A CÖF, CÖKA, CET és egyéb cébetűs mozaikszavak szerelmesei felhívással fordultak a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, amelyben azt kérik, csatlakozzanak a "szélsőséges" médiát megfigyelő "hadtestükhöz".

"A CÖF – CET – Szellemi Honvédők és a Békemenet állhatatos csapata szálka sokak szemében. Igyekeznek megbontani egységünket, nyilatkozatainkat kiforgatni a maguk javára és ezekből pártpolitikai előnyöket kovácsolni" – fejtik ki közleményükben, hogy miért van szükség a besúgóhálózat felállítására.

Mint írják, "az elmúlt 5 évben világossá tettük, hogy merre tartunk és kik vagyunk. Nem változunk percről percre, nem ágaskodunk a hatalmi babérokért, alázattal szolgáljuk a józan polgári társadalmat. (...) Kérünk benneteket, ne üljetek fel az ellenzék bugyuta hazugságainak, előbb kérdezzetek meg minket és csak utána ítéljetek!"

A Fidesz-közeli civilek arra kérik a híveiket, szervezzenek riadóláncot. "A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!" – írják, és ezen a linken várják a házmester-vénájú jelentkezőket, akik részt vennének a média folyamatos figyelésében és a gyors reagálású "hadtest" felállításában.

A CÖF szóvivői azt ígérik, a jelzések alapján azonnal reagálni fognak a hamis indulatokat keltők és a nemzeti összetartozást rombolók megnyilvánulásaira.

"Javasoljuk azt is, hogy az igaz információk teljes birtokában a lehetőségeteknek megfelelően, bölcs nyugalommal az interneten, facebook-on is védjétek meg Európában is páratlan közösségünket mindazoktól, akik akár szirénhangon, akár más aljas módszerekkel fellazításunkra törekszenek." – zárul a felhívás.

Kedves Civil Úr! Ha ezt a cikket is beleírod a jelentésedbe, csak annyit kérünk szépen, Dezsőt, a malacot ne vigyétek el!

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
A besúgóhálózat kényszerű velejárója a diktatúrának. Afelől ne legyenek kétségeink, hogy hamarosan nem csak a tv műsorokat fogják megfigyelni. A jelentősebb véleményformáló közszereplőket, a fontosabb beosztásban dolgozókat most is figyelik és a NAV valamint a "független" ügyészség segítségével meg is fegyelmezik őket amennyiben nem "megfelelőek" a nézeteik. Erre erősen rásegít az állami pénzből működő "köz"média.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Erre mennyi lóvét kapott megint az adófizetők pénzéből ?
JAJMÁR
A demokrácián ütött seb fekélyesedik :(
dömdödöm
Azért arra figyelmeztetem mindet hogy az igazságtól azért ne kanyarodjanak el ,bármilyen téveszmékkel lettek megmérgezve és akármilyen hamis vagy valódi hazaszeretet fűti
a szellemi honvédőket , mert minden túlkapásuk büntetőfelelősséget vonhat maga után .
dömdödöm
egyénileg polgári peren
csoportosan pedig strasbourgban
töky
Alakul a náci párt alakul. Lassan jöhet a hosszú kések éjszakája is ugye? Még időben kellene megállítani ezeket a tetveket. Lehet négy év ámulva már késő lesz.
nemsemmi
A besúgóhálózat kényszerű velejárója a diktatúrának. Afelől ne legyenek kétségeink, hogy hamarosan nem csak a tv műsorokat fogják megfigyelni. A jelentősebb véleményformáló közszereplőket, a fontosabb beosztásban dolgozókat most is figyelik és a NAV valamint a "független" ügyészség segítségével meg is fegyelmezik őket amennyiben nem "megfelelőek" a nézeteik. Erre erősen rásegít az állami pénzből működő "köz"média.
prime777
"Még időben kellene megállítani ezeket"Már nem tudjátok.Most lett volna lehetőség.4 év múlva???:)Mert akkor mi lesz más?Mondtam már.Szokjatok hozzá ahhoz ,hogy még 8-12 év.Minimum.
Imádják a magyarok ami ma megy az országban.Minden jó és "királyság" van.Nem de?:))
karma1
Arra, hogy a besugohalozat mar elkezdett kiepulni, a legjobb bizonyitek, hogy a "Hozzaszolas kuldese" -ere rakattintva jo lassan megy el az uzenet.
Tehat a cenzura mar muxik a neten, mert a moderatorunk nem ilyen lassu.

