Az Európai Unió azt akarja elérni, hogy a magyar kormány ne szabályozza az energiaszolgáltatások árát, vagyis hogy rezsicsökkentés helyett megint emelkedhessenek az árak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a parlamentben napirend előtt.

"Mi azonban ezt visszautasítjuk, mi inkább arra a kétmillió magyar emberre hallgatunk, akik aláírták a rezsicsökkentés melletti petíciót, és ezért tovább csökkentjük a családok megélhetési költségeit az ősz során" - jelentette ki a kormányfő.

A Tavares-jelentésről szóló EP-vita szomorú tanulságának nevezte Orbán Viktor, hogy egyes magyar képviselők azokat erősítik, akik veszélybe akarják sodorni Magyarországot, és el akarják venni a magyar családok pénzét.

Nem demokráciaeljárás, hanem rezsieljárás zajlik

Rogán Antal szerint Magyarországgal szemben nem "demokráciaeljárás", hanem "rezsieljárás" zajlik és ennek része az EP által elfogadott Tavares-jelentés. A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalására reagálva csütörtökön a parlamentben szégyenletesnek nevezte, hogy a baloldali magyar EP-képviselők tudva azt, hogy milyen gazdasági, üzleti és lobbiérdekek húzódnak meg a háttérben, mégis megszavazták a jelentést.

Szavai szerint példátlan, hogy a magyar baloldal rávette az EP baloldali többségét egy Magyarországot elítélő nyilatkozat elfogadására. Hangsúlyozta: ez a jelentés nem a magyar kormányról, hanem Magyarországról szól és Magyarországot akarja az EP "gyámság alá venni".

Egy kutyakomédia a hatalomról

A Jobbik elnök-frakcióvezetője szerint a Tavares-jelentés megszületése, vitája és megszavazása is egy kutyakomédia, ami ráadásul nem Magyarországról, hanem a hatalomról szól. Vona Gábor a miniszterelnök csütörtöki, napirend előtti parlamenti felszólalására reagálva bírálta a magyar baloldalt, amiért az szerinte kárörömmel fogadta a jelentés elfogadását.

Szerinte ugyanakkor Orbán Viktornak a földtörvényben kellett volna megvédenie Magyarországot és a magyar érdekeket, mert jelenleg Magyarország "totális gyarmatosítása zajlik".

Nem az országot támadták, hanem a kormányt

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint nem az országot vagy a magyar embereket, hanem a kormányt bírálta az Európai Parlament a Tavares-jelentés elfogadásával.

