"Kellő alázattal és méltósággal, ahogy illik hozzánk, mondjuk ki, minden kétely és bizonytalanság eloszlott: győztünk!" – jelentette ki Orbán Viktor vasárnap késő este Budapesten, a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén. Azt ígérte, azért fog dolgozni, hogy Magyarország "nagyszerű hely" legyen.

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke azt mondta, a Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.

Orbán: Győztünk, nem is akárhogy

A Fidesz-KDNP európai rekordot ért el, az európai pártok közül a legnagyobb arányú támogatást érte el. Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában – hangoztatta Orbán Viktor a IX. kerületi Bálna előtti téren, amelyet betöltött az ünneplő szimpatizánsok tömege.

Orbán Viktor szavai szerint a magyarok "jól hallhatóan" kimondták, olyan hely újra az ország, ahol érdemes élni, dolgozni, családot alapítani, és az elmúlt négy év vitáit a választók most egyértelműen lezárták. Megerősítették a munkahelyteremtés, a családtámogatás, a nemzeti függetlenség politikáját.

Emellett a választók két dologra mondtak nemet: a gyűlölködésre és az Európai Unióból való kilépésre – folytatta Orbán Viktor, rögzítve: a választók megerősítették, hogy az országnak az unióban van a helye, de csak akkor, ha erős nemzeti kormánya van.

Orbán: Győztünk, nem is akárhogy

Orbán Viktor köszönetet mondott a választópolgároknak, hogy elmentek választani és ezzel kiálltak a demokrácia mellett. Köszönetet mondott továbbá a kitartásért, és elkötelezettségért azoknak, akik a Fidesz-KDNP jelöltjeire, listájára szavaztak és köszönetet mondott a "bajtársaknak", valamint a családtagoknak is.

Elmondta, büszke arra, hogy megbízást kapott a munka folytatására és ígéretet tett arra: minden nap azért fog dolgozni, hogy az ország "nagyszerű hely" legyen.

"Új és nagyszerű korszak kapujában állunk mindannyian, arra hívom Magyarország polgárait: lépjünk be ebbe az új és nagyszerű korszakba együtt" – mondta Orbán Viktor. Csak együtt juthattunk el idáig, és csak együtt lehetünk újra sikeresek és tehetjük ismét naggyá Magyarországot – tette hozzá.

Orbán Viktor beszédét azzal zárta: miután győztek, még többet dolgozhatnak, de tudják, hogy van erejük, hogy a munkát elvégezzék.

