A Fidesz szerint újabb brüsszeli támadás indult a rezsicsökkentés és annak nyertesei, a magyar családok ellen. Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője ezt arra reagálva mondta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, hogy több európai uniós tagállam mellett Magyarország ellen is kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság, mert úgy véli, energiaszabályozása nem felel meg az EU-s jognak.

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa azt mondta, a brüsszeli bürokraták azokat az intézkedéseket támadják, amelyek biztosítják a rezsicsökkentést. Példaként említette a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal működési rendjével kapcsolatos uniós kritikát.

Németh Szilárd kijelentette: a rezsicsökkentés a magyar függetlenség egyik záloga, a családok megvédése kiemelt kérdés, ezért ha kell, a parlament meghozza majd a szükséges lépéseket a rezsicsökkentés védelmében. Megjegyezte, hogy a kormány is tárgyalni fogja az ügyet.

A Főgáz mérőóracseréivel kapcsolatos hírt kommentálva a politikus felidézte, az általa vezetett munkacsoport már többször figyelmeztetett, hogy valami nincs rendben a mérőórákkal, ezért örömét fejezte ki a mostani lépés miatt. Sürgette egyúttal a felelősök felkutatását, a cég felügyelőbizottsága által végzett munka átvizsgálását.

Azzal kapcsolatban, hogy az Országgyűlés kedden 30 évre titkosította a paksi erőműbővítés adatainak egy részét, a fideszes képviselő azt mondta: a titkosítás kizárólag nemzetbiztonsági, műszaki és esetleges üzleti kérdésekre vonatkozik.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Hazugovics! (Köszönöm papa.49) A kurva anyádat bújsz a magyar családok mögé a saját és a tetű bandád szarságai miatt! Brüsszelnek a hülye fejeddel van baja, nem a harácsolásaitok okán tönkrement emberekkel! Tégy egy szívességet, igyál benzint és szopd le a kályhát! Spermabanda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Na ez az ürge se nagyon tudja hogy éppen merre jár, talán pont ezért lett annyira fontos ember.
papa.49
Brüsszelnek nem a magyar családokkal van baja, hanem hogy pofátlanul húzzák a ,,haverok,, a sápot mindenből így a gáz árából is...
bakurasz
Hazugovics! (Köszönöm papa.49) A kurva anyádat bújsz a magyar családok mögé a saját és a tetű bandád szarságai miatt! Brüsszelnek a hülye fejeddel van baja, nem a harácsolásaitok okán tönkrement emberekkel! Tégy egy szívességet, igyál benzint és szopd le a kályhát! Spermabanda!
Rumcájsz
Kié lehet az a Svájci cég, amelyik a gázt osztja évi 80 MRD haszonnal?

Ilyenek nem tetszenek a bürokratáknak...

Mikor lesz már az előrehozott választás?

