Befejezi a hivatásos labdarúgást a miniszterelnök fia. A Puskás Akadémia nem kommentálta a hírt, egyelőre azt sem lehet tudni, miért hagy fel a focival Orbán Gáspár.

A hvg.hu szerint a döntés mögött az elmúlt napok eseményei állhatnak, amikor is Gáspár helybe ment a pofonért a 444-nél, majd netes mém is lett az ügyből.

A lap értesülései szerint a miniszterelnök fia a távozását a csapatával tegnap közölte. Ugyan ezt a Puskás Akadémia nem kommentálta és egyelőre nem hozta nyilvánosságra a hírt, de a visszavonulás ténye szerepel a Nemzeti Sport mai számának átigazolási körképében. A csapattól egyébként 13 labdarúgó távozik, és kilenc érkezik, Orbán Gáspár neve mellett zárójelben az szerepel, "visszavonult".

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Istenem! Most mi lesz a magyar fociból? A felcsúti stadionban ki fog játszani? Lebontják?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Istenem! Most mi lesz a magyar fociból? A felcsúti stadionban ki fog játszani? Lebontják?
Nil
Milyen sérülést kezelnek egy évig?
Ha nem akar focista lenni mondja meg!
Vagy kell a sportmúlt ahhoz hogy MLSZ vezér lehessen? A diploma biztos meglesz hozzá - bármibe is kerül (talán ebben az esetben apuci nem lesz sóher)
Mi az hogy a saját jogán?
ő csak apuci kicsi fia - sosem lesz több - ahhoz más adottságok kellenek - biztos tehetséges valamiben - mert valamihez mindenki ért -de az nem a foci - talán lehetne a stadion gondnoka
Dr plágium
@Nil: A fűnyíróval biztosan elboldogul :)
Vasárnapiiskolás
...és boldogan él 47 000 kemény magyar forintból a kecskével...D
human
Nem tudom milyen ember vagy ember lesz Gáspárból, de mindent az apjának köszönhet, a jót és a rosszat is. Nem lenne ekkora cikkezés, ha az apja nem épített volna a háza mellé egy stadiont, amit ráadásul az adófizetők pénzéből finanszíroz.
Ha rosszul is érzi magát apja protekcionista viselkedése miatt sajnálom, de ez az ő keresztje.
m.macskosz
@Dr plágium: Nagyon-nagyon jó hozzászólások, ráadásul találtam egy ismerőst, akiről nem is gondoltam volna, hogy így áll hozzá. :) Még hogy pesszimista nép vagyunk! Ilyen humorral és frappáns megjegyzésekkel?!
Yoda69
Focizott egyaltalan? hany golt lott? Hany meccsen szerepelt?
20 evesen visszavonulni? Mi lesz igy a nyugdijjaval? Gondolom belep egy megmaradt nugdijpenztarba.
Asszem ez megint magaslabda a bulvarnak. Ismet rohoghetunk egy jot a majmocin.
pbalage
lehet felfogta, hogy kábé akkorát fog égni, mint a Zámbó Krisztilyány.
bakegya
Az a gyanúm,sose érezte jól magát ebben a sportágban ez a fiú.Ha így van,akkor még időben válthat.Nekem az a meggyőződésem,ha választási lehetősége van a gyereknek,akkor csinálja azt amihez kedve is van és nem mások árnyékában kell sunnyognia,lehet az akár egy téves-vagy szándékos szülői befolyás is.
soljanka
Szegény gyerek, az apja újabb ádozata.

Pedig mennyire jobban járna mindenki, ha a papa vonulna vissza. Gazsi meg focizgatna tovább.
Cicamama55
@Dr plágium:Nem először történik, de biztosan nem lesz sokaknak szimpatikus amit írok. Elolvastam a hozzászólásokat, nem értek velük egyet. Én sajnálom a srácot, mert ha szeret focizni, s tud is, nem lett volna szabad megfutamodnia az éles nyelvek elől! Ebből is látszik, nem örökölte édesapja érzéketlenségét.Ő issza meg a levét apja megosztó politikai magatartásának. Én sajnálom őt...
pbalage
@bakegya: és szerinted milyen sportágra váltson? Talán a fedettpályás véraláfutás megfelelő lesz?
joopapa
De ez legalább tudja mikor kell abba hagyni, nem mint az apja!
whatthefuck
Szegény Gázsi megkaptad az ívet rendesen...