Mesterházy Attila kijelentette: a miniszterelnöknek meg kellett volna köszönnie a magyar és az európai szocialisták munkáját, ugyanis annak hatására került ki az országgal szembeni szankciók megfogalmazása a jelentésből, mivel „Magyarországot az ön politikája miatt nem szabad büntetni”. Kijelentette: a rezsicsökkentés miatt senki nem támadta a kormány munkáját, kritikákat az alapvető jogot sérülése miatt fogalmaztak meg.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Leonidasss
Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol politikusoknak látszó hatalommániás emberek egy -többek közt a kubatov lista alapján megszervezett- átszavazással összecsalt 2/3 -os többséget hatalomszerzésre és annak megtartására használnak, ahelyett, hogy tisztelnék azt. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol az Alkotmánybíróság jogkörét önkényesen korlátozzák és nem kiterjesztik. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol a nagyobb visszaél az erejével és a többség visszaél a hatalmával. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol egyetlen gátlástalan, hatalommániás ember és a közvetlen környezetében lévő, gondolkodni nem merő bábjai dönthetnek kontroll nélkül bármiről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Kit akar ez a háborodott félrevezetni? Ez már tényleg orvosi eset. Az EU-ban is most számára világossá tették, hogy ezzel nem foglalkoznak. Igaza van Gyurcsánynak, tényleg a nő szoknyák mögé bújik. Nem értem. Vannak értelmes emberek is abban a pártban, miért nem szólnak neki, hogy csak saját magát járatja le. Meg a kézcsókos öreglányok veszik be.
silber13
@vukkocska: Nem szólnak, mert félnek ettől a zsebpiszoktól, fortályos félelem igazgatja őket, magyarán_ beszari népség!
Hellcat
Anyátok picsáját...mit össze nem karatéznak már ezzel a rezsiszarsággal...szánalmas.
Dr plágium
Rájöttetek, hogy ezt így nem lehet csinálni és most kenitek a szart másokra.
laszlobihari
@laszlobihari: Не ври блять! Vagyis : ne hazudj b@zdmeg! Elnézést az előző nem volt egész!
hallgatag
A sebzett vad menekülése a hazugságba...
ebböl már nincs ki-ut , csal felcs-ut :):)!!!
pacsni
most megint hazudi ez a moslèk? mar ennek teljesen elment az esze.nemèrtem, hogy mièrt nem megy egy kicsit GRAZ-ba. Szeptemberbe arra megyunk , adnèk szivesen egy
ingyen utazàst neki, nem is kèrem a benzin àràt, csak menjen a fenèbe.
vukkocska
@laszlobihari: tudtam, hogy valami felszólító mód, de az iskolában anno nem tanították a csúnya szavakat. :)
szaboria1
A kiadásain egyáltalán nem csökken mert amit eddig bevezetek hülye adókat azt mi a nép fizetjük meg a gazdagok ezt nem érzik meg mert nekik 10000.-ft annyi mint nekünk 100.-ft. A rezsi csökkentéssel is csak a Gazdagok jönnek jól ki mert a szegény réteg már alig használ villanyt a fűtéssel is spórol. tehát nekik a havi 1000.-ft jóváírás a megdrágult élelmiszerek miatt többre jön ki.
pacsni
@nyanya001: mint ahogy mindig. a kèrdèsem a kovetkezo! miòta megszuletett ez a ganèly mondott valaha igazat, de csak egyszer az èletèben???mert ha nem akkor ez egy veszèlyes koros betegsègnek szàmit.
human
- Mi a neve?
- Két ház.
Hát kábé ennyi értelme volt Orbán kijelentésének. Az EP demokráciát érintő aggályainak semmi köze nincs a rezsicsökkentéshez.
SELIG
Nálunk most emelték fel 3400,-Ft-ról 7334,-Ft-ra a szemétszállítási díjat úgy, hogy ezentúl szelektíven kell gyűjteni, és a műanyagot, fémet, üveget zsírtalanítva kell elmosni, és külön zsákba rakni.

A ku..a anyjukat!!! Rezsicsökkentés!
dr lóherre
@human: IGAZAD VAN!!! ez a BALTÁS VEZÉR már teljesen nem
beszámítható, jó lesz, ha elvonul végleg Gráczba és nem teszi tönkre ezt a magyar nemzetet.
Yoda69
Az unio magasrol tesz ra, csak orban igy eteti a nepet.
kecskes laszlo
Mutassa meg hol van leírva és ki írta. Ennyire egyszerű és innentől kezdve nem kételkedünk.
taglo
Egy hónap alatt elbukom az évi ,,rezsicsökkentést " olyan hatalmas DRÁGULÁST -hozott A fidesz-három éves csodálatos uralkodása !Úgy hogy nekem ne ugassanak a TETVEK !!!
Leonidasss
Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol politikusoknak látszó hatalommániás emberek egy -többek közt a kubatov lista alapján megszervezett- átszavazással összecsalt 2/3 -os többséget hatalomszerzésre és annak megtartására használnak, ahelyett, hogy tisztelnék azt. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol az Alkotmánybíróság jogkörét önkényesen korlátozzák és nem kiterjesztik. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol a nagyobb visszaél az erejével és a többség visszaél a hatalmával. Mi magyarok nem akarunk olyan Magyarországot, ahol egyetlen gátlástalan, hatalommániás ember és a közvetlen környezetében lévő, gondolkodni nem merő bábjai dönthetnek kontroll nélkül bármiről.
dr lóherre
Ez a zsírgolyó teljesen hülyének néz engem!!!
hallgatag
@dr lóherre: Hidd el, rajtad kívül még 5 millió MAGYART !!!
GeoCravker
A rezsi az a megélhetési költségek összege. Ez növekedett, és a forint árfolyamára érzékenyen növekedni is fog.

