Mióta Orbán Viktor kinevezte Rogán Antalt kabinetfőnökévé, azóta az egész magyar sajtó azt találgatja: lemond-e Lázár János emiatt. A válasz úgy tűnik az, hogy nem.

Ez úgy derült ki, hogy Lázár János szokásához híven ezen a csütörtökön is belefogott a szokásos kormányzati intézkedéseket magyarázó sajtótájékoztató megtartásába. Az egyik üggyel kapcsolatban pedig ígéretet tett arra, hogy erről a jövő heti Kormányinfón fog több részletet mondani. Ekkor viszont elnevette magát és hozzátette, hogy ezzel egy másik kérdést is megválaszolt.

Később újságírói kérdésre azt felelte: minden politikai szappanopera fontos a sajtó számára, de a tegnapi nap legfontosabb eseménye a déli határon zajló történések voltak, így nem a személyi kérdések voltak sem a Fidesz, sem az ő életében a prioritás.

A miniszter megígérte: minden tőle telhetőt megtesz majd azért, hogy Rogán munkáját sikeressé tegye. A miniszterelnök egyébként azt mondta, hétfőn fogja tájékoztatni a kormányt, ezt a munkát pontosan hogyan képzeli el.

Lázár egyébként azt is hozzáfűzte: az a véleménye, ha megkérdezi őt Orbán, hogy ha az ember hatalmat kap, társuljon hozzá felelősség is. Ezt az instrukciót egyébként magától Orbántól tanulta – tette hozzá.

Mikor újra megkérdezték tőle, hogy akkor fontolgatja-e a lemondást, arról beszélt: ő azt szeretné, ha a  hozzátartozó minisztérium elszámoltatható és átlátható lenne, hiszen politikai és jogi felelősséggel is tartozik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hulye lenne lemondani. Mihez kezdene utana? Itt dol a le, legfeljebb most majd egy kicsit kevesebb dol neki, hogy tobb jusson gulu szemu adocsalo tonyonak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nem fog...ugyan már...rengeteget lopott már de az ilyen patkányoknak soha nem elég...nem áll el a húsosfazéktól.
Yoda69
Hulye lenne lemondani. Mihez kezdene utana? Itt dol a le, legfeljebb most majd egy kicsit kevesebb dol neki, hogy tobb jusson gulu szemu adocsalo tonyonak.
verőce21
Ugyan miért mondana le Lázár? Mi olyan csoda egy kabinetfőnöki állásban? Elsősorban megszervezheti a választásokat? Szerintem többet veszített Rogán ezzel a kinevezéssel, mint nyert.(de a Fidesz is!)
volvós
2 dudás egy csárdában ??? Majd a cellában is ilyen " haverok " maradjanak !!
wagabund
Ha tehetem, megnézem Lázár sajtótájékoztatóját...majd kétórán keresztül folyamatosan, érthetően közli, mi is történt itthon, és körölöttünk...élmény hallgatni mennyire összeszedett, és felkészült...
Aki nézi, az meggyőződhetett, -mint annyiszor,- hogy a jelenlegi frontemberek közt páratlan teljesítményt produkál...
Mosolyogva utalt rá, ha mégis elhagyná a politikát, akkor lehet, hogy régi álma válik valóra...végre ügyvéd lesz...
(Na akkor fogja magát halálra keresni)

Orbán nagyon jól tudja, hogy hiba lenne ezt a pasit elengedni...amit látunk, az csak porhintés a peb's szemébe...
justhpeter
@volvós: Remélem a vagyonelkobzás utáni életfogytot egy cellában fogják tölteni és a bulvártévé esténként rövid összefoglalót ad majd az aznapi eseményekről.

