Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő szerint az internetadóval kapcsolatos vasárnapi és keddi tüntetés ékes bizonyítéka annak, hogy Magyarország normálisan működő európai demokrácia, hiszen bárki korlátozás nélkül élhet a gyülekezés jogával véleménye kifejezésére.

A fideszes politikus szerdán Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatón elmondta: akár a gyülekezési jog lehetőségével élve fejezik ki akaratukat az állampolgárok, akár levelet írnak, akár az utcán állítják meg a képviselőket, nekik kötelességük meghallgatni választóikat és mérlegelni a véleményüket, mielőtt döntést hoznak. "Annak rendje és módja szerint ezeket a véleményeket a kormány és a kormánypárti képviselők is meg fogják hallgatni" – tette hozzá.

Deutsch Tamás megjegyezte: a keddi tüntetésen nem voltak "vandál rendbontók", akik leginkább mindig annak az ügynek, rendezvények ártanak, amelyre "rácsatlakozva" elfogadhatatlan magatartást tanúsítanak.

Azt is hangsúlyozta: elutasító véleménye változatlan az internetadóról, bár a módosított javaslat radikálisan eltér az eredetitől. A demonstrálók egyik követelése egyébként már teljesült, hiszen az, hogy egyetlen magánszemélynek se kelljen fizetnie, már az eredeti javaslatban is benne volt, és a módosítottban is így van, ugyanis az adó alanya az internetszolgáltató cég – magyarázta.

Deutsch Tamás bírálta Neelie Kroes digitális politikáért felelős uniós biztos, amiért az a tüntetésen való részvételre buzdított. Amit tett, "a lehető legdurvább megsértése" a minden biztossal szemben elvárt politikai semlegességnek – mondta.

Azzal kapcsolatban, hogy kedden MSZP-s képviselők uniós zászlókat lógattak ki a Parlament egyik ablakán, a képviselő úgy vélekedett: az Országház épületén és minden magyar közintézményen ott van a helye az EU lobogójának, ahogyan a magyar zászlónak is, de nem a képviselőknek kellett volna ezt meglépniük, ez inkább ártott a keddi rendezvény komolyságának.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Deutsch !!! Ejnye-bejnye ! Látod megint nem szóltál a többieknek. NAV elnöke nem nyilatkozik. Főnőköd elhúzott az országból.A maradék csak hápog nem tudja mit is mondjon.Sajtótájékoztatók 5 percesre " sikerednek",ami csak mellébeszéléseket tartalmaz. Még hogy az utcán állítanak meg benneteket? Kik ?Hiszen ki sem szálltok a kocsikból !Akkor is testőrökkel körülvéve.Levelet meg hiába is küld bárki,nincs válasz !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Tehát még demokrácia van. Köszönjük, ez aztán a jó hír, erény, pozitívum, hogy 2014-ben sikerült oda eljutni, hogy még van. Irigykedhet a hanyatló nyugat!

Hogy már ez is hír, ez nyilatkozat, ezt így le kell írni, az így mindent elmondt.
nyanya001
Ezt még megengedi a jelenlegi hatalom !
Az a kérdés, hogy meddig ?
pbalage
a Tompika szövegét még csak most tanulja az eu és az usa, de remélem, hogy arrafelé nagyobb számban látnak át a kamuzási szitán, mint a furkómenetes úgynevezett "magyarok".
Hellcat
Ennek az embernek börtönben a helye nem a közéletben...mehet az őskomcsi köpönyegforgató haverjaival együtt.
DR Eric CARTMEN
Tompika inkább igyál tovább-- gyártsad a gyerekeket, ne szólj bele az okosabbak dolgába. Elég nevetséges vagy már így is.
A Tündik bündije
Csak az a baj, hogy ezt az sem hiszi el, aki mondja.
KERKA
Hát így is lehet mondani, kérdés, hogy ki az a szellemileg alultáplált, aki ezt beveszi.
Ámbár a nyugati sajtó 100 ezer emberről adott tudósítást, és nem folklór fesztiválról beszéltek.
bakegya
Ez a fickó köpködőnek használja a hazáját!
volvós
Tompika !! Csak az a baj, hogy nem tthon " lógsz " valamin !!
miazavalami
Meg a ti hazug, mocskos , mutyi "politikátoké"!
Mobil123
"ugyanis az adó alanya az internetszolgáltató cég "- Igen b+!! Mint az eddigi hasonló törvényeitekben csak más címszóval ránk terhelik! Idióta!
Yoda69
Akkor miert csuktatok le az aktivistakat, te baromallat?
human
"Mert ugatni még szabad!"
(Hofi Géza)
Cicamama55
A kormány részéről nem demokratikus elvekre utalnak a tettek és szavak! Parlamentben hogyan teszik semmivé az ellenzéki képviselők javaslatait, véleményei, szavazatait? A több tízezer ember demonstrálására mi a lépése kormányunknak? Házasságban is szakításhoz vezet, ha csak az egyik fél alkalmazkodik! Örökké nem megy az egyoldalú alkalmazkodás! Az, hogy nem lövettek a nép közé, még nem a demokrácia jele!!!
egyeneskifli
Tompika!
Te se emlékszel mit írtál hétfőn?
Segítek.

