Korán indítja az évet a Békemenet-szervező CÖF-CÖKA "vezetősége", az alábbi sajtóközleményükből pedig csak az nem derül ki, hogy ennyire nem sikerült volna a tegnapi buli, vagy éppen ellenkezőleg, még mindig fos részegek. Szó szerint közöljük a dolgozatot, ugyanis meg lettünk fenyegetve: "demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni". Hát tőlünk aztán nem állt távol sosem a humor, íme!

Távirat a bolyongóknak! Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!
A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk! STOP.
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. STOP. Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont.  Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. STOP.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. STOP.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. STOP.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. STOP.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. STOP.
Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt. STOP.
Várjuk a választ, hogy az MSZP mikor fizeti vissza 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása. STOP.
Az SZDSZ 500 milliós tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba. STOP.
A kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. STOP.
Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították. STOP.
A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP.
Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.
E témában nem jöhet több "STOP".

CÖF-CÖKA Vezetősége

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Biztos a Deutsch Tomi belekevert valamit az italukba..:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Feltörték az oldalukat szerintem.
Nincsenek illuzióim, de azért ennyire még Bayerék sem állatok :-)
pbalage
@Anna Mária: semmi. csak valamelyiknek kiürült a páleszos flaskája, aztán remegő kézzel elugrott a postára, de azt meg zárva találta, így az interneten küldte el a táviratot.
nyanya001
@GeoCravker: Dehogynem ! Még ennél is nagyobb !
bencemacska
"Ó, mely dicső ész bomla össze itten!"???

