Örömömre szolgál, hogy a Fidesz korrupcióval terhes Európai Uniós pályázatainak felelősségét az Orbán-kormány rám kívánja helyezni. Kénytelen vagyok felhívni a kormány figyelmét, hogy eltévedt az erdőben – írja közleményében Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Az elmúlt héten nyilvánosságra került a tény, miszerint 700 milliárd forint EU-s támogatást függesztettek fel a 2010 utáni súlyosan korrupiógyanús ügyek miatt. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a tulajdonomban álló cég, az Altus Zrt. egy 11 nemzetközi céget tömörítő konzorcium vezetőjeként nyílt, nemzetközi megbízást nyert arra, hogy az összes, azaz mind a 28 Európai Uniós tagországban elemezze és értékelje a 2014 utáni időszak tervezési programjait és dokumentumait. Kénytelen vagyok közölni, hogy a fideszes kollegáimnak minden bizonnyal diszkalkuliája, azaz számértési problémái vannak.

Megjegyzem, vejek, politikai vazallusok, lekötelezett polgármesterek nem segítik, hogy képesek vagyunk nemzetközi versenyben az Orbán-kormány ellenszele közepette is dolgozni az Európai Uniónak.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Hiába szólalt meg Fletó,az idióta fitymaszosok úgyse értik,csak Gyurcsányoznak rendületlenül.:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Hiába szólalt meg Fletó,az idióta fitymaszosok úgyse értik,csak Gyurcsányoznak rendületlenül.:-)))
volvós
@hetöndöe: Majd ha Fletó megszorongatja a pipazacskóikat, és felmossa
velük a padlót, késö lesz ...De a sok fröcsögésért fizetni fognak !!
bretagne
Nagyon jó! Most nagyon nagy az izgalom. Mindenki betojt???
Mézike
@volvós: Monnyuk Gyurcsány nem a szívem csücsöke, de rászavaztam, aztán csalódtam...
Most azonban tapsolok neki. Jól megmondta. nem fröcsögött, nem mutogatott, hanem úriember módon tényeket közölve, kiosztotta a búrájukat. :-)
JAJMÁR
Pedig, ha belegondolnának, - ha még tudnának, de az ijedtség és a bűntudat? miatt nem megy - a Gyurcsány végleg tisztázhatná őket, hiszen ha ez a cég nem talál súlyos szabálysértéseket, az felmentené őket. Persze, ha talál, akkor talál :)
Hellcat
Aki hülye az is marad :D Fidesznyik birkák mindig csak bégetni fognak.
volvós
@Mézike: Tudod, én azt tisztelem benne, hogy elöször lett milliomos, aztán politikus !
De az eszével szerezte a milliókat, és nem a közösböl lopta !!!
A Fidesznél meg kivétel nélkül munkanélküli emberekböl lett politikus, és utána
lettek milliomosok ( Lásd Mészáros, Rogán, Lázár, Szijj-ÁRTÓ & Co. )
bakurasz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@volvós: Jójó! értem én. Bár akkor amikor lemondatták nem azokat a tököket szorongatta akikét kellett volna. Ezzel hogy nem kente jól el a szájukat akkor, nagyban hozzájárult ahhoz hogy most a fidesz igát nyögjük.
hetöndöe
@bakurasz: Csutakolja a 40 millás Lexust.:-)))
szandokan
@volvós: Honnan tudod, hogy az eszével lett milliomos?
bencemacska
@hetöndöe: A te válaszodból jöttem rá, ki a Maláj Marha! Kösz.
szandokan
@bakurasz: Jól hozzászóltál a témához, na de egy ilyen avatar mellett mit is várhat az ember...
szandokan
@bencemacska: Ne csámcsogj rajtam, macska!!
szandokan
@hetöndöe: Nem, a tenisz döntőt nézem, csak esőszünet van éppen.
bencemacska
@szandokan: ma, 16:41

Túl mócsingos vagy ahhoz, hogy rajtad csámcsogjak.
