Újabb három hónappal hosszabbította meg a TEK a budai Cinege utca lezárását. Az ok: a területen továbbra is védett személy lakik, aki nem más, mint Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor – írta meg az Origo.

Ez a gyakorlatban az alábbiakkal jár:

(...) a rendőrség a szükséges mértékig és időtartamig az érintett útvonalat, közterületet a forgalom elől elzárhatja, a forgalmat korlátozhatja, az érintett területet lezárhatja, és megakadályozhatja, hogy oda bárki belépjen vagy onnan távozzék, valamint az ott tartózkodókat távozásra kötelezheti.

A helyzetet azt teszi izgalmassá, hogy áprilisban a rendőrség megtiltotta az Együtt politikusának, Juhász Péternek, hogy a kormányfő háza előtt tüntessen. Ám később ezt a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság érvénytelenítette és arra kötelezte a rendőrséget, hogy fizessék ki a politikus eljárási költségeit. Juhász azóta meg is kapta a tízezer forintot.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@szandokan: bocs, véletlenül nyomtam le a tetszik gombot a válasz helyett. Tehát a válaszom: a beszari miniszterelnököt védik ilyen módon. A nem beszarinak a háza elé oda lehet menni, megfenyegetni őt és családját, golyóálló mellénnyel kimenekíteni a gyermekeit. A nem beszari miniszterelnök minden nap járt futni a Margitszigetre, biztosítás nélkül. A kormányváltás óta ez az egyetlen miniszterelnök, akit ilyen módon védenek, hogy még az utcáját is le kell zárni. Természetesen, az öt főméltóságnak jár a védelem, de egyiknek sem kell/kellett ilyen módon. Gratula a miniszterelnöködhöz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
A miniszterelnököt minden országban védik, nincs ebben semmi különös.
vukkocska
@szandokan: bocs, véletlenül nyomtam le a tetszik gombot a válasz helyett. Tehát a válaszom: a beszari miniszterelnököt védik ilyen módon. A nem beszarinak a háza elé oda lehet menni, megfenyegetni őt és családját, golyóálló mellénnyel kimenekíteni a gyermekeit. A nem beszari miniszterelnök minden nap járt futni a Margitszigetre, biztosítás nélkül. A kormányváltás óta ez az egyetlen miniszterelnök, akit ilyen módon védenek, hogy még az utcáját is le kell zárni. Természetesen, az öt főméltóságnak jár a védelem, de egyiknek sem kell/kellett ilyen módon. Gratula a miniszterelnöködhöz.
pbalage
nálunk egyszer megverték a házmestert, aztán lemondott. (bunkó volt, na.)
Commneter
Ad.1.) Orbánnak, nincs utcája!:P
Ad.2.) Nem az utcát védik!- hanem Magyarország miniszterelnökét, mint különösen védett személyt!;)
Ad.3.) Ahogy "szandokan" írta, "nincs ebben semmi különös.". És, itt a Pont!
keresztapa
@szandokan: Ezt nem minden kommentező képes felfogni, ezért nem kell rá figyelni!
Commneter
@vukkocska:)
Gyurcsány jó futó!- el is iszkolt, az országot érintő gazdasági válság idején!:D
... és ki futna ma már utána?:O
Talán a nyúl?!:P
keresztapa
@Commneter: Ezt csak a hírre éhes gondolatszegény újságírók nagyítsák hírnek.
Commneter
@keresztapa:)
Akkor ezt nevezhetjük akár, a sajtó: felvilágosító munkájának is!:P
Commneter
@keresztapa:P
S nézd meg légyszíves!- az utcában még havazik is!:D
Hahó ... ott már, nyáron is esik a hó?!:O
Erre a bal, mit tud mondani:
Persze, ha Orbán akarja!:P
... akár minden nyaranta!:D
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@Commneter: 12:54 Egyetértek Veled, hogy mint közjogi méltóságnak, tehát M.o. első emberének jár a védelem. Ez legyen a TEK, vagy bármilyen szervezet, és csakis a házát, a keritését belül, vagy kivül és természetesen a személyét is. Abban nem, hogy az utcát lezárják, és bizonyos időszakonként ujra meghosszabbitják az utca védelmét. Már pedig a rendőrség közleménye szerint is a "szükséges utvonalat...forgalom elől elzárhatja ... megakadályozhatja, hogy oda bárki belépjen..." stb, tehát ezzel az utcát védi, mert se hire, se hamva az utcán O.V-nek.
keresztapa
@Commneter: Ezt nem lehet kihagyni! Megvan, hogy kitől kell védeni nem Viktort hanem az utcát, hát a szemetelő @dr. prédikátor: - tól.@dr. prédikátor: no komment!
eszegfu
@Commneter: 13:10 Az is eszedbe juthatna talán, hogy a nem balosok szerint Gyurcsány miatt esik a hó...ez is egy alternativa, nem?