Prózában ki követte el ezt a förmedvényt?
Egyébként a vádak legjobban a Fideszre illenek!
A legjobb az egészben a S T O P.
bakegya
Loptak azok is,de nem ennyit és nem ilyen látványosan maffiába szervezetten mint a CÖLÖP-TEKNŐS.
Még mindíg a rendszerváltást várom,lusztrációt a fidessnyikkhajokra,családtagjaikkal egyetemben-és a fogadott családtagokra is-vagyoelkobzást.
Törölt felhasználó
Biztos a Deutsch Tomi belekevert valamit az italukba..:)
Dr. Felipe
Mi ez az okádék szöveg? Mikor én már az Apostoli Királyságot vártam :)
coni
Ügynök törvény? (Seszták) Stop. Elszámoltatás:Hagyó. EON. NAV. ...Stop.
ördögűző
@GeoCravker: és ha csak ennyire telik tőlük azon meglepődnél ?
pbalage
Halljátok, ezek totál elmebetegek. Valamelyik csákó ezek közül lezsidózott a személyes fészemen, mert odaírtam, hogy az "egyik fülemen be, a másikon be".
Ráadásul azt is mondta, hogy pusztuljak el, valami Steve Nemere volt az ipse.
Én azt hiszem, hogy valami haláltáborban fogom végezni.
dr. prédikátor
Szerintem a cöfcöka összekeverte a lóhugyot valami ütős kábszerrel,azért irtak ennyi baromságot. De ezek sose józanodnak ki!!!
pbalage
@dr. prédikátor: te, nem kéne ezeknek hugyozástesztre menni?
Senara
Feladat , birkatáp készítése .. stop. Mindent összekeveri mindennel.. stop . Vissza térni az elmúlt 8 évre , hátha beveszik még mindig ... stop .Stadion , mutyi ne szerepeljen benne ...stop .
volvós
...és a híres elmegyógyintézetek zárva vannak...kááááárrrrrrrr !!!
Mobil123
Meséljetek inkább a kommunista rezsimben vezető beosztású vagy segget nyaló a hatalomért jelen vezetőitekről!! Meséljetek arról hogy ti mennyit fizettetek a komcsi rendszerben szerzet "diplomáitokért". Meséljetek arról honnan van a vagyonotok? Meséljetek arról miből ugattok feszt!
bencemacska
@Dr. Felipe: a, 12:46
Jó, hogy említed! Ezek olyan csendben átvették a hatalmat, hogy észre se vettem!
dr. prédikátor
@pbalage: Hát ha én pisiltetném őket meg a vért is én vehetném le tőlük ...
73
Ezek a cöffös retkek tényleg sokat ittak,mert saját magukról írtak.Ő-k voltak mszmp és kisz tagok.Persze,hogy tudnak mindent részletesen.A köpönyegforgató embernél rosszabb nincsen!Remélem látom majd lógni Bayer,Széles,Csizmadia,stb elvtársakat.Mert ezek ezt érdemlik!
papa.49
Felhívom a cöffos, coffosok figyelmét még van abból a cocilizmusban emlegetett ,,nagysípból,, amit ha megfúj valaki minden ellopott érték visszakerül a helyére, a ,,bús képű lovag, meg a bubó doki,, meg egypáran a élen állókból meztelenek maradnának, úgyhogy csak csínján a vigéckedéssel mert még rá is baxhattok farok nélkül is...
izo
@73: "Ő-k voltak mszmp és kisz tagok.".és persze a tagok a bűnbakok akik pedig üzemeltették azt a rendszert azok szentek szerinted!
Gyuri Géderről
Vigyázni kell ezzel a CÖF-CÖKA. - val. Olyan mint a tehénszar, Ha csak melletted esik a földre, akkor is szaros leszel tőle.
73
@izo: nem csak ő-k voltak.Csak nincsen annyi hely az interneten,hogy az összes név felférjen.Mert a volt komcsik,ávósok és azok kölkeik,követőik még mindig köztünk élnek.
bencemacska
@73:
Nem csak élnek, hanem jól élnek. A szélkakasság minden rezsimben kifizetődő!
izo
@73: Szerintem a volt rendszer működtetőit kell megbüntetni nem a tagokat!
Macskaszem
@izo: Az említett "urak" is az üzemeltetők között voltak, ezt kéne már felfogni.
73
@izo: a tagok=követők.Ugyan olyanok,mint a működtetők.Eben-guba,bűnösök!
coni
Mi lehet az oka, hogy egy folyton kommunistázó 2x2/3-os kormány 2/3-al újra és újra leszavazza az ügynöktörvényt ???
izo
@73: Akkor 800 ezer párttag volt és kisz stb,! Nem vagy tisztában vele így szinte mindenki érintett.Mindenki helyett a működtetőket kell felelősségre vonni!
papa.49
@izo: Az igazság szempontjából tök mindegy, hogy 1 személy vagy 1 millió személy az érintett, szerintem...
A ,,haszonélvezőket,, miért ne kellene megdorgálni, - ,,ja hogy ők csak élvezkedtek,,-???
Ez elég ,olcsó,, kifogás...
Valaki letette a voksát valami mellett, élvezte az előnyöket, most meg élvezze a hátrányokat, sokkal többen voltunk akiknek '90. előtt csak a hátrányok jutottak...
kukac50
A CÖF-nek fel kellett volna sorolni Rogánt szíjártót Zsiga Marcellt Lázárt és az összes Fideszes gyorsan gazdagodót,Mészáros Lőrincet nem kifelejtve.
Őket is el kellene számoltatni.
papa.49
@coni: 16:10. Megtalálod, ha megnézed a Civil7 portált, hogy mi az oka...
Toby
Ugye, már megmondtam, hogy töményre ne "szívjatok" - marhák !

No, de nézzük az eredeti szöveget, amely az alábbi:

Emlékezzünk! STOP.
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. Pontosan úgy, ahogy a jelenlegi patkánykormány alatt is, amely sikerrel tornázta fel ismét az államadósságot, s ez mindössze 5 %-kal marad el a Gyurcsány kormányétól !STOP.

Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont. Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. Meg a Fidesz, meg az Mdf, meg minden, a nemzeti kerekasztalt körbe ülő párt. STOP.

Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. Bizony nem volt, mert akkor most nem a patkánykormány lopna, rabolna továbbra is, hanem lassan vághatná a centit a szabadlábra kerüléséig. STOP.

Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. A fidsznek ugyanis nem volt rá ideje '98-2002 között. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. Jelenleg 80.5 % - Hol is van a pozitív meghatározó változás ? STOP.

Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. Ezt hajszálra másolta a patkánykormány is, elvette a MANYUP-ot, belesétált a Paks II. csapdába, de ezt sem a Ledvay utcából fogják visszafizetni. STOP.

Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. Ma viszont még olyan ügyekben sem folyik nyomozás, amely már Észak-Koreában is bűncselekménynek számít és melyek kiszúrják polt pártkatona szemeit. Hogy még ma is folyik a nyompozás az említett ügyben, az csak a szokásos fideszes "szakértői" DNS-nyomozásnak köszönhető. STOP.

Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Orbán kormányt. STOP.(Ezen...
dömdödöm
A Fidesz szándékosan élezte a feszkót kint -bent . Stop .
spu00
@Toby: Ha megnézné, hogy mi van a számok mögött, s utána véleményezne, főleg , ha értene hozzá.
A 85% mögött 23.000 milliárd államadósság volt, melyet 53%-ról /8.300 milliárd/ tornázták fel 2002 után.
Különben a év végi várható szám 76-78%. Hogy megnyugtassam, az elmúlt 25 évben csak az Orbán kormány tudta csökkenteni az államadósságot. Horn csak csökkenteni tudta az eladósodást az állami vagyonok eladásával.
A mérleg hamisítás egyértelműen szoc-lib tevékenység, de gyakorolták is ezerrel.
Toby
@spu00: - amire nem kapsz választ, annak indig racionális oka an !
- "Különben a év végi várható szám 76-78%" A "várható" továbbá a "majd" és a "lesz" a parasztvakítás terminológiája !
- A" mérleghamisítás" tipikus példája a "Magyarország jobban teljesít" ! Majd megtanulod...meg a Századvég(bél) és a KSH irányított kimutatásai ! Majd ezt is megtanulod...
coni
@spu00: "csak az Orbán kormány tudta csökkenteni az államadósságot."

Kizárólag a közmédiában. A valóságban 19,6E Milliárdról 24,6E Milliárdra nőtt plusz 3E Milliárd MNYP pénz. Még egy kormány alatt se nőtt 8000 Milliárdot és a 3000 Milliárdos orosz hitel még nincs benne.
nemkati
Úgy tűnik, az MSZP is, és mindannyian jobban jártunk volna, ha a rendszerváltáskor az MSZP nem az MSZMP jogutódjaként alakult volna meg, hanem új pártként, az MSZMP pedig jogutód nélkül szűnt volna meg. Ez lett volna tisztességes. Akkor az öröklött vagyont el lehetett volna osztani az akkor alakult pártok között, vagy inkább az államra kellett volna szállnia.