Talán a parapszichológusát kéne megkérdeznie a Vezérnek.
Ott dolgozik a dohányiparban.
propeller.hu/itthon/2734910-trafik-zsenikkel-tuzon-vizen-at
entero
@hallgatag: Meg még azt hiszem egyezer embert, vagyis 5 millió egyezret egészen pontosan...:-))
tűzróka0919
Mondja már meg valaki , ez a töppedt törpe kényszerhazudozó ? Mert akkor jaj nekünk :(
dr lóherre
@hallgatag: Na hát, ez már felháborító!!! Ez a zsírgolyó eltakarodhatna a pi,,,,,,,-ba.
lajospapa
@SELIG: Hát majd abból lehet elegánsan engedni!
dr lóherre
@entero: Na nem is fogom hagyni ,2014. tavaszán tuti,hogy nem rá fogok szavazni!!!
hallgatag
@entero: Ötmillióegyezertizenegy ...nagyon pontosan...:)
craven
mekkora szabadságharcos! hánynom kell!
A Tündik bündije
Kend már a hajadra ezt a rezsibaromságot, te here! Már a csápolóid egy része is látja, hogy adóra és élelmiszer-áremelésre több megy el. Meddig akarod még ezt folytatni?
SELIG
@lajospapa: Azt mondta a polgármester, hogy nyolcezer lett volna, de 10%-ot engedtek belőle. Ez a rezsicsökkentés. De komolyan!
nyanya001
@nyanya001: Mert ezek is mocskos multik igaz ?
Tönkreteszik teljesen ezt az országot !
pacsni
@tűzróka0919: nem kènyszehazudozo, hanem egy szuletèsi hiba, mert o hibàs gyerek.
pacsni
@dr lóherre: mièrt ? ràakartàl szavazni? Na necsinàlj ilyeneket.!
vörösfuvalat
Az unió azt akarja, hogy nőjön a rezsi!!! Meg ,hogy legyen az ÁFA 27%.
Hát ebben a kormányban már mindenkinek elment az esze vagy lehet, hogy kötelező minden reggel egy-két csíkot felszívni a parlamentben?
hattorihanna
Nézem Viktort,nézem és nem értem hogyan képes folyékonyan hazudni,a tényeket teljesen figyelmen kívűl hagyni.Már megszedte magát, a sleppje is betárazott egy jó pár évre, nem igaz hogy nem lehetne már egyszer tennie valami tényleg hasznosat is az emberekért?Három évig csak élősködtek a magyar embereken,és még az utolsó évükben sem képes arra hogy fikarcnyi jót is mutasson,inkább még továbbgázol rajtunk...
Remélem hogy senki sem fog felejteni velük kapcsolatban.
strogoff mihaly
Jó volt a Kádár „gulyáskommunizmus”-a! Megnyugtatom a tisztelt nosztalgiázókat,hogy ez nem fog visszatérni. Világkormány,modern rabszolgatartó társadalom következik,és ez mind a demokrácia nevében! Európában, mi magyarok elöljárók vagyunk a politikai és társadalmi nézeteinkkel,főleg a 20. század elejétől kezdve napjainkig. Tanácsköztársaság Kun Béla,na erre válaszolt Európa egy Trianonnal,majd nemzetiszocializmus Szálasi Ferenc erre is válaszolt Európa szovjet megszállás és a diktatúra.Most pedig a bankok,multik nyúzzák a magyart,de mi ezt nem akarjuk tudomásul venni hanem keresünk bűnbakot? Meg van Orbán Viktor! El lehet tüntetni semmi gond,nem kell rá szavazni! A kérdés az,hogy a magyar emberek mennyivel lesznek boldogabbak,mennyivel fognak jobban élni és,hogy tudják megőrizni a magyar nemzeti öntudatukat a globalizálódó világban. A nemzeti büszkeség legméltóságteljesebb megjelenési formája egy belső érzés, mely nehezen fejezhető ki pénzben, de gyakran még szavakban is.Ne felejtsük el,hogy először magyarok vagyunk majd európaiak és nem fordítva. A gazdaság van az emberért, és nem fordítva!
entero
@dr lóherre: Mivel demokrácia van, arra szavazol, akire akarsz.
entero
@craven: Azóta már jobban vagy? :-)
kkalman
"... egyes magyar képviselők azokat erősítik, akik veszélybe akarják sodorni Magyarországot, és el akarják venni a magyar családok pénzét."