Commneter
@eszegfu:D
A pakliban, ez is benne van!:P
Zolee75
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
alterego56
@szandokan: Gyurcsány nem fosott ennyire, pedig a fidesznyikek ott üvöltöttek a háza előtt.
levi
@szandokan: Na, de nem különleges egység, hanem a testőrei és biztonsági emberek.
Nyuszicsibe
Javaslom a Csillagbörit, ott rácsok is vannak, és garantáltan megvédik. Nem tudom,milyen lehet a panoráma, de legalább nem lenne betojva,ha már elnök létére ilyen töketlen,beszari. És "ez" akarja a magyarokat mindig megvédeni ?! A házból sem mer kilépni...
keresztapa
@alterego56: Teljesen igazad van a leírtakban, a kommunista az semmitől nem fél még a szem ki lövetéstől sem, saját népének mondottól sem.
dr. prédikátor
@keresztapa: Beittál majomka??? hülyeség ellen nincs mit szedned!!!
eszegfu
@keresztapa: 14:26 Jó érzékkel észrevetted a "magas labdát" és lecsaptad...nekem ugyan egy kicsit erős tulzás. Tárgyilagosan nézve: szerinted O.V-n kivül volt olyan miniszterelnökünk, akinek a lakóhelye szerinti utcában korlátozták a forgalmat, vagy megakadályozták volna, hogy oda bárki belépjen? Hangsulyozom nem a személyes védelméről beszélek, mert az minden közjogi méltóságnak kijár!
nyanya001
@keresztapa: A csürhétek viszont nem fél autókat, tv székházat felgyújtani kockakövekkel dobálózni
rendőröket vegzálni igaz ?
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@keresztapa: Elborult az agyad?? Honnan szeded hogy Fletó kilövette az ember, vagy emberek szemét?? Szerinted direkt erre adott parancsot? Hogy kifejezetten a szemre célozzanak?? Te nem vagy komplett!!
pbalage
@bakegya: ez komoly? hogy hívták a csávót és mi baja lett? nem találok róla infót, de felettébb érdekelne.
Bercifiu
Ki kellene vezényelni az Orsós bandát.
keresztapa
@eszegfu: Látod sokan nem észlelik, O V - nál teljesen igaz nem volt még olyan Miniszterelnök de olyan TEK- sem amely ilyen túlzásba menő intézkedést kövessen el, ami nem egy magán területre terjedjen, vagy állam által védetté nyilvánított lakhely területen hajtaná végre a védelmi műveletet, de utca az én lojalitásomat is meghaladja. Ezek is behozzák műveleti területnek azt ami nem lehet az! Mivel különb ez mint az?
keresztapa
@silber13: Tudakozz az IN - KÁL- nál és Gergényi -nél, Bedénél, magánál Fletónál parancs az parancs!
De a jog az másról szól! Azonosítatlan személyek azaz bűnözők, rendőrruhába azonosítás nélkül, ugyan ki hiszi, hogy nem tudtak róla, hogy egyszerre lehull minden azonosító a rendőri ruhákról? Mese kategória kis gyerekeknek!
silber13
@keresztapa: Azt kérdeztem, hogy Fletó személyesen adott parancsot a szem kilövésére? Ha jól emlékszem, arra volt parancs, hogy a rendet mindenképp állitsák helyre, fékezzék meg a csürhét!
verum
@keresztapa: - gyalázatos terelés. Ha rendőrre támadnak, akkor az a világon mindenütt komoly következménnyel jár. Márpedig a csürhe, a láncos kutyák rengeteg rendőrt komolyan megsebesítettek - arctalanul,csuklyában. És mi volt a következménye az Orbán kormány hatalmakor? Pénzjutalmat kapott a csőcselék, "kártérítést", amiért rendőrt verhetett. Pedig ők érdemeltek volna komoly pénzbüntetést és letöltendő börtönt!
Igen, egyszer lehull minden lepel a hazugságról, ebben bizonyos lehetsz!
Mézike
@keresztapa: Az nem zavar hogy ugyanaz a rendőr védi Orbánt akit elmarasztaltak, mert 2006-ban is védte az embereket a csőcseléktől?
Toby
@szandokan: - Érdekes, hogy a briteknél a min.elnök házának utcája nincs lezárva !
- A svédeknél sem !
- A norvégoknál sem !
- A franciáknál sem !
- a dánoknál sem !

Jó hogy nem a kerületet zárják le, se ki - se be !

