A vagyonnyilatkozatában szereplő adatok valódiságát hangsúlyozta az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A politikus-vállalkozó a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel készített Index-interjúra reagált.

"A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek. A tulajdonomban vagy érdekkörömben működő gazdasági társaságok vagy társadalmi szervezetek a hatályos magyar törvényeknek megfelelően jöttek létre, azok szerint működnek és adóznak" – írta Mészáros Lőrinc.

Lázár János egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy mindenkinek el kell tudnia számolnia vagyonával. Az Index újságíróinak felvetésére, hogy Mészáros Lőrinc az elmúlt három évben bekerült a száz leggazdagabb magyar közé, illetve "kifelejtett" egymilliárd forintot és egy orosz céget a bevallásából, Lázár János megerősítette: nem turkál senki zsebében, de akinek pénze van, annak el kell tudni számolnia azzal.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bizony am! Es ahogy minden magyar nepmese vegzodik: Aki nem hiszi, jarjon utana!

Csak ugy mellesleg: Mitol is kellett hirtelen egy vagyonbevallast produkalnia, es hangsulyoznia, hogy o mindennel el tud szamolni?
Szep is lenne, ha ennyi lovebol nem tudna egy rakas kettos-konyvelot fizetni, akik szepen megsugnak neki, mit kel bevallania es mit nem?...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
"Lázár János megerősítette: nem turkál senki zsebében, de akinek pénze van, annak el kell tudni számolnia azzal."

A gyerekeknek is??
karma1
Bizony am! Es ahogy minden magyar nepmese vegzodik: Aki nem hiszi, jarjon utana!

Csak ugy mellesleg: Mitol is kellett hirtelen egy vagyonbevallast produkalnia, es hangsulyoznia, hogy o mindennel el tud szamolni?
Szep is lenne, ha ennyi lovebol nem tudna egy rakas kettos-konyvelot fizetni, akik szepen megsugnak neki, mit kel bevallania es mit nem?...:o((((
Vizual
Van az egyenlegnek két oldala. Ami közte van szerintem ott a simli. Túlszámlázások, fiktív számlák és hasonló lehetőséggel. De azt tudnia kell ennek a...vízszerelőnek, hogy valaki nem lehet pár év alatt nagyonsok milliárdos. Ahhoz egy ország kell.
silber13
@karma1: A módosított mese vége: " Aki nem hiszi, annak utána járunk...
karma1
@Vizual: Vagy csak egy becstelen miniszterelnok, aki epp obenne latta meg a megfelelo stromant,...:o)))

Vagy csak tulzott szamu vizcsotores, hogy legyen neki hol ejjel-nappal tustenkednie,...:o)))
Vizual
@karma1: Mert jobb ha elé megy a bajnak. Lehet, hogy sikerül elterelnie vele a figyelmet magáról. Ha reagál az azt jelenti szerintem, hogy " válámi van, de nem az igazi " Igen valaki utána fog járni.
Clavigo
Ez is ellenőrizte magát,,mint Vidabébi,,,,oszt mindent rendben talált.
papa.49
No erre még visszatérünk egy.két hónap múlva kérdés hogy addigra hányszor fog módosítani a ,,NEMZETI GÁZSZERELŐ, POLIHISZTOR,, !!!
bakegya
@karma1: GÁZ,GÁZ...gáz van itten most már minden szinten...és már fényt is eszik csakkk nem minden városban és faluban is a MAGYAR ZEMBEREK TÖMEGE :ORBÁN TEKNŐS SZABADSÁGHARCÁBAN.
Kellett a jankónak beszólni-ugrott tüstént az orbánböcsület-rönd mészárosa!!!
feleselek
Meg azzal is, ha netán elfelejtek egy-két milliárdot, innen-onnan...!
zöldszem
Tündérországban, valóban megfelel. Mert tündérországban olyan is van, hogy itt-ott, egy-két milliárd elő kerül az ágy alól, reggelre pár négyzetmétert nő a lakás alapterülete, szegény politikus többet tud egy évben spórolni, mint a fizetése. Ja tündérországban!
Magyarországban kicsit más, de a magyar törvények rájuk nem vonatkoznak!
Annyi valóság van a bevallásodban, mint hóemberben a vérkeringés!
Főlökött
Ezen kijelentést, büntető jog teljes tudatában tette úgy / tekintettel arra, hogy a törvény nemtudása nem mentesít senkit ?/, mivel a vagyonnyilatkozat közokiratnak minősül, amint leadta és átvételét igazolták is ?
Annak tartalma :
"olyan bizonyítási eszköz, amely a benne foglalt tények, adatok, nyilatkozatok, körülmények, cselekmények valóságát bizonyítja."