Ha ezek sokáig maradnak, ingünk gatyánk rámegy az Oroszokra!
zöldszem
Ma ez a varacskos vaddisznó az ügyeletes hazug? Be kellene már látni, a rezsicsökkenési rizsa lejárt lemez. Jó lenne azt is tudomásul venni, hogy nem csak követelni kell az EU-tól, hanem vannak kötelezettségeink is.
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/984321_1025417674139257_898029952669683614_n.jpg?oh=760e3867709404e31a805fcf679e9dcc&oe=5591484A&__gda__=1434693320_0dfd98367aa7cc3ade2ec48290a59161
bencemacska
Brüsszel a magyar családok érdekét védené OV-val szemben, de sajnos nem elég erőszakosan.
OV. meg a javainkat akarja - sajnos sokszor - de mi nem adjuk!!!-:)))
coyote3
Volt valakinek kétsége is afelől, hogy a gyarmatosító Brüsszel azt szeretné, hogy a magyar családok rosszul járjanak??? Persze mindezt gyurcsány nyomására...
volvós
Hányingerkeltö ennek a víztoronyfejü sertésnek a külseje ( mondjuk ez adott )
meg a fos szövege ( amit betanult ), illetve felolvasott a patkány !
zöldszem
@bencemacska: Én mindig a magyar emberek javát akartam!
Meg is szereztem! (Orbán Viktor)
silber13
Húúú! Elképesztő sötétség uralkodik ennek a túlméretezett víztoronyfejű birkózózseninek a hidroglóbuszában. Ezt kéne minden rezsivitrinben mutogatni, elborzasztó példaként!
JAJMÁR
Ez már annyira unalmas, és "gyerekesen" ostoba. Csak a gyerek még tapasztalatlan, és nyilván nem másokat néz hülyének, ezért az ember neki elnézi, vagy próbálja rávezetni, hogy túlságosan elrugaszkodott a valóságtól.
Na, de mit lehet csinálni egy ilyennel...?
nezelodo
"Németh Szilárd kijelentette: a rezsicsökkentés a magyar függetlenség egyik záloga"
Ja a másik meg az elbukott pálinkaforradalom, igaz Szilárdka? Attól még hogy valaki tanítói passzust adott valamikor, nem lettél ám néptanító, legfeljebb a néphülyítéssel próbálkozhatsz, egyre szerényebb sikerrel.
A gazdád azt mondta a birkáknak nézett híveknek, amikor az oroszok elleni embargót fabrikálták a nagyok, hogy megvédte a rezsicsökkentést Brüsszelben, azért csökkent az üzemanyagok ára. Akkor most miért nem védi a dakota, mert úgy emelkednek az árak mintha zsinóron húznák, mint a régi szép időben, amikor megfejeltétek jó rendesen a jövedéki adóját! Lehet, hogy nagyon el van foglalva a Simlicskával, mert keresztbe tette a lábát előtte, amint futott a megdicsőülés felé?
eszegfu
@silber13: De mi tartaná meg a vitrinben? A cellux nem elég...
Tibor43
Nem kell Brüsszelnek támadnia a Magyar Családokat.
A kormánynak nem kell segítség, elbír a Családokkal egyedül is...
1magyar
A gazdagok tényleg kurva jól jártak a rezsicsökkentéssel. Mert náluk nagy az energiafelhasználás, de a csórók már fűteni, főzni sem tudnak.
silber13
@eszegfu: Műszaki rajzszeg,,,A füleinél...
Rózsika Hatházi
@silber13: Szögbelövőhöz mit szólnátok? Jó nagy tiplivel, a homloka közepén.
silber13
@nezelodo: 13:43-ra : "Németh Szilárd kijelentette: a rezsicsökkentés a magyar függetlenség egyik záloga"
Akkor az 1848-as forradalom tök hiábavaló volt ugye kedves Szilárd, hiszen nem volt ám akkor ilyen izé... rezsicsökkentés.. és nem voltál te sem! Minő katasztrófa az akkortájti nemzetünkre nézvést!!:-))))
Dr. Felipe
Brüsszel nem a rezsicsökkentés miatt "támad" hanem a paksi atommutyi miatt és nem a magyar családokat "támadja" hanem a fideSS maffia kurmányt.

