Újra bocsánatot kért a Röszkénél migránsokat rugdosó nő. Az N1TV korábbi operatőre a Magyar Nemzetnek küldött újabb levelében bocsánatot kér minden érintettől. A laphoz elküldött levelében kiegészítette korábbi üzenetét, mint írja, az élete összeomlott.

Korábbi levelét ezzel egészítette ki a volt operatőr:

"Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL!

László Petra"

László Petra kedden gáncsolt el egy gyermekével futó migránst Röszkénél, két másik emberbe – köztük egy gyerekbe – pedig belerúgott. Kisberk Szabolcs, a televízió főszerkesztője közleményben adta hírül, hogy azonnali hatállyal elbocsátották Lászlót, mivel elfogadhatatlanul viselkedett. „Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük” – tette hozzá Kisberk.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
Azért,--- jó nagy szemét a főnöke is.
Mégis leirom ami eszembe jutott.
Gondoljatok bele! Mekkora szenzáció lett volna, ha a nácitévé leadhatja, ahogy a tömeg keresztülgázol egy földre esett kislányon. Aztán a dolog forditva sült el. Őt filmezték le, rugdosás közben. A nácitévéről ezt simán el tudom képzelni. Mivel, hasonlókat amugy is mutogatnak a médiák. Ahogy a tömeg megy és vonul és áttöri a rendőrsorfalat.
A hackertámadásnál felülvizsgáltam az álláspontomat- El tudom képzelni, hogy kamu.
Remete
A sors keményen megbünteti. Megérdemli! Egész életében rettegni fog! Azért remélem nem éri fizikai bántalmazás.
Macskaszem
Az aljas tettét megfejelte egy vaskos hazugsággal. Magának köszönheti amit kapott, és amit kapni fog ezért. Aki ártatlan kislányokat rugdos, meg gyerekkel a karján menekülő apát buktat fel, azt senki nem fogja pánikreakciónak értékelni, hanem aljas szemétségnek. Egyáltalán nem tudom sajnálni.
Rózsika Hatházi
Valahol azt hallottam, hogy harcművészetet gyakorolt. Lehet, hogy nem igaz, de hallottam. Namármost, ha valaki ezt a sportot űzi, először is az önuralmat és koncentrációt kell megtanulnia. Számomra ezért is hiteltelen a pánikreakció. Abban a videóban pedig, ahol a gyereket rúgta meg, nekem az jött le, hogy direkte várta az alkalmat. Egy hét távlatából, pedig késő az őszinte megbánás.
papa.49
Nem hiszem egytelen szavát se, nem bánt ő meg semmit, csupán tele lett a bugyogó, ennyi!!!Ahhoz hogy újra ember számba lehessen venni dolgoznia kellene a menekült segítő civilek között legalább 1 évig!!!
Toby
Nem is kell rugózni a fosási magyarázatain ! Attól tart, hogy még a nálánál szélsőségesebb, egyltalán nem vicces muszlim csávók megtalálják és a hóna alá teszik a fejét !
papa.49
@Toby: Normális ember előbb gondolkodik, aztán cselekszik, ha tévedett, vállalja a tettei következményeit))))))))))
Toby
@papa.49: A cula esetében szó nincs tévedésről, aljas, mocskos egyenes szándékról beszélhetünk csak ! Ugye, hogy a nyilasokat is eléri a fosási effektus ?
papa.49
@Toby: Megmerem kockáztatni hamarabb mint másokat)))))))))
Mézike
@papa.49: ...vállalja tettei következményét...
Na igen , de ehhez kurázsi kell ám!
Az + nincs. Ez a mélymagyar asszony beszari , csak akkor és ott van nagy pofája, illetve mersze , ha azt hiszi nem látja senki, illetve a tömeg háta mögé bújva fortyog a gyülöletében.
hetöndöe
Oszt ki nem szarja le te ,ajánlanám a közmunkát te rohadék riherongy!
Ennek ellenére biztos vagyok benne,hogy nem leszel munka nélkül,a nácik biztosan meghálálják majd a "hőstettedet".