@wagabund: Legközelebb nézd meg, hogy hányszor tér vissza ugyanarra témára, mennyire sematikus és dogmatikus a dumája., mennyire nem lehet vitatkozni azzal amit mond, illetve kihirdet. Ha ügyvéd lesz belőle éhen fog halni, ugyanis ügyvédnek lenni bizalmi állás. Nos, egy ilyen dicstelen politikai szerep/bukás után hol lesz iránta bizalom Azerbajdzsánon kívül ?
papa.49
@wagabund: A ,,juhászbojtár,, na ne, ez még viccnek is rossz)))))))))
Cicamama55
Simicska után Lázár távozása, egyenlő lenne a Fidesz bukásával. Mellesleg, ő az egyetlen a pártból, aki papír nélkül beszél folyamatosan, s egyetlen felé intézett kérdést sem kerül meg.
papa.49
@Cicamama55: Hát én akkor se lelkesedem érte)))))))
Cicamama55
@papa.49: A fémkupakossal, zsemléssel, a hazugságokat szajkózó kicsi géppel összehasonlítva bizony észben, kommunikációban ő magasan felettük áll.
human
Tökre nem érdekel, hogy lázár lemond vagy sem. Az lenne hírértékű, ha a rácsok mögött húzná a strigulát a falra.
Szeparepa-
Semmi oka és értelme nincs a lemondásának... még csak sérelme sincs... ő marad miniszter... ez néhány firkász és a baloldal fantazmagóriája csak hogy le fog mondani... az, hogy nem tetszik neki, egy dolog, ez azért igen kevés ahhoz, hogy lemondjon és meg törjön egy igen jól haladó karriert...
Desischado
Én egy percig sem hittem, hogy kigolyózná magát a hatalomból, meg a húsosfazékból! Majd ha bolond lenne! Hazudni meg mibe sem kerül neki, hozzá van szokva!
Lackó50
Nehéz is a megszerzett hatalomról csak úgy lemondani. Ezek kézzel lábbal kapaszkodnak az íróasztalba.
Yoda69
@Bercifiu: Na ja. A gumigerincueknek az kell.
papa.49
@Cicamama55: Ha olyan okos, jó pacák lenne mint mondja, akkor már csak azt nem értem hogy a volt főnöke, miért csupán ,,táskahordozónak.. alkalmazta))))))))))
Mivel ismerem a történetet, mondom a választ is ,,ennyire tartotta alkalmasnak, használhatónak,, az hogy elvégzett néhány iskolát nem változtatott a jellemén, a ,,hitvallása, mindenki annyit ér, amennyije van,, hát nálam ezért nem került előbbre))))))))))
eszegfu
@Szeparepa-: 22:01 Azért arra kiváncsi leszek: alá-, fölé-, vagy mellérendelt viszonyban lesz Lázár Rogánnal?! Ha alárendeli O.V. Lázárt Rogánnak, akkor -- szerintem -- máris "megtörik az igen jól haladó karrierje".
papa.49
@eszegfu: Gondolom velem együtt nem fogsz könnyeket hullajtani ez esetben))))))))
eszegfu
@papa.49: Áááááá, dehogy! Az azért látszik, hogy a sakktáblán fogynak a "parasztok"... hiszen, ha Kósa lehet frakcióvezető -- ebben a minőségében neki kell felszólalnia szinte mindig, képviselve a frakció álláspontját -- akinek nincs épkézláb mondata...
papa.49
@eszegfu: Erre való ez a ,,közhely, a rossz után még rosszabb jön,,)))))))Hát a kupakosnál nagyobb parasztot találni még ebben a medencében is nehéz lesz))))))))
dr. prédikátor
Még hogy a lézerannyitisérfácánvadász jankó lemondjon??? Ugyan már!!!Hogy ott hagyja a húsosfazekat az arrogánstonyónak??? Na ne má!!! Majd szépen sunyiba egymásnak betartanak. És aki edzettebb az nyer!!!
Cicamama55
@papa.49: Szerintem inkább tart Orbán tőle...Sokkal jobb kiállású, hitelesebb a kommunikációja. Határozott, magabiztos, ami a "nagy" vezetőnkről nem mondható el. Ezért érzem én őt "erősebbnek".
papa.49
@Cicamama55: De mint ember ugyanaz a kategória, legalább is nálam)))))
Cicamama55
@papa.49: Én elfogadom a véleményét, nincs azzal semmi baj, ha más mint az enyém. De! Nálam már csak a magassága miatt is jócskán megelőzi őt, mert szeretek felnézni a férfiakra. :)
pagoda
Ez olyan, mint a pénz. Egyik zsebemből átteszem a másikba! Úgyis úgy csinálják, hogy nekik, mindegyiknek jó legyen.
sentinel216
Nem vagyok képben. Most melyiknek van a másik fölött hatalma? Mert ha egyforma a joguk, akkor a vezír úgy csinált, mint az egyszeri kocsis. Két makrancos lovat fogott a hintója elé. Egyik balra rúg, a másik jobbra, de nem egymás felé. Közben azért jól húzzák a kocsit. Ha nem akkor az új tisztséget kapott kósalala majd hátulról tolja a szekeret.
papa.49
@Cicamama55: tegnap 11:47. re Nálam meg mivel férfi vagyok nem a külső, hanem az ember számít, az meg siralmas mindkettőnél)))))))))
ipan54
Nem fog lemondani ! Hétfőn ad választ!
simmering73
Ez a megélhetési bitang? Sose! Annyitisér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.