Papcsák Ferenc szerint "nem tenne jót a közbizalomnak" a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálata. A tavaly kirobbant NAV-botrány kivizsgálására pedig azért nem állíthatnak fel parlamenti vizsgálóbizottságot, mert büntetőeljárás van folyamatban – mondta.

A parlament igazságügyi bizottságának alelnöke az MTI-nek azt nyilatkozta, a Fidesz-frakció azért kérte a napirendi javaslat tárgyalásának elhalasztását, mert az indítvány általánosságokat tartalmaz, szerintük a vizsgálandó témákat konkrétabban kellene meghatározni.

Az igazságügyi bizottság csütörtökön döntött arról az LMP-s kezdeményezésről is, amely a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálatát vonta volna maga után. A bizottság ezt sem vette tárgysorozatba, miután mindegyik képviselő tartózkodott.

Papcsák a javaslatról azt mondta, az

alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat.

Hozzátette: a parlamenti pártokkal azt vitatná meg, hogy a képviselők közokiratba foglalják vagyonnyilatkozatukat, így az biztosan a valóságot tükrözné és végrehajthatóvá tenné az okiratot.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Be vagytok szarva mi???Kiderülne hogy mennyit és honnan loptatok!!!De az biztos hogy lincselés lesz a vége!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
...és feltöltené az államkasszát - a vagyonelkobzásból, ami növelné a bizalmat az igazságszolgáltatás felé.
dr. prédikátor
Be vagytok szarva mi???Kiderülne hogy mennyit és honnan loptatok!!!De az biztos hogy lincselés lesz a vége!!!
1magyar
Amit eddig láttunk már nem tett jót. Tudja a nép,hogy ha valódi elszámoltatás lenne, nem lenne hiány, inkább plusz az államkasszában.
joopapa
Te papcsák hogy a barna medve simogatna meg, a képviselők vagyonosodási vizsgálata nem a közbizalmat gyengítené, hanem a közbiztonságot! Mert ha kiderülne hogy ti mennyi lóvét nyúltatok le, akkor jobb ha kivándorolnátok az északi sarkra mert a népharag elseperne benneteket!
Toby
"A képviselők vagyonosodási vizsgálata gyengítené a közbizalmat"

- kinyitná a bicskákat, egyenesítené a kaszákat, a 2/3 apadna 1/3-ra, sőt, el mis tűnne, futhatnátok a bogárszaros életetekért ! Te vajon mibe buktál bele - majom ?
Senara
Közbizalom, kint van az utcán ! Azért tüntetnek és a törvényjavaslatból nem azt olvasnák ki ,... visszamenőleg törvényesítették haveroknak a lopást .
36
Ha egy ezer fő alatti faluban bemennének a boltba minden nap, látnák a valóságot a képviselő Urak. A bolt tulajdonosának jóvoltából, felírásra(hitelre) vásárolják az emberek, az élelmiszert. Máskülönben, nem tudnának enni adni a gyermekeiknek(sem). Nem kell itt vagyonosodási vizsgálat. Csak ki kellene jönni a parlamentből és falun élni. A KSH adattal, nem értek egyet. Miszerint, 10 gyermekből 4 éhezik. A realitás, hogy 10 gyermekből, legalább 7-8 éhezik!
nyanya001
Szóval ez is rövidesen 50 évre titkosítva lesz mert államtitok ?
Hogy hűlne rátok a bőr de minél hamarabb !
36
@nyanya001: Ez a titkosítás, mint önkényuralmi eszköz a kezükben, pont annyira irritál, már huszonöt éve, mint a mentelmi jog. Az USA-ban, az állampolgároknak joguk van a titkosított dokumentumok nyilvánossá tételét követelni. Az már más kérdés, hogy ott is mit tolnak a polgár orra alá.
nemjoezigy
Ez úgy hülye ahogy van!