Érthető, hogy az MSZP magának akarta az MSZMP és a KISZ vagyonát, de volt ott egy ötpárti kerekasztal vagy mi, na akkor kellett volna a többi pártnak követelni a teljes vagyonleltárt, és megalkotni az ügynöktörvényt is. Ez a vádaskodás, siránkozás így utólag már teljesen értelmetlen. Tetszettek volna forradalmat csinálni! Azért arra nagyon kívácsi vagyok, hogy ez a többi pártnak akkor miért nem állt érdekében.
papa.49
@nemkati: Csupán azért nem állt érdekében egyik pártnak se mert az ,,ügynök törvényt alkalmazva ÜRES LETT VOLNA A PARLAMENT!!!
Ezt Antall József mondta egyszer a halála előtt, miért ne lenne igaz, az is igaz volt a sok aparátcsík szétspriccelt az alakuló új pártokba, úgyhogy a rendszerváltás, csak gengszterváltásra sikeredett...
Továbbá azért ment ott az osztozkodás, csak arról nem készült feljegyzés, de többek között ne feledjük a Tiszti Kaszinó eladását se, ki is volt az új tulaj, nem kell találgatni 50-50% a fütyisz,és mdf. aminek a tagjai kitárt karokkal repültek a fütyiszbe...A Tiszti Kaszinó akkor 1.5 milliárd Ft. kelt el, és ez nem ma volt hanem '92. ben kicsit más volt a pénz értéke...
izo
@coni: Még egy kormány alatt se nőtt 8000 Milliárdot és a 3000 Milliárdos orosz hitel még nincs benne. Látom szeretsz csúsztatni, ne tedd mert saját magadat is becsapod!
nemkati
@papa.49: Akkor Antall nagyon melléfogott. Inkább lett volna üres az a Parlament, inkább lett volna benne néhány kikezdhetetlen ember, mint haszonlesők garmada. 25 éve nyögjük ennek az elbaltázott rendszerváltásnak a hibáit, amit az egymás után jövő kormányok csak tetéztek.

