André Goodfriend azt mondta a kitiltási botrány kapcsán, biztos abban, hogy fog még változni a magyarországi érintettek száma. Az Egyesült Államok ügyvivője a kitiltásokról a Magyar Narancsnak adott interjút.

"Olyanokat is érinthetnek intézkedések, akik bizonyíthatóan bűncselekményekben vettek részt, vagy akiket elítéltek bizonyos erkölcsileg is megítélhető bűncselekmény okán, és ezért nem léphetnek be az ország területére. Azon térségbeli országok politikusai például, akiket korrupció vagy más ok miatt már jogerősen elítéltek, többé nem fognak tudni belépni az Egyesült Államok területére. Ugyanez vonatkozhat azokra a politikusokra, korábbi tisztviselőkre is, akik ellen hatósági eljárás folyik. Ha őket elítélik, az ő belépésük is automatikusan megtagadhatóvá válik. Ez nem csak hivatalos személyekre, bárkire vonatkozhat."

- magyarázta.

Goodfriend még arra válaszolt, hogy a magyar kormány részéről gyakran érkezik olyan felvetés, mit szólna Amerika, ha Magyarország akarná megmondani neki, miként működjön. Az amerikai ügyvivő ezt úgy látja, az Egyesült Államok törekszik arra, hogy meghallgassa a szövetségeseinek, az állampolgárainak és a civil szervezeteknek a véleményét.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Goodfriendet a Fidesz tette naggyá. Ez előtt is - méltán - jó minősítésű diplomata volt, de ez a diplomácia alapfogalmait sem ismerő csoda csapat - pártunk és kormányunk - tette őt sztárdiplomatává. Mivel az új nagykövet - hasonlóan a mi külpolitikusainkhoz - a diplomáciában "nyeretlen kétéves", kell melléje egy tapasztalt, alapos helyi ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkező felelős karrierdiplomata. E feladat Goodfriendre van szabva.
Mind emellett engem még mindig az érdekel, hogy kia a többi öt?
Biztos vagyok benne, hogy ez a felhő-hadakozás semmi másért nem folyik, mint a "többi öt" elfedését célozza. Vida Ildikó csak a csali, őt dobták be - mentendő a többi nagyérdeműt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Szerintem ez a gódfing az utolsókat rúgja...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Szerintem meg a csuti kanász.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Majd meglátjuk ki fog hamarább elmasírozni...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Goodfriendet lehet hogy hazarendelik mert jön az új nagykövet de nem hiszem hogy az utolsókat rúgná. Ellenben szórakoztató volt ahogy megfingatta az egész navos fideSS csürhét.
Goodfriend lehet hogy hazamegy de a korrupció marad melynek te fizeted meg az árát, meg én sajnos.
Amúgy örülhetsz mert vicctor csinálja az ellen kitiltási listát, csak azzal ad a szarnak egy pofont.
Amúgy már lehet tudni hogy nyerges zsótinál talált 16 millió dollár kenőpénz honnét származik? Nem költségvetési pénz véletlenül?
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Persze hogy hazarendelik de előtte még teljesítenie kell néhány kellemetlen dolgot, hogy az utódja ne kellejen elsőre piszkos munkát végezzen...amúgy nem a pacák a nagyonfasza ő csak a postás.
Senara
Amit az amcsik tudnak , diplomáciai csatornákon a szövetségesei is megtudják . Lehet vitatkozni a bizonyítékon , de soha nem említette név szerint a lelkesen beszélgetni akaró Vida Ildikót . Magas adóhatósági beosztottról cikkezett a Napi Gazdaság Vida beindult egy másik ! csak úgy lemondott ! A többi meg nagyon csendbe vannak . De gondolkozzunk el a mondáson ...Az kiabál a legjobban, akinél ég a ház ... lehet válogatni , kiknek szált el az agya a Napi Gazdaság cikke után !
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: "Persze hogy hazarendelik de előtte még teljesítenie kell néhány kellemetlen dolgot."

Nyerges zsótit lekapcsolták 16 millió dollár kenőpénzzel. Az nem hiszem hogy Goodfriendnek kellemetlen :)
Inkább a csuti kanásznak kellemetlen, ezért nem győz hablatyolni összevissza hogy "hidegháború" meg "amerikai titkosszolgálatok", mert valahogy próbálja eltakarni a korrupciós hegyet. Csak nem nagyon sikerül már mert már Amerikából is látni, akkorára nőtt.
Hofipisti
Goodfriendet a Fidesz tette naggyá. Ez előtt is - méltán - jó minősítésű diplomata volt, de ez a diplomácia alapfogalmait sem ismerő csoda csapat - pártunk és kormányunk - tette őt sztárdiplomatává. Mivel az új nagykövet - hasonlóan a mi külpolitikusainkhoz - a diplomáciában "nyeretlen kétéves", kell melléje egy tapasztalt, alapos helyi ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkező felelős karrierdiplomata. E feladat Goodfriendre van szabva.
Mind emellett engem még mindig az érdekel, hogy kia a többi öt?
Biztos vagyok benne, hogy ez a felhő-hadakozás semmi másért nem folyik, mint a "többi öt" elfedését célozza. Vida Ildikó csak a csali, őt dobták be - mentendő a többi nagyérdeműt.
wallenberg8805
Kedves Goodfriend Úr!
Vida Ildikónak hány dollárt kellene fizetnie az amerikai Demokrata Párt kampányára ahhoz, hogy feloldják az ő kitiltását is?