Ez a javaslata olyan, mintha a gyilkos, vagy bármilyen bűnöző azt mondaná, hogy nem tenne jót a közbiztonságnak ha ezt a tárgyalást most lefolytatnák.
Meine Ehre heisst Treue
Drága lopcsák kartárs, ha rám lennétek bízva, nem vagyonosodási vizsgálatra kerülne sor... (egyébként ismerve a bűnözői jellemeteket, nem is lenne rá szükség)
nezelodo
Nacsak Lopcsák úr, attól van csak közbizalom, hogy nem tudják a zemberek, mit műveltek? Na ez felér egy vallomással! Remélem nem veszik el a jegyzőkönyv, még boldogabb időkben fontos lehet...
nemjoezigy
2012-2013 nagyon aktív volt a jogász, mert jogtalan költségtérítést is vett fel, és komoly pénzmosodát működtetett. (én csak így hívom, azt amikor valaki több tízmilliós járadékot, osztalékot vesz fel és kenőpénzek is kapcsolódnak a nevéhez)
A fidesz ilyen embereket ültet népképviselőnek. Mi ez ha nem a választóinak a szembeköpése?
A javaslata tovább törvényesítené a lopást, a fehérgalléros bűnözést.
Levendula
Akárhányszor bemegyek a vécénkbe, mindig a papcsák jut eszembe. Először azért, mert fel kellett újítanunk egy-két dolgot a vécében, utána pedig azért, mert arra gondolok, hogy a miénk szebb lett... :)
Dr plágium
Persze, féltik azt ami nincs...a közbizalom már régen elveszett!
magyarbakancs
Papcsák úr nem akar a pofátlanság szobra leni?
bencemacska
a parlamenti pártokkal azt vitatná meg, hogy a képviselők közokiratba foglalják vagyonnyilatkozatukat, így az biztosan a valóságot tükrözné és végrehajthatóvá tenné az okiratot.

Én meg azt javaslom, hogy aki valamit "kifelejt" a vagyon nyilatkozatából, azt kobozzák el! Erről kell törvényt hozni!
bencemacska
Lenne egy kérdésem az "úrhoz": mikor vonja vissza a kommentelők ellen tett feljelentéseit? Arra gondolok, amiben a jó hírnevét sértették meg!
levi
Semmi értelme az ilyen vizsgálatoknak, mivel ha hazudnak, úgyis ők ellenőrzik le utána saját magukat és nem találnak semmit...
eszegfu
Valaki értesitse Papcsákot, hogy forditva ül a lovon! Pontosan az erősitené a közbizal-
mat, ha a képviselőknél vagyonosodási vizsgálat lesz. A fideszesek fehérek, mint a most leesett hó...baj csak azokkal a nyomorult ballibsikkel van?! Hát akkor hajrá
Fidesz, hajrá Magyarország! Szavazzák meg a vagyonosodási vizsgálatot! Hiszen csak az "igen" gombot kell megnyomni, pontosan ugyanugy és olyan gyorsan mint
mondjuk arra a "nagyon jót teszünk veletek emberek" szlogennel bevezetett deviza-
hiteles törvénycsomaggal tették! Ne szöszöljetek a több párti egyeztetésekkel, nyomjátok át erővel, mint máskor! Ne szarozzatok, rohamozzatok!
1magyar
Szerintem meg erősítené a közfelháborodást a politikusok vagyonosodásának vizsgálata.
tűzróka0919
Lehet , hogy a közbizalom kicsit megrendülne irántatok , viszont az biztos , hogy jó néhány fővel több lenne a rab Magyarországon .
eszegfu
@1magyar: Én is igy gondolom. De tiszta vizet kell önteni a pohárba! Ha engem valaki névtelenül feljelent a NAV-nál, hogy uj gépkocsi áll az udvaromon, akkor berendelnek és 5 évre visszamenőleg elrendelik a vagyonosodási vizsgálatot ellenem. Sőt ingatlan épitésnél ez akár 10 év is lehet! Vagy egy konkrét ügynél pél-
dául nem fogadták el az ügyfelemtől, hogy a kölcsönt (amire szerződés alapján ügy-
védi ellenjegyzéssel került sor) készpénzben vette át. Tehát joggal elvárhatom, hogy a politikusok --feddhetetlenésüket bizonyitva -- igenis nyilatkozzanak a vagyonukról!
Igaz a politikusok és az emberek között az a különbség, hogy előbbieket nem vizsgálják rendszeresen, az embereknek pedig lépten-nyomon BIZONYITANIA kell
hogy betartották a törvényt.
keresztapa
Mivel a becsület, a bizalom pillére, ezt a pillért azaz a bizalmat rombolták le képviselők a bűnözőkkel való tudatos egyesülésükkel. Megrendülni csak az tud ami van, de mivel nincs így megrendülni sem tud. De akkor is felesleges a vizsgálódás, mivel bűnöző a bűnözőt miért is vizsgálná?
36
Az önkormányzati választás eredménye, hogy nálunk 8 év után, új polgármester lépett hivatalba. Ez egy kis falu. Az előző polgármester és jegyző, egy fillér nélkül hagyva a közkasszát lépett le. 8 év alatt, a falunak egy árva fillér pályázatot nem nyertek. Művelődési ház, iskola, önkormányzati hivatal, összedőlőben van. Most, hogy leléptek két hónapon belül, pályázatból, az eddig elhanyagolt tsz telepen, marha nevelőt raktak össze maguknak. A volt polgármester, már 4 éve méregdrága Audi-val, a jegyző egy a mai "halandó" ember számára soha el nem érhető Japán Toyotával grasszál. Nem csak a felső vezetésben nem bíznak már itt az emberek, hanem a helyi potentátokban sem. Fent is, lent is rohadt ez az egész.
Bercifiu
Papcsáknak igaza van. Ha kiderül, hogy ki mennyit lopott, a nem létező közbizalom még jobban meggyengül
36
Még annyit a történethez, hogy az ex polgármester, anno függetlenként indult és "képviselte" a falu érdekeit. Egyszer azt mondta, "ha Fideszes képviselő jön látogatni a hivatalba, az asztalára kiteszi a székely és a magyar zászlót. Ha baloldali képviselő jön, (pl. itt van a közelben Szilvásy ex titokminiszter, luxus hétvégi háza) akkor csak az EU-s zászló van kint az asztalon." Ekkora undorító kaméleon?!
Hellcat
Hol vannak ilyenkor a habzó szájú fidesz fanok...HMMM??? ha nincs semmi takargatnivalója a tisztességes embereknek akikre szavaztatok akkor miért rukkolnak hátra ilyen szar kifogásokkal? HOL VAGYTOK FIDESZ SZAVAZÓK? Az ország süllyed, borul a nyakunkba a szar, hol vagytok ilyenkor TI akik felhatalmaztátok ezt a rabló bandát?
Főlökött
Mi az a közbizalom ? Még jogbiztonság sincs ! Se legitim kormány...stb.