(De tényleg nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy kiről beszél @bakurasz!!!)
szandokan
@bencemacska: Mócsingos? Látom, már aljaskodsz is. Propi rules!
szandokan
@Mobil123: Lehetőleg ne is célozgass rám, ha már nem beszélünk egymással, rendben? Foglalkozz a cikkel, meg a hasonszőrű barátosnőiddel itt a propin, szerintem találtok közös pontot bőven rajtam kívül is.
volvós
@szandokan: Nem csak én tudom...
de a csúti törpe eszénél jóval több van a Fleto fejében !!
Bár ez Neked nem mond semmit, ugy tudom !
Mobil123
@szandokan: Na mivan ?! Ide jöttél és már megint oktatsz és gyalázkodsz?? Arról beszélek amiről és akiről akarok. Az meg hogy feszt téma vagy magadnak köszönheted.
Mézike
@szandokan: Mé? Te mivel lettél milliomos?
bencemacska
@Mobil123:
Nekem a zenekar ugrik be, nem a maláj mondavilág!

P.S: Egyébként is lassú vagyok, erős nálam fronthatás!
bakurasz
A Maláj Marha elhullajtott pár ökörkönnyet és szaladt az Admin bácsihoz, hogy csúnyát mondtam! Az meg mindjárt ki is törölte! Akkor vagy fideszes, vagy unja már Szandálkát, vagy szarik rá, csak kinyomja és kész! Felhívom a figyelmet, hogy én nem árultam el, ki a Maláj Marha! Én még nem anyáztam őt,szemben vele!! Remélem megkóstolja még, milyen nap mint nap a kenyér hagymával! Nagyképű, öntelt bunkó!
Mézike
@szandokan: mit kötekedsz te más avatarán! neked meg hülle neved van!
Mézike
@bakurasz: ha a szandokán nevet választotta számíthatott rá hogy előbb utóbb kitalálnak beceneveket.:-)
Tényleg mit írtál amit töröltek?
Yoda69
Ugy latszik meg mindig van jonehany pontagyu fideszes vadbarom aki vevo a gyurcsanyozasra. Gondolom azoknak az idiotaknak a tenyek nem szamitanak.
bakurasz
@Mézike: Priviben írtam, a fent említett okok miatt! :)
gibgab
@Yoda69: Ajjaj! Nálam, ha valamelyik gyurcsányozni kezd, szegénységi bizonyítványt jelent, mert érvei nincsenek, de gondolkodás nélkül köpköd. Erre szocializálja a fidesz.
Cicamama55
@volvós: Ó de egyezik a véleményünk!
Toby
Sérelmezem, hogy Dr. Bajnai Gordon György lemaradt a friss fideszfosásból !
"Kedves gyerekek és gyermeteg fideszbirkák, ma mesénk a Gyurcsány képében megjelenő ördögről szól ! Gyurcsány Ferencet eredetileg a gonosz "Alien" néven anyakönyvezték, csak magyarosított és így orbánc viktornak hívják !
szandokan
@Mézike: Az eszemmel, amihez eddig még egy kormánynak sem volt köze.
szandokan
@Mobil123: Ezek szerint neked nincs a saját házad körül mit csinálnod...
szandokan
@bakurasz: Szoktam azt is enni, néha nem olyan rossz az. Mindenesetre köszönöm jókívánságaidat, de legnagyobb bánatodra erre nem fog sor kerülni.
mariaberta
Ezek Gyurcsányba betegedtek bele. Szegények.
sziha
Szerintem meg, ha megkerdeznek egy igazi fideSSes diszpeldanyt, hogy mi Gyurcsany keresztneve, az lesz a valasz, hogy Bajnai. Mint anno Marx es Engels eseteben. A kulonbseg, hogy ok alkottak is valamit. Bar, Viktorszkijj is alkotott, mert igy elcseszni egy orszagot nem egy egyszru mutatvany...
szandokan
@sziha: Marx és Engels...No comment. Egyébként jó lenne, ha nem néznéd hülyének azokat, aki nem esnek habzó szájjal a Fidesznek csak azért, mert a baloldali média elhintett róluk valamit. A gondolkodás nem könnyű, főleg egy "én semmire nem vittem, mert a Fidesz nem engedte" szemléletű egyénnek.