Elmehetsz a gárdába felszopónak.
papa.49
@Mézike: Ezt hiányoltam pont ezekben az ,,emberekben,, hogy nem vállalják fel a tetteik következményeit))))))))
Mézike
@papa.49: Minél primitívebb valaki annál gyávább.
kakaósbögre
nem adok egy hónapot és az M1-en látjuk viszont.
Mézike
@kakaósbögre: Ennyire ők se hülyék hogy bevállalják. Nem gondolod?
wagabund
ez a bocsánatkérés egy cseppet elkésett...de végre bocsánatot kért(nagy nehezen)

csak szólok a művésznőnek, hogy nem kellene nagybetűvel külön kiemelni a bocsánatkérést, mert mint firkásznak tudnia kell, hogy az mit jelent...
Másik
Manapság úgy dívik, hogy bocsánatot kérnek. Nem hiszek az őszinteségében.
Na meg a pánikrohamát sem hiszem el.

Aki "haditudósítónak" áll, az tudja mi vár rá. Bármelyik féltől kaphat egy tockost, mert épp belelépett a lővonalba. Itt még nem is fenyegeti veszély úgy, mint a közel-keleti részeken dolgozó kolléganőit.
Nem tartom nőies szakmának, de egyenjogúság van.
Valójában nem is tartom empatikus embernek azokat, akik képesek a szenvedőket fényképezni, filmre venni.
Tudom, magyarázták már, hogy ez kell, hogy lássuk a dolgokat, meg minden, de sajnos a mai világban eljutottunk oda, hogy azt látjuk, amit láttatni akarnak.
És egyet nem tanultak meg a képek készítői, megrendelői:
minél többet mutogatnak, annál feljebb tolódik az ingerküszöb. Belefásul a néző, megrántja a vállát és megy tovább. Ki előbb, ki később.

A Petra olyant tett, amitől még azoknak is el kell határolódni, akik egyébként nem látják itt szívesen a migráns áradatot.
Nem kell ezért megkövezni, az előállításáról készült megalázó videó sem hiányzott, és neki is megjárt volna annyi, hogy kikockázott arccal, LP-ként emlegetik a "kollégái".
micfild
@Másik: azt látjuk amit láttatni akarnak...
mi van, ha LP azt akarta láttatni, hogy egy felbukó és eleső gyereken átgázol a tömeg... kifejezetten gyerekre specializálta a rúgdosást!! őket ugye könnyebb felrúgni, de nehezebb észrevenni. közben végig kamerázott! egyetlen pillanatig sem vette el a válláról a kamerát. Szerintem aki pánikba esik az nem a kamerázással van elfoglalva, hanem megpróbál elfutni.
Szenzációt akart.. megkapta.. közben őt kamerázták le.
patkószeg
Ha a bocsánatkérése tényleg őszinte volt, akkor nem fog összeomlani az élete, csak keressen meg egy jó dokit, aki ért a lelki problémákhoz, és utána menjen ki egy kicsit Nyugatra, levegőzni. Magyarországon sajnos az emberek zöme nagyon mély EQ-szinten van, ami azt is jelenti, hogy sem megbocsátani, sem felejteni nem hajlandó - sem pedig belátni, hogy BÁRKI (meg)tévedhet.
JAJMÁR
@patkószeg: 19:10 Őszinte bocsánatkérés? (mert az élete összeomlott... ) vannak dolgok, amiket nem lehet helyrehozni. Ezt se!
Ezzel együtt kell élnie, de ha jól sejtem, nem ez az ő problémája, hogy ő ezt elkövette, - hiszen magyarázza és saját magának mentséget keres - az a problémája, hogy látta a világ és nem tetszik amit láttak. A problémája: az ő élete összeomlott!
Nos, kedves jobbikos érzelmű és egyéb érzelmű gyűlölködők, ha a bentlévő és forrongó érzelem tettekben is megnyilvánul, azt soha többé nem lehet helyrehozni és lemosni se! Persze, tudom, még mindig vannak, akik nem értik... ez a pusztulásba vezet!