Az én családomat nem támadja Brüsszel, sőt még van egy kis családi birtok, arra uniós földalapú támogatást is kapok, na nem annyit mint a csuti mészáros de kapok én is és bizony jól jön. Köszönöm Brüsszel.
nyanya001
De azért amit küldenek ezer milliárdokat Brüsszelből, szépen megtollasodtatok
belőle,te zsírdisznó !
okina48
@bencemacska: Hát mit csinálunk?Tudsz valamit?
Citromka
Hogy rögtön a családok mögé tudnak bújni! Amikor családfők lesznek miattuk öngyilkosok, anyák-apák munkanélküliek, gyerekek éhesek, akkor érdekes módon nem érdekli őket a család, mint olyan! Ne takarózzanak azokkal, akiket ők tettek tönkre! Őket már nem fogják megvédeni a családok!
Greg
Ez a rezsikoca Magyarország egyik leginkább gyűlölt fidesz nyalonca. Mentálisan és fizikailag is a legocsmányabb féreg, aki valaha is az emberek szeme elé került.
okina48
@1magyar: Azt elfelejted,hogy megint azok kapnak támogatást,akik nem fizetik a számláikat?Aki meg tényleg megkoplalja,hogy ne legyen elmaradása -mert így szocializálódott -az megint megszívta.Hanyadjára fizeti ki az állam a nemfizetők hátralékáz.Az a bolond,aki nem az adósságot gyűjti!
vonotok
Szilárd ! Te és nem vagytok normálisak. Mi lenne ezzel a szerencsétlen országgal ha nem kapnák Brüsszelböl támogatás. 10 beruházásból 9-et az EU támogat. Ti mit tudtok felmutatni?? Csak az újabb és újabb asokat nyomatjátok. Szorongatjátok a kis és közép vállalkozásokat. Egyszer úgy is el kell számolnotok a gonoszságotokért.
Nil
engem a fideszen kívül nem bánt senki- Brüsszel főleg nem
a rezsi rizsából nem látok-érzékelek semmit- ha nem használom a gázt, a villanyt akkor csökken a rezsi- ha merek fűteni vagy világítani akkor nem tudom kifizetni a számlát
ennyi
bakegya
@nezelodo: ezt jól összefoglaltad-gratulálok- nem úgy ennek a bivajnak-hányszor lökik előre a tálaival tálalni,a roggyant tónival tóni a rizsát-a cölöp teknős meg lapul a gazban mint a szar...a pénz az persze kell-na erről és a tiborc -rasika saját lábonállásáról és a mészáros bunkerépítéséről is tálalhatna már a simlicska lala a magyar családok elé...
tivoli
Ezt a Brüsszelt ki kell rúgni, mindig mindenbe beleköt. A 27%.os ÁFÁ-t miért nem támadja meg? :-))
papa.49
@Rózsika Hatházi: Bár már látnám...
boldog nyugdíjas
esetleg "üzleti", ami pontosan jelentheti azt, hogy vajon kik kapják meg a munkákat, Kelet-Magyarország-i vagy épp Fejér megyei vállalkozók
boldog nyugdíjas
ja és! ez a rezsicsökkentés kevésbé érintette pozitívan a kis keresetűeket és a kis nyugdíjasokat. A 176milliós házzal, úszómedencével rendelkezőknek adott nagyobb összegű támogatást sajnos, ugyanúgy, mint az egysávos adórendszer, mert vonják a minimálbérből is, és nem mindegy, hogy valakinek a másfél milliós fizetéséből vonnak 16 %-ot - valamivel több marad ennek a zsebében, mint a kis keresetűekében. Kedves Németh Szilárd! érezhetne kicsit szociálisabban a szegények iránt, és ne fújná a betanult kötelező szöveget.
okina48
@vonotok: Csak remélni lehet,hogy el kell számolni az elmúlt 25 év minden disznóságábal! De mindenkinek,aki csak a hatalom közelében járt!
Itt már csak abban lehet bízni,hogy dögevők egymást falják fel.
Már kezdenek jó úton haladni!
miazavalami
@tivoli: Na hallod! Azért mert több az mint 27 % . és azzal minden rendben van.
okina48
@Nil: Még szerencse,hogy internetre fusssa,oszt Ennyi!DD
human
@boldog nyugdíjas: Adjanak most már a szegények a gazdagoknak is. Ezzel kellett volna kampányolniuk 2010-ben.
feleselek
És ezt a mindenhez értő vadbarmot, még engedik nyilatkozni /valaki képes meghallgatni?/ Az ész megáll és egyhelyben ácsorog...
csa-csa
" ..a rezsicsökkentés és annak nyertesei, a magyar családok..!
nagy nyertesei nem vagyunk ugyan, de sokaknak biztosan számít az a mínusz 1000-1500 ft! havonta. Néha még annyi sincs, de bármilyen kevés is jól jön.
és HA NEM LENNE AKKOR IS LENNE ÁREMELÉS!! Le lehet ordítani a fejem, de akinek nem kell szívesen átveszem. Egész jól megélnénk a sok 1000-1500 ft-ból.
bencemacska
@okina48: ma, 14:20

