Áll a bál a Kürt Alapítványi Iskolában. Diákok, tanárok és szülők pénteken délután 5540 pogácsát sütöttek menekülteknek és rászorulóknak, ám most attól hangos az iskola, hogy egyes diákok beleköptek a pogácsatésztába és állítólag valamilyen folyadékot is öntöttek bele – írja a 444.hu.

Az iskola két napja nyomoz, órákat töröl a programból és beszélget a diákokkal, de a tettesek eddig nem jelentkeztek. Senki nem is árulta be őket.

Az esetre úgy derült fény, hogy a diákok egymás között tárgyalták az ügyet, amelyről videófelvétel is készült. A videó azóta már azonban eltűnt az olvasás után törlődő üzenetek küldését segítő Snapchatről – oda töltötték fel.

A pogácsákat az Iványi Gábor neve által fémjelzett Oltalom Karitatív Egyesület kapta, miután a Migration Aid a Magyarországon tartózkodó migránsok számának csökkenése miatt nem fogadta az adományt.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"A Kürt Alapítványi Gimnázium demokratikusan működő, befogadó, gyermekközpontú iskola, melyet az együttműködés, kreativitás, méltányosság, hatékonyság, konstruktivitás, sokszínűség, az új módszerek alkalmazása és a szabad, önálló gondolkodás jellemez."

No comment.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
És ez néhány agyament bunkónak tetszik is!! Azt hiszem, itt is van néhány hasonszőrű!!
eszegfu
Egyáltalán igaz lehet?! Én nem akarom elhinni! Ha nem akarok segiteni, akkor nem sütök nekik...vagy esetleg kötelező volt... nem tudom.
silber13
@A Tündik bündije: Oh Tündike! It is találsz ilyes fazont nálunk! Nagyitó sem kell hozzá!
DND
nem vagyok a menekultekert, ilyet azert nem csinalnek
nemkati
"A Kürt Alapítványi Gimnázium demokratikusan működő, befogadó, gyermekközpontú iskola, melyet az együttműködés, kreativitás, méltányosság, hatékonyság, konstruktivitás, sokszínűség, az új módszerek alkalmazása és a szabad, önálló gondolkodás jellemez."

No comment.
silber13
@eszegfu: Sok minbdent nem hiszel még ( elvégre fiatal vagy ) de majd megtapasztalod...
eszegfu
@silber13: 13:11 Igazán rendes vagy hozzám... de a koromhoz képest inkább naiv, optimista lelkületü ... az a valószinübb, hogy magamból indulok ki.
silber13
@eszegfu: Hehe..! Sabadjék itt a leírott soraidhoz csatolni ellenvéneményemet!! ...Köszönöm!
eszegfu
@silber13: Te "ellenvénemény"! Most kinevetöl?! Egyébként szivesen és egészségedre!:))
1magyar
Az ilyen undorító dolgokat mélyen elítélem. Sunyi kis szarkupacok! Mindegyikkel megetetnék legalább 1 pogácsát és már a 3. kiköpné a köpködős nevét.
silber13
@DND: De csinálják! Csinálja a sok suttyó paraszt palánta!
wagabund
na, a kürtnek annyi..ha már itt is írnak róla, azt nehéz kidumálni..ráadásul a közvélemény úgy tudja, hogy a kürt diákjai igencsak válogatott garnitúra, majdnem száz százalékos sikeres egyetemi felvételi eredménnyel...tehát van szürkeállomány..

ami még aggasztó lehet, hogy a sajtófigyelés működik ám a követségeken, az al-kaidánál, és az isisnél(vagy akik neki dolgoznak)is...szóval ez a hír nagyon könnyen eljuthat a migránsok fülébe is...akkor pedig isten irgalmazzon ennek a fínom úri közönségnek..