Épp most olvastam, "ha hajlandó vagy adót fizetni, annyi is érsz..." ez lesz a NAV. új szlogenje.
Rózsika Hatházi
" Kedves" Paocsák nem úr! Ezek után, mi a vén pék f@sza tesz jót a közbizalomnaak?
Szimba
"nem tenne jót a közbizalomnak" - nektek nem tenne jót, te együgyű. Még mindig hülyének néztek minket? Van mit titkolnotok mi?
Toby
Micsoda ? A jobbágyok kétségbe vonják egy talpig képviselő szavait ? Mi ez a liberális rebellió ?
Orbán ( áldassék a neve !) Viktor minielnök úr is megmondta, hogy soha nem hazudott! Lézer szárnysegéd sem hazudott, amikor azt mondta, hogy nem tudják a kitiltások okát, legfeljebb nem találta el a helyes választ ! A lónak is négy botlikja van, mégis megláblik!
Közbizalom az akkor is van, ha nincs !
A hétszázát a hitetlen parasztjainak, mars vissza a földekre, a munka alapú társadalom tulajdonában lévő földekre !
kukac50
Az igazság az nem gyengít, hanem erősít!
nemjoezigy
Végig olvastam az összes hozzászólást, de nem említettétek, hogy ez a féreg "A parlament igazságügyi bizottságának alelnöke"
Ha csak innen nézzük, akkor is bűnöző banda az egész kormány és a képviselők!