Vitya, ugye magatokra gondoltál, mikor ezt mondtad?
dömdödöm
ha az eu -t jogsértéssel vádoljátok akkor kérjük a megcáfolhatatlan bizonyítékokat előadni szíveskedni . Összeesküvés elméletek előadása ,ködösítés ,alaptalan vádaskodások nem a parlamentbe való .Ott konkrétumokról kéne beszélni és annak is szabadna csak elhangzani . :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tootsy
@hattorihanna: Elfelejtetted, Kedves, hogy jogasznak tanult? Hat ha sosem dolgozott, praktizalt egy percet sem, akkor most itt az ideje, hogy hasznalja a belevert sima modort, nem gondolod?...:o))
Tootsy
Sokkal egyszerubb megint az Eu-t vadolni a beavatkozassal, bunbakkereses, masok okolasa, ez megy a legjobban vityanak... No meg a stadionepites,... Abban o egy Pele, hihi...:o))
sport50
és megy az agymosás a fidesz-kdnp hívőknek..!!
dömdödöm
tegyük fel az orbánnak igaza van , mert tudjuk hogy nincsen ,de mi van hogy ha még is .
Az ellenzék képviselői szólítsák fel haladéktalanul hogy szolgáltasson bizonyítékot az általa elmondottakra és ha tud rá akkor azonnal rendeljék be az érintett országok nagyköveteit és kérjen magyarázatot ,mert akkor még is az van hogy nem a fidesz és orbán ássa alá magyarország nemzetközi tekintélyét hanem valóban külföldi érdekcsoportok akarják irányításuk alá vonni (gyarmatosítani )az országot .:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
Mert a Redinget is megtámadták ,de az olasz informátor nem állt elő ,esetleg valami hanganyag sehol semmi bizonyítékot nem láttunk és nem hallottunk.:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
bakegya
@dömdödöm: nem is fogsz,se te se én,se a választók többsége.Csak a nagy büdös purparlé,mint amikor a cigányok gyászolják a "szeretteiket",akit már nem tudnak bevarrni a a piszkos ügyleteikbe!
dömdödöm
@bakegya: akkor mire jó ez az egész ( támad a nagytőke és gyarmatosítani akar cirkusz ) ?
mátmar
Látnokok ülnek a EP-ben. A Tavares jelentést a rezsicsökkentés előtt már egy évvel kezdték összeállítani. Ha valaki megmutatja, hogy hol követelik vagy kérik a rezsicsökkentés eltörlését hamut szórok a fejemre és a főtéren a legnagyobb forgalomban fogom hirdetni, hogy hülyeségeket beszéltem és elnézést kérek.
GeoCravker
@dömdödöm: Az derült ki, hogy a Reding-féle megbeszélésen nem volt jelen olasz diplomata.
coyote3
Akkora hazug balféket!!! Hányni kell tőle...
dömdödöm
@GeoCravker: Az a baj hogy ezek olyan súlyos vádak hogy ezt nem lehet elintézni egy legyintéssel hogy áááááááááááá ez bolond ! Ha egy ország miniszterelnöke ilyen kijelentéseket tesz a parlamentben napirend előtti felszólalásában hogy módszeresen támadják az országot és a szuverenításunkat veszélyeztetik ráadásképp külföldi nagytőke manipulálja vagy akarja a Magyar politikát akkor az nemzetbiztonsági kockázatoz jelent. Erre mutasson be megcáfolhatatlan bizonyítékokat mert ha nem tud nevetségessé és hiteltelenné válik itthon és külföldön is egyaránt :-(((((((((((((((((((
human
Aki elég idős az emlékszik, mi kell egy diktatúra megszületéséhez. Kell egy rossz gazdasági és szociális állapot és egy ember aki megnevezi az ellenséget, akit felelőssé tesz az egészért. Majd ez az ember háborút hirdet. Mi eddig mindig vesztesen jöttünk ki az ilyen diktatúrákból.
human
@dömdödöm: Szerintem nem veszi ez olyan komolyan EU szinten. Összekacsintanak, hogy hagyjuk a bohócot játszani. Ez viszont csak a nyilatkozataira vonatkozik.