Mára pedig az lett a helyzet, hogy a politikusok egymásra mutogatnak, a másikat vádolják hogy a saját bűneiket eltakarhassák, és sikerült az egész országot is úgy megosztani, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy valaha valamilyen egyetértés létrejöjjön. És ebben a megosztásban 0rbán viszi el a pálmát, ez nyilvánvaló, de aztán mindenki, mi is hozzájárultunk ehhez alaposan. A rablásban, a közvagyon lenyúlásában mindegyik párt bűnös, és a Fidesz csak ne mutogasson, mert a több, mint 2 ciklusában felülmúlta az összes többi pártot. Az egy nagy tragédia, hogy ezt az ellopott, elherdált vagyont már nem lehet senkitől visszavenni a köz javára. De legalább akkor most fejezzék be, legyen végre vége!
spu00
@coni: Az a 19.6 az 23. 2002-ben váltáskor 8,3 volt /53,4%/ 2010-ben 83,5% .Az Orosz hitel nem is fog szerepelni, mert a kitermelt áram bevételéből folyamatosan biztosítható a törlesztés, s információ szerint MVM hitelként fog szerepelni, rosszabb esetben banki hitelként.A MNYP sosem volt magán az egy bután kihelyezett állami pénz volt. Össze tévesztik az Önkéntes nyugdíj pénztárral.Meg kellene tanulni differenciálni.
lajospapa
800000 MSZMP tag volt. Annak néhány gyermeke unokája azon kívül jó néhány szimpatizáns. Ezekből jut a mai pártokba is. A Békemenetbe is. Az intézkedéseikből viselkedésükből mind felismerhető. Végül is nem probléma, hogy felismerte, akkor rossz úton járt. Az a problémám, hogy ma mikor beszél, cselekszik, akkor nem magát köpködi, hanem azt aki sem akkor sem most nem tart vele.
karma1
@coni: 18.17-re: Mit varsz attol, aki a fideSS-kodben el, es elfelejti, hogy az IMF kolcson nagy reszet Gyurcsanyek le sem hivtak, viszont a fideSS az uralomra jutasa utan ehhez nyult elsokent? Aztan melldongetve "visszafizettek" ezt a kolcsont, egy sokkal rosszabb konstrukcioju hitelbol, es mar december elejen hitelt vesznek fel arra, hogy meglegyen a magyarorszagi onresz a tovabbi unios hitelek lehivasahoz. Ezek meg a halott szajabol az obulust is kilopnak, ha hozzajuthatnanak...
coni
A tények azok sajnos tények. Ha Bajnai számolja fel a MNYP-t akkor nem 19,4E Mrd hanem csak 16,4E Mrd az államadósság 2010. áprilisban.
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
Desischado
Ezek még ki sem józanodtak, vagy mi van?! Nem inkább a tükörbe kéne nézni?! Még van bőr a képükön ajvékolni? Vagy akkor szemen köphetnék magukat? Nemhiába tartja a mondás: bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű! Agyam dobom el menten!
izo
@coni: Erre ne vegyél mérget, jutott volna a haveroknak is! Nem tudom mit esztek a bajnain nem csinált semmit csak jó elvtárs módjára megszorított!
papa.49
@nemkati: Tudod akkor '90. ben az Antall kormánynak avval kellett volna kezdenie, az elszámoltatással, nem pedig a mezőgazdaság, a könnyűipar szétverésével...
Elhiszem nem értettek a prof urak a gazdasághoz, de csupán egyszerű úgymond józan paraszti ésszel is fel kellett volna fogni hogy az a piac amit eldobunk soha nem tér vissza...
Szétverték a TSZ. ket pedig a vidéki lakosság megélhetését azok adták, nem mellesleg meg annyi élelmiszert termeltünk hogy a nagyobbik hányadát lehetett exportálni...
Persze tudom ez a mai uraknak kínos, de az elődjeik, meg ők saját maguk vitték az ország gazdaságát csődbe, mert most sajna csőd közeli az állapot, bármit is szajkóznak a kontár elkurmány szócsövei...
Abban nem értek egyet hogy nem lehet visszavenni az ellopott javakat, lehet csak egy erős társadalmilag támogatott kormány kell hozzá, és itt van a prücök, mert ilyen párt, csoportosulás, ilyen ellenzéki politikus nem látható, ezért csinálja a hazugovics egyre pofátlanabbul a disznóságait...
nemkati
@papa.49: Nem tudom elképzelni, hogy lehetne bármit is visszavenni, meddig kellene visszamenni az időben, meg aztán van amit a rablók azóta feléltek. És hát csak úgy nem lehet visszavenni, ahhoz perek tömkelege kellene, vádakkal, bizonyítékokkal, tanúkkal, és független bíróságokkal - ezekből mi van meg? Ezért nem jutnak itt emberek százezrei, milliói egyről kettőre, mert pár dörzsölt fickó mindig lerabolja, amit verejtékkel hoz létre a nép. Itt van pl ez hogy polgármesterek, új földesurak közmunkásokat dolgoztatnak a saját hasznukra. És mennyiért? Hát hogy lehet, hogy egy ember munkája csak havi 48000 ft-ot ér, míg a másiké 2 milliót? Mi ez már meg?
papa.49
@nemkati: Hát bizony nem kis nehézséget okozna a dolog de, ha lenne akkora többsége a mai ellenzéknek hogy a parlamentben egy alkotmányozó gyűlést tudna létrehozni, ott lenne lehetőség kimondani az elrabolt javak visszaszolgáltatását, de ez csak egy ötlet,lehet nem is a legjobb, de tenni kellene már valamit, mert ez a piócabanda minket addig míg egyetlen csepp vért lát bennünk nem hagy el minket...
coni
@izo: "@coni: Erre ne vegyél mérget, jutott volna a haveroknak is! Nem tudom mit esztek a bajnain nem csinált semmit csak jó elvtárs módjára megszorított! "