Desischado
Amiért a föld gömbölyű, az, hogy Japánból eltűntek a szamurályok, hogy már megint kevés a kosztpénz, azért, és mindenért a Gyurcsány a felelős! Mármint a rablóbanda szerint. Komolyan, ez már szánalmas! Mást nem tudnak? Ennyire tele van a gatyó?
sziha
@szandokan: En nem azt nezem hulyenek, aki nem utalja a fideszt, hanem annak, aki a kiralyi tompor nyalasa kovetkezteben nem latja, hogy hogy csinalnak foldonfutot a nemzetbol. Ennyi. A gondolkozas meg megy, de fidesznyik aggyal mar nem. En viszem is valamire...
Cicamama55
A televízióban a múlt héten egy Fideszes pénzügyi szakember nyilatkozott, hogy 4-5 emberről tud a hatból, akit Amerika korrupcióval megvádolt. Ha jól belegondolunk, azóta kezdődött el a szennyes borogatása, a Fideszen belüli értetlenség. Ha ez az ember ennyi nevet tud, akkor a miniszterelnök és a sleppje kezdettől fogva tisztában volt mind a 6 névvel. Ki hazudott már megint?! Amit ezek a "kereszténység lobogója" alatt arcátlanul tesznek, az nem múlhat el kemény következmények nélkül!
mate03
@szandokan: Ne haragudj,de te is mindig azt hangoztatod, hogy az eszeddel lettél gazdag vállalkozó!Akkor miért kérdőjelezed meg mások tisztességét?Gyurcsány már akkor sikeres volt,amikor belépett az MSZP-be!Ugyan ez a (fidesznél) ,nem mondható el egyetlen politikusra sem!
szandokan
@mate03: Én csak azt mondtam, senki nem tudja, hogyan lett sikeres Gyurcsány. Attól még, hogy valaki már párttagsága előtt is gazdag volt, még nem azt jelenti, hogy tisztességes. Bajnai is már jól menő emberke volt, amikor elvállalta a miniszterelnökséget, de elég sok kérdőjel van az ő feje felett is. Persze mindegy, nem lettek elítélve soha, ezért maradjunk annál, hogy makulátlanok teljesen...
szandokan
@sziha: Látod, én örülök, ha valaki viszi valamire, mert az azt jelenti, hogy tesz is érte, és nem sirámokkal tölti a napjait. A Fidesz semmiben nem gátolja meg az emberi alkotó képességet, sőt még többet is hagy az értelmiség zsebében. Az emberek keresete a tanultságuk és a tudásuk függvénye. Az a baj, hogy Józsi a kukásautón is annyit szeretne keresni, mint egy mérnök. Nos, ez másik országban sem működik.
len in black
@szandokan: Habzó száj?

Ha nem lopnának, csalnának, hazudnának orrvérzésig; ha nem döntenék nyomorba a saját népüket, és nem járatnák le a hazánkat ország-világ előtt; ha hagynák békében élni, boldogulni az embereket és nem nyúznának le róluk minden bőrt, csak azért, hogy ők és pereputtyuk gazdagodhasson; ha nem nőne az éhező gyerekek száma, és nem menekülnének el innen a normális, tanult, dolgos emberek; ha nem lennénk az utolsók sorban a többi csatlakozó országhoz képest; ha felelősségre lehetne vonni ezeket, és nem úsznának meg mindent, mert egy jól működő demokráciában az egyszázadáért, amit elkövettek is már vagyonelkobzás terhe mellett börtönben ülnének - ez is csak azt mutatja, hogy Magyarországon nincs demokrácia, és mert hagyják, hogy ilyen és ehhez hasonló oldalon az emberek kieresszék a gőzt, a felgyülemlett feszültséget, az nem demokrácia, vagy szólásszabadság; és ha erre az egészre ráiszik az ember, mert igenis ez már túl sok, hogy normálisan el lehessen viselni, akkor bizony habzani kezd a száj, és jön a düh, és jön vele a mocskos beszéd.
Amit aztán vagy kitörölnek, vagy nem.

Én eddig úgy tudtam, hogy a lopás. csalás, hazugság, paráznaság bűn. Márpedig ennek a 'nagyon keresztény' kormánynak ez a sajátja: "AHOVÁ BŰNÖS ÉRKEZIK, oda megérkezik a megvetés is, és a szégyentelenséggel együtt jár a gyalázat." (Péld 18,3)

Szerintem a bűnösökre nézve sokkal kisebb szégyen és sokkal kevésbé gyalázatos anyázva beszólni a bűnösöknek, mint a Biblia szava által szembesíteni őket a bűneikkel.