A masik: Ennyi al-harchoz van mar Nemzeti Garda, COF es persze most meg a besugohalozat is,... Mar csak Bastya elvtarsat kene valahogy feltamasztani, mert mi mar megkaptuk Pelikan szerepet,... Tenyleg, a Dezsot nehogy elvigyek, azt nem adjuk,...:-)))
töky
@nyanya001: meghülyített vénekből áll az a naszád nyanyus.
nezelodo
Kedves cöfögők! Én láttam egy embert aki füvet nyírt, damilos motoros kaszával! Nem kellene a körmére nézni, mert nem nemzeti színű volt a damil a gépében!!
Na ilyen bejelentésekre gondoltok, vagy a sötétben bujkáló rezsi-ellenforradalmárokat kerestek kedves viseletes agyú honfitársaim?!!
postamester
Letolom nektek a gatyám, és beleshettek a " fekete lukba "...:-))))))))
bencemacska
@postamester: Jól teszed, de kérd meg az árát, mert ingyen még azt sem nézhetik!!!
bencemacska
Van egy igaz mondatrész is a förmedvényükben:

"Európában is páratlan közösségünket"
pbalage
én meg a múltkor, mikor fingottam, távolról lehet, hogy úgy hangozhatott, hogy
"ssszemmméttt... prü-prü-prü... víííí.. ktor"

Most akkor lecsuknak engem is a valagam miatt?
dr. prédikátor
Össze kéne már számolni hogy itt a propin hány birka fütyi-sz besúgó ténfereg!!?? mert van belőlük itt is bőven!!!
bakegya
Ezek lesznek a -piréz-hungary -kukkok!-jó?
aloe
@dömdödöm: látom vicces kedvedben vagy, ez jó hír mindenki számára. Egyet mondhatok, az a véleményem ,minden olyan párt,vagy egyén aki külhonban ,az országunk ellen -a mindenkori kormány ellen kampányol - előttem hazaárulással ér fel.Innentől tőlem akár Strasbourg, akár polgári per , bármi ., a hazaárulás elfogadhatatlan. ennyi tisztelettel.
Sziszifusz
Csak azt nem tudom, hogy a Kuruczinfón, az Echo és a Hír tv-n kívül, még milyen szélsőséges média megfigyelésére és feljelentésére (készülhetnek) készülnek ?
Egyébként pedig szerintem ez az akció arra jó, hogy az agymosott híveiket edzésben tartsa, így azok bármikor és bárhol bevetésre készen álljanak.
bencemacska
@aloe: "minden olyan párt,vagy egyén aki külhonban ,az országunk ellen -a mindenkori kormány ellen kampányol - előttem hazaárulással ér fel."

Orbánról is ez a véleményed? Meg is mondod neki?
aloe
@bencemacska: orbánról nem ez a véleményem, majd ha olyat tesz akkor az lesz. amikor a szocialisták hamis számokat küldtek Brüsszelnek, és túlzott deficit alá vonták az országot , orbán tudott csendben maradni. amikor a nép közé lövettek gumilövedékkel akkor , nem maradt csendben mert a lövedékek Brüsszelig elszálltak-elhallatszottak.
bencemacska
@aloe: De az sajnos nem hallatszott el Brüsszelig, hogy éles lövedéket kellett volna használni?! (2006)

Vagy hallottál róla, hogy az a Fidesz képviselőt megdorgálták?

Talán nem OV kérte Brüsszelben, hogy amíg szocialista kormány van, függesszék fel a Mo-nak járó támogatásokat?! (2008)
A Tündik bündije
Azért az úgy elképzelem, ahogy Özv. Ürge Béláné, mint önkéntes sajtófigyelő és megbízott lépcsőházbakter, ül otthon a "békemenet" feliratú otthonkában, és jegyzetel a híradó alatt, közben meg morog magában hogy "a hit mezsgyéjén bandukolva is elhajtom ezeket a qrva komcsikat Kínáig, hiszen már a Kolonics elvtárs is megmondta '67-ben a gyárba' hogy ígéretes párttag vagyok."
Bástya Elvtárs
Mi a fizetség? Nemzeti helytállásért nyugdíj?
bencemacska
@aloe:ma, 15:27

www.168ora.hu/.../fidesz-orban-viktor-europai-bizottsag-kohezios-tamo...
www.origo.hu/itthon/20030613fidesz.html
dudasj.ath.cx/home/free/kdi_liszabon_fidesz_2003.pdf

és még 32 700 találat.