Fosik a patkány már 5, éve ! Tudja, mitől kell fosnia ! A sok "elégedettől " !

Vajon mitől NEM félnek ezen országok min.elnökei ?
Commneter
@eszegfu:)
Rájöttem, ez az alternatíva ebben az esetben kizárható, hiszen, nem piros a hó!;)
wagabund
Orbán utcáját védi a TEK... ez is valami? ...
...az én utcám sokkal jobban védett... anyósom kilép a kapun, körülnéz, kivel lehetne beszélgetni...abban a pillanatban töküres lesz az utca...pedig vannak bátor öregasszonyok(is)..
...ráadásul az adófizetőknek egy vasába sem kerül...(csak nekem)
keresztapa
@silber13: @Mézike: @verum: @verum: A terelés részedről hamis! A rend őre törvényben meghatározott ruházat viselésére kötelezve van, ez foglalja az ismertető jel kötelezettséget. Ha a bűnöző rendőr ruhát ölt magára az még nem jelenti azt hogy ő már rendőr. A rendőrség állományában esküt tett személy rendőr ruhát, azonosító számot, felszereltséget viselő személyt nevezzük rendőrnek, akinek van parancsnoka aki a rendőr tetteiért felelős egyszemélyi parancsnok akik ennek a követelmény teljesítésnek nem tesznek eleget azok rendőri tevékenységre nem vehetők igénybe! Nagyon röviden ezért nevezhetők tudatos bűnelkövetőknek. Az az bűnözőknek, parancsnokukkal egybe. Mert minden személy aki levette az azonosítót a ruhájáról vétett a rendőrségre vonatkozó törvény ellen. Ezt viszont parancsra tették, annak a parancsára aki felelős egy személyben a rendőrségi tevékenység törvénybe foglalt végrehajtásáért esküjéhez méltóan..
zöldszem
Háááát, lehet, hogy az Orbán ősöknek kellett volna védekezni. Most nem kellene védeni.
Amúgy, az elmúlt 65-70 évben, csak Rákosi idejében volt utca zár. Állítólag, védi a magyarokat, védi az EU-t, saját magát meg nem tudja megvédeni? "Bátor szabadságharcosunk?" vajon kitől fél?
wagabund
@Gonoszgólya: bocsánat, de ezen felnyerítettem..tudom, nem lenne szabad, mert ez nagyon komoly dolog, de nem bírtam ki, tisztelt bíróság...
bakegya
@eszegfu: csakkk, hogy se KÖZJOG-SE MÉLTÓSÁG-csakkk egy páncélozott telnős csúszik mászik rá mindenre és mindenkire-se éjjele se nappala a szorongásai már korlátlanok-na majd a négyméter magas 175km szögesdrót megvédi a baltával gyilkolótól és az őrült magánytól amibe egyre beljebb tapos.
Svájcba se őrzik jobban az aranyrudakat-pedig szart se ér.
verum
@keresztapa: - no figyelj! A rendőr nem saját jószántából tagadhadta meg az egyéni megkülönböztető jelzést, hanem feltehetőleg nem kaptak. Ezért lehet felelősségre vonni.
De a két bűncselekmény, hogy egy szélsőséges, várost szétverő csürhét milyen rendőr fékez meg, vagy egy rendőrt verő, fosztogató, gyújtogató bűnöző által elkövetett garázdaság nem mérhető egy szinten.
Lehet pénzbüntit kiróni annak, aki miatt nem volt a rendőrökön felismerhető bármi, de a csőcselék ettől még börtönt és büntetést érdemel, nem pedig pénzjutalmat!
Gyalázat, hogy ezt magyarázni kell ,mert hazugsággal fednéd el az igazságot!
De ez nem megy, ismétlem, nem megy, legfeljebb kemény diktatúrában!
Cicamama55
Csodálom, hogy még nem rendeltek neki családi pápa mobilt.
silber13
@keresztapa: Áruld már el, mi a helyzet, ha egy civilben lévő rendőr, aki éppen boltban vásárol, egy bűnesetet látva szolgálatba helyezi magát. Akkor mi az ábra? Nincs rajta egyenruha, jelvény, stb.
Feraj49
@wagabund: Ez tök jó volt,nagyot nevettem.
Feraj49
Majd ha a Várba költözik OV. és családja,nem lesz lezárva az utca. Csak a Vár és környéke.
