A Twitteren találtuk az esetet: _t_m_s azt írja, hogy a választókörzetében a szavazási bizottság asztalán burkolt propaganda folyik. Egy fideszes boríték hevert a lapok között.

Ezt ő lefotózta, amitől a bizottság állítólag annyira pánikba esett, hogy jegyzőkönyvet írtak az esetről.

Fidesz-reklám a szavazóbizottság asztalán – lefotózták

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@silber13: Tisztességtelennek tartom azt a határon túlit aki szavaz mert nem él itt, tehát ne döntse el, hogy itt milyen kormány legyen! Tele a hócipőm már a határon túliakkal akik pénzért megvehetők éls Orbán erre nem sajnálja a mi adónkat! Tökés egy karrierista jellemtelen ember, és ez még ráadásul református pap is, na szép kis Isten szolgája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
NEm tudom ki nyert, de hogy meg kellene ismételni a választásokat az biztos
tavaszi
@Nil: ...szerintem is , ismételni-ismételni-ismételni...mind addig amig újra nem a baloldali-hamisító-hazudozó- még magukkal sem megbékélteknek nem sikerül győzni. Hát persze , és az embereket rángatni az úrnákhoz mondjuk 2 havonta.
...ezt tesem gondoltad komolyan. április 8-tól lehet készülni a 2018-asra ...szépen lehet felépíteni...a "nagy csapatot"...véleményem: 20 év is kevés lesz a baloldalnak...
Pisti271
@tavaszi: "az embereket rángatni az úrnákhoz mondjuk 2 havonta"
Miért kell az embereket az urnákhoz rángatni, miért nem vonták össze
a szavazást az EU-s választással?
Nil
@tavaszi: CSak a Mesterházyt kell lecserélni az öregeknek meg nyugdíjba menni.
Az hogy képtelen vagy szociálisan gondolkodni megértem elég sok nagy egojú ember vesz körül. Jelenleg a szocialistának hívott párt nem az mert tagjai hozzád hasonlóan csak magukra gondolnak.
Semmi gond nem lenne a világban ha az elosztást igazságosan oldanák meg. Mindenki élhetne emberhez méltóan. Ezt megvalósítani azonban egyetlen párt sem képes. Ehhez felelős emberek kellenek és nem szavazógépek.
Zsuga
Tehát akkor most mi is van ezzel üggyel, mert ezen az oldalon kívül én még erről sehol máshol nem hallottam, olvastam azóta sem.
Desischado
@tavaszi: Nem? Egyébként arról van szó te agybajnok, hogy a tollak lila színű tintával voltak, és így ki lehet szűrni a "nem kívánatos" szavazatokat! És ha annyira király, akkor miért akarták, és szerezték meg - EMBERÉLET ÁRÁN IS - A SZOFTVERT?! Na, erre mit lépsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.