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hogy a fidesz hogyan győzhetett, tudjuk. A kreált "civil" szervezeteikkel együtt a megengedett kampánypénzek dupláját költötték. A plakátkoról kiszorították az ellenzéket. Megérte neki százmilliókat osztogatni kamu pártoknak, csak hogy megosszák és megtévesszék az ellenzéki szavazókat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Érvénytelenek azok a szavazatok, amelyeket nem a kihelyezett tollakkal adtak le! Most akkor mi van?! Külföldről lehet levélben, meg akárhogy, itthon meg személyesen élek a jogommal és e miatt érvénytelen! Gratulálok a győzelmükhöz! Így könnyű! :-( Ezt a Hódmezővásárhelyi rádióban mondták be!
Hellcat
@lópicigáspár: Most ez komoly? Ha nem azzal a tollal írtad az Xet akkor érvénytelen?
lópicigáspár
@Hellcat: A facebookon tették fel a kérdést és a választ bemondták.
pbalage
jó'van, Vitya, ám a következő négy évet szerintem nem fogod tudni végigvinni, mert a csontvázak valószínűleg ki fognak hullani a szekrényekből.
akárkétharmad
@pbalage: Milyen csontvázak? Vannak régészek, akik rejtegetik őket?
akárkétharmad
@Hellcat: Ne hidd már el. Éppen a baloldali szavazók kárára történt volna, ha ez igaz lenne, hiszen állítólag ők voltak megfélemlítve, nem? Már látom, készülnek az összeesküvés elméletek.
lópicigáspár
@akárkétharmad: Akkor a FIDESZ Hódmezővásárhelyi rádiója hazudott.
Hellcat
@akárkétharmad: Tudod mi történt az ellenzéki pártok kárára? A fidesz által összecsalt sok apró párt aminek se székháza se logója nem volt...nem készül semmilyen elmélet...a normális ember már akkor tudta, hogy csalások lesznek, mikor pár éve a fidesz beletúrt a törvénybe.
Maszlag
@lópicigáspár: Nem hazudott. Én is saját tollat használtam, és utána tudtam meg meleg helyről, hogy érvénytelen lesz.
hattorihanna
@Maszlag: Én is sajátot használtam,de azt honnan tudják mit használtam,nézik a színeltérést vagy mit?
Maszlag
Ami ki volt téve lilát fogott, az enyém pedig kéket. És így ki lehet válogatni.
akárkétharmad
@Hellcat: Na és mennyi szavazatot kaptak azok a kis kamu pártok? Ne viccelj már.
akárkétharmad
@lópicigáspár: Azt egyenlőre még nem tudom, de majd megkérdezem Lázárt...:-)
human
Az atv választási szakértője még tegnap azt mondta, hogy lehet saját tollat használni. Vagy ez most egy újabb visszamenőleges szabály az ellenzéki szavazatok kinullázására?
akárkétharmad
@hattorihanna: @Maszlag: Én is a saját tollamat használtam, és még sokan mások is, ezek szerint jó sok Fidesz szavazat lett érvénytelen, mégis hatalmas lett a győzelem. Érthetetlen...:-)
kkalman
A sok jött-ment, kuli-buli párt, melyek a következő héten megszűnnek, elvitték a szavazatok jelentős részét. Azokat tudták megszólítani, akik igaz, hogy kormányváltást akartak, de bizonytalanok voltak, és sem a kormányváltókra, sem a Jobbikra nem akartak szavazni. Begyűjtötték a voksokat a Fidesz javára.
human
Hogy a fidesz hogyan győzhetett, tudjuk. A kreált "civil" szervezeteikkel együtt a megengedett kampánypénzek dupláját költötték. A plakátkoról kiszorították az ellenzéket. Megérte neki százmilliókat osztogatni kamu pártoknak, csak hogy megosszák és megtévesszék az ellenzéki szavazókat.
akárkétharmad
@human: Ezt mindenki tudja. Ők kapták a legtöbb szavazatot. Ez tényleg magyarázatra szorul?
excep
Rohadjatok meg!! Nem ertem ezt az orszagot? Mit kaptunk orbantol? Az egyszeru emberek csak a nyomort! Remelem meg kemenyebb 4ev var rank!! Megerdemeljuk!!
Desischado
Ez megdöbbentett, hogy saját tollat nem lehetett használni?! Én a sajátomat használtam, ezek szerint érvénytelen a szavazatom?! Ezzel valamit kezdeni kell?!
Sziszifusz
Most már szabadon lehet bocsátani Simon Gábort.
micfild
Ez komoly? ez a saját toll? nekem is feltünt, hogy lila a szavazófülkében a toll! még csodálkoztam is, hogy miért!!!??
Ezek szerint máshol is lila volt.
coyote3
"Kellő alázattal és méltósággal, ahogy illik hozzánk" - na megint egy hazugság :)))) Ez a beteg elme remeg a hatalomért.
lópicigáspár
@akárkétharmad: Na várjál! Aki a fideszre szavazott, annak lehetett más tollal ikszelni! :-)
furfang
Nagyszerű és megérdemelt győzelmet aratott a fidesz! Magyarországon több a józan reálisan, pozitívan gondolkodó ember. Hála az égnek mindenki azt kapta, amit megérdemelt.
Jó gyűlölködést propisok!
dr. prédikátor
Ez a választás az ország szégyene!!!Vajon akik otthon maradtak most hogy mernek tükörbe nézni???Mert ők nyerték meg a fütyi-sz nek a választást!!!Szégyen hogy a 8 millió választónak csak mintegy a fele ment el választani!!!Azok akik otthon maradtak nem gondolkodtak a jövőjükről???Vagy mennek a cigushoz szopni???Mert ezek után az egész ország szopni fog! És azok miatt akik nem szavaztak!!!Az elkövetkező négy évben ez a rablóbanda még jobban le fogja rabolni az országot és az embereket???Birka egy nemzet a magyar!!!Önként megy a vágóhídra,mert ezek után már az következik!! Nem csak megnyírnak bennünket hanem a húsunkat is lemarják !!!De amilyen egy nemzet olyan olyan vezetőket is érdemel!!!Ez az ország ilyen vezetőket érdemel.Szégyen hogy nem tudtuk elzavarni a fütyi-sz rablóbandát!!!
Na ,birka magyar !!! Most tapsolhatsz, örülhetsz hogy nem szavaztál!!!
csiribiri
Szerintem a szavazó bizottságnak ezt közölni kellett volna a választókkal, hogy ez nem kék színű toll. De, úgy gondolom, ezt megtiltották nekik. Vagy ahogy írtad lópicigáspár, kiválogatták a szavazatok közül azokat, akik nem a fideszre szavaztak. Szégyellheti magát az, aki nem ment el szavazni.
labos
@dr. prédikátor: pont az ilyen megnyilvánulás, gyűlölködés miatt buktatok, ezért lett csak 20% !!! :) Elege van az embereknek a stílusotokból!
human
Szeretném tisztán látni, hogy valósak-e ezek a hírek:
1. Csak a fülkében lévő tollal lehetett szavazani
2. Érvénytelen az a szavazat, amit saját tollal adtak le
Hivatalos oldalról kérnék linket. Én személy szerint sehol nem hallottam a tollas ügyről eddig. Csak annyit lehetett tudni, hogy a városi legendák sorába tartozott az eltűnős tintás toll, de a választási szakértő is arra biztatott, hogy akit ez aggaszt az vigyen saját tollat.
nemjoezigy
@puki: @Sziszifusz: " Birka nép, megérdemli amit kap. Öngyilkos nemzet a magyar! "
Igen én is így látom!
De a nagyvezérnek az a véleménye, hogy egységes a nemzet. (most 4 millió nélkülöző, pár ezer milliárdos)
Engem nagyon megrémített az ünnepségeikkor a viktor,viktor,viktor...:II skandálása. Egy az egyben az éljenrákosi,éljenrákosi,... volt.
Sajnálom, nagyon. Ha a gyerekeim megnőnek és ez a vezetői mentalitás, (harácsolás, gazdasági bűnözés legalizálása) marad, akkor ők is mennek külföldre.
Ezek nem fogják fel, hogy már a tizenéves gyerekek is megundorodnak a kétpólusú politikától. Ez nem lehet nálunk népképviselet. A dolgozókat képviselni kellene baloldalnak a saját gazdagodása a célja (ott is milliárdos kapitalisták a hangadók), a jobboldal pedig a két világháború közti cseléd rendszer visszaállításáért tevékenykedik. (ők, a vezérek milliárdosok. A cselédek pedig éljenek 47 ezerből, harcoljanak a munkáért, mert ők a hibásak ha nem tudnak dolgozni, és mindenki annyit ér amennyije van. Most 4 millió nélkülöző, ami a múlt 4 évnek egyik eredménye, stb)
nemsemmi
Valóban meg kellett érte dolgozni.
A körzeteket meg kellett változtatni.
A közmédiát birtokba kellett venni.
Az ellenzék kampányát el kellett lehetetleníteni.

