A demonstrációk azt mutatják, mintha az amerikai nagykövetség átvette volna a magyar ellenzék szerepét – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Szerinte az amerikaiak lemondtak arról, hogy az ellenzéki pártok valaha is el tudnák nyerni a magyarok bizalmát, ezért inkább ők lépnek fel az elégedetlenkedők vezetőiként. Olyan kérdésekben foglalnak állást, amelyekben diplomaták nem szoktak, meg akarják nekünk mondani, mit gondoljunk a világról.

Meg van győződve róla, hogy az ellenzéki pártok nem asszisztálnak az amerikaiak törekvéseihez, nem fogják elárulni a hazájukat. "Nem véletlen, hogy az amerikai követség utcára viszi a politikát, a demonstrációk aktív szervezője, bátorítója és szereplője." – mondta a lapnak.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ápolók jöhetnek a kis hátul megkötős kabátkával a juhászbojtár megint nem vette be a gyógyszerét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Igen és ezt az AvH, az Információs Hivatal, a polgári - és katonai titkosszolgák, valamint Moszkva és az al-Kaida is megerősítette, amikor közös vacsorán vettek részt Gyurcsányéknál az ügynökeik.
papa.49
Ápolók jöhetnek a kis hátul megkötős kabátkával a juhászbojtár megint nem vette be a gyógyszerét...
pbalage
Mi szösz, az UFO-k még nem jutottak a csávó eszébe?
Mert ha ez a hülyeség se jön be, akkor már csak ők maradnak.
bakegya
Lézerblokkolót az USA követségére!-a szóvivőt jelentse föl,álljon bele,legyen férfi-VAGY EGYENESEN TILTASSA KI-de ha Lázár minisztráns uraságát is kiutasították a jenkik,joga van tüntetni akár a fehérház előtt is-kérjen vizumot-akkor tisztábban látunk-
joopapa
Pofán vághatná már valaki ezt az önelégült idiótát! Az a baj hogy ezt a süketelést sokan bekajálják, és igazolásul szidják az amcsikat!
deviance
@pbalage: és hallgathatná mint pataki attila :D
Senara
Lázár: az USA követsége "a demonstrációk aktív szervezője" - Előre vádaskodik , mert tudják , onnan jön a hatalmas maflás jogsegély keretében .- Mi lenne ha mi elesnénk - fenyegetés Pokorninak , Kövérnek -Törés a Fideszbe - Pintér , jaj a karakteremnek - Orbán veje gazdagodása - Puccsot terveznek kedves vezető ellen - Ezzel próbálják menteni a menthetőt . Akik kimennek az utcára ők az imperialisták ügynökei .
kopeba
Azonnal hadat kell üzenni az amerikaiaknak. Magyarország titkos lopakodói órákon belül térdre kényszerítenék őket. Aztán állnának sorba segélyért.
m.macskosz
Elkezdtem mondatonként gyűjtögetni fácánlézer aranyköpéseit, hogy tételesen bizonyítsam mekkora baromságot sikerült kihoznia önmagából, de feladtam. A lényeg: Orbánnal komoly gond lehet, hogy ezt megengedi a hódmezővásárhelyi táskahordozónak.
papa.49
@m.macskosz: A hazugovicsnak egyre kevesebb ,,tiszta pillanata,, van ezért mer cincogni a táskahordozó, akit különben sz.tem a hazugovics pont xarnak becsüli...
magyarbakancs
Lázárnak láz álma van?
Tényleg mind ilyen debilis a Fideszben?
Az 50 évek Rákosi elvtárs forgatókönyvét fellapozták?
Mert akkor is ilyen dumával hülyítették a népet.
Meg is lett az eredménye 1956 bán csúcsosodót ki.
volvós
Kapaszkodj janika az utolsó hajszálba, remélem elszakad !!!
Takarodj a közéletböl, menekülj amig lehet, de elötte
tedd vissza a kasszába a jogtalanul elsíbolt vagyont ...
Ne várd meg, amig valaki(k) elszámoltatnak
Csizmás Kond
Bonyolult ez az egész, az viszont egyre világosabb, hogy a kereskedelem kezdte meghatározni a demokráciai vonalat.
silber13
Te Jani! A sok titulusod mellé még a kormány punciusa ( izé, elnézést! Punciusa helyett nunciusa ) szeretnél lenni? Te lennél a hírvivő, a jelentő?:-))))) No hiszen...!!
human
Lázár már megint a fidesz kemény magjához szólt, akik feltétel nélkül elhiszik a mantrát. Kár, hogy egyetlen példát nem tud felhozni azokra a dolgokra amiket állít.
A diák tüntetőket is Bajnai gárdistáknak állították be. Aztán Bajnai elment, így már nem lehet elővenne ezt a lemezt. Úgyhogy pont jókor jött az amerikai ügyvivő. Csak ne lenne az a csúnya kitiltási ügy és a vele járó NAV botrány, ugye.
Strong
Szerintem eljött az idő:
Üzenjünk hadat Amerikának, és hagyjuk őket győzni...
Fradigege
Hülye gyerek! Jancsi, túlságosan nagy az orrod, hogy Magyar legyél. Nem áll jól. Azok a barna szemek. Ha megnőne a haj, akkor begöndörödne. Askenázi vagy. Go home Tel-aviv!
bakegya
@Strong: az nem jó,akkor nem lesz hova menekülni-A Putyin előbb ideér és akkor még van hova fejlődni is, növekedni is-románok,szerbek,szlovének,horvátok-ezeket még pikkk-pakkk le is harcolhatjuk-szerintem ez eredetiben titkosítás nélkül
PUTYIN ORBÁN ÁLMA...KÖVÉREN-mint ORBÁN-KIRÁLY TENGERNAGY-LÉZER-BLOKKOLÓVAL...
tenger49
Ez a beképzelt...akármi és nem ki,annyira lenéz bennünket,hogy arra sem tart képesnek bennünket,hogy egy tüntetést megszervezzünk?
bencemacska
"Érdekes lenne pontos részleteket tudni néhai Rapcsák András polgármester és táskahordozója, Lázár János kapcsolatairól. Rapcsák vagyona már akkor is nagyobb volt az átlag emberénél, mikor csak egyszerű mérnökként tevékenykedett. Polgármesterként azonban rohamos gyarapodásnak indult vagyona. Ki vizsgálhatná meg Lázár vagyonosodását mely Rapcsák idejére esik? Rég volt? Igen. Érdemes lenne? Egészen biztos. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy amíg Lázár Rapcsák András táskáját hordozta, vajon mekkora földterület került a nevére."
Ne felejtsük ki a Welt 2000 Kft. ügyét sem, amely szintén halálesettel végződött. Minden esethez valamilyen módon köthető Lázár János. A véletlenek sorozatáról van szó? A kérdés költői ne is válaszoljon rá senki, hisz a lényeget mindenki érti."