Például eldugjuk, letagadjuk, jobb esetben külföldre visszük! (Páran magukat is! Őket irigylem!)
Cicamama55
@Citromka: Teljesen egyet értek! Isten és család a Fidesz "tűzfala."
bencemacska
@volvós: ma, 12:53

Igazad van, ritka gusztustalan egy manus!
micfild
@bakurasz: Valami egészen hasonlót kezdtem megfogalmazni, amikor elolvastam a cimet.
bencemacska
@tivoli: ma, 15:29

Mert - ha jól emlékszem - 30% a plafon, és azon belül "nemzeti hatáskörbe" tartozik!
Még kaphatunk minden szó nélkül 3%-t a nyakunkba!!!
bencemacska
@csa-csa: ma, 17:10

Ne filléreskedj, kérd a Szíjjártóét az egyedül több, mint "10-20 magunkfajtáé"!-:))))
Toby
Fúúú...wazze, ismét báncsák a " magyar embereket", meg a magyar(maffia) családokat ! Pedig csak hosszú csöcsöst kapott ismét a gengszterbanda !
hetöndöe
Komolyan kérdezném: Van még olyan idióta egybites ebben az országban,aki ezt az ócska népbutítást beveszi?
egyember
Véletlenül került elő néhány áramszámla 2009-ből. Ezek -átlaga- szerint 6753 Ft volt egy havi számla. A lakásban egy -nagyon régi- mélyhűtőt cseréltünk újra. Minden más
nagyfogyasztó (TV, számítógép, hűtő stb.) gyakorlatilag változatlan. Viszont a lakásvilágítás teljesen új: néhány kompakt cső és túlnyomó többség LED. Két -szinte soha nem használt- klasszikus fénycső és egy -25 wattos- izzó maradt a hagyományosból. Ha minden -új- világítást (tehát az említett fénycsöveket és izzót nem) bekapcsolok, a teljes világítási fogyasztás -névlegesen- 107 watt. Tehát gyakorlatilag a világítási fogyasztás elhanyagolható a többi mellett. Így most -rezsicsökkentéssel- a havi számlám 6607 Ft. volt (a napokban fizettem).
Lehet számolni, kalkulálni.
Nil
@okina48: amennyiben arra gondolsz hogy van netem - igen van telefonnal együtt igen olcsón - a tv-t lemondtuk.
A net kell álláskereséshez, kapcsolattartáshoz és az önkéntes munkáimhoz- ráadásul pártunk és kormányunk azt hiszi hogy ez természetes és egyre több ügy intézhető csak neten - ezzel az előző kormány is így volt - nem részletezem.
Enni viszont nem kell annyit, így még marad a net-bár már szoktatom le róla magam- mert ez lesz a következő amiről lemondok hacsak csoda nem történik az életemben-mondjuk megkapom az elmaradt gyerektartást- minimum 3-szor 18 év- nem lenne kevés plusz kétszer mondjuk tíz év.
Csak számol havi 5-10 ezer forinttal ami nagyon minimum
lampa laz
@hetöndöe: hát persze, mert az mind erre tinó bandára szavazott, sőt az időközi választások is bizonyítják.
Ezeknél két dolog nyerő, megvédjük a családokat, meg ez a hülye rezsi.
brutus
SZILARD !! Hogy azt a nagy berenc disznofejedet tamadna meg mar vegre valaki !!!
lajospapa
Ő is ( mármint Szilárd) a csomagban volt a választáskor, uraim!
rosalinda57
A magyar családok nagy részének nem jelentett könnyebbséget a rezsi-rizsa. Én is elvesztettem a devizahiteles lakásomat és albérletben villanyfűtés van, így a rezsim 15x-e annak, amit a saját lakásomban fizettem. Na ezért támad Brüsszel (ha támad), mert a rezsicsökkentés igazi szerencsései a fürdőmedencés villalakással és fűtött garázzsal rendelkezők, na ők az igazi nyertesek ! A nép jó része pedig nem !
okina48
@rosalinda57: Igazságod van,de azért mert egyesek jobban,másik rosszbbul jártak,én nem vallom azt,hogy megdöglött az én tehenem,dögöljön a másé is.Én akkor is kevesebbet fizetek,ha az összes keresztvizet leszedik rólam!
okina48
@Nil: Bocs!Nem volt egy fer beszólás?
okina48
@okina48: Mégegyszer bocs! ?törölve,helyesen !!
bakurasz
@hetöndöe: Úgy élj barátom még 100 évig, amilyen tuti biztos, hogy VAN!!!