"Gratulálok", szép teljesítmény. Azért még van mit tanulni a keleti elvtársaktól. Pl. a fehérorosz elnök ezt sokkal jobban csinálja.
Itt az újabb 4 év, hogy Fehéroroszországot utolérjük.

Hajrá Magyarország!
Hajrá fidesz.
nemsemmi
Orbán most olyan futóbajnoknak tűnt, aki az ellenfelei egyik lábát levágatja, és izgult, hogy vajon meg tudja-e nyerni a versenyt.

És most örül!!!
rugacs
@kkalman: Mennyit is? 4 %-ot! + 4 % mire lett volna elég az sutáknak?
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
a.a
Nem is akárhogyan gyõztek.. hát.. igen.. mert ha demokratikus választási renszert alkotnak, akkor bizony nem "akárhogyan" gyõztek volna.. és nem lenne 2/3-ad sem (amit nagyon remélek még mindig, hogy nem lesz meg)

Nemzeti választási iroda honlapjáról pár (elgonolkodtató adat):

Fidesz-KDNP egyéni szavazatai: 2 097 881 azaz 44,36 %
(demokratikus elv szerint 199 fõs parlament 44.36 %-a 88 fõ - ezzel szemben a parlamentbe 133 képviselõjük jutott be!)
jól kitalálták..
és évekig, évtizedekig ez így is fog maradni (ha csak fel nem ébred a magyar ember)
rugacs
@human: :-) :-) Ennél még a Bajnai miséje is jobb volt! Mert ő azt mondta, nem tudtak vonzó alternatívát ígérni!
Hát igen: normális ember nem szavaz az adóemelésre.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@akárkétharmad: "Ezt mindenki tudja. Ők kapták a legtöbb szavazatot. Ez tényleg magyarázatra szorul? "
1. FIDESZ-KDNP (44,37 százalék, 2.132.996 szavazat)
2. MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP (25,88 százalék, 1.244.261 szavazat)
3. JOBBIK (20,46 százalék, 983.476 szavazat)
4. LMP (5,24 százalék, 251.928 szavazat)
A többit már hozzá sem másolom.
Az "úgynevezett" ellenzékre leadott szavazatok száma 2.479.665,ez 346.669-el több,mint a fideszé.aválasztók több ,mint fele elzavarná őket a picsába!!!Ez is magyarázatra szorulna, csak hát magukra alakították a szavazás törvényét...is!
Hellcat
@akárkétharmad: A csalás az csalás bakker...a kis lopás is bűn meg a nagy is. De ti ezek felett elnéztek mert nem oszt nem szoroz a fidesz meg röhög a markba, hogy a sok hülyét nem zavarja akkor legközelebb még pofátlanabbul lehet. A csodálatos törvényről nem is beszélve amit csináltak maguknak...a választópolgárok kb negyede szavazott a fideszre és mégis kétharmaddal lesz bent...
akárkétharmad
@labos: Ő azóta ilyen stílusú, amióta itt van. Sajnálja, hogy Thürmerék nem jutottak be...:-)
akárkétharmad
@csiribiri: "kiválogatták a szavazatok közül azokat, akik nem a fideszre szavaztak" Most komolyan, ennyire nehéz elviselni a vereséget? A bizottságban nem csak a Fideszesek ültek, semmilyen választási csalás nem történt, de szerintem ez soha nem fog eljutni az agyatokig. A Fidesz nagy arányú győzelmet aratott, és ezt az emberek akarták így.
akárkétharmad
@nemjoezigy: "mindenki annyit ér amennyije van" Pontosan. Mindenkinek annyija van, amiért tanult, megdolgozott. Tudom, nagyon nehéz ezt elfogadni, de egy utcaseprő máshol sem él olyan jól, mint egy pedagógus, vezető, vagy értelmiségi.
geo
@akárkétharmad: Oregané, húzzál innen.
akárkétharmad
@Hellcat: Figyelj, már sokszor vitába bonyolódtam veled, de ebbe a hülye toll témába már nem vagyok hajlandó belemenni. Hallgass egy kis metal zenét, és pihenj...:-)
akárkétharmad
@geo: A balos stílus ismét megmutatkozott...
Hellcat
@akárkétharmad: És a kis pártok? És a levélben szavazás? (véletlenül csodával határos módon 95 %-uk a fideszre szavazott...de érdekes) A masszív kampánypénz? mind1 neked hiába mondom...a csalás az csalás...most kipróbálták kicsiben később nagyban fogják...meg készülj fel a feketelevesre...új időszak elején jönnek a nagyon rossz intézkedések mindig...és most már nincs manyup pénzt amit ellophatnának...
geo
@akárkétharmad: Quadozol-e még apuci pénzén?
akárkétharmad
@geo: Így 50 felett már nem jellemző rám, de a gyerekeim szoktak, tudod, van néhány. Szerencsére apám még él, de Isten ments, hogy a sok év alatt keményen megdolgozott, pár százezres havi nyugdíjához hozzányúljak...Egyébként aki olyat kérdez, hogy horogkereszt jó volt e az X helyett, az jobb, ha mélyen hallgat.
geo
@akárkétharmad: Miért, azzal szavaztál? Szégyelld magad!
akárkétharmad
@Hellcat: Az a gond csak ezzel, hogy itt nem új időszakról van szó, hanem az előző folytatásáról. Minden megvan ahhoz, hogy folytassák, amit elkezdtek. Amennyiben a következő 4 évben nem ezt folytatják majd, garantálom, hogy kritikus leszek velük szemben, de addig nem. Egyébként azért is jöttem vissza, hogy bebizonyítsam, nem voltam troll itt a propin soha, mert ők valóban eltűnnek innen, mert végeztek a dolgukkal. Pár emberre én is kíváncsi vagyok, ír e még, de ezt nem csak a jobboldaliakra értem. Lassan viszont mennem kell, majd még folytatjuk.
nemsemmi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
leszúrt rittberger
Úristen, hagyjátok már ezeket a "milyen színű a toll" meg hasonló baromságokat... Az emberek elég nagy része NEM MENT EL szavazni, szart a kormányváltókra. Ennyi az ok mindössze, nem kell konspirálni, ez ilyen egyszerű: senki nem kért a bukott baloldalból, nem tudtak alternatívát nyújtani, nem hitte el nekik senki, hogy ők nem ugyanúgy lopnának.