Milliók élete megy tönkre a háború miatt, az elvesztett otthon és család miatt, akik ezekbe belerúgnak bármilyen módon, jusson eszükbe ez a nő! Mostanság divat rugdosni másokat, és egyik rúgást se lehet soha már meg nem történtté tenni.
lajospapa
A bocsánatkérés most sem őszinte. Most is hazugságon alapul, mert nem pánikreakció volt, hanem teljesen tudatos kegyetlen agresszió, védtelen emberek, gyerekek ellen. Ezt a felvétel minden pillanata világosan mutatja. Hazugsággal nem lehet bocsánatot kérni. Tőlem nem. Mert engem ugyanúgy megsértett, mint a felrúgott gyermeket. Ezt a jelenetet sok millióan látták, és úgy látták, hogy ez Magyarország. Teljesen mindegy ki hogyan ítéli meg a migránsokat, hogy Magyarország elözönlői, vagy életüket mentő szerencsétlenek, akiket bántalmazott szerencsétlen gyerekek. Tettét istenével intézze, gyónjon, vezekeljen, de bocsánatot ne kérjen. Főleg mentséget hazudva ne! Akik eddig alkalmazták azok se! Mert a p.na nem pánikolt.
patkószeg
@JAJMÁR: Bármit meg lehet bocsátani, a legmélyebb sebeket is. Nincs olyan, hogy "egy életre", csak akkor, ha valaki nem akar megbocsátani és a sérelmeket örökké akarja őrizgetni. Ez azonban nem megy egyik napról a másikra, nagyon nehéz gyászfolyamat előzi meg. Örüljön, hogy nem kell ismernie közelebbről. De higgye el nekem: aki nem tud megbocsátani, és akinek nem bocsátanak meg, az elveszett lélek.
patkószeg
@lajospapa: Valóban nem lehet hazugsággal bocsánatot kérni. Mint ahogyan kierőszakolni sem lehet senkiből azt, hogy bocsánatot kérjen bármiért is. Ezért kezdtem én az eredeti hozzászólásomat úgy, hogy "Ha a bocsánatkérése őszinte volt..." Ezt viszont csakis egy ember tudhatja: ő maga, aki hibázott.
JAJMÁR
@patkószeg: 20:57 Szerinted én vagyok sértett fél?Én nem haragszom erre a nőre, nem engem rúgott föl - bár szégyenérzetem van miatta és még mások miatt is, mivel egy nemzethez tartozunk, és a tettek, beszédek, kerítések, szóömlenyek engem is bemocskolnak - , de tudod, az ilyen tettek hatásai gyűrűznek tovább. Újabb, és újabb szégyellnivaló tetteket generálnak. Ez a baj!

Tudom én, hogy ez a nő talán soha nem rúgott volna fel egy gyerekes apát, de felrúgta azt a "retkes és tanulatlan, a mi törvényeinket megszegő illegális bevándorlót", akikre haragudni kell, mert ki tudja mi rosszat fognak majd egyszer a jövőben elkövetni ellenünk.
Vagy nem, de akkor már ki emlékszik majd erre?...
Lepényleső
Sajnos a képek nem azt igazolják,amit magyarázatként adott. A bocsánat kérése,így kételyt
hagyott.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Kiegészítés Úgy értem ki emlékszik majd arra, hogy mi azt hittük, hogy ők ellenség és ezért volt minden? Arra senki, hogy mi azt hittük, de arra igen, amit tettünk. A történelem íródik.
wagabund
most olvasom a hírt, hogy nem is a nő írta a levelet, hanem a férje...
Lackó50
Semmi gond nincs ezzel. Én tovább foglalkoztatnám. Hogy szokja egy kicsit a kemény helyzeteket, kiküldeném tudósítónak fél évre az Iszlám Államba. Azzal a feltétellel, hogy onnan minden második héten küldenie kell egy riportot. Fizetést csak az elkészült riportok után kapna. Ha túléli ezt a fél évet, hogy nem fejezik le, akkor meg van bocsátva. Szerintem ettől a kalandtól (ha haza jön) egy életre megváltozik a világról alkotott véleménye. A "pánik betegségének" nyoma se lesz. Hatásosabb lenne mint egy luxus börtönben eltöltött pár év.
lajospapa
SAJNOS, AMINT OLVASGATOM VOLNA ITT MÁSIK RUGDOSÓS IS...