értem én, hogy fiatalság bolondság, csak ebben az esetben nem egy házibulin kiszakadt kotonról van szó...
úgyhogy lehet köldököt nézni, aztán jön aminek jönnie kell...
térdre, imához...
Toby
Nyilván jobbikoska és fidesznyik purdék, mert " ember" ilyet nem tesz, mindegy, hogy hova készült !
Otthon meg szarjon bele a kenyérbe és adja oda felmenőjének illetve politikai "mentorainak" !
Szeparepa-
A diákok a fiatalok a jövő, és ha őket megkérdezzük, általában olyan véleményt (tanácsot, javaslatot) mondanak, amit nem árt megszívlelni, mert meg van a maguk bölcsessége és pragmatikussága... A diákok forradalmakat törnek ki, hatalmakat söpörnek el... ÉS A DIÁKOK MOST EZZEL BIZONY VÉLEMÉNYT MONDTAK EZEKRŐL A PARAZITÁKRÓL... akikből senki sem kér (a nép mindenütt Európában egybehangzóan nemet mond rájuk), csak undorító hatalmi játszmák játékszerei...
wagabund
nabaszki...már a rádió is mondja, hogy ötven-hatvan ember érintett ebben a beleköpködős dagasztásban...szülők is ott voltak, dagasztottak...
ajaj...ezt nem lehet kimagyarázni...
Toby
@wagabund: Szervezett köpködés az "új irány" szerint meg a "nem leszünk gyarmat" szerint !
Anyuka, apuka, nem cöfös vagy birkamenetes véletlenül, esetleg pihés nyilaska a "magyar időket" olvasta ?
nemkati
@kamazuka: Ez az! :))) Remélem, ez lesz a büntetés! Szülők, gyerekek, mind egyék meg!

Csak az a gond, azoknak is meg kéne enni, akik őszinte jószándékkal készítették. :(
lampa laz
Csak az erkölcstan órán tanultakat gyakorolták...a bunkók.
mariaberta
Alakul az ifjú nemzedék!!! Milyen felnőttek lesznek ezekből diákokból??? Nem félnek attól, hogy ezt a pofátlanságot egyszer valakik visszaadják?
Desischado
Riasztó, engem is érdekelne, milyen felnőttekké válnak az ilyenek, akikből a minimális emberség is hiányzik! Magukat minősítették ezzel a viselkedéssel. Egyébként én is megetetném velük!
Rumcájsz
Minek ad, aki nem szívből ad?

A diák megtagadhatta volna a részvételt, a szülőknek sem volt kötelező...
wagabund
a cikkben és máshol is előtérben az a megjegyzés, hogy senki nem betegedett meg a pogácsától..ez aztán érv...ez igen nagyeszűek..
most tessék a maradékot végigkínálni a barátok közt, hogy ők éreznek e valami ismeretlen folyadékot, vagy nem oda való ocsmányságot...lehet érvelni, hogy még nem betegedett meg senki...

már látom is, hogy a bíróságon az iskola ügyvédje azzal érvel a bírónak:...
-látta már tisztelt bíróság, miből készül úgy átaljában a virsli, a párizsi, vag egy kínai leves ? nakkérem jobb is..a darálthús konzervet meg sem említem...!
- akkor mehetünk haza bíró úr?
eszegfu
@Rumcájsz: 4:49 Lehet, hogy "szivből adták"... ilyen a szivük-lelkük...
mate03
@Desischado:! Azért kíváncsi lennék a szülők beállítottságára,és a nevelők .párt állására!Ezekből a gyerekekből,lesznek a hülye felnőttek!
magyarbakancs
"Beleköptek a migránsoknak készült pogácsába a diákok."
A diákok beletették szívüket ,lelküket ,nyálukat.
picike
@Desischado: ez arról szól ha segitesz nekik elviszed egy pár métert embercsempész vagy akkor ez is lehetett az oka apogácsáknak. hát ők nem csempéznek köptek. sokszor a gyerek mondja az igazat
wagabund
@DR Eric CARTMEN: ez a nap idézete...nagyon jóóó.
eszegfu
@wagabund: Mondhatnánk ez egy "aranyköpés"... kissé morbid, tudom...
KERKA
Mivel nem voltam ott, nem tudom, hogy valójában mi történhetett. De nagyon nem tetszik az a jelenség ami mostanában zajlik. A politika betette a lábát az iskolákba, az óvodákba,Politikusok cukiznak a gyerekekkel, szelfiznek , mesét olvasnak, szalagot vágnak el velük. Mindez persze nem mehet a szülők tudta nélkül.
Nos megkezdődik az agymosás. A gyerek azt az értéket vallja magáénak, amit a szülőktől hall, a média közvetít, és a pedagógusok közvetítenek. És ebben már benne van a gyűlölet és az elutasítás is. Ez az életkor nagyon fogékony. Fogékony a szeretetre és elfogadásra, de a megvetésre és gyűlöletkeltésre is. Azt is el tudom képzelni, hogy valaki beleköpött. Mert jót lehetett röhögni rajta. Mert ő már egy nagyfiú/nagylány, benne van az idegen gyűlölet. Nem fogják kideríteni az igazságot, mert a falka összetartás nem engedi. De a gyűlöletet már sikerült beléjük oltani.
dr. prédikátor
Ha ilyen a gyerek milyen lehet a szülője???Vajon mit hall és lát otthon?Lehet meg is dícsérték a tettéért???Ez lesz a jövő nemzedéke!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: 11:41 Kiegészitem az érem másik oldalával... ennyit ér a hit- és erkölcstan oktatása az iskolában?! Az hiszem "ékes" bizonyiték ez az álszentségre... duma az van dögivel...
KERKA
@dr. prédikátor: ezeknek a tizenéves gyerekeknek max. 40 évesek a szülei, sajnos egészen másképp gondolkodnak már, mint a nagyszülők korosztálya. Át sem gondolják, hogy mit mondanak, van-e annak valós alapja, a múltat csak bírálni és szapulni tudják már. De arra nem gondolnak, hogy a gyerekek mindent hallanak. Az agyukba mindent elraktároznak.Ezek a szülők tudják , hogy mik a jogaik, de hogy mi a kötelesség, az már nem téma:((
KERKA
De, sajnos a hír igaz. Csak hallgatnak róla mélyen. De ez a köpködés nem bunkóság, hanem aljasság.
Csizmás Kond
@KERKA: " Diákok, tanárok és szülők pénteken délután 5540 pogácsát sütöttek menekülteknek és rászorulóknak"
Szerinted sem a tanárok sem a szülők nem vettek észre semmit vagy összejátszottak a gyerekekkel, vagy mégis ki vette videóra az esetet ?
wagabund
@Csizmás Kond: hát az is kemény lesz a kürtnek, ha semmi nem igaz..., mert akármilyen ártatlanok, ez a vád lassan fog kopni...