Ha tanulnak belőle, akkor végre tényleg eltakarodnak, ha nem, akkor eljátsszák ugyanezt 4 év múlva is, csak akkor még majd a Jobbik is lenyomja őket.
akárkétharmad
@geo: Én nem, te kérdezted, hogy az baj e.
akárkétharmad
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ez rendben van, de a legtöbb szavazója mégis a Fidesznek van, a többinél megoszlik. Egyébként a legtöbb Jobbik szavazó a Fidesz szavazója volt még 2010 - ben, csak nem érezték azt, hogy a kormány mindent megtett a cigány bűnözés és az elszámoltatás terén.
geo
@akárkétharmad: Van benne ráció.
geo
@akárkétharmad: De azért azt érzed hogy annyira nem akarja a "többség" hogy legyen elszámoltatás. Különösen ami a titkosított szerződéseket és az ügynökmúltat illeti.
töky
Barátaim !
Töky kommentjeit ne keressétek a jövőben. Utoljára írok most ide a propira. Nagyon reméltem, hogy ezek a birkák nem választják meg újra ( pláne nem 2/3-al ) ezt a szemét csaló, gazember diktatúrát. Reméltem, hogy nem fognak továbbra is a szemünkbe hazudni az ilyen hoppál péterek, selmeczy gabikák, zsigó róbertek , kocsis máték meg hasonló kaliber magukat politikusnak gondoló gengszterek. A tegnapi választás kijózanított. A népnek ez kell, hát kapja meg . Én ezzel a jövőben sem fogok egyetérteni. Tenni nem tudok ellene semmit és nem is akarok. Nem akarok a többség ellenére tenni . Még véleményt sem nyilvánítani. Én továbbra is szeretni fogom ezt az országot, illetve benne a barátaimat és a többi embert , de úgy érzem nekem kell befognom a számat és nem tüzelni a máshogy gondolkodó embereket. Továbbra is minden jót kívánok az itt kommentelőknek. Forduljon jóra a soruk ez a vezetés mellett és találják meg a számításaikat. Ha meg nem, akkor éljenek a szavazók többsége által jónak ítélt rendszerben úgy, ahogyan csak tudnak. Minden jót hozzá ! Külön üdvözletemet küldöm ezeken a sorokon belül enterónak, Moderának, ( még ha a kettő ugyanaz is ) Tavaszinak, Lenhardt Ibolyának és a többi polgártársamnak , akik ma szívből örülhetnek a fidesz győzelmének !
geo
@töky: És miért nem maradsz mammogni?
JAJMÁR
Nem a Fidesz győzött, hanem az ország veszített! Nem a Fidesz ideológiája, értékrendje, hanem a média hatalma, a pénz hatalma! Vajon meddig fog ez tartani, és hogy lesz vége? mert választáson nem tud győzni a nép, ez bebizonyosodott.