kkalman
Önálló gondolatra képtelen rezsi Szilárd elmondta, amit a főnöke az egy bitjébe betáplált.
Desischado
Szerintem sem vevő erre a rezsirizsára senki, a birkákon meg a fanokon kívül. egy , a gazdagok jártak ezzel igazán jól, kettő, az elmúlt években alaposan felvitték a rezsi árát, aztán visszalöktek egy morzsát, hadd örüljön a nép, három, bőven beszedték más adók formájában! Pl: útdíj, 27%-fa, és sorolhatnám. Brüsszel ezért támadja ŐKET, NEM A MAGYAROKAT! - teljes joggal! Öt: a szabályok kötelezettségek betartása nem smakkol, de a pénz bezzeg kell! És undorító, hogy velünk próbálnak takarózni a saját mocsokságaik miatt!
Linna
A rezsicsökkentés csak egy kegy, semmi más. Látjátok emberek, milyen nagyon rendes, gondos miniszterelnökötök vagyok, hiszen mennyit segítek az embereken, még úgy is, hogy egész Európával szembemegyek!
Na igen! Csakhogy egyrészt nem kegyet kérünk, hanem olyan országot, ahol biztos az életünk!
Legyen úgy, ahogy az Eu mondja, de a mi fizetésünk, adónk, egyáltalán a biztos megélhetésünk legyen olyan, mint nyugaton. Akkor nem fog gondot okozni a rezsi, az adózás, akkor még esetleg félretett pénzünk is lenne, és még a bankok átverését is másképpen tudnánk túlélni!
Nem kellenek a (szűkmarkúan) osztogatott alamizsnák, az ország vezetői becsüljenek meg bennünket, ne verjenek állandóan át bennünket, és főleg: ehhez még ne nézzenek hülyének is minket!! Mert ezt a legnehezebb elviselni! Hát ezért fordulunk el a tolvajoktól, hazugoktól, a gazemberektől.
silber13
@profon: 19:45-re : Az hát, sőt az egész siserehad fixa ideája!
gödörben
Nem Brüsszel, hanem a lopósok támadják a magyar családokat. 500Ft "kegyért" elveszik az életterüket, a lakhatásukat a jogaikat. Uborkafára mászottak, ha mindent tönkretesztek kin, min fogtok élősködni? Ha kicsit körülnéztek láthatjátok, hogy az élni és élni hagyni elv már nem működik. Nem lesz miből lopni!!! A népet kéne kicsit megtámogatni munkahelyekkel, rendes fizetéssel és lesz...ná, hogy mennyit loptok. Ez olyan nehéz??? Ha jól belegondolunk a sok átszervezés, átírás, "szarítás" (bocsánat újítás) sokkal többe kerül, mintha normális élhető országot vezetnétek.
eszegfu
@csa-csa: A saját szempontod szerint igazad van, mert jól jön az az 1-2 eFt, amit a rezsicsökkenéssel megtakarithatsz. Pont ebben van a "fegyvere" a Fidesznek. A családoknak ez jól jön, de sajnos az élelmiszer áremelésen kivül mást vagy nem vesznek észre, vagy nem tapasztalják, tehát nem érinti őket. Pl. addig mig 2010-ben bruttó 110 eFt-nak a nettója 82.651 Ft, addig 2015-ben a 122 eFt bruttóból 79.910 Ft a nettója, tehát emelkedik a fizetése 12 eFt-tal mégis közel 3 eFt-tal kap kevesebbet. Csupán ezzel az 1 tétellel máris elvesztette a rezsicsökkentést... Ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy egyetlen jónak tartott intézkedésnek van "ára", amit Te nem látsz esetleg, mert nem vagy érintett. A rezsicsökkentés "árát" szinte életünk minden területén sokszorosan megfizetjük. Szerinted ez rendben van igy?
rosalinda57
@okina48: Nyilván te jól jártál vele, de sokan viszont nem. De nem hiszem, hogy például, ha emelik az élelmiszerek árát az szinkronban van-e azzal, amit a rezsivel megtakarítasz ? Csak az élelmiszerek árának emeléséről kussolnak.
JAJMÁR
@okina48: 21:09 Az van, hogy ha egy egészből, egy összefüggő rendszerből kiemeled a "rezsicsökkentést", és erre a kormány direkt ráirányítja a figyelmet, akkor tényleg rezsicsökkentés van. A rezsi pár forinttal olcsóbb.