Ne az apja után ítéljük meg, lehet hogy sokkal nemesebb lélek Ő, még az is lehet, hogy tényleg soha a büdös életbe nem lesz közszereplő. Bárcsak az apja se lett volna.
Dr plágium
@Cicamama55: Szerintem nem vagy egyedül, de ha tárgyilagos akarsz lenni be kell látni, nem egy tehetséges focista. Hobbi szinten kellett volna neki maradni.
Nem az éles nyelvek elől futamodott meg, rájött mekkora baklövést követtek el, mert szerintem kizárólag az apja miatt vették be a csapatba. Ha úgy vesszük Ő is az apja zsarnokságának az áldozata.
m.macskosz
@Cicamama55: A kritikákat nem a futball tudására kapta, hanem a VIP páholy miatt.
Ha ennyire érzékeny a kis lelke, egy-egy szaftosabb nézői bekiabálásra meg elsírja magát a zöld füvön? Másutt már írtam, hogy ilyen híres/hírhedt család gyerekének lenni nem lehet leányálom,
emiatt én is sajnálom. Amiatt azonban nem, hogy összemossa a dolgokat, és dedós módon reagál! Ha ilyenek vagytok, akkor én nem is játszom veletek/nektek! Ezzel a lépésével tényleg megint a mém gyárosoknak adja fel a magas labdát.
m.macskosz
@Manhattan: Jogot tanul, mint a kedves papája.
Dr plágium
@m.macskosz: 17.08-ra A humor ad erőt a szegény embernek :) Szerintem ha egy humorista végig olvassa több órás műsort tud összehozni :)
Kamcsatka
A Gáspár szerintem áldozata az apja zsarnokságának, nem lehet könnyű egy elvetemült gazember fiának lenni.
micfild
@bakegya: Egy cseppnyi esze lenne, neki és az apjának, 18 évesen valamelyik külföldi egyetemre ment volna- képességeinek megfelelően. És nem nagyon hallatna magáról, kerülné a nyilvánosságot. Még akkor is a pakliban lehetne, hogy adófizetők pénzén... De a 4 éve ment volna el más lenne a helyzet.
De hát itthon semmittenni neki is könnyebb volt.
Grafix69
@Dr plágium: 15.12 re ekkorát még nem röhögtem ,komolyan klassz a hozzá szólás.
Boszi27
@bakegya: Nekem is az a véleményem, hogy a gyerek mindig a saját vágyait igyekezzen megvalósítani, és ne a szüleiét, amennyiben a kettő nem azonos. Nehéz lesz neki kitörni az "O: V: fia" kategóriából ha ez zavarja. Sajnálom egy kicsit ezért.
Yoda69
Sokat nem vesztunk vele hogy visszavonul. Sot talan meg javul is a magyar foci tole ;)

Szerintem vegye at vitezdavid vezerigazgatoi szeket a BKK elen. Biztosan megerett mar ra.
Vagy legyen o az 501. helyettes allamtikar. O is eleldegelhet az adofizetok penzen. A titulusa mondjuk lehetne focimanagement allamtitkar helyettes havi 2 millaert + kocsi + allami lakas. rogan vagy lazar biztos tud ajanlani valami szuperluxus keglit a fovarosban.
Sede
Eddig is egy sokadik "futballista" volt. Perememberke.
Az is csak az apuci miatt.
Most rájött, ennek semmi értelme, nulla karrier állt előtte labdarúgóként.
Azt éppen be is futotta.
sokanvagyunk
A csúcson kell abbahagyni... - a vb után. :))
alte trottel
@Nil: Milyen sérülést, milyen sérülést, hát lelkit!
alte trottel
@Cicamama55: Tichy Lajos és Albert Flórián az ő korában már többszörös válogatott volt, sokkal nagyobb és tehetségesebb konkurrencia mellett, komoly tétmeccseken lőtt sok-sok góllal.
(ennyit a tehetségről)
sentinel216
Akkó, most milesz a budapesti lakással, amit a Puskás Akadémia bérelt eddig ennek a vidékről Pestre szakadt aranylábúnak? Remélem visszamenőleg kifizeti a lakbért, rezsit, miegymás költségeket és visszahúz a fatornyos falujába! Vagyonőrnek - jogi tudás - biztosan jó lesz az apja stadionja körül.