www.youtube.com/watch?v=vE21OqRPtAo&list=RDvE21OqRPtAo#t=8
geo
@JAJMÁR: Nem buktunk meg, csak az ötöshöz még hiányzott négy jegy. Hápersze.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@töky: Ne add fel,ha többiek is így feladnák még azt hihetik az alant megnevezettek ,hogy nekik van igazuk, bár agymosottakat úgysem lehet meggyőzni semmivel.A választási rendszer ilyen,mert kicsinálták maguknak.A szavazók 54%-a elküldte volna a meleg éghajlatra őket mégis 2/3-uk lesz.NINCSENEK többségben csak jól csavargatták a számokat,talán egyszer végre felébrednek az emberek,de lehet az már késő lesz.
JAJMÁR
@geo: Nem, dehogy buktunk, a bukás nem végleges, ott lehet ismételni. MInket (az ország nagyobbik részét) eltapostak. Téged is, mindenkit,
Nem baj, ha nem érted, ne törd a fejed ezen, ne gondolkodj, megteszik mások helyetted!
kacsa0707
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: A Horn kormánynak a régi választási rendszerben ugyanúgy kétharmada volt akkor miért nem replikázott senki, hogy nem megfelelő a választási rendszer?? Most az a nagy probléma, hogy nem az összefújta a szemetet csoportosulás nyert, bezzeg ha nyertek volna.
bretagne
Azt nem tudom felfogni, hol vannak a megalázott emberek, a rokkantak, a bányászok, a rendőrök, akiktől a megélhetésüket elvették és mindig csalókká kiáltják ki őket. Tudom, költői a kérdés.
coyote3
@töky: Ugyan már cimbora! majd nézd meg, mikor összedől a kártyavár és a most hangosan tapsikolók mocskolják a zsírdisznót! na az lesz az igazi fröcsögés a keresztényi szeretet jegyében. Maradj és kommentelj,!
akárkétharmad
@töky: Nagyon jó volt olvasni a soraidat, de szerintem maradj, látod, én sem tűntem el végleg. Mindannyian emberek vagyunk, csak máshogy gondolkozunk, máshogy élünk meg történéseket. Mindenesetre én nem felejtettem el, hogy majd sütizünk egyet, ha megyek a fiammal Pécsre...:-))
Fradigege
Most majd jön a megszokott választások utáni kiigazítás.
akárkétharmad
@JAJMÁR: Igazad van, nem végleges, mivel 4 évre szól az újabb mandátum, de ha továbbra is jól csinálja Fidesz, akkor több is lesz az.
dr. prédikátor
@akárkétharmad: Na mi van enthernyó!!! megint előkerültél???
akárkétharmad
@coyote3: Azért arra kíváncsi leszek, megtörténik e. Nálam mondjuk erre nagyon kicsi még mindig az esély, de sosem lehet tudni. Mindenesetre ma mindenki fizetett szabadságot kapott tőlem, hiszen ünnepelünk...:-)
akárkétharmad
@dr. prédikátor: Neked is szép napot. A stílusod látom, semmit nem változott. Hiába szavaztál Thürmerre? Fenébe...:-)
akárkétharmad
@bretagne: Egyszerű: Ezt a megaláztatást, amiről te beszélsz, csak a baloldali média sulykolta az emberekbe, de mit láthatjuk, hiába.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@kacsa0707: 1994-ben az MSZP Horn vezetésével abszolút többséget szerzett, az SZDSZ-szel kötött megállapodás után pedig miniszterelnökké választották. A koalíciós kormánynak kétharmados többsége volt, de a minősített többséget igénylő kérdésekbe bevonták az ellenzéket is.Hatalmával nem élt vissza!
akárkétharmad
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Már az is visszaélés volt, hogy egy pufajkás vállalta a miniszterelnökséget.
kacsa0707
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: És ezt te el is hiszed?,
akkor, ha ennyire demokratikusak voltak miért hajtották őket el a h@lál nemiszervébe?
Akkor az szadesz nélkül is kormányozhattak volna kétharmaddal de mint általában halvány fogalmuk sem volt, hogy mit kellene csinálni, és hogy ne egyedül vigyék el a balhét bevették a nemzet pusztító szadeszt a kormányba. Jellemzően azóta a szadesz már el is tűnt, és a liberális eszmét is egy megélhetési politikus Fidres- Fodros képviseli, de lehet, hogy már MSZP-s, vagy DK-s Vagy a franc sem tudja, hogy milyen pártbeli.
bárzongora
A nemzet kiokádta magából a liberalizmus epéjét! :-)))
feco fero
@töky: Kedves TÖKY!
Véleményed soraid igen korrektek, és részemről TISZTELETRE méltónak tartom, oly annyira, hogy tanulság képen ajánlom az összes itt levelező HÖLGYNEK - ÚRNAK!
Nem lehetett egyszerű írásba raknod e nemes gondolatokat, ezért is tartom igen értékesnek.
Ha tanácsolhatom, és kérhetlek, ne vonulj vissza!
Én az elmúlt időszakban is keményen kritizáltam a csapatot ha valami ellenemre volt, de ha tetszett valami arról is véleményt alkottam, és ezt teszem a jövőben is! Azt ugyan nem tudom, hogy eljutnak e a gondolataim a címzettekhez, de ha abból indulok ki, hogy itt még a megfigyelőt is megfigyelik...stb. talán igen!
Ha pedig kettőnk véleményéből akarok konklúziót, IGEN! Tiszteletben kell tartani a többség akaratát, és össze kell zárni a törvényes hatalom mögött, hogy szebb tisztább ellenőrizhetőbb jobban élhetőbb országot építsenek, építsünk.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MI!
geo
Szép üzenetet kaptam:

töky
Te egy faszkalap lehetsz. nincs miről tárgyaljak veled...
bakegya
@bretagne: köszönik még élnek-és megvannak-mert én és a hozzám hasonlók gondoskodunk róluk és a kezelésükről is-az eszköztelen segítség viszont véges-én viszont nem szeretnék azoknak a népeknek a segítségére bízni magam akik ORBÁNKERESZTtel terhelték meg ezt a már túlon túl többszörösen kifosztott,megalázott és leszabadságharcolt áldozatoktól terhelt hazát-Mgyarországot,harmadszor is.
Tökyhez csatlakozom---Hitler is a népakarattal járatta csúcsra a németeket oly alaposan komprommittáló hatalmát... én sem asszisztálok!
bretagne
@akárkétharmad: Meg az érintettek. De hiába tüntettetek, nem figyelt rájuk senki.
bretagne
@bakegya: Nagyon szomorú dolgokat írsz!
nemsemmi
@akárkétharmad: Kövér elvtárs az megfelelő kommunista volt a számodra. Azt a gonosz diktatúrát szolgálta a politikatudományi intézetben.
Az egyetemre való bejutásában is az apja érdemrendjének volt szerepe, amit az 56-os forradalom leverésében szerzett érdemeiért kapott.
Kövér elvtárs vezető fideszes politikus, és ő volt a parlament elnöke.

Nem hányinger???
csa-csa
@töky: "reméltem, hogy ezek a birkák nem választják meg újra ( pláne nem 2/3-al ) ezt a szemét csaló, gazember diktatúrát."

