Kemény diktatúrának tartja a Kádár-rendszert, amelyben azért vett részt, hogy belülről szétszedje. Pozsgay Imre az Indexnek beszélt a művek betiltásáról, az 1989-es lórúgásról, és hogy nem tartja köpönyegforgatásnak, hogy fideszes lett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hahahahahaha!!! :D Nagyapán nem fogadta el a pártkönyvet, szivatták is miatta nagyon. Na ő volt az aki nem szerette a rendszert és nem is adta be a derekát...Na de te? :D Te patkány :D Azért voltál benne nyakig, hogy belülről bomlaszd mi? :D Hooooogyne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hahahahahaha!!! :D Nagyapán nem fogadta el a pártkönyvet, szivatták is miatta nagyon. Na ő volt az aki nem szerette a rendszert és nem is adta be a derekát...Na de te? :D Te patkány :D Azért voltál benne nyakig, hogy belülről bomlaszd mi? :D Hooooogyne.
coyote3
Bravó imre bácsi, ez a mai nap legnagyobb mondása nálam :)
Senara
Plagizál Imre bácsi a belülről bomlasztást Szűrös dobta be a köztudatba, Akkor is most az jutott eszem , kiba***ttúl szarul "dolgoztak" hogy 50 évig fenn maradt a rendszer ,közbe élvezvték minden előnyét .
Sziszifusz
A Wikipédia mutatja mennyire nem volt kommunista:
"1980. és 1989 között a Magyar Szocialista Munkáspárt központi és 1988. és 1989 között Politika Bizottságának tagja"
Mint párton kívüli ???
"Hazug embert hamarabb utolérni mint a sánta kutyát"
verum
"Én egy falusi nádtetős parasztházból indultam el, innen emelkedtem fel. Korábbi életkörülményeim között legfeljebb inas lehettem volna. Úgy éreztem, hálával tartoztam azoknak, akik lehetővé tették a szellemi és társadalmi felemelkedést. "
... szépen meghálálta!
Anna Mária
Gyönyörűen átmentette magát a vén hüllő.
nyanya001
Nm bizony ! akkor is tetű voltál, meg most is az vagy !
Tibor43
Én meg büntetésből nem hordhattam az úttörő nyakkendőmet három hétig, mert állítólag rosszalkodtam az általánosban.
Pedig csak "ellenálló" voltam...
wagabund
Istenem! Végre egy szent ember! Jó tudni, hogy van...
...márminthogy tartsuk rajta a szemünket, hogy ki tudjuk kerülni...(nagyívben)

jut eszembe...lehet, hogy szobra is lesz? mert az elmondottak alapján járna...
hetöndöe
Ha ő nem volt kommunista,akkor ki volt az?
Büdös csótány vagy te Imi,semmi más,a Köteles laci barátoddal együtt.
nezelodo
Jól van papa, tudjuk, Orbán meg egyetemi KISZ titkárként harcolt a fennálló rend ellen és ostorozta a faterját, hogy választassa mán be magát a megyei PB-be, hátha hozzáfér egy kis Soros ösztöndíjhoz, hát bejött neki (is).
dr. prédikátor
Egy vén szarházi fütyisz-es geci vagy!Egy politikai szélhámos, kétszinű senki vagy!!!
m.macskosz
Kedves Mindenki!
pozsgay igazat mondott, emiatt kár ekézni.

Tényleg nem volt kommunista.

Még csak szocialista sem.

Csak egy takonygerincű megélhetési szélkakas.
nyanya001
@m.macskosz: És ezért fuccsolt be az a rendszer, mert ilyen okádékok voltak
az állami gépezetbe !
m.macskosz
Bevallom, gyakran fordul elő, hogy a cikk címét olvasom el először, majd a hozzászólásokat.
Erősen gondolkodom, érdemes-e ennek a gerinctelen tetűnek a mondókáját elolvasni. Úgy döntöttem, jó az én vérnyomásom, nem kell emelni: ki nem sz.rja le ennek a véglénynek a nyilatkozatát.
Pálinkafőző Rézüst
Ennek a senkinek sem lesznek gerincfájdalmai soha...
human
Eljön még az idő, mikor Pozsgay már a fidesz bomlasztásában vett részt.
lampa laz
Az életszínvonalát félti, amit "fáradságos munkával" összeharácsolt magának az átkos szocializmusban, ahol ő nem is volt kommunista. Hogy a riport alatt nem szakadt rá az épület, az annak köszönhető, hogy alá volt ducolva. Rohadt patkány.
KERKA
A rendszerváltás 3 nyalógép lovagjának az egyike. 1989-90-ben igen bátran és zajosan hallatták a hangjukat, ú.m. Pozsgay, Szűrös Mátyás, és Nyers Rezső.
Pozsgay volt az, aki nagy babérokra vágyott. Szerencsére Horn Gyula tisztában volt ennek a köpönyeg forgatónak a jellemével. Semmire sem tartotta, olyannyira hogy szóba sem állt vele.
Clavigo
Nem vazzzze...Pont úgy,,mint ahogy a csuti Budha sem volt besúgó,,,,,csak Társadalmi Megbízott...Patkány.
Clavigo
@Clavigo: javit. :: Társadalmi Kapcsolat. A lényeg maradt. :)
wagabund
hááát a családja büszke lehet a papára.. ők jól éltek belőle, akármit is csinált. Mint egyetemi tanár elbűvölhette a hallgatókat, akik tátott szájjal sasolták...
ki ezért...ki azért...
Mobil123
Nem bízony!!! Te egy aljas genyláda voltál akkor !! Akik ismernek tudjuk!!
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:25
...és megélhetésiek se, hogy rogyjon rá az ég!
m.macskosz
@nyanya001: Így igaz.
Ilyen szar alakok miatt, többek között,
mint dr.borosspéter.
"aki" még most sem restell belehazudni az emberek képébe.
(Valamelyik nap az echo tévében ugatott a patkány
mecseki111
Mindenki tudja,hogy ki vagy-----egy nagy senki---nulla ember.
bretagne
Azt nem értem, miét várt ezzel a bejelentéssel évekig?
kakaósbögre
mostmár legalább egyértelmű ki tartott továbbképzés a fideszeseknek hazugságból
Dr. Felipe
Pedig Biszku elvtárs mellett lenne a helye a vádlottak padján, csak hát ő fideSSes kommunista.
lampa laz
@Dr. Felipe: Bélabå most bánja igazán, hogy nem lépett be a fideszbe...
papa.49
Pozsgay te egy xarházi vagy most köpted szemen saját magad... Ha te nem voltál kommunista akkor biztos én voltam az akit időnként begyűjtöttek a zsaruk, 1-2 napra, akinek nem lehetett még szoci országba se menni, érdekes módon soha nem találkoztam veled, a jardon, te xarzsák...Tudjátok utálom a Biszkut, a Berecz-t, de gerincesebbnek tartom ettől a xarházitól, azok legalább nem árulták el az elveiket...
RonaGyuri
a derék index.hu ezt elővette: igencsak tanulságos!!! =))
a Tompika válasza sem piskóta!!!
Eladott Ország
Pontosan így van, ha annak idején az én játékbabámnak lett volna kettő púpja, akkor puputeve lett volna, és nem csillogó műszemű hajas baba. Csak így utólag említeném meg. Most jön a java:Kövér László: "innen visszanézve Pozsgay Imre nem lett volna rosszabb, mint Göncz Árpád, sőt, bizonyos szempontból, mondjuk a nemzeti érdekek védelme szempontjából egészen biztosan jobb lett volna, ha ő lett volna a köztársasági elnök, és nem Göncz Árpád. Göncz egy népszerű ember volt, de a nézetei és a hovatartozása tekintetében nagyon távol állt a Fidesztől, “különösen a mostani álláspontunkat figyelembe véve." Ezen cseppet sem csodálkozom. Nahát, nem nagyon tisztességes ez a Kövér, hiszen egyik említett politikus sem él már: akkor kellett volna odaállni nagy bátran Göncz Árpád elé, belenézni a szemébe, és bele is mondani: Árpi bátyám, jobb lett volna nálad a mi komcsink. Kövér már akkor is az utolsó helyek egyikén állt az IQ-sorban, és azóta sem bírt előrébb lépni. Mert az úgy van, hogy nagy rendszerváltóként illene, illett volna felismernie legalább a színeket: a vörös nem ugyanolyan, mint a kék. Ha szabad halkan megjegyeznem szín- és jellemtévesztő úrnak: a fel vörösök meg a Vörös Csepel egészen más, mint a Szabadság, szerelem! / E kettő kell nekem… Nem egy nóta. Honnan tudná a mi Lászlónk, az utóbbit nem ismeri, a szabadságtól pedig veri a víz rendesen. Nem csodálkozom, Kövér is egyirányúsítva van, mint az egész NER. A demokrácia ellenében. Ezért fordulhatott elő, hogy állampártiként örömmel ölelték keblükre a másik állampárt Pozsgay Imréjét.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_682,h_226/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/g%C3%B6nczj%C3%B3.jpg
Clavigo
@RonaGyuri: @Eladott Ország: Mi lesz itt,,ha Orbán megbukik ? :):) A csicskásai el kezdenek tolongani Gyurcsány körül ??? :):) """ csak a rendszert bomlasztottam,,Ferikém "...:):):):)
RonaGyuri
@Clavigo: igen az releváns a nyelvükkel bomlasztanak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.