Bántalmazás okozhatta a hummeres rendőrgázoló, Thomas B. halálát – írta a Bors egy osztrák újságra hivatkozva.

Az Öster­reich Heute szerint kihallgatásra vitték el a férfit, ahonnan már sérülten került vissza a zárkájába, majd három és fél óráig tartott a haláltusája. Az osztrák lap magyar újságírók információira hivatkozik, akik rendőrségi forgalmazásokat hallgattak le, s ezek alapján arra lehet következtetni, hogy Thomas B.-t bántalmazták.

A Bors megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályát, ahol nem kívánták kommentálni a leírtakat és a korábban közöltekhez képest nem adnak tájékoztatást.

A Kenéz Imre motoros rendőrt halálra gázoló Thomas B. október 10-én hunyt el a szegedi börtönben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@csip-csop: Azért a papádnak a magyar tanároddal kapcsolatban igaza lehetett...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Ez az ügy onnantól bűzlik, hogy igazából kinek is a hibája volt, hogy meghalt az a rendőr..
Egy pillanatig nem akarom a hummerest védeni, de nem mindegy, hogy drogfogyasztásért és közúti kihágásért megy az ember bíróságra vagy gyilkosságért vagy balesetért... Az igazság sosem fekete vagy fehér.
Csizmás Kond
csupa spekuláció az egész róla szóló hír...meghalt s kész, jóltette.
leszúrt rittberger
Gondolom pár börtönőr jól elverte, csak kicsit túltolták, puff neki, most ők is gyilkoltak egyet... De ne legyen igazam.
csip-csop
@Horizont: de majd lesz, mert az Osztràkok nem adjàk fel annyiba, mint a magyarok mondanak! egyettèrtek az Osztràkokkal, mint ahogy az elozonapokban mondtam, nem bizok a magyar nyomozàsba.
csip-csop
@leszúrt rittberger: ezeket is a sittre kell vàgni, mert a bortonorok is megèrik a pènzuket.
csip-csop
@Csizmás Kond: neharagudj, de te hamar eltakarnàd az ugyet! a bortonoroket is elkell itèlni , mert eroszakosak azt hiszik, hogy nekik mindent szabad
Csizmás Kond
@csip-csop: eze a hírek még csak feltételezések...:)
csip-csop
@Csizmás Kond: lehet, hogy feltètelezèsek, de àlltalàban ugyszoktàk mondani, ha dorog akkor esni fog. (ez egy bevàlt kozmondàs)
Csizmás Kond
@csip-csop: de itt csak néhány bulvárlap dörög...
libellle
@csip-csop: Amikor kihirdették az itéletet, azt mondtam a férjemnek, hogy ez az ember nem éli túl a magyar börtönt. Sajnos igazam lett. Lassan visszatér a " jó" sötét átkos rendszer!
csip-csop
@Csizmás Kond: nemhiszem, hogy a "Propeller" buvàrlap lenne, de kulonben vàrjuk ki a vègèt. (ritkàn tèvedek)
bakegya
@libellle: nem lassan-Ausztria -és a család is vizsgálódni fog-
Ugyan ez bárkivel is megtörténhetett volna-történetesen elhamarkodták ezt az ügyet is mint sokminden mást is.
szaboria1
Legyünk tárgyilagosak mivel elítélték már nem viszik kihallgatásra ráadásul az ügyvédje nélkül öt már nem lehet kihallgatni. A Bors is mint bulvár lap csak , találgat.
Nem hiszem hogy a boncolásnál félre vezetés lenne mivel a családja kérheti az osztrákoknál az újra boncolást .
Csizmás Kond
@csip-csop: Nem hinni kell hanem elolvasni honnan vette a hírt...
csip-csop
@Horizont: azt hogy "15 szor volt buntettve" nehogy elhidd! mert nem igaz, ès ha mèg is igy lenne, nemhiszem hogy az Osztràkok adtakvolna hasznàlati fegyver engedèlyt.ezt csak a magyarok talàltàk ki, hogy jobban a rovàsàra emeljèk az itèletet. (èn ezzel nem akarom vèdeni a "Hummerest" de sokmindent nem kell elhinni a nyomozàsbòl, mert elobb -utobb ugy is kiderul minden. (valakinek utba volt a Hummeres) ès kulonben is nem o az elso eset, hogy elutott egy rendort! nemhiszem, hogy akartbòl csinàlta) sajnos ez mindenkivel megtortènhet, ha megàllitjàk, vagy nem! figyelmetlensègbol is megtortènhetett.
sekele
Az eset (és a korábbiak) túlmutat egy még jogerősen nem elítélt ember halálán.