A kormányintézkedéseket viszont komolyan veszik. Ha a parlament elítéli, sőt visszatámadja az EP-t, akkor arra meg lesz a megfelelő válasz is.
laszlobihari
@vukkocska: Én sem tudtam, de 1996-tól kezdve orosz nyelvterületen (az Őshazánkban) dolgozom többé kevésbé folyamatosan, így a koszon kívül a nyelv (orosz, kevés üzbég kazah) is ragad az emberre. Az iskolai gyűlölt orosz után kb. tíz szavas "szókincsel" kezdtem, most már, ugyan nem dicsőség de jobban megy az orosz mint az angol.
ila51
Teljesen meghülyítenek már ezzel a rezsicsökkentéssel ! Mostmár belátom igaz lesz , mert egyre kevesebb jut rá :(
Tootsy
@dömdödöm: Arra, Kedves, hogy addig sem az uj adokon meg a trafikugyon, meg a szocialis temetesen csamcsognak az emberek, hanem elkezdik a levegobe razni az okluket az emberek szamukra teljesen ismeretlen es lathatatlan ellenseg fele, akik meg akarjak (kizarolag orban viktor szerint) emelni a rezsit megint... Azert elmondanam, hogy Merkel asszonynak meg a tobbi unios miniszterelnoknek a legkisebb gondja is nagyobb annal, hogy a Kovacs Pista bacsi nyugdijasnak a villanyszamlajan tokoljenek, mert arrol csak akkor nyilatkozhatnanak, ha ismernek, hogy a Pista bacsinak ketszeresere ugrott a nem tamogatott gyogyszere, 3x dragabban kozlekedik es kajara 40 %-kal tobbet kell kiadnia mar egy eve, mialatt a nyugdija 3 eve ugyanannyi,... Uldozesi manias, terdig ero diktatorka...
jancsik68
Orbán Viki megint hazudik!Az UNIO azt akarja,hogy Magyarország egy normális ország legyen,ne a hülyék kormányozzonak,ne a fideSS birkák bégessenek és bologassanak!!Nem a magyar embereket,a magyar népet nértékelték le,hanem Orbán kormányát,ami nem ugyan az.Mi magyar emberek normálisak vagyun.Azok a birkák,akik ilyen vezetőkre szavaztak!!
lajospapa
@hattorihanna: "...hogyan képes folyamatosan hazudni..." nem érted? Az egész vezérkar iskolailag erre lett kiképezve. Nagyon téves az a közhiedelem, hogy a jogász a jog érvényesítésén munkálkodik. A jogász ÉRDEKET képvisel, és ezt teszi, akár milyen körülmények között elvtelenül, elhallgatás vagy akár hamis állítással is,mert ERRE ESKÜDÖTT. Nagyon kevés az a jogász aki kellő pénzért lelkiismereti okból nem vállal ügyet, mert meg van győződve, hogy kliensének nincs igaza. Ez rendben is van addig míg a jogász nem hatalmi poszton tevékenykedik. DE AKKOR???!!!
magyarbakancs
Az EU azt akarja ,hogy ön Miniszterelnök úr el takarodjon az Európai politika színpadáról.
Mert biza gondolkodása valahogy nem illik a normális politikusok között.
bra048
Viktor az Unio azt akarja, hogy ne Orbán Viktor legyen a min.elnök. S remélhetőleg ebben
tenni is tud még nem is keveset...
dömdödöm
sok buta magyr fideszfan -nak úgy kell mondani hogy Nőjön a rezsi ! mert a NŐJÖN az a Csökkentjük ellentéte ! Rohadt nagy szélhámos ez a felcsúti tróger . :-((((((((((((((((((((((((
kiskutyauto
Nem túl bonyolult matematikai számítással egy 8 éves gyerek is néhány perc alatt bizonyosodhat meg róla, hogy ez eszeveszett butaság illetve hazugság... Mennyi bevétele is van az EU-nak illetve érdekeltségi köreinek illetve a vezetőség érdekeltségeinek a tagállamok illetve egyéb országok, melyek áramot és gázt vásárolnak fogyasztásából, annak mekkora hányadát teszi ki a magyar rezsiből származó bevétel... gyakorlatilag az unió szintjén mozgó makro adatok szintjén nem is észlelhető a rezsicsökkentés hatása... nem százalékokról van szó, de nem is ezrelékekről, hanem inkább milliomodokról...
