, a vezetők legbelsőbb köréhez tartozott."
furfang
Ez a Veres gyerek az ifjú Dániel Péter?
Kikérte magának és akkor mi van? Minden kurzus alatt pár millió ember elmondhatta ugyanezt, mert éppen utálta a regnálókat, és nem értett egyet velük, és akkor? A kutya ugat, a karaván halad! 1 év, és beszavazhatja azokat, akik mögé odaáll, és akikhez adja a nevét. Ameddig képviseleti demokrácia van, ez így működik. Az előző 8 évben ill. abból az utolsó négyben látványosan, és csendben is utálkozott, háborgott az ország nagy része. Mégis ki kellett várni a sort, és hallgatni, hogy a nevünkben beszélt az aktuális miniszterelnök. De túléltük, és elküldtük őket. 2014-ben ismét mód lesz erre, akinek ez a rendszer nem tetszik. Ez a gyerek feltűnési viszketegségben szenved, vagy gyenge idegileg, ami elég baj a szülőknek.
kukac50
Igaza van Veres Dávidnak! Mondja Orbán Viktor,hogy a kukac 50 sem ért egyet az Ő nézeteivel. Nem a Nép hatalmazta fel,csak Ő önmagát,már elég régóta.
P-Márta
IGAZA VAN ennek a fiatalembernek, Veres Dávidnak! - ne féljünk csatlakozni hozzá és ne vegyük bántóan azért, mert mindezt ő fogalmazta meg magunk helyett !
Én és a családom, barátaink, (rkt ) mint hívők - de ez nem vallás kérdése - csatlakozunk hozzá! - sőt megköszönjük, hogy sokunk helyett tiltakozik Orbán diktátor, önkényuralkodó hepciás, kiszámíthatatlan ki ha ő nem kormányfő rejtett, burkoltan célzó kommunikációja ellen.
Egyszer már észre kellene venni "magunkat", ne hagyjuk, hogy Orbán azt csináljon velünk, a magyar néppel, az elszegényített 4 millió embertársunkkal, amit tesz ! - a hülyítés magasiskoláját jó lenne, ha befejezné...
SLAakku
@almalibre: IGAZA VAN ennek a fiatalembernek, Veres Dávidnak! - ne féljünk csatlakozni hozzá és ne vegyük bántóan azért, mert mindezt ő fogalmazta meg magunk helyett !
Vajon mi köze ehhez a Hit Gyülekezetének? Egyébként meg vallásszabadság van? Vagy nem?
almalibre
@SLAakku: Veres Dávid igazsága nem a magyaroké. Ne félj csatlakozni hozzá, de tudd, hogy ő nem érted beszél, hanem azért kihasználható légy!
Vallásszabadság az van és a fórumot is bárki használhatja szabadon... Te idéztél egy Bartus László nevű alaktól én pedig róla (nekem sokat mond az, hogy ez az ember a HIT gyülekezet egyik vezetője volt, meg az is, hogy miután személyes ellentétek miatt kilépett, lejárató könyvet írt a gyülekezettről) jelezvén, hogy amit ő mond, annak számomra nincs jelentősége.
massa
Ne hagyd magadat a bűnőzői törték ba za üveget ez 500-ezer Kósa szerint? majd megvédünk jelentsen fel majd a fagyi visszanyali
miss cochon
Dávid kiverte...vagy mi van? kit érdekel a manus. benne akart lenni a tévében,sikerült neki,megvolt a negyed óra népszerűsködés,mehet vissza a szürke tömegbe.ha sokat ugrál akkor tényleg ki lesz verve neki...azt nem fogja élvezni.
leszúrt rittberger
@miss cochon: Ja, így működik az Orbáni demokrácia? Menjél vissza a Békemenetre...
P-Márta
@SLAakku: Ja, és a NAV-ot ELITÉLT BŰNÖZŐ TAKARÍTJA... !!! - micsoda összefonódás.
P-Márta
@Horizont: Hihetetlen az a stílus, ami itt némelyek részéről megjelenik, zsidózás..., miért? - miért nem a lényeget látjuk meg ebben a felhívásban.
Mi rkt-ok vagyunk és CSATLAKOZUNK a felhívásárhoz! - mindenkiért, az öregekért, a bányászokért, a diákokért és mindazokért, akik óriási hátrányba kerültek a korai helyzetükhöz képest, mert Orbánék diktátor módon önkényuralkodnak!
Pálinkafőző Rézüst
@foglaltnick: pl. te. Mert itt kommenteled..:)))))
kecskes laszlo
ÉN KECSKÉS LÁSZLÓ IS CSATLAKOZOM VERES DÁVIDHOZ, mert engem is Qva idegesít,mikor arról beszél,hogy az országtól felhatalmazást kapott. Ő csak kb 1,5 millió szavazó embertől kapott felhatalmazás, de a demokráciában nem minden esetben érvényesül a kisebbség hatalma a többség felett elve. Ebben az egyben hasonlítanak Antall J.elvéhez, mert azon volt,hogy majd Ő megmondja,hogy nekem mi a jó!
Pálinkafőző Rézüst
@P-Márta: ezért a zsidózás:
"Kedves Hozzászóló!

Egyre többen vagyunk a Propelleren, ezért időnként újra és újra fel kell idézni a szabályokat:
- Csak akkor írj hozzászólást, ha értelmes, összeszedett mondandód van. A dühödet ne itt vezesd le, ellenkező esetben kénytelenek leszünk kitiltani.
- Ne köcsögözz, buzizz, cigányozz senkit - se politikust, se bűnözőt, se más felhasználót. Ha mégis így teszel, kénytelenek leszünk kitiltani."