Mert egy ember ítélkezése semmi - ma ilyen, holnap olyan; ma így, holnap úgy -, de Isten ítélete, ami ezekre, az országot teljesen leamortizáló, az embertársaikat nyomorba döntő emberekre vár... Na az már VALAMI!!!
bundi
@szandokan: "Egyébként jó lenne, ha nem néznéd hülyének azokat, aki nem esnek habzó szájjal a Fidesznek csak azért, mert a baloldali média elhintett róluk valamit. "
kedveske...hány konzervatív esetleg jobb oldali kötődésű európai nemzetközi megjelenésű lapot idézzek?
mariaberta
@volvós:tegnap 16.25-re Drágám! kihagytad a legfontosabb embert Orbánt. Azzal kezdte működését, eladta a székházat és magáévá tette a az árát.
szandokan
@bundi: Mivel te nagymestere vagy az idézeteknek, mindent bele!! :-)
szandokan
@len in black: Nincs demokrácia? Érdekes, lehet tüntetni is, és még mindegyik él...
Mobil123
@szandokan: Hahaha! Azt csinálok amit akarok és akkor amikor akarom a házam táján . Még jó hogy nem te mondod meg.
szaboria1
@Mézike: Hasonlóval lett gazdag Műszaki kerámiával, Gyurcsány Műkőkáddal.
Mézike
@szandokan: Az eszeddel? Mé? Tőkéd nem volt?
Mézike
@szaboria1: :-) Most már csak azt mondd meg mi az a műkőkád?
szaboria1
@Mézike: üvegipari tűzálló idomok, (Motim címszó alatt)
Mézike
@szaboria1: Aha! Mi köze van kabírbedinek Gyurcsányhoz?
Cicamama55
@szandokan: De ha Józsi- a kukásautón dolgozó- elkötelezett Fideszes, akkor már nem hátul áll az autón, hanem ő indítja az autót reggelente, az addigi személy-a tanultabb,aki nem Fideszes-áll jobb esetben a kukás autón hátul, rosszabb esetben a munka nélküli központnál. Ha meg rokon, akkor ő vezeti a céget! Én ezt a véleményemet a valóságra alapozom!
szandokan
@Mézike: De volt. Csak tudod amikor társul két ember, az sokkal kifizetődőbb lesz, ez tapasztalat. Gyurcsányhoz meg semmi közöm.
szandokan
@Cicamama55: Ezt azért én túlzásnak tartom, mert hiába lenne Fideszes aki a kukás autón áll, attól még nem lesz vezető belőle. No meg kétlem, hogy Józsi bármilyen pártnak is a híve lehet...
Cicamama55
@szandokan: Nem ezekkel a posztokkal szó szerint, de nagyon gyakori a párthű emberekre, na meg a rokonokra való lecserélés,"minden szinten, szinte minden" így működik. Fontosabbnak tartják napjainkban, hogy az említett kritériumoknak feleljenek meg az emberek, mint a hozzáértést és a szakképzettséget. Ez folyik nagyban a kormányban, de ezt lehet a kisebb, városi szinteken is tapasztalni. Érdek szövevény hálójába ütközünk minden felé. A kisebb települések valóságos oázisok e tekintetben, s ez a mindennapi életüket is pozitívan befolyásolja. Nem eszik egymást az emberek, még tudnak bízni, nem ölték ki az életkedvet belőlük a pártok állandó civakodásával, közösségek kovácsolódnak. Mennyivel jobb lenne, ha mindenhol így élhetnénk, s nem a pártok csatározásainak kereszttüzében?!
szaboria1
s@Mézike: Semmi, csak egyformán gazdagok. Ja szandokán még a fidesz kormánytól potom 40 millát kapott az orosházi üzeméhez.