"A médiumok nekiestek Lázár Jánosnak. Ez nem véletlen. Személye folyamatosan keresi a konfliktus, mert a gonosz ő maga. Ezt tudják a Fideszben is, csak a leállítása nehéz, mert akkor a Fidesznek kellene önmagával szembenéznie, ami Orbánnak olyannyira nehezére esik, hogy nem is képes rá."

"Ne felejtsük ki a Welt 2000 Kft. ügyét sem, amely szintén halálesettel végződött. Minden esethez valamilyen módon köthető Lázár János. A véletlenek sorozatáról van szó? A kérdés költői ne is válaszoljon rá senki, hisz a lényeget mindenki érti."
silber13
A fényességes Csóti Belisarius igazán kivihetné magával legközelebbi menetelekor Grazba ézt a szerencsétlent, egy alapos kivizsgálásra!
coni
Az amerikaiak kesztyűs kézzel bánnak Unortodoxiával mert tartanak a Jobbik térnyerésétől.
Ha be akarnának avatkozni a magyar belpolitikába akkor ennél sokkal frappánsabb módszert alkalmaznának: megszellőztetnék a médián keresztül a kitiltási ügyek hátterét vagy csak éppen egy kis amerikai tőkét átcsoportosítanának valamelyik szomszédos országba.
De ők a legnagyobb titokban kezelték az egész kitiltási ügyet, ellentétben a kormányközeli Napi Gazdasággal. Nem akarnak zűrzavart egy NATO országban.
mariaberta
Itt mindenki bűnös, mindenki hibázik, kivéve Lázár és társai kormányát.
Remek!
Dr. Felipe
Hát nem a "szijájé"