bakegya
@dömdödöm: támad ám egy nagy fenét! Alig várják hogy befektethessenek,de nem egy diktatórikus spekulatív,és főleg nem egy ilyen hektikus piaci környezetbe.Hisztérikus,kiszámíthatatlan,provokatív politikai erőszakszervezőként ismert már az orbáni szabadság leharcoló éra.Kellett ez nekünk!
excep
ez a tahó teljesen hülyének néz bennünket
kukac50
Tudtam,hogy nagy a baj a Fideszes vezetésbe,de nem gondoltam,hogy ekkora!
végig néztem a Tavares jelentést,egyetlen szóval sem beszéltek a rezsiről.
Arról,hogy a kormány a Horti korszakot hozza vissza annál inkább.
Nem tartják be az Unióban elvárt emberi jogok biztosítását,szólásszabadságot.
a bíróságok befolyásolását és Orbán zsarnokoskodását tartják legfontosabb problémának.
Orbán nem akar Uniós fizetést a Népének és Uniós szinthez közeli nyugdíjat az embereknek.
Nem Magyarországot ítélik el,csak a Magyar kormányt,ami egyenlő a Fidesszel.
A hírekben Orbán Szíjártó nem az igazat mondja amikor rezsi emelésre hivatkoznak.
Magyarország Népét,és az Európai képviselőket akik tisztábban látják a helyzetet, ennyire hűjének nézik.
Orbán ott ült és hallotta amiről szó volt,de nem értette meg miről beszélnek ,akkor Ő már agy halott.
A Mi tisztánlátásunkat az Ők homályosítása nem változtatja meg.
kkalman
@dömdödöm: Már nevetségessé és hiteltelenné vált, itthon és külföldön egyaránt.
tűzróka0919
Továbbá követelte még az Unió : 1 kulcsos adó , Manyup államosítása , mr 20 % és szószátyár petya döntse be a forintot , rokkantak felülvizsgálata , tandíj , közgépesítés , föld-trafik mutyik létrehozását , alkotmánybíróság megsemmisítését , nemzeti golyóstollat a köztársasági elnöki székbe , hűbéreseket a legfőbb ügyészi és bírói testület élére , stb-stb . Sorolhatnám napestig mi mindent "kényszerített ránk az unió . Aszongya a marhája , hogy tulajdonképen a saját pénzünket kapjuk vissza támogatás formájában . Ja , mi befizetünk 7 milliárd € és visszakapunk 24 milliárd €. És a sok hülye trottyesz birka simán beszopja a vezérürü bégetését .
vörösfuvalat
Látom az EOn meg az EDF vezéreit amint a rezsicsökkentés miatt szaladgálnak az Eu-s képviselőkhöz és panaszkodnak meg noszogatják őket ,hogy támadják az országot. Ha valóban befolyásolni akarnák a történéseket ezek az emberek nem a német meg a francia gazdasági miniszterhez mennének.
Hozé
Én azon vagyok kiakadva, hogy egyébként egy jó képességű, inteligens fiatal, mint Rogán,
hogyan tudott Orbán, Lázár, a szóvivők, stb.. szintjére lealjasodni?
Yeromos
@Hozé: Szerinted Rogán inteligens? No comment.
egon1
Orbán !!! hogy az Unió mit akar az egy dolog,ebben az országban egy valami világos és tiszta, a Magyarok nagy többsége,azt akarja hogy tünj el a francba,de fénysebeséggel !!!
orogordog
16% adó, 27% ÁFA, útdíj ...stb. hol a csökkenés?
nemsemmi
@Hozé: Van az a pénz, amiért egy inteligens ember hülyét csinál magából.
Egyébként az inteligens ember nem mindig gerinces!!!
nemsemmi
Orbán a magyar emberekre hivatkozik, hogy az unió azt támadja amit az emberek túlnyomó többsége akart.
Biztos, hogy fideszes ÁSZ elnököt akart a kétharmad?
Biztos, hogy Szájer feleségét akarta a bíróság teljhatalmú urának a kétharmad?
Biztos, hogy fideszes alkotmányt akart a kétharmad?
Biztos, hogy fideszes főügyészt akart a kétharmad?
Biztos, hogy fideszes OVB-t akart a kétharmad?
Biztos, hogy fideszes médiahatóságot és közmédiát akart a kétharmad?