úgy látom mindig az a birka választó aki a másik oldalt választja!
nemjoezigy
@töky: Íme egy Úri ember!
Én is azokhoz, így hozzád is tartozok, akik nagyot csalódtak az eredményben. Elsősorban az alacsony megjelenésben, ~ 4,9 millió ember a 8 millióból. Tehát megérdemeljük a sorsunkat?! Inkább csak az érdemelné meg, aki nem ment el választani és aki erre szavazott, de nyilván ők haszonélvezői voltak a múlt 4 évnek, vagy jobban féltek a szociktól. Én azért nem választom a Te utadat, mert, -mint többen is vagyunk - valahol és valahogy mutatni kell, hogy mégsem olyan egységes ez a nemzet, ahogy azt kis vezérünk kijelentette! Van ellenzék a parlamenten kívül is, még ha csak pusztába kiáltott szó is a mienk. Hadd legyen kiket leszólniuk a bérenceknek. Mert nem nagyon hiszem el, hogy a milliárdosok írogatnak itt. De azt sem értem, hogy hogyan nem lehet figyelembe venni a 4, majd 5, majd 6 millió szegény ember meglétét a kormányunk működésének eredményeként. Hogy elmegy mellettünk minden volt szocialista ország, pedig mi jobban teljesítünk. Ja, hogy nem mi a nép, hanem a fideszkdnp-s funkcionáriusok, csókosok, rokonok. Így már érthető. Tehát nem feladni!
geo
@nemjoezigy: Úri ember nem faszfejez privátban sem.
geo
@töky: Menj csak a picsába nyugodtan!
geo
töky
2 perceTörlés
Csak ismételni tudom amit egy órája írtam neked te faszkalap.
geo
Nehéz lesz figyelmen kívül hagyni aki elment de azért ittmarad faszkalapozni.
vidi500
@akárkétharmad: ma 11.30-ra.
"Már az is visszaélés volt, hogy egy pufajkás vállalta a miniszterelnökséget."
"tetszettek volna jobban kormányozni" Antall úr, és akkor esélye sem lett volna a "pufajkás"-nak.
coyote3
@akárkétharmad: Ünnepeljetek. A választás mindig ünnep. De nagyon nem berúgni! :))))
akárkétharmad
@coyote3: Nem bizony, mert holnap megy tovább a munka. Én amúgy is csak egy kis Tokaji Aszút iszom banánnal...:-))
bakegya
@bretagne: nincs mit szövegelni ezzel a sehonnai aszú-faszu fazonokkal a köbön mint itt is ahogy ki nem kopnak a többszöri kitiltás ellenére sem.Hagyjátok ti is egymáshoz dörgölődzni őket a pitsába...adózzanak a kasszába,úgyis üresre nyalták már...Ki így ki úgy de abba fog beledöglődni,mint naponta oly sokan.Nekem már túl sokan!
JÓ ÍR SZOKÁST AJÁNLOK NEKTEK IS-VIGYE TÁNCBA MÁS A KECSKÉT-mossa ki a gatyát aki összeszarta!!!-sorolhatnám még mert ahány nyelvet használtam mind az adott nemzet piacán szedtem fel-így aztán elég vidámság nélkül a sótlan közeget magam is nagyon nehezen viselem-sajnálom ,de most ettől kezdve röhögve nem integethetek,kivételesen azoknak akik itt megkedveltették magukat velem.
sakál
Köszönje a győzelmet a nem szavazóknak! ;)
1magyar
Mint amikor a lottón nagy nyeremények vannak.
pesti
Nem a FDESS szavazókkal volt a baj.Azok a hitük szerint tették a dolgukat!Sajnos
az ellenzék széthúzása vezetett oda,hogy sokkal kevesebb választót tudtak meg-
szólitani.Jó volna ezen elgondolkodni és levonni belöle a következményeket!
csa-csa
@pesti: Teljes egyetértésem!
mindenkor hitük szerint szavaznak az emberek! Akik nem hisznek egyikben sem, nem szavaznak senkire. Ez erről szól.
csa-csa
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nagy barom volt a Horn hogy koalícióra lépett 2/3-os többséggel. A hülyéjének mindenben ellentmondott az az idióta bagázs!
sokra ment vele!
Csizmás Kond
@Horizont: ..azért ne feledd bevenni a vérnyomáscsökkentőt...
Dr. Felipe
Amúgy ez a világ leggyalázatosabb választási rendszere ahol egy párt 44% os eredménnyel is kétharmadot tud szerezni. Ilyen a világon sincs.
Ezt is megköszönhetjük bolseviktor elvtársnak.
bretagne
@bakegya: Csak ne izgasd magad, mert magadnak ártasz.
Dr. Felipe
A fideSS 600 ezerrel kapott kevesebb szavazatot mint 2010 ben és mégis újra kétharmaduk van. Köszönhetően a gyalázatos választási rendszerüknek amit ők kreáltak konszenzus nélkül.
hetöndöe
Kb fél órája értem haza,a postaládába találtam névre szóló leveleket családtagjaim és magam számára,melyben örömmel értesítenek,hogy szavazóköri névjegyzékbe vettek itt és itt ekkor és ekkor.
Miről is beszélünk?
Netán tiszta választásróL?
orogordog
@akárkétharmad: 1700000-ren vagytok csak!!! Akik nem mentünk el szavazni kicsit többen. Mert ugye nem kell se fidesz se más ingyenélő tolvaj.
orogordog
Szavazatok 44%, hogy a fenébe lehet 2/3.
akárkétharmad
@orogordog: Azért azt se feledd, hogy megint lehettek olyanok, akik azért nem mentek el szavazni, mert biztosra vették a Fidesz győzelmét. Kétségtelen, nagyon sokan lehettek azok is, akik azért nem mentek el, mert nem érdekelte őket a saját és gyerekeik élete, Ebben az esetben viszont csendben kellene maradni.
akárkétharmad
@bakegya: Ennyire primitív lennél? Nem hittem volna.
Desischado
Én is azt mondom, amit Horizont. Jön még rájuk dér! Hiába statisztikáztak, a valóság nagyon keserves! Megehetik a saját mocskukat! És a kétharmadot én sem értem!
F_Viktor
Kissinger, volt amerikai külügyminiszter egy kérdése jut eszembe:
Miért van az, hogy mindig épp azok ragadják meg leggyorsabban a nemzeti zászlót, akik agyatlanul lerombolják a saját hazájukat?
rugacs
@coyote3: Az intelligens emberek így beszélnek, a primitívek meg úgy, ahogy te. Neked ez nyilván furcsa. Esetleg nézz majd meg néhány más Európai ország választási győztesét, mit mond és hogyan! A nyugati kultúrákban nem szokás mocskolódni, sőt, ott a vesztesek tudnak veszíteni és viselkedni. Nálunk ez a balnak nevezett suta sereglet se országot irányítani, se programot tervezni, se kampányolni, se veszíteni nem tud. Egyedül a mocskolódáshoz ért, veletek együtt. Vajon hány ezer magyar embert kellett volna a választásból kizárni ahhoz, hogy ez az összefosás nyerjen? Mondjuk ha minden nem velük szimpatizálót, akkor talán esélyük lett volna a győzelemre.. :-) Bár akkor össze sem álltak volna, hanem már előbb egymásnak estek volna.

A hatalomért!

Lásd mit mondott a Fleto: akár erőszak árán is megpróbálja előbb megszerezni a hatalmat a Fidesztől!

És mit mondott az Orbán V. a 2006-os zavargások idején (és be is tartotta azt!): a Fidesz nem áll az erőszak mellé, csak törvényes úton, a választások megnyerésével hajlandó az országot irányítani!

Na - többek között - ez a különbség egy intelligens és egy primitív politikus között!

Aki nem tud emelt fővel veszíteni, az menjen vissza a szemétdombjára kapirgálni!
Ott mocskolódhat kedvére.