Desischado
Nem bánt ez meg semmit, csak az a vacak neki, hogy kiderült a tette, és munkanélküli lett! A "bocsánatkérése" számomra hamis, és hiteltelen!
Fradigege
Kárpótlásul szavazz a zsideszre, Petra-baba. Kapsz mindenjót, csokit, álomhajót. Egy Magyar anya ne rúgdosodjon, baby. Celeblettél, vazze! Állj be a sorba! Élj, a lehetőséggel!
Fradigege
A negatív hozzáállást, hagyd meg a bevándorlók opiumának. Légy, optimista! Állj fel! Sétálj egyet és döntsd el mit akarsz! A lábaid előtt hever Holywood!
Logogrif
Egy kis kiegészítés,- a'la Lackó50 - arról senki sem beszél,hogy milyen felkészültség lehet az: ahol a munkavállaló operatőr-riporter nincs arra felkészítve mi vár rá ott a helyszínen...pánikreakció... "okos duma"! Amennyiben pedig a munkaadó sem figyelmeztette,hogy ott a helyszínen mi vár rá, - akkor a munkavállaló is hibázott.Egy felkészületlen emberkét küldött egy forrongó helyzetbe.Ez persze nem menti fel a "hölgyet", tágabb ez a hibás kör ! Szégyen a küldőre és a tettesre is egyformán!
sünike
A nagy bátor hős magyar anya most bujkál, retteg, siránkozik, hazudik, csúsztat, mosdik. Bezzeg, amikor rugdosódni kellett, milyen bátor volt! Mocskos egy valami ez a nő. A mentalitása tipikusan szélsőjobbos. Bátrak, amíg azt érzik megtehetik, mert nekik mindent lehet. Amikor felelősségre vonás van, akkor meg siránkoznak. SZÁNALMAS!!!
kamazuka
Nem hinném hogy élete rombadőlne.Közintézmények sora ugyanezt teszi rokonunk elhalálozásakor,
Mikor a család a legnagyobb szarban van,még egy utolsót kegyeleti okból de húz rajta.
Ugye?Nem elég hogy a családnak van halottja,de fizess egy drága temetést még,s nem utolsó sorban kedves egyházunk mis beáll eme harcosok táborába.
Petrácska!Egy földön fekvő,ill futó embert rugdosni,gáncsolni,igenis magyar sajátosság.
Véleményem szerint Te,bár nem tegeződünk,de helyre tudod hozni.
eugen4402
@Logogrif: Engedd meg, hogy egy kicsit vitatkozzak: szerintem ez a stáb nagyon is jól tudta, miért küldték L. P.-át az "élet sűrűjébe". Volt rá néhány évük a Hír TV-nél, hogy összekovácsolódjanak, félszavakból is megértsék egymást.
Normális esetben az elgáncsolt fociedző, ahogy felkelt a földről, villámgyors balcsapottal jutalmazta volna a hölgyet, és ha annak a tarkóján jön ki a kamera, az világsiker lett volna: lám, a migránsok verik a sajtó munkatársait! A provokálást ki lehet vágni az elejéről, a CNN (és az N1) csak a verekedő szír menekültet mutatná...Hát, nem úgy sikerült.
wagabund
@Logogrif: 6.49..
olyan jó ötletet adtál a nő ügyvédjének, hogy az megnyalja mind a tíz ujját..
perelni kell a munkáltatót, hogy ő a felelős a történtekért..
-tisztelt bíróság! egy védtelen, ijedős nőt küldtek kegyetlen körülmények közé... csak védekezett, amikor elindult az emberáradat..