Most már egyre vadabbakat kell mondaniuk hogy etetni tudják a maradék muzsikokat.
A kurmányzásban csődöt mondtak. Most már csak a külső és belső ellenségkeresésben merül ki az összes tudományuk, persze a lopáson kívül.

Bizony lézer elvtárs támad a belső (pokorni) és külső (USA követség) reakció de pártunk és kurmányunk a helyén van.
Aki meg akarja védeni a pártot az imperialista és cionista támadásoktól és a belső reakciótól az fegyverben sorakozzon a pártház előtt.
Éljen I. bolsevicctor elvtárs, éljen a párt.

Amúgy az ilyen lézer féle lozungokat az 50 es években szoktak pufogtatni a káderelvtársak de már akkor sem hitte el nekik senki.
Szimba
Nem mindegy ki szervezi? Baj van veletek!
naaki
Jani, van itt néhány problémás kijelentésed. Idéznélek: "Olyan kérdésekben foglalnak állást, amelyekben diplomaták nem szoktak, meg akarják nekünk mondani, mit gondoljunk a világról." Nos ezzel a kijelentéseddel az a gond, hogy hülyének tartasz minket. Felvilágosítanálak. Mi, akik utcára vonulunk, mert tele az összes tökünk a tolvaj és hazug kormányzásotokkal, nem fidesz szavazók vagyunk. Tehát, ha egy mód van rá, ne keverj össze minket a birkákkal/hülyékkel. Mi pontosan tudjuk, hogy mi a bajunk veletek. Nem kell ehez az USA, Brüsszel vagy éppen Minas Morgul. Sajnos hozzá szoktatok ahhoz, hogy birkák vesznek titeket körül, akiknek azt is meg kell mondani, hogy mikor kell tapsolni egy Orbán beszéd közben.

Azt állítod, hogy az ellenzéki pártok nem árulják el a hazájukat. Ezzel meg az a gond, hogy Te ezzel a kijelentéssel hazaárulónak tartasz minket, mert kiállunk a jogainkért. Szeretném tudatni, hogy a büdös kurva anyádat, te rohadék. Egyébként a DK a január 2-án tartandó tiltakozásra párt jelvénnyel és zászlókkal akar megjelenni - ami szerintem szemétség - tehát máris bukott a kijelentésed, Te szar.