A Parlamentbe pedig alagúton is eljuthat,persze ha tudja az utat.
keresztapa
@silber13: A rendőr szolgálatba helyezi magát, de figyelmét felhívja a személynek, hogy rendőr és igazolványát bemutatja, ezután intézkedik,személy ismertsége nyilvánossá válik! @verum: Ne tetesd már magad mintha nem értenéd. A csőcselék szó amit te használsz azért volt olyan bátor mert rendőrök nem voltak csak a közelben de a székháznál tanulók voltak. még nem rendőrök felszerelés nélkül csak áldozatnak voltak odadobva. A rendőrök azok ismerik a tömegoszlatás csínját, miért nem rendőröket vezényeltek a székház védelmére! hagyjuk már a butaságokat, és ne mentegessük azokat akik menthetetlenek! A székház védőknek sem volt azonosítójuk!
vadsanca
Ha jól végezné a dolgát nem lenne erre szükség. De a jelenlegi helyzet önmagáért beszél. Miért nem meri bevallani. hogy "elkurtuk"? Ennyire szégyenli a tetteit? De biztos jól fizet a TEK-eseknek ezért a semmittevésért.
keresztapa
A bűntudat még nem teljesen érte el!Az 1956-os forradalom kitörésének ötvenedik évfordulóján, 2006. október 23-án Budapesten be nem jelentett tüntetések kezdődtek, amelyek a délutáni óráktól összecsapásokba torkollottak a rendőrség és a kormányellenes tüntetők között. A Belvárosban a Fidesz külön tömeggyűlésen tartott megemlékezése végeztével az onnan hazafelé igyekvők összekeveredtek a tüntetőkkel, s a rendőrség az egyesült tömeget egyként kezelve kezdett az oszlatásukba.[1]

Az aránytalan mértékben, részben szükségtelenül és törvénysértően alkalmazott erőszak,[2][3][4] a több esetben megvert vagy letartóztatott jelenlevők, illetve a fogvatartás során elkövetett további bántalmazások[5][6] jogi, erkölcsi és politikai vitát robbantottak ki, s tovább polarizálták a közvéleményt.[1]

2010 februárjában Bencze József országos rendőrfőkapitány elnézést kért azoktól, akikkel szemben jogszerűtlenül léptek fel rendőrök.[7] Az Országgyűlés 2010. június 8-iki (33/2010.) határozatában „mint a Magyar Köztársaság legfőbb népképviseleti szerve, bocsánatot kér az ország mindazon polgárától, akit akár az állami vezetői mulasztások, akár a törvénytelen rendőri fellépés folytán alapjogi sérelem ért.”
kkalman
Ha ennyire fosik, akkor nem kell részt venni a politikai közéletben. El lehet menni közmunkásnak is.
colibri
A lezárás állandó meghosszabbításával és annak a sajtóban megjelenésével szerintem még hergelik a normális, egyet nem értő embereket. Mert nagyon sok mindent azért csinálnak, hogy megosszanak, idegesítsenek, tereljenek és főleg megmutassák, ők mindent! megtehetnek.
keresztapa
Az Index internetes lap 2009 novemberi tényfeltáró riportja szerint egyes rendőri egységek kirívóan törvényellenes, sőt, szadista módon avatkoztak közbe az eseményekbe. Különösen a V. László által vezetett alegység követett el rengeteg törvénytelenséget, indokolatlan brutalitást. A legtöbb súlyos sérülést, a szemkilövéseket is ezen egység emberei hajtották végre. A számos büntetőeljárás során az egységet azonosították, mint a legkirívóbb túlkapásokat elkövetett csoportot, de felelősségre vonni egy esetben sem tudták, mivel a bíróság értékelése szerint a rendőrök falaztak, hazudtak a bíróságon. Csupán egy olyan rendfenntartó akadt, aki terhelően vallott az általuk elkövetett bűnökről,
colibri
@kkalman: Hiába a tengernyi stadion, hiába egy a kert végében, szerintem belehalna, ha nem vehetne részt a politikai közélet sűrűjében.
justhpeter
@keresztapa: Maradjunk abban, hogy az első hiba az volt, hogy a tv-székházát támadó csürhét nem verte végig a rendőrség Budapest utcáin körbe-körbe, beleértve az őket bujtogató politikusokat is. Utána októberben meggondolták volna, hogy a nemzet budiját csinálják a Kossuth térből.
Desischado
@pbalage: Azt hiszem, Rózsa Milánról van szó! Guglizd meg!