:-)
papa.49
Most jutott eszembe a cöf,cöf védhetné a spinét hogy nem féljen ,,annyira,, állandó, éjjel, nappal védelem, esetleg meg erősítve a gárdájukkal, vagy a betyárokkal)))))))))
micfild
@eugen4402: és még nagyobb szenzáció lett volna, ha az eleső gyereken-- akit ő rúgott fel, átgázol a tömeg.
szerintem meg ez volt a cél.. mivel LP gyerekekre specializálta a rúgdosást.
Aztán úgy járt, hogy lefilmezték.
Egyébként szeritnem aljas a főnöke is. Ebből látszik milyenek a nácik.. még arra sem képesek, hogy kiálljanak a saját kollégájuk mellett.. akinek valószinű ők maguk adták ki a parancsot.
Aljasságban nem ismernek határokat, hogy kitalálták ez a kamuhackertámadást.
eugen4402
@micfild: Úgy látszik, Kisberk Sz. nem ígérte meg a beosztottjainak, hogy senkit nem hagynak az út szélén, mert 20 perc alatt kirúgta.
micfild
@eugen4402: Már a kirúgás első hirére is azt mondtam.. kisberk egy szemétláda.
mate03
@papa.49! Mi ért van olyan érzésem,hogy ezt a nőt látva,mindig Witner Mariska jut eszembe!?Lehet hogy fóbiás vagyok?:
Mézike
@kakaósbögre: Hát na! Van az az állami pénz...
Logogrif
Nem védem a nőt,de a küldő is felel ezért!
Lackó50
Csak még egy apró kérdés. Azok, akik menekültként itt vannak, azoknak nem omlott össze az életük?? Ha ők megérdemlik, hogy ezért beléjük lehet ezért rúgni, akkor Petra drága is megérdemli, hogy belerúgjanak.
Szeparepa-
Még nem volt per. Szóval még nem beszélhet arról, hogy összeomlott, hanem inkább összeomlása zajlik.. Mivel, itt nem csak szimpla garázdaság lesz a vád, és ha nem tudja bizonyítani, hogy sokkban volt, felfokozott-, nem teljesen beszámítható állapotban volt, egyszerűbben szólva elborult az agya a félelemtől, mert az áttörő muzulmánok üvöltve rohantak felé, és megijedt (ettől azért a legtöbb ember megijedne valóban amúgy), s eme pánikos sokk állapotban tett meggondolatlanságot; szóval ha ezt nem tudja bizonyítani, rábizonyítják, hogy tudatos rasszista, xenofób, náci támadást hajtott végre nyomorult menekülők ellen, akkor nem csak garázdaságért kis pénzbírság lesz, meg felfüge vagy próba, hanem bizony vígan lehet még ebből több év letöltendő... na majd akkor lehet siránkozni, hogy összeborult az élete... Ha viszont bizonyítani tudja és felmentik, akkor meg kérhet szép sok-sok milliós kártérítést, indíthat finom rágalmazási, becsületsértési pereket, és meg is gazdagodhat ebből, szóval még jól is kijöhet.. egy jó ügyvédre mindenesetre nem árt beruháznia...
Yoda69
Elobb gondolkodni kellett volna, utana cselekedni.
Persze egy jobbikosnal ez nehez eset.
papa.49
@mate03: Azért mert az említett is abba rúgott bele aki már amúgy is mindenét elveszítette, nálam is abba a kategóriába van a spiné))))))))Egyébként meg nem érdekel a sorsa, EGYE MEG AMIT FŐZÖTT))))))))))
Freewolf
Szerencsétlen nő megrettent a vadak áradatától és védekezett! A kitörő senkiháziakat kellene elítélni, de példásan!
Dr plágium
@zöldszem: Tényleg elvették :) bár inkább azt mondanám eléjük rúgta ...
Dr plágium
Velem is előfordult már, hogy pánikba estem :) De nem rugdostam, nem verekedtem csak leblokkoltam és nem tudtam mozdulni sem...Persze ez mindenkinél másképpen van, de az én logikám szerint legfeljebb elszalad...