mint tudjuk, az a bizonyos kabátlopási ügy...asszem vagy nyolcvan éve történt az a kabátlopás, de még most is hivatkozunk rá, mint példára...
KERKA
@Csizmás Kond: Figyu! 5540 pogácsa kisütéséhez kellett egy megfelelő kapacitású konyha is! Minden dagasztó gép mellé nem állítottak őrszemélyt. És hidd el, ha valakiben ilyen szándék van, az meg is teszi. Ha a büdös kölke tud bagózni a konténer háta mögött úgy, hogy egy tanár sem veszi észre, akkor köpködni is tud:))
Csizmás Kond
@wagabund: épp ez az. Ma mindennek ekkora sülyt adunk de nem gondol arra senki, hogy holnap esetleg róla szól valami...ezért nem szabad csak úgy hinni bármit.
wagabund
@KERKA: ha nagyon akarnák, akkor a maradék pogácsákból némi technikai bravúrral meg lehetne állapítani a nem odavaló idegen anyagot...
Csizmás Kond
@KERKA: Ez is igaz, viszont nem szabad onnan indulni hogy csak az az igaz, hogy valaki köpködött...az is lehet gazember aki megjátszott jelenetet tesz közzé.
KERKA
@Csizmás Kond: ez már csak csűrés-csavarás a részedről, a tények viszont tények maradnak!!
Csizmás Kond
@wagabund: ...hát egy vájling tésztában egy köpést ma még nemigen tudnak kimutatni...viszont azért is nem hiszem az egészet mert ma mindenki valamit kitalál a magyarok ellen a menekültügyben.
Csizmás Kond
@KERKA: az is lehet, viszont ez túl egyértelmű ahhoz, hogy ma mindent ne fognának meg egy kis mocskolódásért
Yoda69
Ebbol is latszik a fideSSes gyulolet kampany beszivta magat mindenhova, Mar a gyermekek is lassan agymosott zombik lesznek a mocsok orban miatt.
KERKA
@Csizmás Kond: 17.38 Na látod, elkaptad a szarva közt a tőgyét! " ma mindent megtesznek egy kis mocskolódásért"
De minden szinten!!! Az oktatásban, az egészségügyben, a migráncs ügyben, és ahova csak nézel:))
Csizmás Kond
@KERKA: ..ezért nem hiszek el mindent egyből...:)
evacica
Gratulálok! már ide jutott Orbán uszító politikája. Hála a jó Istennek már az iskolában is bent van a kormány mocskos politikája, a gyerekeket sem kímélik. Na itt aztán lehet Hit és erkölcstant oktatni! A gyomrom fordul fel ezektől a dolgoktól, mindég azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, sajnos van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.