És persze, hogy tele van a gatyája ennek a "bátor védőnek"! Fél a nyomorult férge! Tőlünk!
evacica
Gyáva a miniszterelnök! Fél, de mitől is?! Soha nem védtek egyetlen miniszterelnök utcáját a rendszer váltás óta, csak Orbánnét! Úgy látszik ő tudja, hogy miért kell félnie, én szégyellném magam a helyében,de nála a szégyenérzet ismeretlen fogalom!
evacica
@keresztapa: És a több mint 400 megsérült rendőrtől ki kért bocsánatot?! Tőlünk ki kért bocsánatot akik elszenvedtük a fidesz és vezetőik által szervezet balhéért?!Szóval a fidesz és vezetői mikor kérnek bocsánatot a 2006 őszi randalírozásért?! Nem kell mártírokat csinálni a balhézókból, igaz a fidesznek ez politikai érdeke, hozzá tartozik a nép hülyítéséhez! Sajnos ez elég sikeresen működik!
papa.49
Már alakul a ,,körkörös védelem,, a volt hadügyér elmemenése, már a félkör meg van!!!
Fosik a pali, pedig ha gondolkozna rájöhetne a világ végezetéig nem fogják védeni, egyszer véget ér, és akkor csúnya véget ér a történet!!!
eszegfu
@keresztapa: 17:04 Emlékeim szerint az "ismertető jel" kötelező viselését csak a 2006. események után tették be a rendőrségi törvénybe. Te megnézted a törvényt, ill. a változást hogy ilyen biztosan állitod? Egyébként a kormányok "szinezetétől" eltekintve, a rendőrség a mindenkori hatalom erőszak szervezete. Feladatuk a rend megőrzése. Véleményem szerint 2006-ban az MTV székháznál is ezt tették. Érdekes, hogy Te világosan látod: mit "követtek el" el a rendőrök, de azt nem mit csináltak a tüntetők? Ha egyáltalán igy lehet nevezni őket, mert az biztos, hogy nem "békés", "csendes" demonstráló tömeg volt, gyakorlatilag törtek-zuztak, a büfét "kirabolták".
eszegfu
@bakegya: 17:22 Egyetértünk! De tudod, őrizhetik bármilyen szigoruan is, saját magától nincs aki megvédje, azaz a "szorongásai" leküzdésére hiába a TEK!
mate03
@keresztapa:' A Propellert meg az ilyen szemetektől,mint te vagy!
mate03
@keresztapa:! Természetesen Orbán Viktor utasítására,mert azért mégiscsak ő a főnök,vagy nem?
bakegya
@eszegfu: volt szerncsém élesben megismerkedni a személyiségjegyeivel,de a leosztottjai se piskóták.
magyarbakancs
Minden kinek kijár a védelem.
Még a falun elő öreg néniknek,bácsiknak is kik egyedül élnek és nap mint nap a nem az idén barnultak némelyike fenyegeti,zaklatja,kifosztja,meglopja őket.
Az is lehet,hogy ezek az idős hölgyek urak többet tettek az országért mint a fent nevezett fél isten.
eszegfu
@bakegya: 9:37 Mit mondjak...nem tölt el nyugalommal.
bakegya
@eszegfu: ez a szimplán törtető genetikai hulladékok-nacionalizmussal megfűszerezett sohasem voltak néppáriak gyülekezete,ennyit mazsolázott ki magának Marx-Engels tanításaiból -bal agyféltekés erőszakszervezet -erőszak,pénz,hatalom ez minden azon a bizonyos oldalon tapad-Popper-de Hável is jól összefoglalta-de süket fülekre találtak intelmeik...nem lesz ennek jó vége.
eszegfu
@bakegya: 10:31 Csak ne lenne igazad, ami a "végét" illeti!
keresztapa
@eszegfu: Részben igaz az ismertetőjelek láthatóságát tették kötelezően jól láthatóvá 2006 októberi eseményeket követően, de a műveleti feladatok végrehajtóinak ezelőtt is kötelező volt a viselete. Mindezek a törvénytelenségek megakadályozását a rendőrség valamilyen okból akkor és ott nem volt képes- vagy nem tehette a megakadályozását, a törvényes tömegoszlatás végrehajtását, erre csak politikai kötelezettség lehetett magyarázattal. Gyurcsány megbuktatásának kezdete politika hatalmi újra osztással. ki lett az MSZP FŐ titkára itt ebben a körben kell a valóságos történteket személyeit
keresve megtalálni, a többi események történései a hatalomba maradás céljait szolgálta.
keresztapa
@mate03: Nem vagy válaszra érdemesítve, vedd észre ,hogy obszcén szavaddal nálam leírtad magad!
eszegfu
@keresztapa: 12:38 Milyen érdekes...minden történés csak nézőpont kérdése. Az tény, hogy a rendőrség nem volt a helyzet magaslatán, de Te politikai kötelezettséget látsz e mögött én meg "csak" egy szokatlan helyzetet, amire nem készitették fel sem a rendőröket, sem a vezetőiket, mert ugye még a rendszerváltás óta hasonló nem történt. Elvonatkoztatva mindegyik kormánytól, abban igazad van: nincs olyan esemény (és ez lehet egy gazdasági, de akár egy törvény is), amely akár közvetlenül, vagy közvetve nem a hatalomba maradás célját szolgálja.