Dr plágium
@eugen4402: Kirúgta és helyesen döntött! A média képviselője nem viselkedhet így!
eugen4402
@Dr plágium: Tökéletesen egyetértek. A 08:49-es hsz.-odat közvetlenül az első "védőbeszéd" után leírtam: ha valaki megijed, pánikba esik, az elfut.
Aki Én
Gréta Cservölgyi!
Akkor miért is kér bocsánatot???
Yoda69
@Freewolf: Hazudsz. Senki sem tamadta meg. Egyszeruen felrugta a mellette elfuto embert, aztan a gyerekebe is belerugott. Remelem elitelik, de peldasan.
Freewolf
@Yoda69: Én nem mondom, hogy hazudsz, mert udvarias ember vagyok! A riporter nő felé kezdtek a vadak özönleni, ez volt az első önvédelmi reakciója. És a vadak, akik ellenszegültek a jogszerű rendőri intézkedésnek? Miért nincsenek a betonba csavarva, előzetesben?
Yoda69
A tobbi riporternek erdekes modon nem voltak ilyen allati reakcio mint ennek jobbikos luvnyanak. Persze te veded mert fajtad beli.
magyarbakancs
Meg gondolatlanság ,butaság,és az emberi hülyeség mindig állandó.
Akkor is viselkedjen normálisan ha nem szereti az arabokat.
Amennyiben utálatodat nem tudod levetkőzni kerülje a velük való találkozást. Hölgyem.
.
mate03
@Freewolf:! Ugye ezt,még te sem gondoltad komolyan!?
Laila
Na most biztos nem leszek népszerű, de túl lehetne már lépni ezen az ügyön.
Igen, rosszindulatú, aljas, gonosz tett volt a részéről. Ezt senki nem vitatja.
De könyörgöm: NEM ÖLTE MEG! Mégsem egy gyilkosról beszélünk!
Megölte? Nem. Megcsonkította? Nem. Maradandó fizikai sérülést okozott? Nem. (Ha maradandó sérülése lenne bármelyik áldozatnak, azt már az újságokból, hírekből réges rég tudnánk!)
Bűnhődött már érte? IGEN. Elveszítette a munkáját, és szerte a világon NÉVVEL, ARCCAL mindenki látta a videót...
Bocsánatot kért? IGEN.
Feljelentették és bíró előtt fog felelni a tettéért? IGEN.
Nem elég ennyi, emberek? Mi kell még? Öljük is meg? Netán a gyerekeit?
nezelodo
Azért "fosott" mert azonosult a karizmatikus vezére tudat alattijával, a hatalomtól való megfosztás lehetőségének állandó gyötrelmével. Az ilyenek rettegjenek csak tovább, remélem, valahol valaki elszámoltatja őket, a hatalommámor őrületében elkövetett tetteikért. Azért pedig, hogy még az egészséges női lelkületet is felülírta ez a beteges rajongás, önmagával számoljon el.
Aki Én
@Laila: Én inkább örülök, hogy van ami még felháborítja a közvéleményt.
Persze még jobb lenne, ha azok ellen lenne ekkora összefogás, akik erről valójában tehetnek.
Laila
@Aki Én: Az rendben van, hogy felháborodtak, - de csak egy ideig. Egy idő után már besokallok az acsarkodástól akkor is, ha tényleg rossz dolgot tett az illető.
Azonkívül szeretném megadni a jogot általában az embereknek, hogy tiszta lappal kezdjenek.
Nem akarok többet a László Petráról hallani. Bírósági per lesz belőle, remélhetőleg a bíró jó döntést hoz majd. A tettéért feleni fog. Azután pedig hadd kezdjen tiszta lappal.
Hellcat
Nem védeni akarom a nőt csak összehasonlítási alapként kezelni.
Felrúgott egy gyerekes menekültet...pár napon belül romokban az élete.
Eközben politikusaink...tudjátok na...
Tényfeltáró
@Hellcat: A felbujtók meg hallgatnak, mint szar a fűben.
Tényfeltáró
@mate03: Nem véletlenül, lenne mire emlékezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.