www.nytimes.com/2014/12/17/world/americas/ecuador-isaias-obama-campaign-robert-menendez-hillary-clinton.html
By FRANCES ROBLES
DEC. 16, 2014

"The Obama administration overturned a ban preventing a wealthy, politically connected Ecuadorean woman from entering the United States after her family gave tens of thousands of dollars to Democratic campaigns"

(Az Obama-adminisztráció feloldott egy kitiltást ami megakadályozta egy gazdag, politikai kapcsolatokkal rendelkező ecuadori nő beutazását az Egyesült Államokba, miután annak családja több tízezer dollárral támogatta a Demokrata Párt kampányait)

Estefanía Isaías:
static01.nyt.com/images/2014/12/17/world/ECUADOR-1/ECUADOR-1-master315.jpg
miazavalami
@Csizmás Kond: A postás mindig kétszer csenget. Lehet otthon is fog...
papa.49
A potenciál ott van Amerikánál ez a szerencsétlen hazugovics még kicsit fickándozik aztán kinyírják mint a papírkutyát , pedig kapott figyelmeztetést eleget, sőt megkapta a ,,fekete foltot,, is csak olyan hülye, hogy semmiből nem ért!!!
perfekt
Még ünnep van,ezért finoman.Nem oly régen minden irattal együtt a barátomat,feltették a reptéren egy Európába,visszainduló gépre.Most perelik őket--de egy szó nem sok--annyit nem mondtak miért?Egyes elcsípett szavak szerint, terrorista külseje miatt.Pedig az ,évi barnasággal rendelkezik.ennyit az Amerikai Álomról!
wallenberg8805
@papa.49: Amerika nem leplezi le az Orbán korrupcióját, mert akkor 1 millió fideszes szavazó átmegy a Jobbikhoz. Ezt Amerika nem akarja.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Nem amerikában kapcsolták le...tehát ha minden csalót úgy magyart mint amerikait kölcsönösen kitiltanának akkor érthető volna , így csak belügy.
Csizmás Kond
@miazavalami: Meg vagyok győződve, hogy az ilyen szolgálatait nem a sikeresek között fogja emlegetni.
miazavalami
@Csizmás Kond: A siker fogalma relatív. Attól függ honnan nézzük, és hogy ki nézi!
papa.49
@wallenberg8805: Nem is úgy gondoltam hogy feketén,fehéren, meg van ehhez is módszerük, képességük, a hazugovics egyszer csak ráébred hogy már nincs is hatalomban...
A másik meg talán van még neki össz,vissz 1 millió szavazója, de a tábor minden nappal fogy...
A választásokon rászavazottak voltak kb. 2.3 millióan, ennek a fele már lemorzsolódott, a külföldi bérszavazók lehettek 100-200 ezren tehát maradt az igazi fütyisz mag...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Rosszul tudod mert Amerikában kapcsolták le,(elsőre azt hazudta hogy kosarasokat akart venni a szolnoki olajnak :) ez volt a fedőtörténet. ) csak vidanav ildi kimentette. Aztán ezért került vidanav ildi is a kitiltottak listájára mert ő is benne volt a buliban.
Mindzsi
@Senara: tévedni méltóztattál...
magyarhirlap.hu/cikk/11451/Goodfriend_Vida_konkretan_is_erintett_lehet_egy_buncselekmenyben
...és az ügyvivő itt követett el egy hatalmas helyrehozhatatlan hibát, mivel már nagyon nyeregben érezte magát
Általánosságban lehet f@zságokat kvartyogni, de ő konkrétan egy kormánytisztviselőről beszélt - EZT KELLENE MEGMAGYARÁZNIA!
Ezért valszeg az amerókai külügyben sem fogják megdicsérni!
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ha ott kapcsolják le akkor nem engedik el...
amúgy nem ismerem a történetet viszont azt tudom, hogy a kenőpénzes dolgokat csak úgy tudják rábizonyítani valakire ha azt bejelentés alapján, lehalgatással meg kamerával rögzítik...
miazavalami
@Csizmás Kond: Cirmi! Csak nem vagy beteg? :-)
coyote3
Nem csodálkozom, ha a rengő pocakút kiveri a jeges veríték Amerika nevének hallatán. Vajon mit tudhatnak ezek a rágógumizó fickók ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Azért engedték el mert vidanav ildi kimagyarázta a dolgot de mondták neki hogy többet már ne jöjjön Amerikába. Később ezt közölték vidanav ildikóval is.
Talán nyomozást kellene elrendelni az ügyben a magyar hatóságoknak és kölcsönös jogsegélyegyezmény által kikérni a "fecnit" Amerikából, csak hát szemmel láthatóan a nyomozás helyett csak a vicctor féle pávatánc megy. Vajon miért? Mondjuk én tudom.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Az ilyen mesékre én már nem alszom el...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Hát azt gondoltam, csak a vicctor féle esti mesére veszed be a cumit.
Senara
@Mindzsi: Én Napi Gazdaság október 16 - cikkéről beszéltem , te ide linkelsz 2014.12.04. cikket .
Toby
André ! Qrwa egyszerű a dolog ! Nem szarháziakkal kell személyenként foglalkozni, hanem pártok szerint, csoportosan kitiltani a sunyiba a korrupt, oszgató/fosztogató tetveket ! Azt a sírás-rívást végighallgatnám, amikor nem férnek hozzá a jenkiföldön felhalmozott vagyonkákhoz !
Én mondjam neked, mi a hatékonyság ?
wallenberg8805
@Toby: De ha valaki fizet pártízezer dollárt az amerikai Demokrata Párt kampányára, akkor annak a kitiltását feloldják. Persze az nem korrupció.
Toby
@wallenberg8805: És ki volt az, akit azért vettek le a kitiltottak listájáról, mert fizetett "pár tízezernyi " dolcsit ?
Mit gondolsz, Magyarorzágon egyetlen egy parazita milliárdos sem támogatta a gengszterpártot anyagilag ?
troppauerhumer
@Mindzsi: "TE FASZ!"A
7750-es proklamáció szerint a kenőpénzeket kérő, elfogadó vagy
felajánló, vagy a közpénzeket elsikkasztó személyek tettének súlyos
káros hatással kell lenniük az Egyesült Államok érdekeire ahhoz, hogy a
szabályozás hatása alá essenek. „Ebben a kontextusban az USA érdekeit
elég szélesen értelmezik. Az biztos, hogy a kenőpénzek agresszív
követelése, vagy azokat megpróbálni kikényszeríteni amerikai cégektől az
amerikai érdekek megsértésének számít" – mondta Cassin.