Cicamama55
@alte trottel: Lehet későn érő típus is na! ))))
sentinel216
Akkó, most milesz a budapesti lakással, amit a Puskás Akadémia bérelt eddig ennek a vidékről Pestre szakadt aranylábúnak? Remélem visszamenőleg kifizeti a lakbért, rezsit, miegymás költségeket és visszahúz a fatornyos falujába! Vagyonőrnek - jogi tudás - biztosan jó lesz az apja stadionja körül.
sentinel216
Bocsánat, egyszer akartam csak küldeni! :-)
lenalena
@sentinel216: mért béreltek neki lakást? nem fért el a családi házukban? ezt nem is értem, hát van a családnak budapesti lakása nem? nem értem én eztet...
colibri
Mit nem lehet azon érteni, hogy egy 22 éves felnőtt egyetemista már kirepült a családi fészekből? Különösen ha megteheti, nem beszélve arról, mennyivel kevesebb súrlódási felület marad, ha ritkábban találkozik az őseivel.
leberk
Az lehet,hogy a puskás akadémia(sic. csak így kisbetűvel,hazaáruló csak ennyit érdemel) bérelte,de a mi adónkból fizették a számlát!!!
nusika
@Sede: Ezeket a "fokozatokat"kénytelenek voltak megadni a fiúnak, mert csak így tudják olyan pozicióba helyezni, amit elterveztek. A foci világában ez a két dolog, jogász és profi focista, elég egy zsíros álláshoz, még dolgozni sem kell.
Törölt felhasználó
Micsoda mártír ez a gyerek. Feladja a csillogó foci pályafutását. Talán, ha egy putyin vagy merkel nem viszi oda a családtagjait és viktor meg igen, akkor nem kéne csodálkozni, hogy lesz visszhangja a dolognak, de ennek nem tudom mi köze, hogy ő focizik...ha orvos lenne, akkor kilépne a kamarából?:)
colibri
A profi focista csillogó pályafutása eddig abból állt, hogy 2010-ben NB II-ben az utolsó 4 azaz NÉGY percben játszott, illetve 2014 március 8-án NB I-es meccsen az utolsó12 percre állította játékba edzője. Gólt egyet sem szerzett. Ennyi (volt)! El kell olvasni a sportpályafutását az interneten!
mariaberta
Sajnálom szegény Gáspárt, -bár bizonyára nincs szüksége a sajnálatomra,- de kedves Atyja jól elintézte focis jövőjét. Hát hiába, a hülyeség " magasabb értelmiség" körben sem gyógyítható.
Nil
@alte trottel: ahhoz egy év kevés abban a családban
(érdekes nevet választottál :-))
lenalena
@colibri: jaj ne legyél már ennyire érthetetlen, én azt kérdezem, miért kellett neki neki Bp-en lakást bérelni, sok-sok pénzért, gondolom! eddig nem itt lakott? azért kíváncsi lennék rá, még hány focistának bérel a klubja lakást? kapnak fizetést is nem?
colibri
@lenalena: Te meg ne legyél már ennyire kicsinyes, gondolod, számít az a pénz? Csepp a tengerben...
dömdödöm
Én is épp pont ennyi idősen vonultam vissza 14 év foci után 4 év Magyar utánpótlás válogatott múltal .
pbalage
énszerintem az "apám és a haverjai" csapat pénzéből sürgősen csináltasson egy plasztikai műtétet, a nevét változtassa meg mondjuk "Orsós-Kolompár Gazsi"-ra (ez nem lesz annyira feltűnő) aztán sürgősen vándoroljon ki kecskepásztornak félázsiába, hogy a lelkét a devlának fel tudja ajánlani.
mate03
@Cicamama55: Remek erdő kerülő válik majd belőle a Felcsúti arborétumban!Neki való hasznos foglalkozás!Csak az a hülye apja,be ne dugja a BKK-hoz a Vitézi helyettesének!