Ez bármelyikünkkel előfordulhat, hogy egy még nem elítélt (így akár ártatlan) ember így jár.
csip-csop
@Horizont: ha egy te hozzàtartozoddal tortènt volna, te megadnàd magad? ebbol kell mindig kiindulni! èn nem adnàmfel olyan konnyen a dolgokat, mèg akkor is ha sok pènzembe kerulne!
libellle
@Horizont: A demokracia alaptörvénye az. hogy nem öntörvényeskedünk. A törvényeket azért találták ki, hogy megkönyitsék az együtt élesünket. Természetetesen törvények nem vonatkoznak erre az országra, ugyanis itt mindenki azt csinál amit akar, vagy azt amit a kormány enged!! Hogy én sajnálom vagy nem sajnálom absolute nem játszik semmilyen szerepet ebben a témában. A téma "elintézési módja" az ami a komcsi korszakban volt, és elitélendö. Ellenben ha te ugy itéled meg, hogy ez jog-és törvény ami történt , ha történt, akkor azt légyszives magaddal lerendezni. Ugyanis itt sajnálom nem sajnálom témának nincs helye.
csip-csop
@Horizont: ha egy èn rokonommak vagy a gyerekemmel tortènne ilyesmi, hogy a bortonbe halàlra verik nanà, hogy èn nemhagynàm ennyibe a nyomozàst!
Toby
Érdekes, hogy a minapi értesülések szerint még a naplójában is előre jelezte az öngyilkossági szándékát !

Mos' akó' mi va' ?
m.macskosz
@csip-csop: ma, 14:01 Már meg ne haragudj, de egyre több zöldséget írsz!
Ez a haláleset nem volt véletlen baleset, sem a hummeres nem volt ártatlan!
Itt egy tetves drogos, büntetett előéletű gyilkosról van szó,
aki szándékosan vette el egy rendőr életét!
csip-csop
@Horizont: èn is làtta az eso video felvètelekt, de nemlehetett làtni rendesen, hogy a Hummeres mièrt lèpett a gàzra! ugy hogy azt a videot mielott elitèlik legalàbb 100-szor megkellett volna nèzni., nem az elso talàlgatàsokra.
Mèg annyit szeretnèk mondani, hogy volt egy film, ami nekem nagyon tetszett ès megvettem CD-n megnèztem legalàbb 3500-szor ès akàrhyànyszor megnèztem, mindig làttam valami tèvedèst a film forgatàsnàl, amit nemlehetett volna nem làtni a regisztànak. ès a hummeres videojàt is igy kellett volna megnèzni! idojuk volt ràjuk . En nemmondom, hogy nemvolt hibàs az Osztràk, de azèrt ilyen gyors eljàràs nem mindig fedezi a valòsàgot.
Törölt felhasználó
@Horizont: Na erről beszélek, megáll a rendőrnek az feláll a küszöbre és vagy lebasz a hummeresnek vagy lefújja gázspray-el, aki utána "irreális" ívet választja a "menekülésre" nem balra az út felé veszi az írányt, hanem jobbra le az útról a fák felé a rendőrön át..úgy hogy ott meg is áll a történet. Szóval nem túl logikus, ha szökni akart és nem csak belelépett a gázba, miközben szétcsipte a paprikaspray az arcáét és nem látott semmit.. Nem védeni akarom, de az is szánalmas egyszerű ember gondolkozás, hogy haljon meg a hummeres, mert hummeres és kokós. Az igazság emiatt senkit nem érdekel éppen ezért, ezt tudja is a rendőrség, hogy úgy is mindneki igy lesz vele...
m.macskosz
@csip-csop: ma, 15:01
Az nem fordulhatna elő, hogy egy rokonom vagy a gyerekem gyilkos legyen!