keresztapa
@eszegfu: Igen igen nagyon hamar felismerted a lényeget,ezt próbálom nagyon kevés sikerrel bizonygatni, hogy a hatalom bitorlása az a politikát irányító hatalom, ( hatalmak ) akaratának beteljesedése, de a kommentelők nagy része elvész a részletekben és a főpolitikai csapást nem észleli, nem ismeri fel az okot ami kiváltja az okozatot. A részletekben úgy beleássa magát, hogy képes saját állításait is egy mondatban cáfolni, észrevétlenül. Szokatlan helyzetek okozzák a hatalom elvesztését, és ugyanekkor a hatalom újra osztódását idézik elő a szokatlanság. Ha egy hatalom nem tudja felismerni hatalmának megőrzésére, megszilárdítására milyen erők milyen eszközök szükségeltetnek akkor az rövid éltű, Ciklikus marad.
bakegya
@pbalage: igen,és néhány héttel az elmenetele után az édesapja öngyilkos lett-több infóval ,sajnálom de nem áll módomban szolgálni-az egyetemi évfolyamtársai mai napig is sírva emlékeznek rá-sok értelmes jó embert ismerek,de ő a kiválók közül volt,már csakkk volt...
eszegfu
@keresztapa: Lehet, hogy nincs igazam...én ugy látom Veled az a "baj", hogy inkább elméleti sikon, vagy máskor pedig történész aggyal próbálod megmagyarázni, mit is gondolsz. (Én réges-régen tanultam, hogyan kell "kivonatot" csinálni mondjuk egy 2 órás jegyzőkönyvből, hogy csak a fő témával kapcsolatos lényeges tények, ellentmondások legyenek benne csupán 1-2 oldalon. Ha nincs is az embernek érzéke hozzá, akkor is meg lehet tanulni. Nekem talán ez segit.) Nagyon elkanyarodtunk a témától... de még csak kiváncsiságból egyet... szerinted O.V. felismerte, amit az utolsó mondatodban irtál?
keresztapa
@eszegfu: A nőnek mindég igaza van! érzékelésük ki finomultabb mint a férfiaknak, megértőbbek jobban tudják magukat másnak a helyzetébe beleélni mint mi férfiak, problémamegoldásuk is másabb. O V. nem bizonyos hogy érti, vagy megérti, mivel ő nem köznyelven, hanem államvezetés szinten értékel, ugyanúgy mint Antal, hatalom birtoklás őneki a nagyhatalom elvárásainak megfelelése mert ő addig dominál még teljesít. Őt a politika irányítása köti le, az meg nem az ország vezetése, a politika áramlatába tartsa az ország vezetőinek akarását,a politika uralmi akaratának megfelelően. Az ország vezetése gazdaságilag a miniszterek feladata!
Vizual
@keresztapa: Tudjuk ki tett be Gyurcsánynak. És tudjuk ki kivel szövetkezett. Csak a vak nem látja. Gyurcsány ma sem kér védelmet, egyedül flangál. Ha történik vele valami az háborút jelent, ha megússza ő lesz a miniszterelnök. Na ez az ő védelme. Ettől retteg Orbán. Mert megint lejátszaná a pályáról Gyurcsány. Orbántól olyan messze van a racionális gondolkodás mint tőlünk a Jupiter. Egy dolgot tud és tudott is. Lenyúlni bármilyen pénzt. Kezdte a székházzal, magának és családjának. Talán kezd a Pintér barátságnál...igen annál a dolognál.
Vizual
Ja igen. Orbánt senki nem fogja bántani. Mert azok akik nem szeretik a börtönben szeretnék látni.
Mézike
@keresztapa: Nagyon szivesen elmondanám neked, ki mit miért hogyan tett akkor de nem tehetem.
Igen meglepődnél, bár lehet azt mondanád hazudok.
soljanka
@bakegya: Édesapja valóban öngyilkos lett. De korábban. Amikor Milán 22 éves volt.
keresztapa
@Mézike: Köszönöm a szándékot, soha nem tudom hogy mikor mitől lepődhetek meg, mi az a hír ami ezt a meglepődést idézné elő, de ha az IMI_ LITID . AZ akkor azzal már nem tudnál meglepni, igaz Franciából fordítva.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: tegnap, 12:51-re: ilyen a 2/3-os fosás...