Azt ajánlom, hogy kezdjetek el azon agyalni, hogy hova menekültök.
kukac50
Lázárnak is illene tudni,hogy vizsgálni kellene a korrupt Navosokat akkor nem lenne tüntetés. Gondolkodni kellene. Simon Gábort vizsgálták,már csak egy számla van amivel nem rendelkezhet szabadon,abban az estben is nagy lett a mellébeszélés. Vidát miért nem vizsgálják és az összes korrupt dolgozót?
bencemacska
@kopeba: Hát a legfőbb ügyész mai bejelentése ettől csak egy paraszthajszállal különbözik.
(Valki László interjúja pár perccel ezelőtt!!!)
Mobil123
Tehát akkor nem Gyurcsány??? Beszarás vagytok komolyan!!!
dömdödöm
nekem gúdfrend ne szólt még is hamarosan csatlakozom .
Toby
Senki ne sajnálja az autóját, ha meglátja ezt a tetvet gyalog az utcán, több szemtanú is lesz, akik egy behangzóan állítják, hogy lézer vette magát az autó elé, miközben azt üvöltözte: "lelkiismeretem...lelkiismeretem...! "
papa.49
Ápolt neked ezt súgalta valaki, vagy magadtól jöttél rá erre, HÁT MENTHETETLEN VAGY!!!
Linna
Jézusom! Lázár "úr", mindig mindenki hibás, csak a Fidesz nem? Soha nem fogják már fel végre, hogy az emberek nem hülyék???
human
Ha igaz az a verzió, hogy a trafik, föld, kaszinó mutyi, egyes áfacsalók védése mind egy kormányzati stratégia része, hogy új fideszbarát tőkésosztály jöjjön létre, akkor itt Vidát soha nem fogják elítélni (max felfüggesztett). Ugyanis Vida feladata akkor az lehetett, hogy az áfacsalással feltőkésíteni szándékozott cégeket személyesen védte meg az adóvizsgálatoktól. Orbánék egy nagyon gazda tőkés réteget akarnak létrehozni. Olyan gazdagokat, amik eddig nem léteztek az országban.
human
@human: Ezt támasztja alá tusnádfürdői beszéde is amiben megemlíti, hogy olyan támogatásával olyan vállalkozásokat szeretne létrehozni amik európai piacon is megállják a helyüket. Ehhez viszont nagyon nagyon sok pénz kell. A baj, hogy ez azok fogják megfizetni akik egyik napról a másikra élnek.
Tulipánfa
Ez a gazember összekeveri a rablóbandát, amelynek tagja, a magyar hazával. A rablóbanda gazságait leleplezők, csak az ő szemében hazaárulók.
kkalman
Ez álló helyzetben hülyébb, mint hat pár rendőrcsizma nekifutásból.
Desischado
Itt már mindenki ellenség, azt sem tudják, hogy mit találjanak ki. Hülyének néznek bennünket, csak az nem jut az eszükbe, hogy az embereknek már torkig elegük van a rabló működésükből, abból, hogy kaján arroganciával mindent ellopnak, ami nincs leszögezve. Valaki sürgősen fusson Grazba, mert lacának megint elgurult a gyógyszere! Én már komolyan nevetek az agymenésein!
nezelodo
Ennyi erővel énekelhetné teli torokból a régi nótáját ez is, hogyaszongya: "Vesztünkre esküdtek ádáz hatalmak..." Ez hitelesebb lenne, és a rendszert is jellemezné.
mate03
@human: Tökéletesen egyet értünk!Orbán vissza akarja vinni az Országot az uram-bátyám világba!Nem veszi észre hogy 2014-et írunk! A tüntetéseket,a joggal felháborodott emberek szervezik,nem kell ehhez senki segítsége! Eljön még az idő,amikor ezért a sok szarért,valakiknek felelni kell! Szigorú elszámoltatást!!!
nevemnick
Ez a valaki nagyon elnézett egy dolgot: nekünk van tele a tökünk a korrupt bagázzsal és nem az USA-nak. Az csak ráadás. Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan futásnak erednek.
volvós
Janika !! Ugye ismered:
Rendőr hazamegy, átöltözik,
- Kabát le !
- Szijj le !!!
:-))
silber13
@Linna: 21:47-re Lázár mindenkit hülyének néz és fixa ideája, hogy a csúti hippopotámusz és csapata dettó sík hülye. Amúgy egy izzig-vérig hataloméhes, velejéig gonosz, karrierista süvölvénynek tartom!
hetöndöe
@Csizmás Kond: A magyar GDP nagyjából az amerikainak a 0,7 %-a,az Usának pont erre a piaci szeletre van szüksége.
Engedd meg,hogy röhögjek!:-)))
hetöndöe
@kopeba: Titkos lopakodók?
A szomszéd Mari néni mamuszban?:-)))
Juhász István
Mi lesz, ha az USA beperli ennek a hülyeségnek a kinyilvánitóját, nagy nyilvánosság előtt tett rágalmazásért??? Fog adni felmentést a fityiszkurmányparlament lazarovicsnak a mentesség alól???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.