Az, hogy mi is történt a börtönben, lehet, hogy meg sem tudjuk, de nem kizárt,
hogy pont az anyja vagy más rokona csempészett be számára halálos adag
gyógyszert a kérésére, hogy megszabaduljon a börtöntől.
csip-csop
@m.macskosz: èn nemharagszom meg, de voltak màr olyan esetek is ami csak a fele volt igaz. Nem kell mindjàrt elitèlni egy embert, csak azèrt mert akaratbòl, vagy akaratnèlkul elutott egy embert. A Conzul elutott kèt ikret ès meg lèpett, aztàn megadta magat ès csak egy pàrèvet kapott, de azt se tudni, hogy bortonbe van vagy nem. Rezest az 4 embert oltmeg, ès csak 9 èvet (ha jòl emlèkszem) tudod ugyszoktàk mondani "pènz beszèl kutya ugat". Mielott elitèltèk volna a hummerest màr mondtàk, hogy drogos, bortontoltelèk stb: szerintem csak azèrt hogy a nèpett rà uszitsàk.
m.macskosz
@csip-csop: Megnyugtatlak, nem egyszer nézték meg az arra hivatottak a videót,
akiknek ráadásul nem állt érdekükben, hogy ártatlanul elítéljék!
dr lópicigáspár
@csip-csop: Én is úgy gondolom, hogy nem akarta a rendőr halálát az osztrák. Néha tényleg sokat hepciáskodnak a zsaruk az utakon. Mondjuk az csoda, hogy meg merték, illetve meg akarták állítani a Hummereket... Tapasztalatból tudom, hogy a kis- és középkategóriás autókra "mennek rá". A 10-20-30 milliós autókra rá sem mernek nézni.
m.macskosz
@csip-csop: Rezesova büntetése nagyon kevés volt szerintem is,
annyit kellett volnakapnia, mint a hummeresnek. De miért gondolod,
hogy a nép uszítása volt a tények közlésének a célja?
Szerinted kinek lett volna érdeke, hogy ennek az alaknak rossz hírét keltsék?!
m.macskosz
@ziziplanet: Igazán rendkívül életszerű, hogy egy maflás vagy a paprika spray hatására a gázra lép...:(
m.macskosz
@libellle: @dr lópicigáspár: @csip-csop: @ziziplanet: A végén még szentté avatjátok ezt az alakot. :(
kopeba
Azt kapta amit megérdemelt, a helyszínen agyon kellett volna csapni mint egy patkányt.
csip-csop
@m.macskosz: nem hiszem, hogy a nèpnek èrdekelett volna, de ha olvassàk az ugyèszek ès a biròk, akkor jobban levonjàk a konzekvenciat ès azutàn itèlkeznek. ( ez az èn vèlemènyem) ès ha kulonben is 15-szor volt az osztràkoknàl buntettve, akkor azt nem kellene figyelembe venni màs àllamnak. (azèrt o megfizetett)
csip-csop
@m.macskosz: èn mint anya ilyesmit nem csinàlnèk, hogy becsempèznèk neki valami halàlos dolgot, mèg akkor se ha a legnagyobb gyilkos lenne a vilàgon (egy anya mèg is csak egy anya)
csip-csop
@m.macskosz: nem azt akarom mondani, hogy àrtatlan, de nemèrtek egyett, hogy itt lelenne zàrva az ugy!
m.macskosz
@csip-csop: És, -ha tegyük fel!-elfogult volt a bíró is meg az ügyész is, akkor mi van?
A törvényeknek megfelelően ítélték el, mert pro és kontra megállt a vád. Volt ügyvédje.
Nem kapott nagyobb büntetést, mint ami a törvény szerint adható. Ha lett volna mentő körülmény, a védője/védői kihasználták volna, ergo: elkövette, amivel vádolták. Pont.
csip-csop
@Horizont: ha az annya lennèk nekem nemlenne elèg. mindenesetre nem hordtam ossze baromsàgot, ( csak az èn vèlemènyemet fejeztem ki) szerintem te egy kicsit tul naiv vagy.
m.macskosz
@csip-csop: Ki fogják vizsgálni, eleve már hivatalból is kötelessége az igazságszolgáltatásnak. De szerintem te már most borítékolod, hogy
nem fogják rendesen végezni. Megnyugtatlak, alapos vizsgálat lesz.
csip-csop
@m.macskosz: nekem nincs semmi hasznom, hogy kivizsgàljak-e vagy sem, csak nekem ez a vèlemènyem az egèsz esetrol.
m.macskosz
@csip-csop: Az is édesanya volt, és nagyon szerette a gyermekét, aki a halálos beteg,
gyógyíthatatlan kislányát a halálba segítette annak kérésére, hogy ne szenvedjen tovább.