Azonban, ha továbbra is az egészet nézed, - mert attól, hogy én az egyik zsebembe többet hagyok, de a másikból többet kiveszek - semmi nem változott, még akkor sem, ha arról a "zsebről" mélyen hallgatok. Összességében a kiadások nőttek.
Olyan kiadások is, amelyek a rezsicsökkentés számlájára írandók, de ezen kívül még az országra kiható számtalan káros következménye is van. Ezeket pedig leginkább azok érzik, akik a legszegényebbek.
A bevételeknek kellene nőni, nem gondolod? Az embereket kellene helyzetbe hozni, hogy ki tudják fizetni a szolgáltatásokat, mégpedig a színvonalas szolgáltatásokat.
eszegfu
@JAJMÁR: Nekem is hasonló a véleményem, a nélkül, hogy bántani szeretném akár okina48-at, vagy csa-csa-t.
JAJMÁR
@eszegfu: 09:36 Bántani én sem akarok senkit, és a kedvüket sem akarom elvenni, de -akárcsak te - úgy érzem, hogy akkor ismerjük fel az "érmét", ha mindkét oldalát megfigyeljük.
reseva
@gödörben: Nyugi, ők is tudják, hogy itt már nincs mit lopni. Ezért kerestek és már találtak is jó kis forrást : Paks, a maga 30 évével, jó kis Putyin kapcsolatokkal, ez kell már nekik. De híveiknek is kell valamit mondani, hát jön a hősies rezsicsökkentés. Aki csak a köztévét tudja nézni, az el is hiszi. (mi meg csak dühöngünk)
bencemacska
@eszegfu: ma, 08:08
Az általad említettnek van egy másik oldala is: akinek 1 millió/hó körül van a fizetése, annak az adója legalább 200 ezerrel csökkent, ha van 3 gyereke, akkor +100 ezret is levonhat. Na őt még megtámogatják a közösből is nem egy-két, hanem 20-30 ezerrel!
Ezért sokszorozódott meg a felső tízezer havi jövedelme, anélkül, hogy fizetésemelést kaptak volna.
A minimálbéresek meg régen adómentesek voltak, ma az is 16%.
Ennél sokkal becsületesebb volt anno a jövedelem adó bevezetése, mert akkor a "bruttósítás" ennél igazságosabb volt.