Mézike
@keresztapa: Na most te leptél meg...
solidedge
Egy újabb példa az újságírói tévedésről. Valójában a TEK-et az Orbánnal egy útcában élők kérték fel, mert félnek Orbántól.
mate03
@keresztapa:!Nem én kezdtem!Te mocskolódtál ,te írtad prédikátornak a szemetet,én csak a véleményem írtam rólad!Egyébkén a Fradista és a (fidesz)által felcukkolt Újpesti szarházik,megérdemelték,amit kaptak!
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
@mate03: @Commneter: Ezt nem lehet kihagyni! Megvan, hogy kitől kell védeni nem Viktort hanem az utcát, hát a szemetelő @dr. prédikátor: - tól.@dr. prédikátor: no komment!
3
A szemetelő és a szemét közt azért van különbség. Emberre én tudtommal nem alkalmazok obszcén jelzőt!
eugen4402
Kérem a sajtó T. tudósítóit, hogy az utca nevét szíveskedjenek pontosan leírni: Czinege Lajos utca...
eszegfu
@szandokan: 22:39 Engem változatlanul aggódással tölt el a jövő! Tapasztalataim szerint egy családban is nem a nagy dolgokon kerekedik hatalmas vita, hanem kis hülyeségeken pattan ki az addig felgyülemlett és legyürt indulat. Én pl. irtóra utáltam a fémtubusos fogkrémek idejében, hogy a férjem nem 2 ujjal nyomta ki, hanem teljes marokkal összeszoritva a fogkrémet, ezáltal teljesen "meggyötörte" és szinte a fele tartalmát már nem lehetett "kinyerni". Állati balhét csináltam...majd innentől mindenkinek külön volt tubusa. (Ma inkább elnézném, csak élne.) Nézd meg: sok ellenszeves intézkedésük volt, mint pl. a rokkant nyugdijak felülvizsgálata, majd ezeknek az embereknek a "munkába visszavezetése", vagy megszüntették a korengedményes nyugdijat, mind érzékenyen érintettek igen sok embert. Mégis a netadó "kiterjesztése" volt, ami ellen fellázadtak. Hát ezért vagyok "egészségesen" ideges.
eszegfu
@keresztapa: 15:26 Ha átgondolom, van igazságod abban, hogy azt csinálja O.V., amit irtál. Én viszont elválaszthatatlannak tartom a politikai és az ország vezetését is. Az is tény, hogy "poltikai akarata alatt tartja az ország vezetőinek akaratát"...vagyis "legyüri" kormánya tagjait (akik ugye a miniszterek). És itt látom az ellentmondást! A miniszterek feladata az ország gazdasági irányitása, de ha politikailag a miniszterelnök akarata érvényesül (már pedig ez a feladata, ahogy irtad), akkor bizony nem a miniszterek irányitják az ország gazdasági életét sem! Konkluzió: O.V. ezek szerint nem ismeri fel hatalmának megtartására szolgáló eszközöket, pedig MINDEN az ő kezében van. Már pedig ennyire "egyeduralkodó"-ként semmi esély, hogy saját maga felfedezze a hibáit, vagy ugy általában a hibás irányt, más pedig nem mondja neki, mivel a politikai akaratát kényszeriti a kormányra és annak egész "adminisztrációjára", tehát pártfegyelem van. Nincs az, hogy ő csak politizál és mondjuk a miniszterek önállóan dolgoznak a gazdaságon. Jól "kivesézve" a cikktől teljesen eltérő témát, kösz. a beszélgetést!
eszegfu
@eugen4402: 8:48 Én is beleestem a csapdába! Elhangzik az utca neve és látom leirva is "cz"-vel, mégis a cinege madárra asszociáltam!
szandokan
@bakegya: Na mi van, nem tetszett az igazság? Göncz 2...
m.macskosz
@eszegfu: orbánviktor nem hülye:
hanem egy cezaromán őrült,
aki dróton rángatja a seggnyalóit,
a családtagjait,...
mivel valamivel sakkban tartja őket.
Nem tehetek róla, de a Hitler-film féle mém-ek jutnak eszembe, amikor újabb és újabb ötleteivel találkozom. (De már kezdek megingani: lehet, hogy zseni, de azt, csak egy hajszál választja el az őrülttől.)
szandokan
@m.macskosz: Ez a "cezaromán őrült" rádöbbent arra, hogy az iszlám lefizeti az embercsempészeket, és a menekültáradattal becsempészik a terroristákat is egész Európába, köztük Magyarországra is, és észbe sem kapunk, amikor már egységes alakulattá állnak össze. Most még csak gyújtogatnak, rabolnak, autósokra támadnak, szemetelnek, szarnak mindenhova, nem sokára nőket molesztálnak , és az igazi terroristák majd ártatlanokat, köztük gyerekeket fognak meggyilkolni, és az USA semmit nem fog tenni, mert közel a választás. Mindez ráadásul ma volt az egyenes beszédben, hogy a fene enné meg ezt a szemét libsi csatornát, hiszen csak hazudnak, nem igaz?