Az anyai szeretet erről (is) szól.
tivoli
@csip-csop: ma, 15:37
Nem naiv az. csak önhitt.
csip-csop
@m.macskosz: nem akarom szentè avatni, mert màr egy szentunk van az orszàgba ès az boven elèg!
m.macskosz
@Horizont: Öt perce én is akartam mondani, hogy kár volt csip-csoppal
belemennem ebbe a kilátástalan vitába. :)
Most már én is feladom.
m.macskosz
@tivoli: Nem önhitt, nem a maga véleményét akarta ráerőszakolni senkire:
tényeket közölt, mert vette a fáradságot és beidézte a mindenki számára
elérhető híreket, amelyek annak idején napvilágot láttak.
csip-csop
@Horizont: csak mèg annyit akarok mondani, hogy mikor iskolàs voltam, apàm mindig ment a szuloi èrtekezletre, ès akàr milyen tanulo voltam, mindig egy-kèt tanàr ellenem buzditotta apàmat, aki nem nekem hitt hanem a moslèk tanàroknak ( na ezèrt nem is èrtettem meg maga apàmmal mèg felnott koromba se) Mikor az èn fiam ment az iskolàba ugyan ilyen hasonlò helyzetben talàltam magam. En nagyon is jòl ismertem, ismerem a fiam karakterèt, mikor mentem a szuloi èrtekezlettre, èn is beleakadtam, hasonlo tanàrba, aki a fiam ellen beszèlt ossze-vissza! Csak nàlam az volt a kulombsèg ès apàm kozott, hogy nemtudtak meggyozni a fiam ellen, ès vettem a bàtorsàgom ès elkuldtem a p@ba ot. Es a mai napig nemfogadok el semmi ellenzèki dumàt ami a fiamat illettnè. Elosszor is mielott dontenèk beszèlek a fiammal, ha o azt mondja hogy anyu nem igaz az nekem szent! mert tanultam a sajàt boromon.
m.macskosz
@csip-csop: Azért a papádnak a magyar tanároddal kapcsolatban igaza lehetett...:)
libellle
@Horizont: Nem kell a történetet leirni, kielégitök az informácioim. Amennyiben egy hasonló eset forditva történik ti üvöltenétek a leghangosabban. Megkapta a büntetését. Miert kellett összeverni és esetleg meggyilkolni.
libellle
@m.macskosz: a részemröl szenté avatásról abszolute nem volt szó!
csip-csop
@m.macskosz: mindenesetre mèg annyit, hogy èn szerencsèm volt ès van az èletem , de ezeknek a tanàroknak nagyon rossz sorsott hozott a jovo, mert az egyiknek ongyilkos lett a fia, (ès utànna o is meghalt nemtudom, hogy hogy, de nem sokkal kèsobb a fia utàn) a màsikkal osszetalàlkoztam ès majd fejre àllt. (isten nemver bottal, ha nemèrdemli)
m.macskosz
@csip-csop: Csak nem megátkoztad őket?!
KERKA
Azt még nem tudjuk, hogy miért verték össze a társai.Ezek szerint nem a legkedvesebb fogoly volt. Ausztria meg nem kérte a kiadatását, mert ott sem szeretik a rendőrgyilkost, ráadásul volt vele bajuk már éppen elég. Még ügyvédet sem kapott Ausztriából hiszen kirendelt magyar ügyvédje volt.
Amit bevett gyógyszert, nem hiszem, hogy a hozzátartozóitól kapta. Talán lopta, az állt a hírekben, hogy hozzáférhetett.
Viszont az kérdés, hogy a fegyőrök miért nem figyeltek fel az eseményekre
Vizual
Szerintem az uj gyorsitott eljárás probája volt. Mit gondoltok ?
Vizual
@Horizont: Igen. Meg az önbiráskodás. Régen a kocsik ellopása jogtalan használat volt. Ugy 10-l loptákna naponta. Aztán a főügyész Mercijét ellopták és ripityára törték. Két nap milva már nem jogtalan használat volt hanem lopás. És 1,5 évvel kezdödött.