Lehet adóátrendezést igazságosan is végrehajtani, meg Fidesz módra is!
eszegfu
@bencemacska: Tökéletesen igazad van! Én csupán arra szerettem volna felhivni a hszóló figyelmét, hogy annyira nem nagy öröm az "eccerü" embereknek ez a rezsicsökkentés, nem lehet rámondani, hogy fekete, vagy fehér.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 09:29

Ha kiszámolod mennyit visz az Áfa emelés (27%-ra!) - amiről bőven kuss van - már el is úszott a "rizsa"csökkentés!
bencemacska
@reseva: ma, 10:21

Igen, és ez azt jelenti, hogy nyilván Putyin is megkéri belőle a maga "jussát".
Még kevesebb marad nekünk!
reseva
@bencemacska: Azt gondolom, Putyinnak ez az üzlet inkább csak politikai, és presztízs kérdés, neki ez piti üzlet. Annál nagyobb viszont annak a klikknek, akik tűzzel-vassal harcolnak érte, most leginkább Brüsszellel, mert hogy Brüsszel pont ezt az üzletet támadja az energia-kérdés vizsgálatával.De nekünk azt mondják, hogy "harc a rezsicsökkentésért".
bencemacska
@reseva: ma, 11:47

Hát amilyen állapotban van most az orosz gazdaság, szükségük van minden bevételre!
Tudsz még egy ilyen hülyét, aki 2014-ben orosz atomerőművet vesz hitelre???!
30 éves megvalósítással. És majd jönne a plusz költségek! Ha nem épül meg, mi már akkor is fizetünk!
mariaberta
Már megint támadás ért bennünket. Felkészül Orbán és pártja!!!
Bercifiu
@bakurasz: A kormány tagjai és a fanok, lopják az EUS pénzt.
A rizsa csökkentés óta, havi 20 m3 gázt kell fogyasztanom, hogy ne fázzak, pedig még tél sem volt.
reseva
@bencemacska: minden esetre 30 évre titkos
jancsik68
A magyar családokat KERESZTÉNY kormányunk támadta meg Jézus nevében,s itélte örökös nyomorba őket!!Ha lenne isten,ezt a rabló bandát örökre lesöpörné Magyarország térképéről,s boldoggá tenné mindörökre a szegény magyar népet!!
Gyuri Géderről
"Németh Szilárd kijelentette: a rezsicsökkentés a magyar függetlenség egyik záloga, a családok megvédése kiemelt kérdés,"
Ezek a patkányok hivatkoznak a magyar függetlenségre? Hiszen épp a mi nap szavazták meg a 30 éves titkosítását, a magyarság 50 éves eladósításának és kirablásának orosz segítséggel.
A sok húgyagyú még tapsikol is nekik.
Vizual
@okina48: Ezt honnan szedted. Az állam nem fizeti ki senkinek. Elveszi a házát kocsiját végrehajtatja.
Linna
@bakurasz: Így még én se tudok dühöngeni... :DDD
Pedig már kezdek elkanászodni itt a neten. :)))
simmering73
Lövészárokban töltjük a mindennapjainkat. Mi nem szarunk be Brüsszeltől, rezsihuszárom.
kukac50
Nem a magyar családokat támadta meg Brüsszel, hanem a sok hűje Fideszes ámokfutását nem nézi jó szemmel! Nincs egy gondolkodni tudó képviselő a Fideszbe, aki képes lenne józan gondolkodásra, és felhívni a figyelmét az elmebeteg vezérnek,hogy nem jól gazdálkodik,nem a Népért dolgozik hanem a Magyar Nép ellen!
csetere
@boldog nyugdíjas: Ki kell rájuk vetni a medence és szauna adót!
okina48
@Vizual: Iratkozz fel a pályázatfigyelő hírlevélre,és tájékozódj!Csak olyasmit szoktam leírni,amiben biztos vagyok.Pl.ilyet sem írnék le,hogy az állam elárverez bármit,mert a tartozásaidat az érintett szolgáltató illetékes behajtatni!
Vizual
@okina48: Igazad van. Mert a gyengébbek kedvéért oda kellett volna írnom, hogy az állam törvényei alapján ! És, hogy ki, az mellékes.
okina48
@Vizual: Így már stimmel!Mostmár csak annak kellene utánanézni,melyik kormány adott ekkora hatalmat a bankok kezébe,hogy kényük-kedvük szerint visznek mindent,amit látnak!Habár édes mindegy,mert bármelyiknek módja lett volna ezen változtatni.
Sajnos ezzel kapcsolatban csak a sokat átkozott múlt rendszer gyakorlatát ismerem.Akkor bármilyen tartozást csak bírósági végzés alapján lehetett behajtani,mégpedig munkabér letíltással.Senkinek rémálmában nem fordult meg,hogy valakit utcára is tehetnek.Ja...hogy akkor volt munkája mindenkinek,mert akkor kisebb volt a politikusok étvágya és nem lopták szét a nemzeti vagyont?Bármennyire nem tetszik,ez bizony igaz! Most jöhet a kommunistázás!
mariaberta
@csetere: Na ez az egyik dolog, amire várhatsz.
Dr. Felipe
"Brüsszel megtámadta a magyar családokat" és dobott 600 milliót a csuti kisvasút fejlesztésére.
mariaberta
@Bercifiu: Egyetértek Veled, mert a marha nagy rezsicsökkentésben módosították a gáz fűzőértékét.
Na a nagyfejű ezt mivel magyarázza?
csetere
Több mint 50 %-kal csökkentették. Állandóan dühöngök érte. A rizs kuktában, a régi 7-8 perc helyett 12-13 perc alatt készül el. Forduljanak fel.
Nil
@okina48: talán nem kellene elfelejteni az MDF kormány "áldásos" működését bankügyben - Antall József vezetésével.
Ott volt a lehetőség amivel nem éltünk- éltek
Bercifiu
@Nil: Jobb ha Józsit nem is hozzuk szóba, mert ő szoktatta rá a politikusokat a lopásra.
Vizual
@okina48: Azért senki nem gondolja, hogy ez a rengeteg pénz csak úgy a kocsi hátsó csomagtartójában utazott. Mert akkor is érvényben volt a pénzmosás elleni törvény. Nos azt hogyan játszották ki úgy hogy nem látta Matolcsi és Orbán sem. ha felveszek 1millát már vizsgálnak.
Knapp75
@okina48: március 6., 11:36