Deutsch: "Nettó büdösbogarak provokációja" volt a tüntetés a Lendvay utcában
m.macskosz
Az meg az autokrácia bizonyítéka, hogy egy olyan nímand, mint te EP képviselő lehet! :(
Szimba
Tompika, látszik, hogy megvették neked a haverjaid a jogi diplomádat. "A demokrácia ...politikai rendszer...ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra törésének a megakadályozását, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását." És:
Olyan politikai rendszer, melyben a szuverén „nép”, tehát a társadalom összes teljes jogú tagja – nem egyén, kis csoport vagy a hatalom bizonyos csoportja - igazgatja a közügyeket beleértve a kormányzást is.
A demokrácia olyan politikai rendszer, amely a népnek a közügyekben való részvételére épül-
Népuralom, egyenjogúság; az a politikai rendszer, melyben a népé a hatalom.
Ezekből itthon mi teljesül, te igen egyszerű elméjű fideszes élősködő?
Feraj49
Deutsch !!! Ejnye-bejnye ! Látod megint nem szóltál a többieknek. NAV elnöke nem nyilatkozik. Főnőköd elhúzott az országból.A maradék csak hápog nem tudja mit is mondjon.Sajtótájékoztatók 5 percesre " sikerednek",ami csak mellébeszéléseket tartalmaz. Még hogy az utcán állítanak meg benneteket? Kik ?Hiszen ki sem szálltok a kocsikból !Akkor is testőrökkel körülvéve.Levelet meg hiába is küld bárki,nincs válasz !
gibgab
"Deutsch Tamás bírálta Neelie Kroes digitális politikáért felelős uniós biztos, amiért az a tüntetésen való részvételre buzdított. Amit tett, "a lehető legdurvább megsértése" a minden biztossal szemben elvárt politikai semlegességnek – mondta."

Tompika képtelen azon a szinten gondolkodni, amilyet az EU parlamenti munka elvár. Ott max. üldögél, miközben twitteren osztja az észt, pedig abból neki kevés van.
Hofipisti
Én úgy gondolom, hogy Deutsch (volt Fűr) Tominak, mint EU néppárti képviselőnek egyik fontos itthoni kötelessége lett volna "Köteles urat" meggyőzni arról, hogy egy EU-tagállam parlamentjén igenis ott a helye az EU zászlónak. (Most a "székely zászló" ottlétéről nem kívánok vitát nyitni.)
Maga a sajtótájékoztató, az ott elhangzott Deutsch-nyilatkozatok valójában semmi váratlant nem hoztak azon túl, hogy a Képviselő úr a melltartóját elfelejtette felölteni. Így - sportminiszteri múltját is figyelembe véve - elég gusztustalan.
kukac50
Tomika ehhez mit szólsz, mit tudsz mondani ha Brüsszelben kérdeznek?

Miskolc Ma
2014. október 27. írta: miskolcma
Facebook Tumblr Tweet Google+
Teljes a lista az Amerikából kitiltottakról

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért bukott meg a teljes Magyarországot behálózó korrupció. Most a németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről.kerdojel_ember_freedigitalp_pakorn (1).jpg

A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a belépési tilalom határozatlan időre szól, és nem köt maga után semmilyen közigazgatási és bírósági eljárást, kizárólag politikai döntés.

A hat kitiltott:
Vida Ildikó (Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)
Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)
Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke)
Giró-Szász András (2014. júniusáig kormányszóvivő, többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)
Seszták Miklós (országgyűlési képviselő, 2014-től a harmadik Orbán-kormány nemzeti fejlesztési minisztere)
Lázár János (a Fidesz alelnöke; korábban államtitkár és a Firdesz Országgyűlési frakcióvezetője)

A cikk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az amerikai nagykövetség zéró toleranciát hirdet Magyarországon a korrupcióval szemben.