Vizual
Ez ugy kezdödik " Aki mást megöl " Aztán találgassatok. Most poár becsületesen és meg gondolatnaul dolgozó megölt egy embert. Ők kerülnek a helyére. Azért mert véresszáju anarchista vagy. Miért nem tE ölted meg. Mert TE nem merted.
Cicamama55
Lehet hogy megtalálta W T kígyómérgét? .)
qxy
El mesélek egy esetet.
Az egyik barátom a határ sávban volt a háza. egy hajnalban,egy kis egyterű kocsi kérte hogy álljon már be az udvarra, mert lerobbant és hoz segítséget. Na ekkor a kommandósok rajta ütöttek és a barátomat is, ember csempészettel vádolták A kirendelt ügyvégje, szart rá. Lényeg, négy hónapot kapott Nem tudom, lehet hogy benne volt, Nem érdekes. Az nap amikor be kellett volna menni a börtönbe, reggel mentek vásárolni és az út melletti bukszus bokorból egy részeg, ki gurult, pont az autó elé, akit el is gázoltak. Ő részeg volt és ott aludt a bukszus aljába. Esélye sem volt megállni. Jöttek a rendőrök, és azonnal a börtönbe is vitték, mondván, hogy egy kutya! Bedobták egy nagy cellába és be kiabált a smasszer.- Csináljatok vele bármit, mert embert őlt" Az nap nyolcan " tették magukévá.A végén ideg összeroppanást kapott Egy év múlva kiderült hogy mindenben ártatlan. Fel akart lebbezni ami történt vele és azt mondták.- " tán viszket a segge? hogy vissza akar kerülni???
csip-csop
@m.macskosz: sajnos nincs ilyen potenciàlis lehetosègem
bakegya
...és az önbíráskodással kik vádolhatók meg és milyen büntetés várhat rájuk,úgy lazán magyar viszonylatban?-feltételezem ez esetben?-arra ne számítson senki, hogy ennek az eseménynek nem lesz jogkövetkezménye!
Törölt felhasználó
@Horizont: Mint azt sokszor nem, enyhíteni vagy védeni akarom őt. Pusztán úgy kezelni, ahogy történhetett. Nézd én elég sokat vezetek, egy időben sokáig ez volt a munkám. Ez az kapott egy gázt és írányítatlan íven fordult jobbra... Szerintem le van hazúdva hogy pofán fújták...
Úgyúgy egy szarnak tartanám és akkor is gázt adott, ha nem "látott", tehát így is úgy is gyilkosság...és mint aktív motoros nagyon is tudom sajnálni ezt a rendőrt, de ettől van egy valós eseménysorozat, ahogy történt...
Tudod az a rendőr, aki kinyírta vagy csak megverte a sitten persze most igazságot szolgáltatott és ezzel is biztos sokan egyetértenek"vagy szemet hunynak felette", de az ilyen önbíráskodó rendőr meg holnap lehet azért elver gumibottal, mert nincs nálad személyi. Röviden, hogy értsd nem arról beszélgetünk, hogy kit kell sajnálni vagy megvetni, hanem hogy mi történt itt valójában. Ennyi de ezt most ne vedd úgy, hogy bárki itt a hummerest sajnálja vagy pártolja..:)
bakegya
SÓT -nyaltok itt mindnyájan a véleményetekkel-jogos-de az igazság analógiáját viágosan megfogalmazva Mikszáth Kálmán ma is örökérvényű novellájában egy hamis vád-ÉS ANNAK KISHITŰ ÁLDOZATA ürügyén,már kimondatta az ott és akkor ítélő BÍRÓ!-ott is és mindörökké ÉRVÉNYES NAGY IGAZSÁGOT.
-és hogy az indulatokat még fokozhassák azon kedves vitapartnereink , igen is nagyon-nagyon sajnálom,hogy ez az akármilyen formában is megesett cselekmények sorozata éppen az én viharvert hazám -és szülőföldemen megtörténhhetett!-CAKK PAKK-A GYILKOLÓ IS ÁLDOZAT -A TÖRVÉNY A BŰNT ÜLDÖZI,NEM AZ EMBERT...
@ziziplanet: -a kulcs-pontosabban a legjobb kérdés álláspontom szerint is -nálad van-és az igazságszolgáltatás-nagy levegőt kellene hogy vegyen-de ...(hazai -jelen viszonyok között sajnos én is kételkedem).