Desischado
Ki van ez tervezve. Nem kell a gazsit sajnálni, mert eleve ezt gondolták ki neki a családban. Kellett a "sportkarrier" , és figyeljétek meg, hogy hamarosan valami zsíros, nem dolgozós állásba lesz rakva! Máskülömben az eddigiek után semmivel sem külömb a ráhelkénél, meglátszik, kinek a kölykei! Majd figyeljétek meg, hogy igazam lesz! Bár ne lenne!
sentinel216
Az alábbi cikk tartalma elég zavaros, de valahogy kiderül belőle, hogy orbán gyerekeinek - közvetve - mi fizetjük a lakbért.
nol.hu/belfold/20130816-garancsinal_lakik_orban_gaspar-1406873
bakegya
@sentinel216: így van,vagy volt.Az apja míg brüsszeli számüzetését tölthette,máson se ügyködött,mint azon hogyan gyarapítsák a hazai és egyéb vagyont...és hogy szője a szálakat az újra korm. kerülésre.Lásd,Tőkésse,Scmittel,Barózóval,de még A. Merkellel való arcoskodásait...A pápai jelenésein is tolta már többedszer az egész pereputtyot-a párttitkárságon tagkönyves szülőkkel a háta mögött-erről a Gazsi gyerek ne tudna?-nem hinném.(most dicsekedett el a Junkerrel való személyes jó viszonyáról is a Kosuth-on,a s nyalonc riporterrel összerittyentve azt a dumát,miszerint más kérdés a politikai nézetkülönbsége az európai munkanélküliség és bevándórlás viszonylatában-nem kellenek nekünk a bevándorlók,a 10 millió cigánnyal kell megoldani a munkaerő hiányt!-de igaza van,hát kezeljen téged helyettem is közülük akár kettő is egyszerre-én meg megyek strandolni...sajnálatos de erről nekem csakk ez jut eszembe,meg azok a gyerekek akiknek nincs módjuk a továbbtanulásra-mert olyan szegények a szüleik,hogy se tandíjat,de még a kolégiumot se lennének képesek fizetni.
vukkocska
Visszavonult? Nem nagyképűség ez egy kicsit? Hol jegyezték egyáltalán? Azok szoktak visszavonulni, akiket már valamilyen szinten jegyeztek.
Kamcsatka
Azon ritka pillanatok egyike, amikor az apa példát vehetne a fiáról. Sok vértől és nyomorúságtól kímélne meg bennünket.
Vadlaci
@Kamcsatka: A címet olvasva erre gondoltam én is. Apuci is visszavonulhatna , persze a politikától, legalább megszabadulnánk a hazugságaiból és a politikai randalirozásától .
nevemnick
Hivatásos focista?
Mit ne mondjak, elég hamar visszavonult.
csip-csop
na ha visszavonul Brazilba, akkor egyel kevesebben vagyunk. Orulok neki.
human
@alte trottel: Lehet, hogy élvezi, de lehet, hogy szenvedi apuci "egyengeti" utacskáját. Ezt senki nem tudja igazán.
bakegya
@human: álom -álom édes álom,de nem mindenkinek ...egy felcsutit felvirágoztató nem bevándórlókból összeungám-bungámozott magyarnagynemzeti válogatott!-gazsi akadémikussal az élen.
nevemnick
@alte trottel: Legyen, mert hülye ember az aki saját gyerekét nem szereti. De azért az összes jobbos-balos és közepes politikusnak illő lenne odafigyelni, hogy saját kölykét tudása, tehetsége és ne a kapcsolata, esetleg hatalma alapján helyezze előtérbe. Nem csodálkozom, hogy a foci vb döntőjén való VIP-es részvétele kicsapta a biztosítékot a halandó emberek közt. Ilyen esetek rámutatnak arra, hogy a jelenlegi egyfős hatalom nagy ívben lesz...ja a másodrangú polgárt és a közvéleményt.
alte trottel
Egy 18. évét betöltött állampolgár már nagykorú, oda költözik ahova akar, olyan munkát vállal amilyet akar.
Ennyit erről.
TASzSz
Javaslom nemzeti helytállásért címen a NYUGDÍJ megállapítását!
Hellcat
A családi maffia bizniszben tárt karokkal fogadják...
DR Eric CARTMEN
A Gazsi is feladta?? Uramisten!! Mégse lesz feltámadás a magyar futballban???
coni
Nem gondolnám, hogy irigylésre méltó a helyzete. Ahogy az országnak sem..
Dr. Felipe
Nem elég a Göteborg elleni 0:3 és az osztrákok elleni 1:3, itt az újabb csapás. Gazsinho a csodacsatár visszavonul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.