Tehát ha valótlan, akkor az bűncselekmény és hivatalból üldözendő lenne (!), ha netán ismét az ügyészség nem venné észre, mint ahogy eddig sem vette észre...
Tudom, véletlen volt, eddig :))))))))
Törölt felhasználó
Vicces, amikor a Lázár a Mészáros vagyonnyilatkozatáról beszél. Végül is mindkettő egy talpig becsületes ember egy munka alapú társadalomban:)
papa.49
@ziziplanet: Az a baj hogy ,,nincsenek az alapban,, (bedöngölve)...
qxy
Ha a vagyon nyilatkozat az hogy mennyi pénze van és a tényleges összeget írta be akkor minden rendben.
De hogy jutott hozzá, az rendben van???
papa.49
@qxy: Szerintem még a pontos összeget se tudja megtippelni...
bakegya
@qxy: orbán-törvényes törvénytelenséggel-végig nézették velünk-csakkk a szánkat bekötötték-a saját alkotmánnyal,A SAJÁT VÁLASZTÁSSAL,SAJÁT FŐÜGYÉSSZEL,SAJÁT STADIONNAL,a saját kétharmaddal,a kisajátított teljes Magyarországgal-FÖLD-VÍZ-LEVEGŐ-NAPFÉNY -már a GELLÉRTHEGYET IS BONTHATJA...NEM IS ÉRTEM MIT VEGZÁLJUK EZT A FŐCSÖVEST?
kkalman
Lőrinc barát szerint minden rendben van a vagyonnyilatkozatával.
Szerintem is! A kérdés csak az, hogy mily módon lett három év alatt Magyarország leggazdagabb gázszerelője?
Ha ezt elárulja, akkor vagy gázszerelőnek, vagy ítélet végrehajtónak megyek. Ez utóbbi esetben ő lesz az első, akin végrehajtom az ítéletet.
Desischado
Rendben van, mi? Hát hogyne! Képzeljétek, ma reggel megkérte a kezemet Lee Min Ho (koreai énekes-szinész) És igent mondtam neki! Nyáron esküszünk!
Ez annyira igaz, (sajnos), mint a lőrinc barát vagyonnyilatkozatának a rendben levősége. Ennyire hülyének nézünk ki?!
szandokan
@Desischado: Hol találkoztál az énekessel? :-))
Desischado
@szandokan: Ne már, nem létezik, hogy nem érted! Természetesen ez csak kamu hír, annyira valós, mint lőrinc barát szavahihetősége. Egyébként mi van veled, már rég nem hallottam rólad! (szemrehányóan néz)

Bár találkoznék vele, mármint Min Hóval! (nevet)
szandokan
@Desischado: Szerinted miért tettem ki a smile jelet? Egyébként köszi, megvagyok, csak nem igazán foglalkoztat már a politika.
Desischado
@szandokan: Na ne már! Szerintem többen is hiányolunk! De nem inkább arról van szó, hogy annyi disznóság van a fidesz körül, hogy nem nagyon tudod őket megvédeni? Egyébként priviben jelentkezhetnél!
qxy
Tudjátok minden rendszernek volt egy két embere aki erre ügyelt. Ha valaki nagyon bele nyúlt a " dologba" akkor csak úgy véletlen baleset érte. Nem értem mit csinálnak ezek az emberek? Na meg kíváncsi vagyok az igazság ügy és az alkotmány embereire ha bukik Orbán. mert ők tudtak mindenről és bukik az egész mocskos banda. Most kellene egy tökös legény aki el kezdené az igazat , mert ezzel esetleg csökkenthetné a saját büntetését Hátha követné a többi is és lenne egy nagy bukta vagyon nélkül persze.
szandokan
@Desischado: De igen, sok szemétség van újabban Fidesz fronton is. Nem véletlen, hogy inkább a saját dolgaimmal törődöm. Csinálom a dolgom, és nem foglalkozom a többivel, mert már egyszerűen unom, például hogy a csapból is a Quaestor ügy folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.