Hogy lehet ilyen elvekkel ilyen pozíciót betölteni? Csak úgy, hogy a kinevezők is ilyenek. És ne felejtsük az ellenzéket is akinek a kontroll szerepét kellene betölteni.
Hol hallottuk az ellenzék hangját ez ügyben az ország érdekében?
Én sehol! Sajnos.
bakegya
Minden ami párt,az egyenlő korrupt-jóideje így működtetik orbánék az egész maffiát amit berluszkóni rosszabbik változatának mintájára nyomta a felcsuti maradona a nyakunkba.
bencemacska
@nemjoezigy: A (nem mondom ki a nevét!) a Fidesz lista 60. helyéről jutott be a parlamentbe, ugyanakkor itt olvasom a Zuglói Lapokban, hogy Zugló egyéni képviselője -a hivatalosan megválasztottak mellett -fogadóórát tart, bejelentkezés...telefonszámon!
Ezek után védje meg a bíróság a ... már nem is tudom mijét!
bencemacska
Folyt. Hol mondhatná el az ellenzék?
Maximum itt. Azt meg csak mi olvassuk!
mekkelek
Hol vannak ilyenkor a fidesz mosdatói? Hol bújkál szandokál?
Desischado
Enyje, csak nem még kiderülne, hogy mennyit méltóztattak lopni?! Ez a lopcsák tényleg nem semmi! Vajon milyen vastagságú lehet a bőr a pofázmányán? Szerintem a rinocéroszok is megirigyelnék! Pofátlan, megélhetési hulladék! Remélem, teljes vagyonelkobzás mellett, mentek a börtönbe életfogytiglanra!
Dr. Felipe
Papzsák elvtárs szerint nem tenne jót a közbizalomnak ha kiderülne hogy honnét csurrant cseppent be az a 160 millácska az ügyvédi irodájába.
Végre egy őszinte fideSSes:)
kkalman
Mit nem mond ez a Papcsák? Van még nálunk közbizalom?
tivoli
Zsidó a zsidóban sose bízik. Igaz, másban sem.
keresztapa
Isten is a pénzt, a zsidóknak adta, kiválasztáskor! Ki nyílott a sárga rózsából a Dávid csillag, a zsinagóga tetején!
csetere
@bakegya: Berlusconi, egy ártatlan húsvéti bárány ezek mellett.
tivoli
@bencemacska: ma, 16:39
Csak tirpákból kevesebb van az államvezetésben.
bencemacska
@tivoli: De aki ebben a cikkben szerepel, az keményen az!
human
Papcsák! Akkor a NAV-ot is azért nem lehet vizsgálni, mert megrendülne benne a bizalom? Hihetetlen, hogy a lopás védelmében mekkora ökörségeket tudtok mondani.
nemjoezigy
@mekkelek:tegnap, 16:53 "Hol vannak ilyenkor a fidesz mosdatói? Hol bújkál szandokán?"
A múltkor kérdeztem tőle, azt válaszolta nem ér rá mindent elolvasni, mindenhez hozzászólni.
mekkelek
@nemjoezigy: Na ja, ezen nem lehet mit ferdíteni úgyhogy nem ér rá. :)
gödörben
Nem gyengítené. A nép haladni kívánó tömege követeli az elszámolást, majd elszámoltatást!!!
mariaberta
@keresztapa: Szegény Marlon Brandó, mit tettek Veled?
szandokan
@nemjoezigy: @mekkelek: Marhára nem érdekel a téma, mivel abszolút nem érint, és számomra érdektelen az egész. Nem tud érdekelni a politikusok vagyona, ennyi az egész, ahogy senki más vagyona sem, a magamén kívül.
papa.49
,,Lopni, csalni csak a fütyisznek szabad, mindenki mást ha ilyet tesz szigorúan megbüntetünk,, hát igen nem tűrik a fiúk a KONKURENCIÁT!!!
pbalage
@szandokan: és orvoshoz fordultál már ezzel a problémával?
Manapság már egészen fejlett a pszichiátria, elképesztő eredményekre képesek.
szandokan
@pbalage: Valahogy rajtad mégsem tudtak segíteni.
pbalage
@szandokan: épp most tervezem, hogy belépek a fideszbe, mert a lopás és az átbaszás lett a kedvenc időtöltésem.
szandokan
@pbalage: Akkor valóban fordulj sürgősen orvoshoz, mert az én kedvenc időtöltésem még mindig egy jó d...s. Szerintem minél hamarabb, amíg még nem késő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.