A 7750-es
proklamáció használatára csak akkor derül fény, ha maguk az érintettek
hozzák azt nyilvánosságra. Nem lehet megmondani tehát, mennyire
széleskörű a használata, ám meg kell jegyezni: a sajtóban leggyakrabban
afrikai fejlődő országok vezetőivel kapcsolatban bukkan fel.

nol.hu/kulfold/a-kitilt...

Tehát az USA nem teheti meg ,hogy nyilvánosságra hozza ,a saját törvényei nem engedik meg,de Orbánnak tudnia kell,van olyan-igaz még nem bizonyított-vélemény,hogy ő maga is köztük van.Az USA elég érthetően közölte, hogy személyiségi jogokra tekintettel nem
adhatja ki a beutazástól eltiltottak neveit. Orbán Viktort pedig
látványosan nem is érdeklik a nevek – én arra tippelek, hogy azért, mert régóta tudja, éppen azzal tartja kézben a főembereit. Ha mégsem, akkor viszont nagyon egyszerűen kideríthetné,nem kellene az amerikaiakra mutogatnia: küldje el hivatalos útra az
USÁ-ba a kormány minden tagját és a sajtóban már név szerint gyanúba
fogott haverjait. Ha lesz olyan, aki utazhat, az megérdemel egy
kirándulást, nem fogják sajnálni tőle az adófizetők sem!
troppauerhumer
@Mindzsi: "TE FASZ"Mégegyszer: teljesen abszurd elvárás, hogy Washingtonból vádoljanak meg bárkit is olyan ügyben, ami kizárólagos magyar belügy. Ők annyit tehetnek, hogy a számukra gyanús figurákat a határaikon kívül tartják - és ezt nem kell megindokolniuk. Továbbá ebben semmi "jogállam-ellenes" sincs. És nem az amerikaiak hozták ki a dolgot
a nyilvánosság elé. Szóval nagyonis precízen intéztek az ügyet.

A kitiltas maga nem közügy. És ennyi történt. A kitiltás OKA, az viszont közügy. De ez teljes mértékben a magyar oldal sara.

Valamit: erdemes utanaolvasni: net.jogtar.hu/jr/gen/hj...

Különösen 40(3), 43, 44(3) valamint 106(3).