m.macskosz
@szandokan: Én is láttam. Igaz, hogy én azt is kihallottam a két szakértő véleményéből, hogy a második, harmadik generációs muszlimok a veszélyesek. Ilyen nálunk már elég sok van. Afgánok, szírek...már régen unokáik vannak, akik--a gyerekeikkel együtt--itt születtek. Talán még emlékszünk, hogy a Váci utca azelőtt az "arab" pénzváltók kedvenc helye volt...
Az meg nem titok, hogy ki tartja el az ATV-t, ahogy az sem, kinek a bulija az Echó. Nem árt meghallgatni a konkurenciákat, aztán átlagot vonni. :)
eugen4402
@eszegfu: Jaj, dehogy estél csapdába, én voltam hülye, lefelejtettem a mosoly-jelet. Az utca természetesen a madárról kapta a nevét, és nem a az ex-honvédelmi miniszterről...:-)))
vukkocska
@Commneter: Jól írtad. Orbánnak nincs utcája!!! Mégis úgy kezelik a Cinege utcát, mintha a tulajdona lenne, aki oda bemegy, igazoltatják. A Cinege utcában korábban óvoda volt, reggel és délután gyerekzsivajtól volt hangos, amikor mentek az oviba, meg mentek haza. Most egy légüres tér, rendőrautóval lezárva. Téged biztosan beengednek, ha kinyomtatod és megmutatod, hogy mit írtál itt a propelleren. Gyurcsány futott, adott arra, hogy megfelelő kondíciója legyen, ne potrohos bogárként vezesse az országot.
Commneter
@vukkocska: Igazad van, Gyurcsány talán jól fut! Ezt akár kétségbe sem vonhatom, hisze tanújelét adta ennek, amikor elfutott, bár inkább eliszkolt "kormányának" problémái elől!:D
Viszont, ez a bizonyos "potrohos bogárka" pedig "futtatja" az országot!
Ami ekként már, jóval előbb is tart, mint a "futóbajnok" idejében.:P
vukkocska
@Commneter: jaj, már másodszor nyomom le a tetszik gombot. Tévedés. A beírásodra pedig csak annyit. Tárgyi tévedésben vagy, de ez legyen a Te gondod. Abban hiszel, amiben akarsz. A potrohos bogárka tényleg futtatja az országot. Bele a nyomorba, a munkanélküliségbe, az idegengyűlöletbe, ki az EU-ból, ami nélkül az adófizetők pénzéből - talán - csak stadionok építésére lenne pénz. Mert minden más megy lefelé. Az oktatás, az egészségügy, a nemzetközi kapcsolatok, és még sorolhatnám. Nem kívánlak semmire rábeszélni, semmiről meggyőzni, élj abban a boldog tudatzavarban, amiben vagy. Örülök, hogy Neked legalább abból a 9,5 millió emberből jobban megy.
Commneter
@vukkocska: Nyomkodd csak, tudod, az öngól is gól!:P
Én is nyomtam Neked egyet, bár nekem, más a véleményem.
vukkocska
@Commneter: most igaziból nyomtam egy tetsziket. :)
eszegfu
@eugen4402: 8:37 Na jól van... finoman szólva, akkor én simán egy "madár" vagyok...talán tollas a hátam is...foghatnám a melegre...de egyszerüen hülye vagyok. Ez ellen meg nincs gyógyszer!:)))
papa.49
Az ügy szempontjából ez a polémia teljesen mindegy de az BIZTOS HOGY A HAZUGOVICS FOSIK A SAJÁT NÉPÉTŐL, AMELYIKET Ő ANNYIRA SZERET, HOGY TÖNKRETESZI AZ ORSZÁGOT A GAZDASÁGOT!!!
Ez azért furcsa legalábbis nekem vajon a német kancellár asszonyt miért nem izolálják el ennyire a népétől, mert NEM FÉL, az a hazugovicsunk meg betegeden retteg a köznéptől!!!
eugen4402
@eszegfu: Eszedbe se jusson magadat ostorozni az utcanév-dilemma miatt, inkább énekeljük el együtt a "Nád a házam teteje-teteje, rászállott a czinege lajos"- kezdetű népi hagyományőrző dalocskát...:-)
eszegfu
@eugen4402: 8:30 Látod, ezért már érdemes volt felkelni! Jót nevettem!:)))
kukac50
Orbán a legbeszaribb miniszter elnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.