Valóban beigazolódott az a feltevés, miszerint a kormány csak terelni próbált az internet adóval?

A korrupció megbukásáról ITT olvashat.
Tulipánfa
"az adó alanya az internetszolgáltató cég", de a szolgáltatást igénybe vevők megfizetni. A gazemberek jó kitalálták, akárcsak a rezsicsökkentést, a bankadót, amivel hívőiket beetetik, választást nyernek ők a jók, és a gonosz szolgáltatók pedig behajtják a fogyasztókon.
breed
Ha nem lenne ekkora arcod fizikailag (és még mindig nő), akkor talán komolyan vennélek.
De túl gyorsan nő az arcod (fizikailag), ezért nem tudlak komolyan venni.
De utsch tamas ráköhög valamit a netre (egyelőre adómentesen), és azt hiszi a feleségcsaló, családrontó, hogy megáll az élet a frappáns miniatúráin, és mindenki vigyázzba vágja magát.
Leköpni valakit nem szép. Sosem csináltam eddig. De téged (is) gondolkodás nélkül leköpnélek.

De amit eddig írtam, nem számít. Kicsit sem. Azt tudtad, hogy ha a világ összes kormánya megalázná magát Isten hatalmas keze alatt, kitörne a béke? Az igazi?
Te tudod minek a része vagy, és mit képviselsz?
Sátán neve mond neked valamit? Jelenleg szerintem sem, De amikor ott lesz a jele a kezeden és a homlokodon, akkor talán lesz lövésed a valóságról. Talán...
Törölt felhasználó
Köszi Tomi, hogy nem mondod meg mit csinálhatok!
Nil
a tüntetés nem bizonyíték- az azonban igen amit a rendőrség csinált, és hogy 8 évvel fenyegetik őket miközben a tv ostromlók hősök
egyeneskifli
@Nil: Sőt,még kárpótolták is a 2006-os csürhét.
sentinel216
"Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő szerint az internetadóval kapcsolatos vasárnapi és keddi tüntetés ékes bizonyítéka annak, hogy Magyarország normálisan működő európai demokrácia..."
Ezek szerin, ha egy kormány baromságai ellen tüntetnek, az dícséret?
Tompika, ha titeket seggbe rugdosnak, mert semmihez nem értetek, azt is a javatokra írnátok? A most tüntetőket nem SMS - ben parancsolták össze - jó pénzért -, hanem önként mentek tiltakozni.
mariaberta
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a "szemkilövető asszony" mikor fog tiltakozni, de talán nem tudja, hogy a tüntetés résztvevői közül 6 azaz hat darab fiatalt előállított Orbán rendőrsége?
alte trottel
@egyeneskifli: Csak közben viktoár atyec elfaxolta neki a mai kurvára önálló legfrissebb saját véleményt.
alte trottel
Mi van tompika, öregszel?
Már nem tudsz továbbra is te maradni a "Nemzet Fasza"?
egyeneskifli
@alte trottel: :D
Igen az valószínű.
A szélkakas kevesebbet forog mint ezeknek a véleménye.
1szomjas
@egyeneskifli: Azóta demokratikus módon megmondták neki is, hogy mit gondoljon .
1szomjas
Tompika annak bizonyítéka, hogy Magyarországon nincs Tajgetosz .
vukkocska
A tiéd meg a benyalásé, mert megijedtetek a tömegtől. Most altatni akarják a tüntetőket, ezért eresztik meg ezeket az altatószövegeket. Mocskosak.
mariaberta
@alte trottel: Jaj de közönséges vagy, inkább úgy jellemezd, mint a nemzet nemzője, sok kicsi fideszes megalkotója, létrehozója, stb.Így már elegánsabb nem?
breed
Nem! Ez annak a bizonyítéka, hogy a szabad Európa közepén náci mintára építkező önkényuralomban sem tehettek meg mindent.
Írom a lényeget: Ti rossz emberek vagytok. És ez benne lesz az világ összes történelem könyvébe!
Felfogod ezt (saját) család és nemzet rontó!?!
Nem ugye?

Egy normális embert semennyire nem érdekel a fészbukos 'költészeted'.
Én egyet sem olvastam eddig, és valahogy... nem is tudom miért, de nincs hiányérzetem. Kicsit sem.
Lehet élni DeUtsch T. fészbukos lélekrontó üzenetei nélkül?
Igen, lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.