Ez magyar törvény.
Január
@wallenberg8805: Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy, akinek pénze van annak mindig igaza van, sosem hazudik. Valamint akinek pénze van, az kaphat nagyköveti állást is, hiszen a következő magyarországi amerikai nagykövet is így kapta meg a pozicióját.
Tehát nem a tudás, és érdem számít, hanem a pénz.
Mindzsi
@troppauerhumer: most teljesen őszintén:
miből golndoltad, hogy ez a temérdek degenerált f@szság engem érdekel? :)
wallenberg8805
@Toby: Például ő:

www.nytimes.com/2014/12/17/world/americas/ecuador-isaias-obama-campaign-robert-menendez-hillary-clinton.html
By FRANCES ROBLES
DEC. 16, 2014

"The Obama administration overturned a ban preventing a wealthy, politically connected Ecuadorean woman from entering the United States after her family gave tens of thousands of dollars to Democratic campaigns"

(Az Obama-adminisztráció feloldott egy kitiltást ami megakadályozta egy gazdag, politikai kapcsolatokkal rendelkező ecuadori nő beutazását az Egyesült Államokba, miután annak családja több tízezer dollárral támogatta a Demokrata Párt kampányait)

Estefanía Isaías:
static01.nyt.com/images/2014/12/17/world/ECUADOR-1/ECUADOR-1-master315.jpg
troppauerhumer
@Mindzsi: "TE FASZ"!Goodfriend már elmondta korábban, hogy több korrupciógyanús ügy a sajtó nyilvánossága előtt zajlott, mint például a trafikozás, ott van az "iratanyag" az interneten. Ezekről megtudtak annyit így is, hogy korrupciós ügyeknek tűntek, és e szerint döntöttek. Ezek a kívülről jött figurák a saját kifejezéseiket használják, nem lehet mindent azzal megmagyarázni, hogy Polt nem indított vizsgálatot. Főleg azért, mert ezek a kívülállók azt is tudomásul vették, hogy a magyar állam minden szintje a kormány(párt) játéktere, az ő embereik ülnek mindenhol, Vida is az, és Polt is.
Ez ennek a rendszernek a problémája, hogy ha egyik elemére árnyék vetődik, akkor mindegyikre, az egészre.

Segítek 2: Ha az adóhatóság nem nyomoz ki nyilvánvaló adócsalásokat, akkor annak felelőse a hatóság elnöke. Pláne ha a bajra még fel is hívták a figyelmét. Az ilyen magas pozíciókért járó magas fizetség a magas felelősségszintért jár, illene vállalni akár neki, akár az ő feletteseinek. Kár izmozni azon, hogy nincs bizonyíték Vida ellen, mert ilyet nem is fog mutatni senki, és nem is kell. Amikor pl. egy vasúti baleset miatt lemond a MÁV vezére meg a közlekedési miniszter, nem azért teszik, mert ők kezelték rosszul a váltót, és emiatt vádat emelnek ellenük. Lemondásuk alapulhat az erkölcs, a bizalom, a felelősség mint érték iránti alázaton, feletteseik nyomásán, vagy hogy megszabaduljanak a rájuk zúduló indulattól, vagy ha másért nem, mert így szokás.

Egyáltalán a jogászkodásért is kár. Nem vagyok benne biztos, hogy ezek a korábban kommunikációnak minősített panelek még működnek. Olyan sokat mondtuk már a dumákról, hogy már nem jönnek be, itt is hasonló alakulgat,kár lenne elővenni saját csubakka-módszerét, hogy ügyfele a cselekmény előtt "ismeretlen eredetű fehér port/cukorkát" fogyasztott, annak hatása alatt állt.