szandokan
@szaboria1: Jól mondod, potom 40 millát kapott egy olyan cég, amelyik akkor már sok éve sikeresen üzemelt. No persze a te felfogásod szerint gondolom azoknak kell adni némi pénzt pályázati úton, amelyek veszteségesek, és semmilyen hasznot nem hoznak az országnak. Azért remélem azzal tisztában vagy, hogy itt nem súlyos milliárdokról van szó, hanem egy bagatell összegről. Amúgy meg jó lenne, ha az ilyen dolgokat nem ide írnád ki, van privi is, rendben?
szaboria1
Látom nem tudod felfogni, hogy Gyurcsány még fizetést sem vett fel mint kormányfő hanem alapítványoknak adta. Mivel már gazdag volt mielőtt politizálni kezdett. Tévedsz nem a veszteségeseknek hanem azoknak kell adni pénzt akik új munkaerőkkel és nagyobb termeléssel járulnak az ország fejlődéséhez.
szaboria1
@szandokan: Neked szántam a 09,36-od irásom.
Vizual
A lényeg, hogy nem értik és nem is tudják felfogni. Nem semmi amit Gyucsány és a felesége összerakott. Ezt csak úgy tudta, hogy külföldön dolgoztak és dolgoznak. De egyszerű lenne ha a FIDESZ Mészáros Lőrincet bízta volna meg a hasonló kaliberű ellentámadással. Szakemberei meg vannak, Sőt az uj oktatási rendszerből egyre több jön majd. hehe. Jó vicc azt hiszem. Viszont ha jól figyeltem ennek a szimpatikus nőnek a megszólalását, én nem bánnám, ha az első női Miniszterelnökünk lenne. Mást nem látok.
EGO
@szaboria1: Akkor szólítsd meg! :-)
szandokan
@szaboria1: Akkor rendben, ezzel már én is egyetértek. Pénzt adni csak olyan dolgokhoz szabad, amelyiknek jövője is van. Sokan akarnak úgy vállalkozni, hogy lényegében semmi nincs mögöttük. Azért adakozás terén én sem vagyok annyira tőle lemaradva, egyébként meg minek vette volna fel a miniszterelnöki fizetését, amikor úgyis állandóan azt hangoztatjátok, hogy az nem munka? :-)
Mézike
@szandokan: Ja! de a fideszhez van. Monnyuk úgy könnyű ha 40 millát hozzád vágnak. Olyasmi lehetsz a kormánynak mint vajnabandi csak kisebb kaliberben.
Mézike
@szaboria1: Azt a szekeret kell tolni amelyik már szalad, nem azt amelyik elakadt a sárban. ott a ló dögöljön meg. gondolja az orbáni demorkácia...
@szandokan:
wagabund
@Vizual: a látottak alapján könnyen előfordulhat. egy ellenfél van: a mocskolódó irigyek tábora.
egyébként verhetetlen eszű nő! még Kálmán sem pampogott a beszédébe.
szandokan
@Mézike: Mit tudsz te erről az egészről? 2011 - ben volt ez a pályázat egy csarnokra, az üzem pedig már több mint 25 éve létezik. Ne szólj olyanba bele, amihez halvány lila gőzöd sincs.
mariaberta
Na ebbe aztán mindenki belebetegszik. Még ilyet, Gyurcsányban megbíznak?
Vizual
@wagabund: Egyet tudok. Kaptál 40 millkát. És ahelyett hogy gÖZERÖVEL dolgoznál, hogy visszafizethesd a kamatokat, te itt dumálsz hülyeségeket. Vagy neked sem kell visszafizetned ?
Vizual
Szandokannak írtam. Bocs de tüdőgyufim van. Igy öszekeverem a dolgokat. nem vagyok a toppon :(
Mézike
@szandokan: Honnét veszed hogy én erről semmit se tudok?
Nem csak te lézenghetsz a nagyvilágban, pár milla költő pénzzel, egy olyan csapattal a hátad mögött akik viszik a céget !
szandokan
@Mézike: Az egész cég az én művem, én fejlesztettem benne mindent, az én technológiámmal megy a munka a mai napig. Az meg, hogy otthagytam, és teljesen magánzóvá váltam, az az én dolgom, attól még besegítek szakmai dolgokban továbbra is. Meddig folytatod még a kötözködést?