Ezek egyikét sem erősítette meg népszavazással orbán, de arra hivatkozik, hogy ezek mögött a lakosság kétharmada áll.
Ez egy idióta, aki a hatalom megtartása érdekében még akár hadat is üzenne az uniónak.

Tényleg példátlan miniszterelnöke van az országnak!
Ilyen idióta szerintem még nem volt!!
aser
Hazudik a diktátor.
Hol van az EU erre vonatkozó utasítása?
nefelejcs10
Sok országban az ilyen gazembereket,mint Orbán Viktor,Rogán Antal,Lázár János,Varga Mihály,lehet,már likvidálták volna,bár nálunk is egyre nő az elkeseredés,s egyszer csak valaki azt mondja elég volt!Szerencsére az árvaellátás még működik Magyarországon !
öcsi55
A rezsi csökkentés egy gazdasági humbuk(idiótáknak)a Tavares-jelentés meg egy politikai ügy aminek gyakorlatilag semmi köze egymáshoz.
kukac50
Az Európai parlament tagjainak meg lehet Orbánról a véleménye,vigyorgott amikor tárgyaltak az helyett,hogy szégyenében elsüllyedt volna.
spu00
@öcsi55: Valószínű, hogy nem figyelte, de Svoboda elvtárs pont ezt követelte a Tovaris jelentés tárgyalása során, s mint O.V mondta, minden fórrumon, jegyzőkönyvileg bizonyított ennek megléte. Figyelni kell, s akkor képben lesznek. Szerencsére nem az Önök ténykedése határozza meg az ország létét. Tényleg miért küzdenek a jó ellen? miért jó Önöknek a minél rosszabb, annál jobb állapot. Önök szeretnek dagonyázni az előző kormányok önsors rontó eladósítása, gazdasági tönkre tétele, a magyar ipar ár alatti eladása, az állami tulajdoni földek 10-20.000 hektáros bérbe adása csókosoknak, külföldieknek, mely még akár 10-20 évig érvénybe marad? Ezt akarják? rendben, de ne itt, keressenek maguknak való társadalmat,s országot.
jancsik68
@spu00: Az EU parlament semmilyen rezsiről nem beszélt.Nálunk a rezsi nem csökken,hanem nől.Ezt csak az idióták nem veszik észre.Rezsi az élelmiszer.a gyógyszer,a gyermek ellátás,stb.s ezek sajnos mind drasztikusan nőnek.Ami un rezsi csökkenés.az az össz rezsinek 15%-a!!!
vörösfuvalat
Magyarországon úgy csökkentik a rezsit, hogy a kormány rendeletileg meghatározza az árakat./ árak mindég a pillanatnyi ráfordítások a kereslet-kínálat és a tágabb értelemben vett piaci helyzet és a termelékenység függvénye / A németek meg úgy ,hogy a lakosság felé is egyre több piaci szereplőt engednek be és ezáltal kialakul az az ár ami még a bővített újratermelésnek az alapját biztosítja de mégis a legalacsonyabb. A németek biztos hülyék jól elbaszták.
human
@vörösfuvalat: Nem értenek azok semmihez. Ezért tartanak ott ahol. Majd rájönnek, hogy az államosítás és a mutyi szolgálja egy nemzet érdekét a legjobban.
Hellcat
www.origo.hu/i/1306/20130624az-orbankormany-elvonasai-es-koltsegvetesi.jpg
Érdekes mindenki a rezsibaromságon lovagol...ebből a táblázatból nagyon jól látszik, hogy elenyésző kis szarság a sok megszorításhoz képest...
lantos
Mi ebben a különös?
Ki a nyugat? Ki a kelet?
A kelet, mi voltunk, s vagyunk!
Maradunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.