Itt leginkább Vida stróman megbízója döntése segíthetne. Na meg Fricz Tamás, aki a
"következmények nélküli ország" minősítést megalkotta. Semmi új, csak elő kell...
troppauerhumer
@Mindzsi: A fene se akart téged meggyőzni, győzd meg te magad, hogy az a helyes, hogy hibákkal és tévedésekkel bőségesen megvert embereket tévedhetetlennek kezelsz.
Tom,tom döglött oroszlánba nem illik belerúgni,de mindig irigyeltem gyerekkoromba a szomszéd falu gyerkőceit ahogy az uccán a lócitromokat rugdosták...most én élvezem,a cipőm törlöm beléd ...
Mindzsi
@troppauerhumer: a tarfikmutyit inkább ne bolygassuk, ha lehet...
amennyiben 5500 dohányboltból 1000 bizonyíthatóan fideszközeli, akkor 4500 az ellenzéknél van :)
ez 82%-os fölényes győzelem :) :) :)
Toby
@wallenberg8805: 1/ Ehhez vajon nekünk mi közünk van ?
2/ Amiről soha nem fognak szolni a hírek, azok a kedvezmények, amelyeket azért adnak, mert XYZ hatékonyan segítette az FBI vagy a CIA egy-egy akcióját és nem csak az "új személyazonossággal más államban, vagy országban " él tovább a család vígan és háborítatlanul az amerikai adófizetők pénzéből juttatott pár ezer dolcsiból - törvényesen !
Nem tudni, hogy a prominens eset mögött nem ez áll-e, különben tele lenne a világsajtó azzal, hogy pár tízezer dolcsi mindekit kiment a kitiltás súlya alól, de ugye, nem olvasunk ilyen híreket.
Törölt felhasználó
Amit az eddigi hirekből le lehet szűrni az Lázár(trafik, dohány), Pintér(bármi), Nyerges...
wallenberg8805
@Toby: Ehhez nekünk az a közünk, hogy ebből az ügyből kiderül, hogy Amerikában a kitiltásosdi az nem valami törvények meg jogállam alapján történik, hanem politikai alapon, attól függően hogy ki mennyi pénzt ad az ottani kormánypártnak.
A gyengébbek kedvéért: az az Amerika tilt ki valakit állítólagos korrupció miatt, amely Amerika másvalaki kitiltását párttámogatásért cserében feloldja.
Úgy őszintén mi a korrupció, ha nem ez?
bakegya
@Dr. Felipe: "jogseggéj eggyezményt "a vida -a lévai-orbánnal köttött annó még amikor sörrészvényér álltam sorba-hányszor mondtam már...!!!
Érdekes lehetne elképzeltem a bírói szakaszt,mentesség esetére-na az b...na még be vicctorunknak és csapatának...egyébként a hadtest csontvázai így is zörögnek már...
Toby
@wallenberg8805: Te aztán jól nem értetted meg, amít válaszoltam ! Egyetlen egy sajtót kapott esetből csinálsz általánost, ahhoz képest, hogy valójában nem tudjuk, mi a tényleges sztori ?
Hány ilyen esetet olvastál már eddig ?
Ugye, nem oda akarsz kiérkezni, hogy majd ha a patkány-rezsim is leteszi a lét, akkor felodják a kitiltásokat ?
wallenberg8805
@Toby: Tudjuk mi a tényleges sztori. Egy Amerikából kitiltott nő családja fizetett több tízezer dollárt az amerikai kormánypárt kampányára, ezért Amerika feloldotta a kitiltását.
Tehát az Orbán kérdezze meg a Goodfriendet, hogy Vida Ildikónak hány dollárral kell támogatnia az amerikai Demokrata Párt kampányát ahhoz hogy az ő kitiltását is feloldják, és azzal az ügy el van intézve.
troppauerhumer
@Mindzsi: "TE FASZ"! 5500 mi?Tugyuk ótvarnyilas neked mindenki hülye aki okosabb nálad,de a világ nagyobbik része márcsak ilyen,lejött a fáról Széles gravitációja nélkül és jól eltart téged,banánt dobál a rácson át a rózsaszínű pofikádba...

Trafikkomédia - Michael Knight
michaelknight.blog.hu/2013/05/08/trafikkomedia
2013. máj. 8. - Más szóval melyik az az ország, ahol állami közfeladat biztosítani a ... Abba most nem mennék bele - sokan írtak róla bölcs dolgokat, már ... hogy a magyar családi vállalkozók érdekeit képviseli, 35 ezernél is ... meg (azok, akik nagyrészt ebből éltek és/vagy akikhez főleg ezért jártak a vevők) feladhatják.
michaelknight.blog.hu/2013/05/08/trafikkomedia
Csókos-trafikjaink tündöklése és bukása? - hacsaknem
hacsaknem.blog.hu/2014/05/.../csokos-trafikjaink_tundoklese_es_bukasa
2014. máj. 14. - 'sötét oldalán, mint tudjuk, körülbelül 35 ezer jóhiszeműen bebukott ... Most a trafikosok csúsznak le, akik azt hitték, a szikla stabil, nem ... Vagy lehetséges, hogy az országban van pár ezer (esetleg pár ... Azt hallucinálták, hogy emiatt nagy sorok fognak majd kígyózni, és emiatt mennek csődbe százezrek.
hacsaknem.blog.hu/2014/05/14/csokos-trafikjaink_tundoklese_es_bukasa

Brhüü szép nap volt,szép este ,csupa móka kacagás ,gyere máskor is ,jó röhögni az ilyen mélymagyar butákon...brhüü úgy tartják inkább szidjanak ,mint kiröhögjenek,,brhüü...
troppauerhumer
@wallenberg8805: "TE FASZ" buta nemzetthynáci mennyi dollárt is adott a Századvég ,GFG és Orbán McCain reklámkampányára ?...amiért sikerült elérniük ,hogy kimondja Orbán nemzetmegvezető -KIRÁJ-meztelen,vagyis neofasiszta?
wallenberg8805
@troppauerhumer: Ti komolyan azt hittétek hogy majd Amerika fogja megvédeni Magyarországot a korrupciótól? Az az Amerika, amely párttámogatásért cserében kitiltást old fel, tehát korrupt? Így behülyítettek titeket a demokraták?
Mindzsi
@troppauerhumer: tényleg nagyon gusztustalan vagy, ha a saját bolgnak nevezett baromságaid itt reklámozod ebben a demokrata családi közösségben...
miféle magyar vagy te? :)
Desischado
@troppauerhumer: Ne strapáld magad, nem akarja megérteni! Neki nem gond, hogy orrba-szájba kirabolják az országot! Egyébként engem is nagyon érdekelne, kik vannak még a listán? Ha akarná, orbán sec perc alatt kideríthetné, de nem teszi, mert fülig benne van maga is! engem elkeserít, hogy így lejáratnak bennünket! Goodfriend meg a dolgát végzi, és természetesen a hazája törvényeihez igazodik. Jogosan. De az a véleményem, hogy előbb utóbb kiderül az igazság, de akkor valakiknek nagyon melegük lesz!
lajospapa
Korrupció csak az, amibe engem nem vesznek be. Sajnos van néhány dolog.
troppauerhumer
@Mindzsi: Khmmm...khmm ...figyu buta nemzetthynáci már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és
meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.

Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez
lenne,akkor lehülyéztük Kósát...téged és több túlértelmes jobbert
látva ...az Kósa nem annyira hülye...
Keresztülment rajtatok tatár,kun,török,német,orosz
akinek csak kedve szottyant átmenni a Kárpát medencén,úgyhogy ne magyarkodj nézz utána
melyik szovjet vagy német ezred ,vagy a Tudor Vladimirescu román ho.volt elszállásolva a környéken ahol
születtél.
Oszt kérdezd a mamádat...
Mindzsi
@troppauerhumer: ugye nem kezeltek fimózissal? :)
troppauerhumer
@Mindzsi: Besírock csak nem smiley?...úgy teccenek a" "...smileyk...David E.a smileyt kidolgozó csapat egyik tagja:
"ezekkel az emberi a hangulatot kifejező jelekkel csak segíteni akarunk az elsekélyesedett kifejezésre képtelen,érzelmi és értelmi tehetségteleneken... "...
hát a jó szándék itt,is dugába dőlt...,s nem a szándék okán,...az alanyok selejtek,...
Mindzsi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mindzsi
@troppauerhumer: érted már???
________00000000000___________000000000000________
______00000000_____00000___000000_____0000000______
____0000000_____________000______________00000_____
___0000000_______________0_________________0000____
__000000____________________________________0000___
__00000_____________________________________ 0000__
_00000______________________________________00000__
_00000_____________________________________000000__
__000000_________________________________0000000___
___0000000______________________________0000000____
_____000000____________________________000000______
_______000000________________________000000________
__________00000_____________________0000___________
_____________0000_________________0000_____________
_______________0000_____________000________________
_________________000_________000___________________
_________________ __000_____00_____________________
______________________00__00_______________________
TASzSz
Tanulság?! Ne nyiss bakszámlát az USA-ban, mert lebuksz! Tárt karokkal vár a Cayman Bank, a CIA is ott bankol...
Toby
@wallenberg8805: Egyszerű a dolog ! Vida is ajánljon fel pár tízezer dolcsit - attól nem félek, hogy gyűjtést kell számára fendezni ! - és rögtön meglátjuk,hogyan működik a kitiltósdi !
Attól nem tartok, hogy leveszik róla a kitiltást !
Tehát korai az általánosítás !
Sziszifusz
Megy itt a felesleges cirkuszolás, pedig egyszerű lenne a helyzet konszolidálása.
Tiszta vizet kell önteni a pohárba. Meg kell nevezni a vezetőink által tudott, tilalommal érintett közszereplőket. Ellenük indítsák meg a vizsgálatot és vonják őket felelősségre.
A kormány ezt akadálytalanul megtehetné, ha akarná, de nem teszi.
Valószínűleg túl nagy ár lenne a számunkra ismeretlen 5 személy beáldozása.
Ez lehet az oka ennek az össze-vissza "keverésnek".
Toby
@troppauerhumer: Nem csak a fidesznek volt értelmi szinthez köttető ötlete, hanem a Jobbiknak is, s mert a Jobbiké előbb ismert volt, ezért valszeg onnét "kölcsönözte" Kósa huszár is !
mate03
@Sziszifusz: Így is szarban vannak! Mi lenne itt,ha a lista nyilvánosságra kerülne! Ha végre a titkosított ügynök listát ,meg az olaj ügyeket nyilvánosságra hoznák,na akkor lenne itt had el-hadd ! Azt hiszem az országgyűlést rögtön feloszlatnák,de aki benne volt végre a helyére kerülne!Elég vén vagyok már ,de szeretném megélni!
magyarbakancs
2015-ben apránként fogják kicsinálni az Orbán kormányt ez tuti.
Valamit tudnak Orbánról ,vagy környezetéről ez biztos.
kukac50
Az Amerikai alapítványba mentett pénzek miatt is lehetnek kitiltások.
Ezeket a Fidesz azért hozza létre,hogy törvényesen vigyék ki a pénzt az országból,ott meg szétosztják maguk között. Ezért kell a legszegényebb rétegtől még azt a 20 -25 ezer forintot is elvenni,hogy Ők többet lophassanak.
karma1
@perfekt: tegnap 14.31-re: Nagyon sajnalom a baratodat, de ez az eset koszonheto a vezirnek es az o eszement politikajanak, mert nehogy azt hidd, hogy ez veletlen volt. Tudod, a kibaszosdiban mindig minimum ket szereploje van, es ha az egyiknek lehet, akkor a masik sem fogja magat visszatartani
miazavalami
@troppauerhumer: Neked is örülök...:-)))