De mivel nem Bajnai szüntette meg a MNYP-t jó lenne ha elárulnád hova lett a 3E Mrd? Mert az ÁKK Zrt. linken nem látszik a mínusz 3000Mrd!
tivoli
Akik a nyugathoz szeretnének csatolni a magyar gazdaságot, nem is gondolják, hogy kívánságuk milyen régen teljesült. S azt is láthatják a következő kisfilmből, hogy miért szegényedik az ország.
A Nagybereki Állami Gazdaság után (TELJES)
youtu.be/3mlH5a1th4g
izo
@coni: ne csak egy linket nézz.Törleszteni kellett a cocionisták által felvett adósságot , az általuk csődbe vitt országot helyrehozni...
Szimba
"Távirat a bolyongóknak! " - Már ez hülyeség.
"A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre"
Fidesz orbán miatt: Minden egyes állampolgár, a csecsemőket is beleértve, több mint háromszázezer forinttal adósodik el Paks miatt.
kkalman
Akárki írta ezt a nemtudommineknevezzeleket, nemhogy másnapos, hanem még ordenáré módon részeg, és mellé még valami qrva ütős szer hatása alatt is áll. Kezeltetni kellene magát a többi cöfögővel együtt.
Szimba
"Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont. " - fidesz orbán eltüntette, kisajátitotta, franc tudja mire verte el a magánnyugdíjakat, a magyar emberek nyugdíjas éveire félretett megtakarítását.
Szimba
"Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. "- ezt kinek rója fel a cöf? orbánéknak lett volna elég idejük, vajon miért nem tették? A cöf hülye, ebből is látszik.
Szimba
"Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. "
Ezzel szemben orbán alatt 2014. 08.-ban az államháztartás adóssága június végén a GDP 85,1 százalékán állt.
Szimba
"Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését" -Az új paksi reaktorok és a járulékos beruházások több ezermilliárdos költségére nincs pénze az országnak. A beruházások számláját a 3000 milliárdos orosz kölcsönön felül további hitelekkel kell majd fedeznünk. Az így megszerzett pénz és az azok refinanszírozására felvett újabb hitelek évtizedekre el fogják adósítani a magyar államot.
Szimba
"Várjuk a választ, hogy az MSZP mikor fizeti vissza 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása. " - Várjuk mi magyar emberek, hogy hová tüntették el orbánék magánnyugdíj pénztárból lenyúlt 3000 milliárd forintot. És mikor fizetik vissza, a fidesz párt felszámolásával együtt.
Szimba
" kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. - a nemzeti magyar emberek lelkiismeretének megnyugatása végett inkább javasolnátok orbán, mészáros, lévai, giroszász, rogán, lázár, tiborcz, simicska, stb fideszesek és oligarchák vagyonosodási vizsgálatát.
Szimba
"Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították" - én tisztelt hölgyeim és uraim vagyok, nem polgártárs, kedves vezetőd szerint, CÖF-CÖKA "vezetősége. Amúgy pedig nem bíztattak forradalomra, de az ötlet jó!
Szimba
"A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat." - Ti vagytok a ravasz róka, CÖF-CÖKA "vezetősége, akik keverik a ...fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani." Miról beszéltek? Ti vagytok, akik szítják, hogy legyen.
Szimba
"Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot" -Én, mint tisztelt hölgyeim és uraim - kedves vezetőd megszólítása ez, és nem polgártársaim - nélküled és kedves nélkül inkább sikerülne!
F_Viktor
@izo: Írod:
"Nem tudom mit esztek a bajnain nem csinált semmit csak jó elvtárs módjára megszorított!"

1) Bajnainak nem volt olyan KISZ-es múltja, mint Orbánnak, s a jelenlegi kormány 70 százalékának! Azok a bizonyos "jó elvtársakat" máshol kell keresned!

2) Bajnai egy év alatt 1/4 megszorítással, mint Eltolcsy 1,5 év alatt "nemmegszorításként" a magyar emberek nyakába varrt, s a gyurcsányi IMF/EU hitel 2/3 felhasználásával (1/3 részét megörökölte Orbán, amit nagyon gyorsan el is tapsoltak) az országot kivezette egy gazdasági világválságból!