Ps.: Si tacuisses, philosophus mansisses!
Dr. Felipe
Ez jó. Ha én itt csúnyát írok bolsevicctorról akkor azonnal itt terem a cöf szellemi gyors reagálású hadtest a propelleren?

Én mondtam hogy a hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa. Éljenek a munkásőrök.
Yoda69
Nem csoda hogy a fideSS megakadalyozta az ugynoklistak nyilvanossagra hozzasat. A legtobb budos komcsi a soraikban ul, akiket meg kell vedeniuk. Jol ismerik a besugo halozatokat is, hiszen orban apja is kommunista ugynok volt.
A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Ha ők gyors reagálású hadtest, akkor lőhetek rájuk? :-)))
Dr. Felipe
@A Tündik bündije: Nem, mert fegyvertelenül jönnek. Csupán "szellemi haderő".
dömdödöm
@aloe: Amíg nyugat katonai és gazdasági szövetséges , a határok olyan nyíltak hogy bárki átsétálhat rajta ha kedve támad addig nem tudom milyen hazaárulásról beszélsz .
Neked nagy zavar van a fejedben barátom ,nektek nem való európai , inkább azerbajdzsánt megy hozzátok . :-(((((((((((
evacica
@aloe: Hát akkor szeretett vezetőd bizony hazaáruló, mert amit az alatt a bizonyos "nyoc évben" művelt ide haza és kinn az EUban szerinted is hazaárulás. Persze a mit most művel az is felér egy hazaárulással.
joopapa
No kérem, eljőnek azok a boldog 50-es évek! A savas bácsi már elővette a munkás őr egyenruháját, nem rágta meg a moly mert beszórta naftalinnal :-)) "Kérünk benneteket, ne üljetek fel az ellenzék bugyuta hazugságainak, előbb kérdezzetek meg minket és csak utána ítéljetek!" Üljetek fel a mi hazugságainknak!!
evacica
Hát ahogy ezt a felhívást megláttam és elolvastam felfordult a gyomrom. Egyszerűen épp elméjű ember ezt fel se tudja fogni, hogy egy demokratikusnak mondott szabad országban ilyen megtörténik! Teljesen fel vagyok háborodva, hogy hová jutott ez az ország és annak vezetői! Mindig azt gondolom, hogy már nincs lejjebb, hát van. Ami meg az igen tisztelt CÖF-ös vezetőket illeti, valóban megismertük, és rá kellett jönnünk,hogy ezeknek az embereknek gyerekkorukban gerincferdülésük volt, amit azóta sem nőttek ki. Nem csak aljas módon csúsztatnak, és hazudnak, de még pofátlanok is, hogy Lázár szavaival éljek. Hányni kell az egész társaságtól, s ami a legszomorúbb, hogy ez a miniszter elnöknek még tetszik is Ha egy kicsit is adna a látszatra, akkor ezt azért már még se engedné, hogy spicliket szervezzen a csapata. Arra meg igen csak kíváncsi lennék, hogy kinek a pénzéből megy ennek a mocskos munkának a finanszírozása?
szandokan
@dr. prédikátor: Inkább azt kellene összeszámolni, hogy hány "annyit is ér" ember ténfereg itt a propin. Nincs itt egy besúgó sem, ez a mostani hír is csak egy hazugság az "annyit is ér" típusú embereknek.
joopapa
@szandokan: Itt vagy például te is, mint "annyit is ér" ember :-))))
Nil
én már csak nevetek az egészen - csinálják a kis szemétdombjukat és azon kukorékolnak.
új hupikék törpike született: Fontoska :-) (Bár ez sértő a törpökre nézve :-D)
Csizmás Kond
Na és ha nem Cöf-ös írta hanem más ?,,,mert ugye kérem sajtószabadság van...
postamester
@Csizmás Kond: ebben az országban ??? Na neeeeeeeee
Csizmás Kond
@postamester: Épp ez az, itt bármi megtörténhet.
joopapa
@Csizmás Kond: Igazad lehet! A Gyurcsány írta saját vérével átadta Bajnainak aki levitte és Tiszaeszlárnál egy csőszkunyhóban ürgebőrbe varrva átadta egy földönkívülinek aki átadta Pataki ufó látó Atisnak aki átadta a sajtónak :-)))
hetöndöe
Ma olvastam,hogy a Nav nem hajlandó az alkotámybíróság és a Strasbourg által is elmeszelt 98%-os jogtalanul beszedett adók visszafizetésére.
Ilyen jogállamban élünk 2014-ben egy felcsúti bunkó paraszt uralma alatt.
feco fero
Néhány hete valamilyen JOBBIKOS köcsög hazaáruló, kémkedő miatt, kissé illuminált szituban emeltem fel szavam, ami által több biztosítékot kivertem. ...stb. Azt hittem az a VÉG, ennél már mélyebbre nem süllyedhetünk...stb.
TÉVEDTEM !!!
1. Ismét EU képviselő lett, és azóta mindenki kussol a hogyan továbbiakról.
2. ezek a C öfös idióták azt hiszik, hogy mindent meg tehetnek?
3. kinek a megbízásából, vagy engedélyével tehetnek, NEMZETELLENES, HAZAÁRULÁSRA felhívást?
Itt ha bárkinek bármilyen véleménye van, PÁRTOKTÓL FÜGGETLENÜL, azt mondhassa el megfélemlítések nélkül.
T! FIDESZ!
Itt az ideje az igazi szabadság harcnak! Ezeket a CÖFÖSÖKET kellene leharcolni, el tiltani a közügyektől, TŰZZEL VASSAL IRTANI ŐKET! hiszen e felhívásukkal, sok minden egyéb mellett el kezdték HAZÁNK törvényes rendjét BOMLASZTANI, alá aknázni, a régi besúgó hatalmi szféra visszaállítását, a politikai függőség - félelem kialakítását...stb.
Nincs még eléggé meg osztva szerencsétlen nemzetünk? Azon elgondolkodtatok e, hogy a lakosság, cca. 70% le szarja az összes PÁRTOT, benne az összes CÖFÖSÖKKEL, és a többivel.
Nehogy addig feszítsék ezek a kö...k a hangulatot, Ti meg nehogy addig hallgassatok, ameddig ez a 70% meg nem akar szólalni.
Mert akkor viszont sokan meg lepődnének.
micfild
@evacica: Nem gerincferdülésük nem lehet. A puhatestűeknek nincs gerince.
Ez ne feledd el sosem!
nezelodo
feco fero