Jól mondták a hírekben: Mesterházy echte vesztes, a Fleto hiteltelen, a Bajnai kipukkadt...
coyote3
@rugacs: Két dolog.
Egy: NEM tőled fogok intelligenciát tanulni.
Kettő: Szelektív az emlékezeted. / Mondjuk azok után amit írtál és az intelligenciádat látva ezen nem is csodálkozok. / Valami félázsiai vezér mondta egy vesztett választás után : A haza nem lehet ellenzékben. ...
A 2006-os zavargásokról meg csak annyit, hogy a vezéred is meg Te is hazudtok arról, hogy a fideSS nem tudott róla. De én ezen nem is csodálkozom. Nincs egy normális, igaz mondata. Mondjuk Neked sincs.
Órákat lehetne írni és cáfolni azokat a blődségeket, amiket itt és most idehazudtál. De nem érsz ennyit...
F_Viktor
@rugacs: Írod:
"Vajon hány ezer magyar embert kellett volna a választásból kizárni ahhoz, hogy ez az összefosás nyerjen?"

2/3-os győzelem után is szükségetek van a hazugságokra?
Vagy Mesterházy zárta ki a szavazásból a nem fityesz szimpatizánsokat, mint a külföldön dolgozók és családtagjait, vagy a mozgáskorlátozott rokkantnyugdíjasokat, esetleg a mozgóurnát mai napig váró kórházi ellátás alatt részesülőket?
Saját saraitokat nyugodtan kenegessétek magatokra!
Csizmás Kond
@Horizont: Szar ide vagy oda aki nem nyert az még ilyen szar sincs.
Csizmás Kond
@Horizont: Te legelább kacarásztál, de én Gyurcsány böszmeségén majdnam elhánytam magamat.
Csizmás Kond
@Horizont: ...most épp vörösborral lazítok...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...lehet nekem is meg ha még folytatom...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Na attól nem áll meg az eszed...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...mondhatod de előbb a vérnyomáscsökkentő...tudod jobb megelőzni a bajt :)
Csizmás Kond
@Horizont: Ilyenek az emberek, nem mindenkinek a böszmeség a kedvence...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ..nem csak Gyurcsány úr böszme...ezek szerint...:)
...és milyen 700 ezerről regélsz ?
Csizmás Kond
@Horizont: Nem követem ennyire alaposan a választási eredményeket de tudtom szerint a hiányzók sem a baloldalra szavaztak...vagy nincs igazam ?
Nil
Nem is akárhogy: Csalással, törvények megváltoztatásával, a média bekebelezésével, a plakáthelyek fideszes kezekbe adásával, megfélemlítéssel ...
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem meg csak az számít ki győzött.
Az, hogy most pontosan 700 ezer emberrel kevesebb szavazott a Fideszre hazugság, ugyanis ha még emlékszel a multkori kérharmad az ország választásra jogosult polgárainak csak a harminc százalék szavazóiból került ki, tehát most többen szavaztak.
Szvetlana
@Horizont: De így is lehet statisztikát kimutatni, és mindjárt más a lehányzó fekvése:

A Fideszre szavazott 27%, A Fidesz ellen szavazott 34%, nem szavazott 39 %.

Ugye így mennyivel szebben mutat???
Dr. Felipe
"Győztünk, nem is akárhogy"

Magyarul 600ezerrel kapott kevesebb szavazatot a fideSS mint 2010 ben. Ennek ellenére újra kétharmadot csináltak maguknak a rohadékok a gyalázatos választási rendszerükkel. Aztán még ezzel dicsekszik a patkány.
44% fideSS szavazat ért 133 mandátumot, a többi pártra leadott 56% szavazat meg csak 66 mandátumot ért a rohadékoknál. Mi ez ha nem gyalázat? Miért ér a fideSSes szavazat kétszer annyit mint az ellenzéki szavazat? Mi csak arra vagyunk jók hogy fizessük az 50 féle adót de a szavazatunk semmit nem ér? Hazaáruló patkányok
Megint elővették a fideSS matekot a rohadékok hogy a 44% több mint az 56%. Ez a választás a nem fideSSre szavazó állampolgárok arcul csapása beleértve a jobbikos szavazókat is. Ők is kaptak egy maflást a fideSStől.
Azoknak volt igazuk akik azt mondták hogy bojkottálni kellett volna a választást mert előre lehetett tudni hogy igazságtalan.
Kíváncsi leszek 2018 ra milyen trükköt találnak ki mert akkorra várhatóan újabb 600 ezerrel lesz kevesebb birkájuk. Végső esetben még a választásokat is el fogják törölni.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: már tanulmányozzák a vezírség családi öröklését...:(
propeller.hu/itthon/2905621-mit-keres-kormany-eszak-koreaban
A kis Gazsi csávó már készülődik...
kukac50
Erről a két telefonszámról kaptam a Fidesztől hívást a mobilomra,hogy menjek szavazni
+36209000990 és a +36209000637 ről a vezetékesen is volt néhány hívás de azokat nem jegyeztem le.
kukac50
Hány ember ment el szavazni? Mennyi szavazatot kaptak a kisebb pártok és a kamu pártok? Valaki írja le ha tudja.Valami nem stimmel a számításokba szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.