szandokan
@Vizual: Te nem látsz az irigységtől meg a gyűlölettől? Már a rendszerváltás előtt is ezt csináltam, csak akkor még volt a fejem felett egy párttitkár, azóta viszont eltelt több, mint 25 sikeres év, és ha már lehetőség volt pályázni, akkor miért ne tenné meg az ember? Egyébként vissza nem térítendő, tudod egy olyan üzemnek, ahol nagy a profit, komoly termelés megy, komoly adófizetés folyik az állam felé, munkahelyeket teremt, azt megéri egyszer az életben legalább egy bagatell összeggel támogatni, még akkor is, ha nem szorul rá. Egyébként jobbulást, a tüdőgyulladás komolyan veendő betegség, reggel öltözz fel jól, mert még elég csalóka az időjárás.
Vizual
@szandokan: Én nem akarom elmondani neked, hogy mikor költöttem el az első 40 milliomat és mennyi idő alatt fizettem ki a a termelésből, az üzletből. És akkor gazdaság volt. Te barátom addig üzemelsz ezzel a vissza nem térítendő 40 milkával amíg seggbe nem rúgnak. Nekem az a gyanúm, hogy TE soha nem láttál még plakáton sem rajzolva 40 milliot. Mert amit itt halandzsásztál össze annak az indulástól kell kb 40 millka. Nem vitázom.
Legtöbbször amig megyek egyik helyről a másikra az országban, unaloműzöként csetelgetek. Ha nem készülök valami értekezletre útközben.És ilyen hülyéket próbálok megérteni. Miért kamuznak a magyaroknak. De nézem már egy ideje, hogyan halandzsázol, és rá is kérdeztem. De egy kanyit nem termeltél meg ebből a pénzből.
szandokan
@Vizual: Nem tartalak komoly embernek ezek után. Az üzem már a rendszerváltás után elindult, és nem holmi 40 milliós tőkével. Ez a vissza nem térítendő 2011 - ben történt, tehát már hosszú évek óta folyt a magas szintű termelés. Látom, téged a kezdeti tőke gondolata foglalkoztat. Ezt nagyon hosszú lenne leírnom, de priviben megteszem, ha nagyon érdekel, de csak majd este. A lényeg röviden, hogy összeakadtam egy világkiállításon egy külföldi üzletemberrel még évekkel ezelőtt, és annyira megfogta az egyik találmányom, hogy azt javasolta, csináljunk ebből egy rakás pénzt közösen, ő adja a tőke jelentős részét, én meg a szakmai tudást. Mondtam neki rendben, de legyen Magyarországon. Szóval így kezdődött el.
Vizual
@szandokan: Ujabb alakítás a mesén. lehet, hogy tanultál közgazdaságtan a technikumban ez nem igy működik még nálunk sem. És, hogy hozzád vágtak egy rakás pénzt. Most mondtad, hogy 40 milkát, már a külföldi is, zavaros és fejezzük be. Mások álma nem izgat és nem azért járok ide. Legyen igaz a sok bevételed. De tanuld meg, ne dicsekedjél, ne akarj több lenni mint ami vagy. Mert ahhoz nagyon kevés vagy. A pénzedet nem irigylem, sőt termelj sokat ha már ennyit fantáziálsz erről.
Mézike
@Vizual: Nicsak! Még egy millás! :-) Micsoda elit helyre kerültem? :-)
szandokan
@Vizual: Mesén? Most te ennyire új vagy itt? Ezek szerint fogalmad sincs a vegyesvállalatról, amelyről már annyiszor írtam, amelyben minden az én munkám eredménye? Az a 40 milka még sehol nem volt, amikor ez az egész létrejött. Nos, ha gondolod, nagyon szívesen látlak egyszer egy kávéra, hogy személyesen is beszélgessünk, habár szerintem te a drognak lehetsz a híve...
Vizual
@szandokan: Ha a vállalkozásod is ilyen amilyen a véleményed akkor Te nem vagy egy komoly ember. Csak Te kábítasz itt mindenkit. Engem felejtsél el. Kevés vagy Te ehhez.
silber13
@szandokan: Csak nem bírsz magaddal, ami az öntömjénezést illeti! Akkor légyszi megmondani, mikor lesz a téged hozsannázó, hálaadó mise celebrálása, magának Róma püspökének a közreműködésével?:-)))
szandokan
@Vizual: Te pedig egy nulla. Nagyon gyáva itt mindenki, pedig én nem zárkóztam el soha egy személyes találkozástól, annak idején csak egy ember látogatott el az üzembe innen, akivel azóta is jóban vagyok.
szandokan
@Mobil123: Tetszik ahogy ekézni próbál ez a vizuális egyén, nem igaz? Szerencsétlenek...
silber13
@szandokan: Hát az az egy ember mindennek nevezhető, csak tolongó tömegnek nem! Én úgy látom, hogy nem gyávák az emberek, hanem egyszerűen nem akarnak veled találkozni, elegük van a szinte állandóan felbukkanó önreklámodból.
szandokan
@silber13: Pedig bárkit szívesen látok. Ellentétben az itt kialakult képpel rólam, nem vagyok rossz ember, és senkit nem utálok, csak annak idején először engem értek itt atrocitások, priviben anyázások, amiről persze nem tud senki. Utána váltottam, de persze belátom, nem kellett volna. Most már viszont késő lenne visszatérni az eredeti kerékvágásomba, mert azt meg nem hinné el senki. Volnának kritikáim nekem is Fidesszel kapcsolatban, de inkább nem írom le, mert a múltkor is megkaptam valakitől, hogy nehogy azt higgyem, hogy elhisszük neked...A kemény rock az nem változott viszont számomra, örök, és elpusztíthatatlan, nem úgy, mint az ember, amelyik ugyan vagdalkozik, belemegy értelmetlen csatákba, a végén pedig feláll a géptől, és elgondolkozik azon, hogy volt ennek értelme?
silber13
@szandokan: Na, a kemény rockot a javadra írom! Ott kitartasz. Mint ahogy én is a barokk zene és mellette a progresszív zene mellett!, Nem hinném, hogy mindenki, vagy a nagy többség leszólná az iráényváltásodat, csodálkoznának rajta jó darabig, de azért egyszer el fogják fogadni. A mostani kételkedésen pedig ne csodálkozz, nem ők tehetnek róla.
szandokan
@silber13: Ez sem rossz. Inkább ilyen szólna a rádiókban. De lásd, én sem vagyok elvakult metalos, itt egy örök kedvencem: www.youtube.com/watch?v=YXUXlX1Jbdk
silber13
Na ez igen, egyből viszketni kezdenek az ujjaim!
varrólány
@szandokan: 10.06 Zenén legalább nem lehet összeveszni , remélhetőleg!
Öröm nézni hallgatni nekem legalábbis! :-)
www.youtube.com/watch?v=xaNa9CLVtLI
Mobil123
@szandokan: Figyelj már nagy okos!!! Én csak jókat röhögök már!! A többiek meg már direkt baszogatnak ha nem vetted volna észre ! És bizony ügyesen elérik a céljukat mert ugrasz! :-)))
szandokan
@Mobil123: Az lehet, de nekem tetszik. Egyébként meg nem mindenki, és én tudom, hogy kik nincsenek ellenem. Van neked fogalmad, hogy milyen magasról sz...k az engem piszkálók fejére? Ahogyan te röhögsz (nő létedre elég csúnya dolog röhögni), úgy én is rajtatok. Mókás ez az egész már, abba sem hagynám.
szandokan
@varrólány: Mindig is jó ízlésed volt zenei téren, és intelligenciában is lekörözted itt a többi hölgyemény jelentős részét.
Mobil123
@szandokan: Tehát neked az az intelligens nő aki a szád íze szerint szólít meg ? Szar lehet neked. Mindenkinek megvan a véleménye és az hogy neked az nem tetszik a fenét sem érdekel. Lapozz akkor. A te intelligenciád sem veri a plafont.. Ráadásul úgy hogy előadtad ki vagy mi vagy (bár csak voltál!) . Tudod nálam ott kezdődik az intelligencia hogy nem hazudozik egyik a másiknak , nem tesznek úgy itt mintha nem ismernék egymást. . Ergo van mit javítanod magadon. És továbbra is csak röhögni való amit itt művelsz , műveltek.
szandokan
@Mobil123: Röhögjél csak, ha jólesik. Akik aljaskodnak, azokkal van bajom, nem akik értelmesen nem értenek egyet velem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.