Kihagyták a zsidókat a bünti kategóriából! Van ez így...
kengyefuto
@Horizont: Sok felkiáltó jelet ne tégy,mert az enteró belédmászik!! Ő ugyanis allergiás erre és folyton érintve érzi magát!!
kengyefuto
@kamazuka: Annak a "gyereknek"sokkal több esze van,mint a hóthüjje csútinak!!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: A tajga nem jó irány!! Az indiai jobb!!
kengyefuto
@furfang: Azt hiszem ráéreztél! Olyan bizony! És Ő nem holmi nenyifirkálmányra pazarolta a verbális kaszinótojást,hanem egyenesen a kiagylójának képébe kente!!
P-Márta
@almalibre: Orbánéknál jobban ebben az országban senki sem HASZNÁLHAT ki embereket !!! - s ez még gyenge jelző, ahhoz képest, amit ez a szerencsétlen heberhurgya röhögcsélő Orbán megtesz az emberekkel! - s tűrik, még tűrik...
Hihetetlen egyébként, hogy sem Orbán, sem Pintér papírra írt szöveg nélkül képtelenek EGYETLEN KOMPLETT MONDATOT IS ELMONDANI !!!
mrmagam
Én Monostori Rezső szintén Magyar állampolgár csatlakozom Veres Dávidhoz és teljesen egyetértek tiltakozásával. Szintén nem adtam rá a felhatalmazásomat, hogy velem takaródzon.
amaramaistanna
Érdemes lenne Dávidnak aláírásgyüjtésbe kezdenie.Sokan vagyunk ,akik nem akarják,hogy Orbán a nevünkben(nevükben )beszéljen.Amennyiben megteszi,csatlakozom!
miazero
@amaramaistanna: És akkor ő beszélne a mi nevünkben. Sokkal jobb.
amaramaistanna
@SLAakku: Nem kell félni.Egyre többen vagyunk,velek egyetemben,akik nem félünk véleményt mondani.Itt a cselekvés ideje is,
dr lóherre
Én is kikérem magamnak, a BALTÁS VEZÉR CSAK A MAGA NEVÉBEN BESZÉLJEN!!!
fck
Dávid elfeledkezik arról, hogy az az érv, hogy ő magyar állampolgár, és így ha a magyarság egészére hivatkozik valaki, akkor őrá is, csak akkor igaz, ha elfogadjuk igaznak azt, hogy minden magyar állampolgár magyar, vagyis a magyarság része. (Ez nyilván nem is igaz.) Ha viszont azt mondjuk például, hogy a magyarság nem az állampolgárságtól függ, hanem attól, hogy bizonyos véleményekkel egyetért-e valaki, akkor máris mondhatja az, aki e véleményt hangoztatja, hogy minden magyarnak ez a véleménye. Hiszen, akinek nem az a véleménye, az NEM MAGYAR. Ilyen egyszerű!
P-Márta
@fck: mi többen például nem fogadjuk el a 2010-es választás módját. Amint hírlett orbánék által lefizetett emberek sorakoztak ÉJNEK idején a voksoló helyek előtt utca hossznyit..., akkor miért fogadnánk el legitimnek Orbánt? - és valójában ne hivatkozzon mindenkire, legfeljebb, akik rá szavaztak, így is lehet kommunikálni. Pártolóim...
foglaltnick
@Pálinkafőző Rézüst: Igaz. Akkor kommentelve sz@rom le :DDD

@kengyefuto: te pedig tahó
fck
@P-Márta: Valóban, mondhatná, hogy csak a pártolói nevében beszél.
Én arra hívtam föl a figyelmet, hogy - minden jel szerint - O. V. úgy gondolja, hogy (csak) azok a magyarok, akik egyetértenek vele. Evvel a szemlélettel szemben nyilván nem érv az, hogy valaki azért gondolja magát magyarnak, mert magyar állampolgár. Szerinte NEM MAGYAR, aki nem ért egyet vele, tehát mondhatja, hogy minden magyar nevében beszél. Erről az egyszerű logikai összefüggésről írtam! (Máshogy nehéz lenne megmagyarázni, hogy minden magyar nevében beszél. Kivéve persze azt az esetet, ha azt feltételeznénk, hogy nem mond igazat, midőn ezt állítja. De csak nem tételezhetjük föl, hogy a miniszterelnök úr nem mond igazat!)
P-Márta
Amint a miniszterelnök nap mint nap igazolja, nagyon sokszor HAZUDIK, ez már természetessé vált számára, mást mond, más tesz, ahogy kijelentette, de az ITTHONI magyar emberek is kezdenek - sajnos csak kezdenek - ébredezni, hogy miről is szól itt az orbáni történet.
Amiről elfelejtett a választások előtt és a 3 év alatt beszélni és informálni az embereket, azt pedig nem rég olvastam:
"„Tamás Kovács ?
Kiemelt hozzászóló

EZ MINISZTERELNÖK?
"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."

Vagyis, Orbánnak mindent szabad, lerabolni az itthoni magyar népet is...???
JAJMÁR
OV magyarország miniszterelnöke, egy demokratikus választás eredményeként.
Ez tetszik, vagy nem, tény.
Joga van az országról, a magyarságról beszélni, bár valóban nem sok államfőt hallottam így megszólalni. Engem az nagyon irritál, amikor T.3. személyben beszél. A magyar emberek így, a magyar emberek úgy.. jelezve ezzel, hogy felettünk áll!

Az államfői nyilatkozatok, beszédek befolyásolják Mo. megítélését, és ezt mindenki érzi, nem lehet kibújni alóla, a törvények is minden állampolgárra vonatkoznak.
4 évenként lehetőség van változtatásra, úgy gondolom, az összefogás napja a szavazás napja lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.