Nem igaz, hogy a bankok kényük-kedvük szerint visznek mindent, amit akarnak!
Csak közjegyzői okirat vagy bírósági végzés alapján hajthatják be a tartozást. Ha nem látnak rá esélyt, inkább eladják egy követelésbehajtónak, mert ha a bíróság rábólint - a szerződések és a befizetések elmaradása alapján nem nagyon tehet mást - akkor sem biztos, hogy be lehet hajtani egy tartozást.
Igazából csak a jelzálogjogot tudja egy bank "saját hatáskörében" érvényesíteni, mivel ott van közjegyzői okirat, ami miatt nem kell pereskednie, de még ennek végrehajtását is megakadályozza, ha éppen kilakoltatási moratórium van...

Persze lehetne még jobban nehezíteni a behajtás szabályait, de az olyan dolgokhoz vezetne, amit te is kifogásoltál, mégpedig a büntetlen tartozás halmozáshoz.

(egyébként a bankoknál is a nem fizető ügyfelek behajthatatlan tartozását a többi ügyfélre kivetett költségekből fedezik. Persze amikor a szabadfelhasználású hitelek harmadát nem fizetik az ügyfelek, mint most nálunk, akkor ez már megoldhatatlan.)
aremy
@volvós: és még hány ilyen vágásra érett röfög a parlamentbe.
aremy
@aremy: és még csak annyit hogy inkább birkózzon hátha az jobban megy neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.