Mit csodálkozol, nézd meg honnan jött a vezetőjük, milyen szakmai múltja van?!
Erre mondta az egyik közalkalmazott ismerősöm, ma is megvannak a besúgók a munkahelyen, a személyek a kor függvényében részben cserélődtek, de többségébe ugyanazok, csak az ellenkező oldalra jelentenek. Kérdésem, miféle ellen oldalról beszél? Ezek ugyanazok felmenőikkel együtt, ugyanazt a rendszert építik és képviselik, csak átkeresztelték. Csak az a kérdés, mikor nyitják meg Recsket, hogy profitot termeljenek a fater kőbányájában a "pofázók"!
Gyuri Géderről
Nagyon lecsó lehet ez a Fidesz civil CÖF- ös bagázs. Lehet, hogy nincs TV- jük, rádiójuk, és még ráadásul olvasni sem tudnak, ha így akarnak információhoz jutni.
Gyuri Géderről
@pbalage: Múltkor én is hasonlóan jártam, de nekem a hang mellé kép is sikerült.
Gyuri Géderről
Most már értem miért gyűjtő párt a Fidesz. Csak egy alja népség toboroz besúgókat a hatalma megtartása érdekében. Akik ezt teszi, egyéb aljasságra is képesek. Ha mind ezt hagyják a vezetőik, Ők sem különbek.
gibgab
Az egyik ismerősömről a napokban derült ki számomra,hogy nagy cöfös. Hát, mit mondjak? Az agya, mint a mosogatórongy...
kkalman
...és akkor a gyökér megalakította a Fidesz-CÖF a III/III-as ügyosztályt.
orogordog
Csak cirka 2000000-an vannak, mi 6000000-an mi könnyebben figyelünk. Mai világba mindent látni és hallani, aki útba van félre teszik és kész. Szin játék a politika az emberek uszítása.
szandokan
@joopapa: Ez jó poén volt:-) Habár én nem így értettem, de jó volt.
Hellcat
"A CÖF, CÖKA, CET és egyéb cébetűs mozaikszavak szerelmesei felhívással fordultak a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, amelyben azt kérik, csatlakozzanak a "szélsőséges" médiát megfigyelő "hadtestükhöz"."
Na akkor helyesen...
A CÖF, CÖKA, CET és egyéb cébetűs mozaikszavak szerelmesei felhívással fordultak az elvakult fideszes fanatistákhoz , amelyben azt kérik, csatlakozzanak a "ellenzéki" médiát megfigyelő "besúgókhoz".
a.a
Hozzászólásaink alatti sorban: "Jelentem" - megkönnyítve a nyugdíjas hadtest tevékenységét..
silber13
@aloe: 14:58Csak azt akarom maximális tisztelettel megkérdezni, mikor szeretett harambasid végig sikítozta egész Brüsszelt, hogy a magyar kormánynak, - következésképp Magyarországnak - ne adjanak egy árva buznyákot sem, amíg ilyen kormánya van, azt te minek minősíted kérlek tisztelettel?Ez nem meríti ki a hazaárulás fogalmát, kérlek tisztelettel?
csikknorisz
Riadólánc, aztán indul a Nemzeti Trollsereg minden fronton, ha megkapják a Civilnek Öltözött Fideszesek parancsnoki hídjáról a koordinátákat, ahol szellemileg meg kell honvédeni a Fideszt.
coyote3
Komcsi mentalitás. A CÖF-ben találnak is erre megfelelő lelkületű embert...