3) Gazdaságilag Gyurcsánnyal pl. tető alá hozta a kecskeméti Mercedes gyárat és a győri Audi bővítését.
5 év eltelte után is ezek jelentik csak a magyar ipart, ezek nélkül idén sem lehetne gazdasági növekedést statisztikailag kimutatni!
mate03
@kkalman: Ezeknek semmit nem kell ,szedni,sem inni! Alapból ekkora barmok!
magyarbakancs
Azok a volt kommunisták bírálnak, visszamutogatnak kik anno időben igencsak tevőlegesen tolták a kommunista szekeret.
Belőle jól éltek napi szinten csókolgatták és ölelgették a vörös csillagot.
Ezek a féregnyúlványok se engem se egyetlen egy honfitársamat ne szólítson fel. Talán saját magukkal kellene elszámolni.

Nincs olyan trágár jelző, amit tudnák róluk írni.
izo
@F_Viktor: Kissé hiányos a tudásod, pótolom, ezt olvasd :index.hu/belfold/0321kisz/
mariaberta
Egyetértek, de akkor miért nem teszi ezt meg az összes úgynevezett közmédium?
A mai tüntetést is csak egy csatorna közvetítette.
mariaberta
@Szimba: És most jön még a várbeli lovarda terve. Az egyik napról a másikra bevezetett útdíjat erre fogja használni? Most már csak a tized, úri bér, dézsma és a robot -ja azt ma közmunkának nevezik- hiányzik, és visszamenetelünk a középkorba.
Pestilence
Ma néztem az Echo TV-t. STOP. Mert túl alacsony a vérnyomásom. STOP. Bayer Zsótika annyi igazságot mond, hogy attól hál' Istennek felmegy a vérnyomásom. STOP. Aszonta, hogy a britek kilépnek az EU-ból idén. STOP. Ha tudna angolul, akkor megértette volna, hogy Dave Cameron 2017-re igér népszavazást a témában (népkábításként a UKIP ellen) STOP. Ennyi. STOP.
Szimba
@mariaberta: Nyílván a várúrnak lovarda is dukál. Aztán jön a cselédszállás kialakítása.
mariaberta
@Szimba: No meg az első éjszaka joga, De mit szól ehhez Lévai méltóságos asszony?
Vagy ő már tudja, nincs mitől tartania egy idegbeteg embertől?
F_Viktor
@izo: Hiszek Bajnai Gordonnak, aki soha nem volt tagja az MSZP-nek, mint a Jobbikos bértollnokoknak.
Vagyis Bajnai nem volt fizetett KISZ pártfunkciós, mint pl. Orbán, ellenben 1987-ben a Független Hallgatói Tagozat (a HÖK egyik elődje!) alapítójaként annak első elnöke volt, majd a Magyar Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa Nemzetközi Bizottságának elnöke lett.
Knapp75
@izo: Dicséretes, hogy ennyi baromságot össze tudsz hordani, de kérlek, ha időd engedi, nézz utána, hogyan kozmetikázták 2013 december 31-re az államadósságot, hogy csökkenőnek tűnjön, illetve azt is kibogarászhatnád, miként alakult a nettó államadósság az elmúlt években! ;)
Tudod a bruttó azt tartalmazza, amivel mi tartozunk, a nettóban viszont benne vannak a "megtakarításaink" illetve az, mikor nekünk tartoznak.
Ha kölcsönkapsz pénzt, de nem költöd el, az a bruttót növeli, a nettót nem. Ilyen volt pl. az IMF hitel Jegybankban tárolt része.
A nettó 65% közelében jár, miközben a nyugdíjpénztárak kirablása után 51%-ra csökkent a korábbi csúcsnak számítú 61-62%-os szintről.

Azt meg hiába írták neked többször is, nem nagyon sikerült elszámolnod vele, hova lett a GDP 10%-ának megfelelő nyugdíjvagyon, ha azt az államadósság törlesztésre kellett fordítani, de még sincs csökkenés! Egyébként azóta is évi bő 1%-ot nyer az állam azon, hogy nincsenek már magánpénztárak, mert a járulékok hozzájuk kerülnek és nem a pénztárakba, tehát összességében lassan a GDP 15%-áról beszélhetünk. ;)
verőce21
Szegény, szegény, szegény, okos, magányos Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.