@Mindzsi: Imádatom határtalan! :-)
Csak így tovább de vigyázzatok nehogy jöjjön a radírpók!
pesti
@kukac50: Ez így volt Berluszkónival is...!!!
Fradigege
Tiltsák ki a felcsúti zsírmorét. Az lenne a legegyszerűbb. Onnantól már feleslegessé válik a sejtelmeskedés, titkolózás. Egyértelmű lesz mindenki számára, hogy mi van a háttérben. A jancsikát is ki lehetne tiltani, a Tóncsikát minden sabbath kor kitilthatnák, luxus petikét is.
coni
Ez ami történik nem az USA feladata lenne, hanem a magyar választóké, de ha ők nem érzékelik mi történik valójában, akkor az Unióé, aki saját adófizetőitől veszi el a kohéziós pénzeket hogy mi a szakadékba öntsük.
Szimba
"a magyar kormány részéről gyakran érkezik olyan felvetés, mit szólna Amerika, ha Magyarország akarná megmondani neki, miként működjön" -hanyatt vágják magukat a röhögéstől.
Szimba
@Fradigege: Nem hívják. Ez már majdnem kitiltás.
Feri100
Nem tudom de ezt a GOOGFINGOT miért nem lehet végre kitiltani az országból? Ez a Fing bármit tehet az országunkban? Lázíthat, tüntetésekre kijárhat lázítani. Pénzelhet különböző embereket, hogy csinálják a feszültséget? Kérem ha nem hajlandó az igazságot elmondani és nem hajlandó együttműködni akkor takarodjon ki az örszágból és ennyi!
coni
A Fidesz itt is számíthat a 2/3-ra (esetleg 3/3-ra).
Szimba
@Feri100: Pótold a hiányosságaidat Goodfriend ügyben.
Törölt felhasználó
@Feri100: Néha bölcsebb hallgatni...ha nem ismerjük a részleteket:)
Dénes Béláné
ugyan..a SZÀZADVÉG HAVER FŐNÖKE JOBBAN TUDJA..IMÀDJUK PÀRTUNKAT KORMÀNYUNKAT...AZT KIVÀNJUK TOVÀBBRA IS A KISZ-TITKÀR, MSZMP FUNKCIONÀRIUSOK, III/III ÜGYNÖKÖK, SZOCIALISTA HAZÀÉRT KITÜNTETETTEK..MUNKA ÉRDEMRENDESEK VEZESSÉK HAZÀNK POLGÀRAIT..KIFLIS:CSAKKK, BÜDÖSBOGARAZÓ,MILLIÀRDOS GÀZSZERELŐ, ERDŐKIVÀGÓ, KÖZTÖRVÉNYES PPOLGÀRMESTERHELYETTESEK..NAV-nak milliókkal tartozók, Milliárdok esz ben nem tartok
Dénes Béláné
Kár lett volna megtiltani az ételosztást, hogy úgysem akarja látni senki..látni nem is csak enni..4-5 .000 ember állt sorba hajnali 5-től...délután 14-óráig...2014.12.24-25-26.-án..egy kis olajért..cukorért..stb. KARÀCSONYKOR..BUDAPESTEN. BLAHA LUJZA TÉREN...
Dénes Béláné
Kár lett volna megtiltani az ételosztást, hogy úgysem akarja látni senki..látni nem is csak enni..4-5 .000 ember állt sorba hajnali 5-től...délután 14-óráig...2014.12.24-25-26.-án..egy kis olajért..cukorért..stb. KARÀCSONYKOR..BUDAPESTEN. BLAHA LUJZA TÉREN...
nyanya001
Színjáték, amely kizárólag a Fidesz-rajongóknak szól

Orbán, ezt immár mindenki láthatja, a hiúságában sértett falusi macsó löttyös indulatait keveri kitiltásügyben, a megrögzött és primitív hazudozással. Nála jobban ugyanis senki nem tudja, hogy mekkora képtelenségeket beszél, amikor állandóan bíróság elé akarja rángatni az amerikait.

Pontosan tudja, hogy Goodfriend nem gerillaharcos, aki a saját szakállára lövöldöz a diplomáciai mentesség védbástyái mögül, hanem mindent az amerikai kormány tudtával és helyeslésével tesz, sőt kormánya nevében. Azt meg ‘Csút Bikája sem gondolhatja, hogy az amerikai kormánnyal való vitáját a Pestimrei Kerületi Bíróság fogja rendezni!

hirhatar.com/orban-viktor-mihaly-es-a-jog/
Feri100
Kedves Szimba! Kedvedért javítok, csak elütöttem. A nevének a második fele tudatos , mert nekem ez az ember csak egy "fing" aki nem a feladatát végzi hanem az országunkban felfordulást szeretne csinálni. Úgy látom, csak ezzel van megbízva. Még ő vágyakozik a békére? Röhögnöm kell! Most is csak kérdezem, ezt a GOOD"FING"-ot miért nem lehet végre kitiltani az országból? Ez a "fing" bármit tehet az országunkban? Lázíthat, tüntetésekre kijárhat, pénzelhet különböző embereket, csoportokat, hogy csinálják a feszültséget? Kérem ha nem hajlandó az igazságot elmondani és nem hajlandó együttműködni akkor takarodjon ki az országból és ennyi! Egyébként BUÉK mindenkinek!
Csizmás Kond
@nyanya001: Szerintem megnyomta a bögyödet a karácsonyi gejgli...:)
Mivel másabb egy városi macsó egy falusinál ?
Nem Orbán akar a bíróságra rángatni senkit hanem Vida és csak gúdfingot, nem az egész amerikát. Amúgy ez a külsztár megérdemli a ráncigálást ugyanis néhány nyomtatott papíron kívül ami nem tartalmaz neveket semmivel nem tudja bizonyítani az igazát. A törvényen pedig köteles lesz megmondania miért is vádolt nyilvánosan...és mindegy ki kezdte de ő folytatta.
...és a saját szakállára cselekedett ugyanis nincs írásos bizonylata, hogy amit mondodott az csak tolmácsolás, tudod ha egy katona kimegy a harctérre hiába, hogy ő a hazája nevében lönöldöz mégis rá céloznak ha visszalőnek.
...és ne mérgelődj, mert hamarább öregszel !...:)
kecskésmihály
@Feri100: Kedves Uram! Nagy a sötétség az Ön tájékozottsága körül. Költsön néhány forintot világító rakétára, most akciósan lehet vásárolni a petárda árusoknál.
Boldog Új Évet Önnek és Családjának!
Feri100
Egy biztos, hogy nem érdekel ez a napi egymás elleni harc, ezért nem nagyon érdekel. Én inkább dolgozom egész nap. Ez a féleszű amerikai inkább menjen haza és otthon rendezkedjen! Kedves Mihály, engem nem a világító rakéták szoktak fel világosítani mint Önt! Köszönöm az ötletét. Írja meg Önnél bevált e? Szép estét!
Törölt felhasználó
@Feri100: (11:28) Lépjünk túl ezen e rendkívül szellemes fingós poénon..:) Nem ismeri a részleteket és nem is akarja megismerni.

Kérdésem a következő lenne: Nekünk is van multink, ami egy másik országban az orbáni felfogásban a rohadt külföldi multi kategória(cba, mol, stb). Tegyük fel, hogy egyik napról a másikra a MOL-t kiraknák Horvátországból egy szép állami korrupciós ügy keretében. Ugyanakkor a MOL-nak bizonyítékai lennének az ügyről, amit átadna a Magyar hatóságoknak(mivel a horvátban ezek után nem bízna) Ön szerint mit lépne Orbán Viktor ebben az esetben..

Persze a példa azért nem jó, mert Horvátországban is a mol keveredett korrupciós ügybe és nem az állam... A vezérigazgatót is csak egy jogi kiskapuval sikerült kimenteni Orbánéknak... Miért is volt érdeke menteni Hernádi seggét Viktornak. Elárulom miért, mert a kedves miniszterelnökünknek nem csak tudomása van a korrupcióról, de irányítja is azt. Ha egy kicsit jobban belegondolunk, akkor ilyen méretekben csak a "király" tudtával mehetnek ezek a dolgok
Feri100
Kedves Ziziplanet! Amit leírt sok igazság van benne. Egy dolgot azonban nem értek, a "király" azaz Viktor, hogy engedhet meg ilyen ügyeket, legyen az a MOL, vagy akár a közvetlen környezete. Egy biztos, hogy szinte napi munka kapcsolat van a minisztereivel, ezért nem hiszem, hogy nem tudott arról, hogy ki mennyit költ valaki az erején felül és kétlem, hogy nem tudott róla, hogy miből származhat a pénz. Ez azért valóban arcátlan dolog, hogy milyen messzire képesek elmenni ha pénzről van szó. Én legjobban a külügyminiszterben csalódtam. Eddig jó fejnek és tisztességesnek tartottam. Én úgy gondolom, bármilyen kormány lesz hatalmon, mindegyiknél lesznek ilyen ügyek. Viszont a pofátlanságnak is van határa! Azt hiszem a mértékletességet mindenáron tartani kellene minden kormánytagnak. A kérdésére nehéz válaszolni, de szerintem a bizonyítékok milyenségétől dőlne el minden. BUÉK Önnek!
keresztapa
Most már lesz USA, Izrael, Belga, Francia, Holland kitiltott is Magyarországról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.