GeoCravker
@Horizont: Nincs igazad. A kihallgatás közbeni agyonverés az nem lehet elfogadható. Mert amikor elfogadod, akkor másnap Te is ülhetsz ott. Bármelyik oldalon. S nincs garancia arra, hogy melyiken.
A konkrét esetbn kárenyhítési eljárást lehetett volna kezdeményzni. Pl. a sülőket halálukig megillető osztrák minimálbér megfizetésére kötelezni. A menyasszonynak bánatpénzként egy húszéves minimálbér megfizetése, stb.
Aztán, mivel nem leht biztosítani, hogy nem lép meg a kötelezettség elől, biztosítani számára azt a munkát, ahol ezt megkeresheti az eltartottaknak. KUbikusként, krampácsolóként, vasúti fékezőként, kőbányai rakodóként, stb.
mate03
@bakegya: Egy ügyvéd barátom ,mesélte hogy a rendőr gyilkost a smasszerek, a gyerek gyilkost a rabok ,csinálják ki!
Zsuga
Lehet, hogy nem bántak vele kesztyűs kézzel a börtönben, de ha valaki szándékosan embert öl, - ráadásul akit még csak nem is ismer - azt nem tudom sajnálni. Itt ráadásul többszörösen visszaeső bűnözőről van szó, aki jó dolgában és unalmában, drog befolyása alatt ártatlanok életét kockáztatva szórakoztatta magát.
bakegya
@qxy: ...és a vétlen vagy vélt áldozatokat ...hol is védik...itthon sehol-erről persze senki sem beszél-mert nem fér bele a költséges-vetésforgónkba-de már az irodalmunkba sem...
Kiszorította a ""már,már lefegyverző..stb sikeres győzelem ittas nagybeszélő verkli.
A mentorról itt olvashatsz-felnyitja a szemeket rendesen:Skyrim céhek és szervezetek
The Elber Serolls HQ
silber13
Engem jobban érdekel ennél a szarjankónál a csúti juhász gázolójának sorsa, mert igen nagy ls mély a halgatás. netán " valami bűzlik Dániában? .."
volvós
Jogerös birósági itélet után kihallgatás ???
Gratulálunk Polhpetike !!! Csak igy tovább !!!
bakegya
@volvós: :)))-per hecc,elsőfok után,szerintem halálra rugdosták,kétlem, hogy a cellatársai-meglátjuk mit hoznak ki magukból.
qxy
@bakegya: Ja, és vannak olyan ügyek, amit úgy kell el fogadni ahogy kiadják" Pl. Z nagy Bálint féle család irtás.. Az sem úgy volt. de " ez a nyomozás eredménye"
GeoCravker
@Horizont: 1. Ha félreértettelek, akkor elnézést.
2. Igen. Minden olyan gyilkossal pontosan ugyanúgy bánnék, akinél nem a jogos önvédelem, a hirtelen agyborulás, és hasonlók játszanak.
3. Amikor a rendőr veri agyon a megbilincselt gyanúsítottat, akkor is.
4. Habár alapvetően semmi bajom az öngyilkossággal, az ilyen elkövetőknél vigyáznék, hogy el ne követhesse.
libellle
@Horizont: Ah most néztem meg a Video-felvételt. Nos remélem te is megnézted és értetted!! ist azt amit ezen elmondtak. Itt elsösorban a barom rendöröket kellene biróság elé állitani. Ez jellemzö erre az országra dillatantizmus a rendörök olyan hülyék , fögalmuk nincs arról amit csinálnak. Nagy a szerencse, hogy ott a 14 lövésböl nem talált egy sem. Ugyanis a hülye rendörök egy jó par ember életét kioltották volna egy gyorshajtásért!!! Azsiai dilletáns hülye banda. Amennyiben ezt a videot elöbb látom akkor azt irom ide le, hogy nagy az eshetösége annak, hogy meggyilkolták a palit.!!!
libellle
@libellle: itt kizárólagosan a két rendör felelös a harmadik szerencsétlen rendör haláláert. Ezenkivül a mindenható mentsen meg mindenkit ilyen elmebeteg rendöröktöl. Ilyen is csak itt és a ruszkiknál történhet. Az egész drámát a civil rendör okozta. Miután a dràma megtörtént még fejvesztettebbem cselekedtek és hagyták a kollégajukat meghalni. Na bravó. Lehet menni a baltásékhoz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.