laszlobihari
A CÖF könnyű helyzetben van, náluk biztos megvan a besúgó-provokátor lista még a Horthy-Gestapo-Rákosi-Kádár korszakból.
mate03
@csikknorisz: Civilnek öltözve ,barna ingben masírozva Orbánt éltetve! Nem ismerős valahonnan?
Yoda69
@feco fero: A COF az maga a fideSS. Ezek nem fogjak leallitani a COFosoket, sot, meg penzt is adnak nekik az adonkbol. A fideSS-nek kell egy ilyen magat "civil"nek nevezo gyulekezet, hivatkozasi alapnak. Nagyon atlatszo trukk, de az 1 bites fideSS fanoknak jo.
Hellcat
@bencemacska: Hogy eltűnt ez az Aloe miután arcon csapták a tényekkel...:) Egyébként meg fenének se hiányzott innen még egy fideszes troll...azthittem bértollnok szerződésük megszűnt a választásokkal...
postamester
@Hellcat: Visszahúzódott a végbélbe, a bejelentett lakhelyére...:-)))))))))))))))))))
folo
"az elmúlt 5 évben világossá tettük, hogy merre tartunk és kik vagyunk. Nem változunk percről percre, nem ágaskodunk a hatalmi babérokért, alázattal szolgáljuk a józan polgári társadalmat. "
Úgy vélem, e röpke idézet minden értelmes ember számára elegendő választ nyújt a felmerülő kérdésire...
caligne
Kamu, hiába írtam nem válaszolnak. Csak gyűjtik a besúgó hajlamúak címét, de mire mennek vele ha a kíváncsiak fals neveket/foglalkozást/emailt adnak meg?
magyarbakancs
Készül a III/III ügy osztály van tapasztalatuk a fel állításukban elég volt ügynök ül közötök.
Boross Péter Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
- MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és
Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó
Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Vadlaci
A gyors reagálású hadtest fogja aztán békamenetben kiharcolni, hogy az EU monarchia legyen. Mondtam már sokszor, a Fritz-Bayer páros szellemi háborús bomba, de egyelőre nem robbannak. Bárcsak már megtennék.
mariaberta
Ez az igazi fidesz uralom, készül a jövendő III/III-as? Mégis csak igaza lesz Dávid Ibolyának?
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
Hol van Lázár vadász úr? Itt egy rút kacsa garázdálkodik.
Tessék az itt t!rollkodó kacsákat is kilőni! ingyen és bérmentve!!

Csak a szegény fácánokat kell irtani?!?!
Törölt felhasználó
Azért nem akarja megnyitni Viktor az ügynök dossziékat, mert most lesz csak tele igazán..
Chaty43
A RÁKOSI rendszert is felülmúlják az intézkedéseikkel ! ISZONYAT ORSZÁGA lettünk, naná, hogy menekülnek a fiatalok és korosabbak is, akik csak tehetik ! Erre a vén "Isten" sem gondolt, hogy ilyen OrbánPál fordulás lesz! Orbán kijelentette 8 évig dolgozott ezen a "jövőn..."
Budapest nem fogja hagyni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok