Varga Mihály törvénymódosító javaslatának módosítása szerint a miniszterelnök helyett a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe kerülne a NAV elnökének kinevezési joga. Ezzel Vida Ildikó távozását készítheti elő – írta a NOL.

Vargának nemcsak a kitiltási botrány miatt nem tetszik a jelenlegi NAV-vezető ténykedése: már azt sem nézte jó szemmel, hogy a NAV megfúrta az állam által támogatott Alt Cash online pénztárgépek bevezetését még 2014 január elején. Az adóhatóság hivatalosan ezt annak okán tette, hogy a pénztárgépek nem bizonyultak manipulálhatatlannak. A cég tagadta, hogy szándékos hiba történt és végül mégis engedélyt kaptak a módosított pénztárgépek forgalmazásra, de addigra már a versenytársak felosztották a piacot.

Vida közben menesztette elnök-helyettesét, Kovacsics Ivánt is. Varga ekkor rögtön állást kínált Kovacsicsnak a Magyar Turizmus Zrt.-nél, ami bennfentesek  szerint annak a jele, hogy nem örült Vida húzásának. Ezért valószínűsítik, hogy ha elfogadják Varga indítványát, akkor Kovacsicsot ültethetik Vida helyére.

Egyébként a NAV-osok eddig sem érezték úgy, hogy Varga akadályoztatva érezte volna magát abban, hogy beleszóljon az adóhatóság ügyeibe. Az egyik névtelenséget kérő forrás úgy nyilatkozott róla:

Kénye-kedve szerint ugráltatott minket korábban is, volt, hogy a minisztériumi apparátus helyett kellett a NAV-osoknak dolgozniuk, és abba is beleszólt, hogy mit, mikor és hogyan jelentethetünk meg a sajtóban. Semmiben sem akadályozta a miniszter urat, hogy Orbán Viktor nevezte ki a NAV elnökét, és nem ő.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És szépen elfelejthetjük, hogy valaha ki lesz vizsgálva hány adócsaló cég felett hunyt szemet a NAV.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
És szépen elfelejthetjük, hogy valaha ki lesz vizsgálva hány adócsaló cég felett hunyt szemet a NAV.
bakegya
MISI ,MISI nem felejti ki remélhetőleg a vallomásából...nagyon érdekelné a magyarok korrupcióval meg nem fertőzhető felét, minek okán szeretett ki belőle viccttor vitéz és a kis kókadt ívócimborája!-a lajos is tud róla?
nemjoezigy
Ezen a helyen sem kerek minden! Működik az egyéni érdekek vezérelte kézi irányítás! A közösségi érdek az itt sem számít!
Macskaszem
Csak akkor, ha a csúti kiadja rá a kilövési engedélyt, különben Varga is lapít, mint sz@r a fűben.
Senara
A cetli után kirúgják az felér egy beismeréssel . Dolgozni kezdtek illetve szabad kezet kaptak a vámosok , árú utaztatás felderítés milliárdos nagyságrendben . Most már lehetséges , hogy csizmát kap , de nem vennék rá mérget , sokat tud .
Jozefina
Miért nem bízzák az IA-ra már rég el lenne intézve!!!
adrenalink
"a miniszterelnök helyett a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe kerülne a NAV elnökének kinevezési joga" Ja! Misu megkérdi Viktort: na, mit szólsz hozzá, őt kinevezhetem?:(
wagabund
...végezhet... készítheti elő... feltételes módban...
a miniszter valamelyik államtitkára átszól telefonon, hogy szavazás kedden, addigra a motyó legyen menetkész...délután kifelé mindent lead, ..reggel kezdhet az új versenyző...oszt jónapot.
Hellcat
Csak a mutyijaikat törvényesítik megint...ne várjatok csodát.
volvós
A kép melletti cím már félreérthetö

".Varga végezhet a NAV-elnökkel..."

A pasaparkban, vagy a nimfós öreglány putrijában ??
Misike, a fene az ízlésed... igaz, Hofi szerint:
- Hát pénzért mindent: Szopok, nyalok, gombot varrok !
Dr. Felipe
Azt viszont még mindig nem tudjuk hogy kiket tiltottak ki Amerikából és azt sem hogy miért húzódik már 5. éve endruvajna nemzetbiztonsági átvilágítása, ja bocs azt tudjuk hogy miért. Tiltott pártfinanszírozás, azért.
Toby
Varga Alamuszi Sunyi Májkül, mint tudjuk, alamuszi macska partot mos !
human
@Dr. Felipe: Lázár most ígérte meg, hogy utána néz hogy áll Vajna átvilágítása és hogy más kormánymegbízott esetében is van-e ilyen elmaradás. Habony Árpád sajnos továbbra sem kormánymegbízott, pedig ott biztos leesne az állunk.
m.macskosz
@mariaberta: Vállról indítható cián kapszulával.
justhpeter
Viktor Viktorovics mossa a kezeit és a háttérben marad - onnan uszít.
papa.49
@justhpeter: Ne feledd ő adja a parancsot!!!
amaramaistanna
Varga leszámolhatna önmagával is,így lesz kerek a történet.
kkalman
Már megint, vagy inkább még mindig, valami nagy disznóság van készülőben, ha Vida menesztése akár csak halvány gondolat erejéig felmerült.
KERKA
@kkalman: Ezt a tejbetök képű Vargát a Vida leugatja a színpdról:))
human
@KERKA: Varga egy tesze-tosza. "Ildikóval megállapodtunk, hogy szól, ha munkáját befolyásoló tényezők merülnek fel." - mondta mikor a fél ország fel volt háborodva, hogy kitiltottak navosokat az usa-ból. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ő is köztük van-e, de Varga nem mert rákérdezni nála. Semmi egy ember.
Desischado
@kkalman: Na, akkor megnyugodhatok, hogy nem is vagyok hülye, mert nekem is ez a sanda gyanúm! amúgy meg hiába szeretnék a vidát kirúgni, nem merik, mert nagyon sokat tud!
papa.49
@Desischado: Rátapintottál a lényegre, biztos rengeteg bizonyíték van felhalmozva a hazugovics, meg a népizenekara ellen!!!
Desischado
@papa.49: Pontosan. Állítom, ezért nem merik kirúgni, pedig biztos szivesen megszabadulnának tőle, hogy a saját emberüket ültethessék a helyére! Egyébként egykutya, ki ül ott, mert az egész bagázs, hazug, tolvaj, és korrupt!
Bercifiu
@KERKA: Ha Ildi rádől Misire, összelapul mint az itatós papír.
human
@papa.49: Egyik sem tudja támadni a másikat, mert minden piszkos ügyben együtt vettek részt.
keresztapa
A maffia lényege az összetartozás, aki ez ellen megkísérel tenni, azt dobja a család!
bakegya
@Mirabilis: mert a teknős félti a jó hírnevét és meg van az oka minek okán nem mer rámászni a lajos barátnéjára,a misi meg néhány misiért megteszi szivességből is.
papa.49
@human: Ha így van- tőlem lehet így is- akkor csak az a kérdés ki, mit ígér a Sztojkalánynak cserébe!!!Attól függ, hogy borul, vagy nem borul a bili!!!
Anna Mária
@keresztapa: Hát a Vida aztán éppen nem igyekezett semmit tenni a maffia ellen!
keresztapa
@Anna Mária: még mindég ő a maffia anyagi felügyelője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.